«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.

της Χρυσούλας Μπουκουβάλα 


 

Όσοι πιστεύουν ότι η κανονικότητα στην Ελλάδα θα επιστρέψει  μόλις εμβολιαστούν οι περισσότεροι, απατώνται οικτρά. Έρχονται άλλες, πιο άγριες καταστάσεις. 

Ιδού γιατί:

Όλη η Δύση υφίσταται επίθεση από τους μεγιστάνες του Φόρουμ του Νταβός, αλλά ειδικά η Ελλάδα (και η Κύπρος) τη χειρότερη:

Από τη πέμπτη φάλαγγα των ελληνόφωνων -αλλά όχι Ελλήνων- που δρα προδοτικά εντός της πατρίδας μας, τη κυβέρνηση Ερντογάν, τη Γερμανία, το βαθύ αμερικανικό και βρετανικό κράτος, αλλά και τους μετα-σιωνιστές που βλέπουν την Ελλάδα ως ιδανικό "χώρο" εγκατάστασης και δράσης τους.

Όλοι αυτοί επιδιώκουν λυσσωδώς να αντικατασταθεί ο ελληνικός λαός από ακίνδυνους για τα συμφέροντά τους βάρβαρους πληθυσμούς που θα γίνουν υπάκουοι δούλοι τους, και να υφαρπάξουν τον τεράστιο δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο της χώρας μας.

Αυτήν ακριβώς την πολλαπλή επίθεση έρχονται ακόμα μια φορά να καλύψουν οι αποκαλύψεις για εγκλήματα βιασμών και παιδεραστίας που βγαίνουν ξαφνικά στη φόρα ΤΩΡΑ… 

Γιατί όχι πέρισυ; Γιατί όχι πριν από χρόνια, εφόσον είναι γνωστά στην ΕΥΠ; 

Διότι ανέκαθεν όταν οι κυβερνήσεις στριμώχνονταν, εφάρμοζαν ΨΕΠ (Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Πολέμου), στις οποίες κυρίαρχη θέση είχαν τα σεξουαλικά εγκλήματα, ενώ οι υπηρεσίες πληροφοριών και η αστυνομία τα γνώριζαν όλα εξ αρχής. 

Οι ΨΕΠ της εξουσίας είναι πάντα καλά στημένες. Τα ίδια συνέβησαν πρόσφατα στη Γαλλία επειδή πολλοί γιατροί της αμφισβητούν το κρατικό αφήγημα του εμβολιασμού, οργανώνονται μεταξύ τους και προτείνουν φαρμακευτική θεραπεία του κορωνοϊού, και επειδή τα ποσοστά εμβολιασμού των πολιτών είναι από τα χαμηλότερα στον κόσμο. 

Πόσο συμπτωματικό είναι ότι πρόσφατα δημόσια πρόσωπα καταγγέλθηκαν ως βιαστές και παιδεραστές στη Γαλλία; 

Καθόλου. 

Σας βάζουν να βλέπετε το δέντρο για να μη δείτε το δάσος. Ποιο είναι το δέντρο και ποιο το δάσος; 

Tο δέντρο είναι τα ΔΗΘΕΝ αυξημένα κρούσματα που ωστόσο σε σχέση με τα πραγματοποιούμενα τεστ, παραμένουν πάντα στα ίδια, ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, που δεν δικαιολογούν τη δικτατορική διακυβέρνηση και τη δολοφονία των περισσότερων ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Tο δέντρο είναι ότι όσα δημόσια πρόσωπα κατηγορούνται για ειδεχθή εγκλήματα βιασμού και παιδεραστίας το πιθανότερο είναι ότι τελικά θα απαλλαγούν από κάθε κατηγορία, εν ανάγκη ίσως συμβεί και καμμιά ...εικονική αυτοκτονία.

Το δέντρο είναι ότι όλα αυτά αποσπούν τη προσοχή των λαών ενώ κάθε μέρα ψηφίζονται άθλιοι νόμοι-εκτρώματα που περνούν απαρατήρητοι και διαπράττονται ένα σωρό ανομήματα που σε φυσιολογικές συνθήκες ήταν αδύνατον να γίνουν ανεκτά.

Το δάσος όμως είναι τελείως διαφορετικό και ιδιαζόντως αποτρόπαιο:

Το δάσος είναι η προσχεδιασμένη δολοφονία της μεσαίας τάξης της Δύσης. Αυτός είναι ο στόχος των υπέρ-ελίτ που αντιπροσωπεύουν μόλις το 0,01% του παγκόσμιου πληθυσμού και εκπροσωπούνται από το Φόρουμ του Νταβός.

Αυτός είναι ο στόχος των ιερατείων της εξουσίας προκειμένου να αποφύγουν την ανατροπή τους.

Το δάσος στην Ελλάδα είναι και η αρπαγή της μισής χώρας, και όχι μόνο από την Τουρκία. Ακόμα κι αν χάσουμε τη μισή χώρα, δεν θα ξεμπερδέψουμε με τις αρρωστημένες επιδιώξεις του Φόρουμ του Νταβός και της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ.

Η τρομοκρατία πρέπει να είναι διαρκής: Ακόμα και αν ανοίξουν τον τουρισμό ή το λιανεμπόριο, σε λίγο θα τα ξανακλείσουν με μια ΝΕΑ δικαιολογία. 

Σύντομα λοιπόν έρχονται τα καινούργια αφηγήματα, και μόλις πάψουν κι αυτά να λειτουργούν, θα τεθούν σε εφαρμογή τα επόμενα: 

Επισιτιστική κρίση, κυβερνοεπιθέσεις, κλιματικοί πρόσφυγες, ακόμα και ανύπαρκτοι εξωγήινοι μπορεί να προβληθούν ως ολογράμματα στους ουρανούς, προκειμένου να λουφάξουν οι δυτικοί λαοί που μένουν μαζικά άνεργοι, ενώ η τεχνολογική δικτατορία κινέζικου τύπου τους κάθεται στο σβέρκο σαν βδέλλα.

Δεν πρέπει να προλάβουν να καταλάβουν τι συμβαίνει πραγματικά, διότι τότε θα απαιτήσουν την απεξάρτησή τους από τα δεσμά των οργανισμών της παγκοσμιοποίησης, οι δε ευρωπαϊκοί λαοί τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει μετατραπεί στον χειρότερο εχθρό τους, και την τιμωρία των υπευθύνων.

Αν λοιπόν η υπό εξόντωση μεσαία τάξη δεν αντιληφθεί ότι αποτελεί στόχο στυγνής δολοφονίας εκ μέρους του 0,01% του πληθυσμού, μη περιμένετε επιστροφή στην κανονικότητα. 

Όσοι γνωρίζετε κόσμο που παρακολουθεί ακόμα καθεστωτικά ΜΜΕ, πείστε τον να πάψει να το κάνει, γιατί παρασέρνει και όλους τους άλλους στον όλεθρο. 

Αν δεν γίνει άμεσα αντιληπτή αυτή η εωσφορικής συλλήψεως δολοφονία εκ προμελέτης τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων, η πάταξη των νεοναζί του 21ου αιώνα μπορεί να πάρει δεκαετίες. 

Έρχονται δύσκολες μέρες. Διαδώστε και κυρίως στους νέους. Μόνο έτσι θα σταματήσει αυτή η πολυεπίπεδη επίθεση, και όχι μέσω εκλογών. 

Ποτέ οι δικτατορίες δεν έπεσαν με εκλογές, αλλά με επαναστάσεις.

 

πηγή

 

8 σχόλια:

  1. Πραγματικά, το σκέφτομαι κι εγώ τώρα τελευταία. Όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 30 χρόνια, το ένα μετά το άλλο, σε όλο και συντομότερα χρονικά διαστήματα, χωρίς να αφήνουν χρόνο ανάκαμψης, μοιάζουν σαν καλά σχεδιασμένη, κλιμακούμενη ψυχική επίθεση. Ένα βασανιστικά αργόσυρτο και σιγά-σιγά επιταχυνόμενο Σοκ και Δέος.
    Δεν εννοώ μόνο στην Ελλάδα.

    Σκέφτομαι ότι, ίσως, μας ετοιμάζουν κάτι πολύ-πολύ χοντρό και άγριο και θέλουν πρώτα να μας έχουν φέρει σε πλήρη ψυχική εξάντληση, ώστε να έχουμε στραγγίσει, να μην έχουμε αποθέματα δυνάμεων για αντίσταση.

    Μ' αυτό το σενάριο, εξηγούνται μιά χαρά ο εμμονικός παρανοϊκός εγκλεισμός μας, οι αλλοπρόσαλες, αντικρουόμενες, ρευστές εντολές και απόψεις, η ασάφεια και θολώτητα της ενημέρωσης, το κλείσιμο των Εκκλησιών, των πάρκων, των βουνών,των παραλιών... Μας στερούν σιγά-σιγά ο,τιδήποτε μας φορτίζει και μας αναβαθμίζει ψυχικά και ενεργειακά. Το γέλιο, την ανθρώπινη επαφή, την φύση, τον ήλιο, ακόμα και την ανάσα μας!!! Ό,τιδήποτε μας βοηθάει να κρατήσουμε τα μυαλά μας στην θέση τους.

    Ένα μαύρο σύννεφο πλανάται από πάνω μας και δεν είναι μόνο ο φόβος και τα ραντίσματα...


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα γειά σου,
      γράφω κάτω από σένα για να πάρω λίγη απ΄την λάμψη σου (είμαι πονηρούλα το ομολογώ)
      Χρόνια και χρόνια χρησιμοποιούν το ...."σχέδιο"
      Τούτο το σχέδιο έγινε σχεδία γαι τους ναυσιπλοούντες (θυμίζω το άσμα "είναι η ζωή μια θάλασσα κι εμείς καπεταναίοι")
      Τολμώ να πω και ναυσίνοες.
      Κάαααποτε σε παλαιώτερες εποχές οι πρόγονοι αφόπλιζαν που σημαίνει ,ετυμολογικώ τω τρόπω, αφαιρούσαν τα όπλα του αντιπάλου ή εχθρού ή επιβουλευόμενου ή ... ή .... ή
      Αρκετές φορές χρησιμοποιούσαν τα αφαιρεθέντα όπλα εναντίον τους
      Δεν γραφω παραδείγματα προς αποφυγήν σεντονιάσματος.
      Όποιος γνωρίζει το σπόρ του αφοπλισμού προχωράει αήτητος
      Όποιος το αγνοεί καιρός να το μάθη
      Η μέθοδος του αφοπλισμού είναι απλή απλούστατη
      Η εφαρμογή ακόμη απλούστερη
      Δεν θέλει κόπο , τρόπο θέλει.
      Μαύρο αυτοί; Επιστροφή στην μάπα τους εμείς.
      Ποιοί είναι οι αυτοί;
      Αυτοί που αρνούνται τον έλεγχο για την αφεντιά τους ενώ τον επιβάλλουν στους άλλους.
      Είναι αυτοί που δεν απαντούν σε λογικά ερωτήματα ενώ απαιτούν απάντήσεις σε υποθετικά σενάρια δικής τους παραμύθας
      Είναι αυτοί που ελλείψει επιχειρημάτων ταμπελοποιούν
      Είναι αυτοί που επειδή φοβούνται φοβερίζουν
      Είναι αυτοί που νομοθετούν και μετά κρύβονται
      Σταματάω διότι μάλλον το παράκανα.
      Αει κι ένα τελευταίο.
      Η ήττα αφορά τους άκαπνους
      Απαπα θα το ξεχνούσα
      Ένα μηνυματάκι δια τους "σχεδιαστάς"
      Σε μαύρο φόντο φαίνεται καλλίτερα το γαλάζιο.
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Xαχα
      Γειά σου κι εσένα, φιλενάδα.

      μνκ

      Διαγραφή
  2. ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021 ,ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ,ΑΓΝΟΕΙ .
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΦΟΒΆΤΑΙ.
    ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ;
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ;
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΒΡΑΚΟΧΕΣΜΕΝΟΥΣ;
    ΣΤΗΝ ΚΑΡΑ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.
    ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ,ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΤΟΥ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΟΣ ΘΗΡΙΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο σχόλιο ο διαχειριστής έχει τον λόγο να απόρριψη το σχόλιο το σίγουρο είναι το διάβασε

    Jumbo Απόκριες 2018 - Ο Ζορό σώζει τις Απόκριες - Παναγιώτης Ψωμιάδης

    https://www.youtube.com/watch?v=uKZ5Fh3BoQU

    Ο γαβτρολιαρης Απόκριες 2021 - Ο γαβτρολιαρης σώζει την ΕΛΛΑΔΑ
    γαβ γαβ …γαβ γαβ γαβ γαβ….γαβ γαβ ….γαβ γαβ …γαβ γαβ …γαβ γαβ ..γαβ γαβ ..γαβ γαβ.................
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ,ΑΓΝΟΕΙ .
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΦΟΒΆΤΑΙ.
    ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ;
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ;
    1821-20.. και βλέπουμε..... δεν χρειάζεται να πω το όνομα ή αν είμαι ανώνυμος.. ΕΙΜΑΙ ήδη στο στόμα του ΘΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΩ ΜΟΝΟΣ μου.
    όποιος θέλει τα μπινελίκια δεκτά να δούμε και αλώστε πόσοι είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ, να ξέρουμε ρε αδέρφια και το σκορ ......για να μην πάει και η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σε άλλον ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ αλλά ΜΟΝΟΝ σε ΑΥΤΟΥΣ που την ΑΞΙΖΟΥΝ και ΕΛΠΙΖΟΥΝ ....πιστεύω να μην δείτε σαν επίθεση σε πρόσωπα το σχόλιο....είναι μια ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ των ημερών.

    Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μνκ γραφει, "Σκεφτομαι οτι, ισως, μας ετοιμαζουν κατι πολυ-πολυ χοντρο και αγριο". Ευγε!!

    Αυτη η σκεψη με βασανιζει εδω και πολυ καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δεις ότι θα είναι κανένας ούλτρα θανατηφόρος βάκιλος, ο οποίος θα πουν ότι ήρθε με θραύσματα από το διάστημα, και μετά θα παρουσιάσουν τους ψευτο-εξωγήινους οι οποίοι (θα μάς πουν) ότι ήρθαν για να μάς σώσουν.
      🙂

      Διαγραφή
  5. Είναι η "Cynthia ". Το διάβασα στα κατοχικα νεα
    Www.katohika.gr

    α νέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή