«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΜΕ. (βίντεο)

Dr James Giordano «Ο εγκέφαλος είναι το μελλοντικό πεδίο μάχης 

Δεν ξέρω πώς επεξεργάζεστε εσείς αγαπητοί αναγνώστες αυτά που ακούτε και βλέπετε, αλλά εγώ, βλέποντας αυτό το βίντεο και διαβάζοντας επίσης τα σχόλια στο YouTube που σάς αντέγραψα πιο κάτω, οδηγήθηκα στο συμπέρασμα που αναγράφεται στον τίτλο αυτής της ανάρτησης. Δείτε, διαβάστε και κρίνετε... με το νου μεν (και ΝΑΙ, ο εγκέφαλος είναι το τελικό πεδίο μάχης), αλλά τα δε όπλα μας.. βρίσκονται στα ψυχικά μας αποθέματα. Και η ψυχή μας δεν είναι για πέταμα ή για τροφή σκοτεινών οντοτήτων. Ανήκει σε εμάς και στον Θεό, ο Οποίος τής έδωσε ελευθερία για να εξυψωθεί και να τρέξει να Τον συναντήσει. 

Ευχαριστώ τον αγαπητό φίλο Panana που μού έστειλε το βίντεο. Η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στους φίλους μου Mr Michalis και Γιώργο Μπούρα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 

 

Maggie Make up Nails

Εφιαλτικό. Που μας πάνε; Τι θέλουν επιτέλους; Αφού θα ψοφήσουν έτσι κι αλλιώς. 
 
 
Απαντήσεις:
 
1
Αν έχεις προσέξει τις λεπτομέρειες της μεγάλης επαναφοράς και της Τετάρτης βιομηχανικής Επανάστασης , νομίζουν ότι με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα ζήσουν για πάντα. Επειδή όμως θεωρούν ότι είμαστε πολλοί για να μας άντεξει ο πλανήτης θέλουν να μας παύσουν. Συνοπτικά με απλά λόγια. 
 
2
Αν δεν υποταχθείς θα πεθαίνεις στο τέλος, δυστυχώς αυτά που λεν οι αγιοι:πως επαλήθευονται σε ότι είπαν, οι ψεκασμενοι συνομοσιολογοι:εκφερουν 1 σχέδιο που εκτελείται στο έπακρον, κα. Είναι αλήθεια, απλώς εγώ, εσύ ο καθένας μας ασχολείται με τι θα φάει, τη τσέπη του, που θα πάει, καθημερινά πράγματα κ αυτά είναι Τρελες😲αλλά όλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τη πραγματικότητα θέλουν δε θέλουν, έρχονται τραγικές ημέρες κ εμπειρίες για τον άνθρωπο. Όσο για το τι θέλουν; απλά την Ψυχή μας, είναι το μόνο πράγμα που δεν αγοράζεται κ συνδέεται άμεσα με την ελεύθερη βούληση. Συγνώμη αν σε στεναχωρήσα η ότι άλλο,μα όσοι περισσότεροι αφυπνιστουν θα αποφύγουν τα χειρότερα 😭 
 
3
@Ελχο Πολεμιστης Σαφώς, την ψυχή μας θέλουν. Ότι πολυτιμότερο έχουμε. Απαιτείται πολύ πίστη και θυσίες, ξεβόλεμα κοινώς. Τώρα θα καταλάβουμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται πολύ προσευχή για να μας ενισχύσει ο Θεός, νήψη και αυτοκριτική. Να μην κιοτέψουμε...θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν με στεναχώρησες, τα γνωρίζα από χρόνια και περίμενα ότι έρχεται κάτι κακό αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Είναι συγκλονιστικό αυτό που ζούμε, έχουν συστρατευτεί οι δαιμονικές δυνάμεις, άνοιξαν οι πύλες τις κολάσεως. Καλό αγώνα σε όλους μας με την βοήθεια του Θεού..
 
 
 

 

16 σχόλια:

  1. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/966351_oi-amerikanoi-xekinisan-pali-toys-vomvardismoys-sti-syria Τελικά τι γίνεται εδώ πέρα; Ο Μπαϊντενόπουλος κυβερνά ή ο Τραμπ; Μπερδεύτηκα λίγο. Την άλλη Πέμπτη που είναι τσικνοπέμπτη, έχουμε 4 Μαρτίου. Είναι να ορκιστεί ο Τραμπ μην ξεχνάμε. Φεύγοντας κι αυτην η ημερομηνία, αποδομούνται πολλά πράγματα μετά. Για μένα τουλάχιστον. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την αλλη πεμπτη θα ψησουμε αρνι για να μην ενοχληθουν οι μουσλιμ γειτονες. Αυτα, και μαλλον ο Μπαιντες ειναι προεδρος

      Διαγραφή
  2. https://scontent.fnic2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/153371061_10159161347384711_9028782409171570580_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=nDUpxrtPQ_QAX9eIp4K&_nc_ht=scontent.fnic2-2.fna&oh=92655e6f2305a9a4e5f948ff66749df6&oe=605F17B0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/diethni/gia-na-zygisoume-tin-apo-fasi-tis-evraikis-evropaikis-enosis-ti-legame-kai-an-einai-more-i-den-einai-to-emvolion-charagmatara/
    δυο τα εθνη τελικα, αυτων που επιλεγουν να μεταλλαχθουν κι εκεινων που κρατουν σταθερα το καθ εικονα και ομοιωση
    είναι μια αποψη αναμεσα στις χιλιαδες εκατομμυρια αποψεις
    θα φανει απ τις εξελιξεις σε κάθε επιπεδο που θα τρεχουν με ασυλληπτη ταχυτητα οσο πλησιαζουμε όπως ειπαν οι αγιοι Παισιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. www.youtube.com/watch?v=LXgxA9P2lcQ&feature=emb_logo
    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΑΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΗ. ALEX JONES AΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό, μόνο που λέει μια μεγάλη μαλακία στο τέλος. Το ναζιστικό καθίκι ευγονιστής δεν ήταν ο Άλντους, αλλά ο Τζούλιαν Χάξλεϋ, ο αδελφός του. και μισιούνταν θανάσιμα. Τα μισά του βιβλία ο Άλντους (που τα έχω διαβάσει) τα έγραψε για να ειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τα σχέδιά τους.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

      Ακριβώς έτσι!!!
      Ο Άλντους τα ήξερε από την οικογένειά του (μαμά και μπαμπάς επίσηςστα κόλπα) και ο Όργουελ από την Ιντέλιτζενς Σέρβις. Σε άλλο επίπεδο πληροφόρησης ο καθένας.

      μνκ

      Διαγραφή
  5. img.ifunny.co/images/2ec6058681477fbd273d6ad4164af9a8a6f6d0d5affe97721fc44941cd6e48e4_1.jpg

    www.inwocard.com/uploads/images/big/0a8107e0c26e5ed4dd2a1df84d1db868.jpg
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .....η ψυχή μας δεν είναι για πέταμα ή για τροφή σκοτεινών οντοτήτων. Ανήκει σε εμάς και στον Θεό, ο Οποίος τής έδωσε ελευθερία για να εξυψωθεί και να τρέξει να Τον συναντήσει.
    Nαι οπως δηποτε αλλα με ποιον τον Χριστοδουλο της διπλης ομολογιας και πιστεως ;
    Πρωτιστως ασπαζεται τον Μ.Α.Τ.Σ. ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΔΡΥΕΙ ΤΗΝ Δ Υ Ν Α Μ Ι Σ για να σωση την
    Εκκλησια και την Πατρδα ;
    Ο Χριστος μας υπογραμιζει πως " η σατανας σαταναν εκβαλει,μεμερισται η βασιλεια αυτου .
    Συμφωνειτε μαζι μου η κανω λαθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. https://www.lnnmedia.nl/corona/zeer-explosief-uit-frankrijk-vandaag-wordt-een-tweede-neurenberg-tribunaal-voorbereid-waarin-onder-de-bescherming-van-duizenden-wereldwijde-advocaten-achter-de-amerikaans-duitse-advocaat-reiner-fuel/


    Εξαιρετικά εκρηκτικό από τη Γαλλία: Σήμερα προετοιμάζεται ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης από τον αμερικανό-γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, υποστηριζόμενο από χιλιάδες δικηγόρους παγκοσμίως.

    Ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης προετοιμάζεται σήμερα, στο οποίο θα ξεκινήσει μια «ταξική δράση» από τον αμερικανό-γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, (υπό την προστασία χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως), ο οποίος θα καταγγείλει το σκάνδαλο Covid-19 που έχει θεσμοθετήσει το Ντάβος. Από αυτήν την άποψη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Reiner Fuellmich ήταν ο δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει τον γίγαντα αυτοκινήτων Volkswagen στην περίπτωση των συζητηθέντων καταλυτικών μετατροπέων. Και αυτός είναι ο ίδιος δικηγόρος που καταδίκασε την Deutsche Bank ως εγκληματική εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=5J5Vl6wkMpM

    akoyste gia to paraskinio ...apo kapoion pou akomi kai simera einai meros toy think tank tis pragmatikotitas ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ.....

    .
    https://www.youtube.com/watch?v=W_1_MAImFIs

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρα οσοι εχουν κανει το εμβολιο ηδη να τους περιμενουμε να χαιρετησουν;η σε βαθος χρονου;5αετιας ας πουμε.γιαννη εισαι ωραιος.αυτα τα ιατρικα τμηματα και τα στρατιωτικα..και αντιστρατηγος να μην ελεγες.μεγααααλος ερευνητης εισαι παντως σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή