«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Στο Αιγαίο ηχούν οι σάλπιγγες του πολέμου

του  Κρικόρ Τσακιτζιάν

Σχόλιο Διόδοτου: Σαν να πλησιάζουμε σιγά σιγά στην θεατρική υπερπαραγωγή του Αιγαίου. Ποιος @ούστης κίναιδος Λιγδιάρης άραγε να είναι ο σκηνοθέτης..; (Ευτυχώς που μάς είπε η κιναιδο-κυβέρνησις ότι ενοχλείται με την λέξη "κίναιδος"... για να την χρησιμοποιούμε συχνότερα 🤣)


 

Σχεδόν στο σύνολό του ο Τουρκικός στόλος πλέει απ’ άκρη σ’ άκρη των Ελληνικών θαλασσών, πραγματοποιώντας ασκήσεις με πραγματικά πυρά και με τη συνεπικούριση αεροπορικών και αποβατικών Τουρκικών δυνάμεων. 


Την ίδια ώρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο συγκρούονται οι πολιτικές μας δυνάμεις για τα εγκλήματα του Λιγνάδη και τους πολιτικούς του προστάτες. 

Στα τηλεοπτικά δελτία μονοπωλεί ο γνωστός showman ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και οι απειλές που εξαπολύει κατά την προσφιλή του συνήθεια, σε κάθε ένα που του προβάλει αντίλογο. 

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας και τις ευθείες απειλές της ηγεσίας της κατά της χώρας μας, ούτε συζήτηση να γίνεται. 

Μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί, τηρούν σιγή ιχθύος.
Σαν σε κοινή γραμμή όλα τα κόμματα, έχουν εξαφανίσει από την ατζέντα τους το θέμα των Ελληνοτουρκικών. 

Λες κι έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν όπως – όπως στο ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μεταξύ Τουρκίας – Ελλάδας, αλλά και Τουρκίας – Κύπρου. 

Στην πολύπαθη Κύπρο ήδη άρχισαν να ακούγονται κυβερνητικές κορώνες, με τις ευλογίες και της Μεγάλης Βρετανίας για την πιο απευκταία λύση, αυτή των δυο ισότιμων κρατών.

Στην Ελλάδα, ενώ βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπαρκτό όσο ποτέ άλλοτε κίνδυνο για μια εμπόλεμη σύρραξη με την Τουρκία, ορίσθηκε έκτακτη κοινοβουλευτική συνεδρίαση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τις αθλιότητες Μενδώνη – Λιγνάδη και όχι για τον εκτροχιασμό των Ελληνοτουρκικών, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία. 

Δυστυχώς το πολιτικό μας σύστημα, δείχνει πως είναι πολύ κατώτερο των περιστάσεων, ειδικά αυτές τις ιστορικές στιγμές που ζούμε και διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας μας. 

Η πατρίδα μας κινδυνεύει με ακρωτηριασμό από την Τουρκία και οι πολιτικοί μας.. ψειρίζουν τη μαϊμού.

freepen.gr

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 

 

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα!

    Τους ενοχλεί καί η λέξη "προδότης"! Αλλά κι άλλες λεξούλες κι εκφρασούλες, όπως: "το καθεστώς Μητσοτάκ", ή: "η χούντα Μητσοτάκ".

    (Τους ενοχλεί καί ο χαρακτηρισμός "τζιού", αλλά εκεί πετάνε τη μπάλλα στην εξέδρα, με κλάψες "τζίζ κακά αντισημιτισμός!", με νομικές απειλές, κτλ.)

    Πάντως, σοφές οι παροιμίες: η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, μα κόκκαλα τσακίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ναι! Το "προδότης" τούς ενοχλεί πολύ, γιατί κόπτονται μεν να τούς θεωρούμε ελληνικής καταγωγής, τρέμουν δε στην ιδέα ότι τους προδότες εμείς τους κρεμάμε.

      Δικός σου και ο όρος "τρίχινες γραβάτες", αγαπητέ Εργοδότα. Σωστά;

      🤣

      Διαγραφή
    2. Σωστά!

      (Γι' αυτό κάμποσοι ποδίτσες βρίσκονται κρεμασμένοι απ' τις γραββάτες τους, αν τα πράγματα δεν τους πάνε καλά. Η γραββάτα είναι λίαν συμβολικό στοιχείο ανδρικής ενδύσεως.)

      Διαγραφή