«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΖΕΔΕΣ...

 επιλέγει-μαγειρεύει: Αυτόλυκος







πηγή

25 σχόλια:

  1. Τυχεροί όσοι το λάβουν: Η Moderna επιβεβαίωσε ότι το τσιπάκι στο εμβόλιο της έχει δωρεάν συνδρομή στο Netflix.

    Παράλληλα, επικρατεί τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών, με την AstraZeneca να δίνει το εμβόλιο της σε συλλεκτική συσκευασία και δώρο ένα ταξίδι στην Κίνα ενώ η Pfizer υποστηρίζει ότι το δικό της τσιπάκι έχει κεραία 5G ώστε οι εμβολιαζόμενοι να τηλεκατευθύνονται από τον Μπιλ Γκέιτς με ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες.

    https://tovatraxi.com/science/ygeia/i-moderna-epibebaiose-oti-to-tsipaki-sto-embolio-tis-exei-dorean-syndromi-sto-netflix/#.YCvFkGgzbp8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ AstraZeneca! ΘΕΛΩ ΤΣΆΪΝΑ !
      Χαχαχαχαχα δεν παίζεται η σάτυρα αυτής της ιστοσελίδας λέμε..

      Διαγραφή
    2. Κι όμως, οικοδεσπότα... Έμαθα από (μικροβιολόγο καί ΥΠΕΡ των εμβολίων) γιατρίνα ότι τα εμβόλια όλων αυτών των "ανταγωνιστικών" εταιρειών **είναι ακριβώς τα ίδια**!!!

      Καί να μην ακούμε συνομωσιολογίες -ότι δηλ. προξενούν βλάβες, κτλ-, κατέληξε.

      Τώρα, βέβαια, καί τα ηπαπαραίϊκα βοθροκάναλα -Σιενέν καί τα ρέστα- είναι "ανταγωνιστικά"... αλλά στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 είχαν την ίδια ακριβώς εικόνα από τις ίδιες ακριβώς κάμερες!

      Έ, εντάξει, δεν ακούω άλλες συνομωσιολογίες! lol!!!

      Διαγραφή
    3. Το μπολι της AstraZeneca μπηκε στην καταναλωση, για την ηλικιακη ομαδα 60-65 χρονων, απ' οτι εμαθα απο αμεσα ενδιαφερομενα βοδια, που εσπευσαν να κανουν κρατηση, γιατι ειναι περιζητητο και χρειαστηκαν γερο μεσον για να το καπαρωσουν!!!

      Διαγραφή
    4. Χμμ βλέπω γεμίσαμε "αρνητές". Θα το αναφέρω στην Παγώνη. 🤣

      Διαγραφή
  2. Και τώρα, στα σοβαρά και τα τραγικά:

    Παράλυτος ο γιατρός στην Κέρκυρα, μετά την 2η δόση.

    https://corfutvnews.gr/kerkyra-me-paralysi-sta-kato-nosilevetai-sto-nosokomeio-o-giatros-s-skiadopoulos/?fbclid=IwAR3tf42ZPmqDxj9DkFskfGkFtZi5tILQH44xs7-gxX6wyr9wbFscOa4aUFU

    Αυστριακό τηλεοπτικό κανάλι αναφέρεται στο αδενοχρώμιο, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

    https://www.youtube.com/watch?v=Zok1JM7x9Cc&t=8s


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ ,ΟΣΟΥΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΩΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΟΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.... ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΡΚΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΩ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ``ΗΟΜΟ ΗΟΜΙΝΙ, LUPUS'' [O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ].
    ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ;
    ΤΟ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ [ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ] ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ.
    [ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ]
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ...
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΡΟΚΑΛΟ Π[Ω]ΛΙΤΙΚΟ...
    ``ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ''
    ΑΠΑΞΙΩ.
    www.youtube.com/watch?v=jpiSoFjEWk0
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μπραβοκούληδες τα κατάφεραν:
    "Κακοκαιρία: Άνοιξε η λεωφόρος Β. Σοφίας - Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία"(pronews)!!!!
    Νόμιζα στην αρχή ότι ανοίξανε τον δρόμο στην Μαλακάσα και αυτοί πήγαν ως το Σύνταγμα και σηκώσανε ένα δέντρο που είχε πέσει!!!
    Πολιτική προστασία του σκορδαλιά και του μιχαλάκη...
    Τους έπεσε πολύ δουλειά μαζεμένη αλλά τα κατάφεραν για τον 85χρονο βρήκαν ότι έφταιγε η στένωση των αρτηριών και το έμφραγμα 8' μετά το μπόλι ήταν σύμπτωση, για τον 55χρονο οδηγό ασθενοφόρου το "παλεύουν" ακόμα κάτι θα βρουν να πουν τα σαΐνια, ήταν και ο γιατρός και η νοσοκόμα που παρέλυσαν στην Κέρκυρα και μπλόκαραν, που να τρέχουν να ανοίγουν δρόμους και να στέλνουν μηνύματα στο 112...
    Προέχει μην τυχόν ξυπνήσουν τα πρόβατα και δεν πάνε στο ραντεβού, ειδικά τώρα που πήγε ο αντωνάκης και η ελενίτσα με μουσική υπόκρουση "φαντάσου την νέα μας ζωή" σε τόπο χλοερό...
    Οι άχρηστοι επιστρατεύουν τον στρατό για να ανοίξουν οι δρόμοι, ενώ οι τσιφούτηδες εκμεταλλευτές των διοδίων δεν διαθέτουν ούτε 1 αλατιέρα! Οι παράπλευρες απώλειες ήταν 85χρονη γιαγιά στα Γιάννενα που βρέθηκε απανθρακωμένη και ζευγάρι ηλικιωμένων στην Εύβοια που δεν άντεξαν την πολύωρη διακοπή ρεύματος...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιτάξτε κακία που βγάζει η Κούλα σε αυτή τη φωτο:

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/963561_adeiazoyn-ton-kmitsotaki-gia-pistopoiitiko-emvoliasmoy-ee-poy-den

    Όσο για το "Κούλα".. σαν τί να λέω από εδώ και πέρα.. Δεν είδατε στη φωτοσοπιά του Αυτόλυκου, πιο πάνω, που έχει κάνει τη βουλή "το κλουβί με τις τρελλές"..;; Ε, θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε μήπως τον ψιλοπαίρνει κι η Κουλή.. (καλά διαβάσατε κουλή, γιατί είναι κι απ'αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα Κουλα ειναι η γουρλοματα, γιατι αν δεις το καρυδι της Μαρεγκας, θα τρομαξεις και ας εισαι αντρας!!!

      Διαγραφή
    2. Ωχ..! Έχε γούστο να μάς βγει και η Μαρέγκα "Μιχαλάκης Μαλαπέρδας"(αντί Ομπάμιας)!

      Διαγραφή
    3. Από τέτοια φ(π)ουστοοικογένεια και με τις πληροφορίες που έχουμε πλέον στην διάθεσή μας, τίποτα δεν αποκλείεται. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει από το κολλέγιο των
      Αθηνών, οπότε φαντάσου πόσες φορές ήρθε η σειρά του να μπει στο..... βαρέλι.

      Διαγραφή
    4. Το γεγονός είναι πως, μετά τον παιδεραστή Γεωργιάδη, βρέθηκε και δεύτερος παιδεραστής (μικρότερων ηλικιών) στο στενό φιλικό του περιβάλλον. Σύμπτωση βέβαια!!

      Μην ξεχνάμε πως ο παππούς Μητσοτάκης, ήταν χειμερινός κολυμβητής ως τα βαθειά του γεράματα και τα είχε 1.400, ως τα 98 που απεδήμησε εις το πυρ το εξώτερον, ενώ στην μπλέμπα το αλτσχάιμερ καλπάζει.
      Ακόμα, έχουμε κι εκείνο το παρατσούκλι του Δρακουμέλ, με το οποίο πολύ διασκέδαζε όλη η οικογένεια. Τι κάνει ο Δρακουμέλ; κυνηγάει μικρά στρουμφάκια!
      Και γυάλιζε το μάτι του, ακριβώς όπως και του Μπους πατρός, με τον οποίον είχαν αλισβερίσια από παληά.
      Συμπτώσεις-συμπτώσεις-συμπτώσεις...

      Πρώτα μπλακάουτ στην μισή Αθήνα, μετά κλείνει η Βουλή και... σκοτεινιάζει. Μόνο ο Πολάκης διαμαρτύρεται. (Πολύ γιδοβοσκός και δεν τον είχαν βάλει στο κόλπο;)
      Πήξαμε στις συμπτώσεις!

      (Όπως πάνε τα πράγματα, θα γίνω κλώνος του Αριστόμαχου, τελικά.)


      μνκ

      Διαγραφή
  8. Σε λιγο οι ανεκδιηγητοι λοιμωξιολογοι, θα μας πουν να βαλουμε στο κεφαλι πλαστικη σακουλα και να την δεσουμε σφιγκτα στον λαιμο!!! Επισης θα κυκλοφορησουν και μασκες με γουνακι και για τον κουραδοιο και για το χιονι!!! Ειδικες προσφορες για τα γιδια!!! Σχεδιαστρια, η Γιαμαρελου με την ναζιαρικη φωνη!!! Ενας ιερεας να την κοινωνησει, ρε παιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποτελεσματικότητα μάσκας:
      https://uploads.disquscdn.com/images/a8bb17425b0b2b2822bd35e16e37ace1dd03f733210a1f0dc6faedac211b7919.jpg
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  9. Την τήρηση μέτρων ασφαλείας για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου συνιστούν οι ειδικοί

    https://apis.mail.yahoo.com/ws/v3/mailboxes/@.id==VjN-zk0HvqpE3O7hIMQzKb42-g85oBbNgiVyKEvc5OPGdGI__GnUhd_8Sm6SNE10zMJTE6ODrCTJLRd8oDFGt0Ixqg/messages/@.id==APwbQJMwcfgTYCvJvwRZSCnzsFo/content/parts/@.id==2/thumbnail?appid=YMailNorrinLaunch


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τήρηση μέτρων ασφαλείας για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου συνιστούν οι ειδικοί
      https://www.facebook.com/tovatraxicom/photos/a.692093190872892/3772017069547140/?type=3

      Διαγραφή
  10. '''απ τον πισινο της μυλωνους ζητας ορθογραφια'''.....ο μαλακομπουμπουκος αφησε τ ανθοπωλεια ανοιχτα για να στειλει στην μαλακομπουμπουκα του ανθοδεσμη;;;;;ρε πουστη μου δεν υπαρχει αυτο που ζουμε....εγω δηλ που ειμαι 31χ2=25 χρονων θα πρεπει να κανω το εμβολιο;;;;ποιο τρελλο ''αγορι'' εβγαλε αυτο το διαταγμα να το καρυδωσω;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή