«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ακούστε πολλά χρήσιμα.. από την γιατρό κα Εύη Καγιά.

https://www.youtube.com/watch?v=rI-31N5xpls&feature=emb_title 

8 σχόλια:

  1. Βάση σε ποια επιστιμονικη εργασία-δημοσίευση πάρθηκαν οι αποφάσεις για την πανδημία και για τα μέτρα προστασίας στην ... (χώρα)?



    Η ερώτηση που κάνει να βγάζει αφρούς οιοσδήποτε " κορονοφίλος" σε οπιοδειποτε πλάτος και μήκος της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκαριστική έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου για παρενέργειες εμβολίου: 107 νεκροί, οι 7 νεκροί αμέσως μετά τη λήψη,5 τυφλοί κ.α Βέβαια διερευνούν κι εκεί τη συσχέτιση!!!
    Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19.Ωστόσο οι επιστήμονες τ΄αποσυσχετίζουν.
    Μελέτη, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 25.000 παιδιά σχολικής ηλικίας, δείχνει ότι οι μάσκες βλάπτουν τους μαθητές σωματικά, ψυχολογικά και συμπεριφορικά, αποκαλύπτοντας 24 διαφορετικά θέματα υγείας που σχετίζονται με τη χρήση μάσκας.https://dimpenews.com/
    Μόλις δημοσιεύτηκε η μελέτη οι "ειδικοί" επέβαλλαν την 2πλη μάσκα!
    Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν ότι θέλουν το καλό μας;
    Αντιγόνη
    ΥΓ Το καλό με την "Μήδεια" είναι ότι σε πολλές περιοχές χαλάσανε τα εμβόλια επειδή έμειναν χωρίς ρεύμα τα ψυγεία και το πρόγραμμα εμβολιασμού τινάχτηκε στον αέρα! [Άντε μπας και γλυτώσει κανένας]
    Όμως τα πρόβατα κάνουν ουρές έξω από τα κέντρα εμβολιασμού ζητώντας νέο ραντεβού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι που με προβληματίζει πολύ Αντιγόνη:
      Στο εξωτερικό κάπως υπολογίζουν τις αποκαλύψεις και σπεύδουν να να βρουν δικαιολογίες. Κάπως υπολογίζουν τις μαζικές αντιδράσεις πολιτών, και μαζεύουν κάποια από τα μέτρα σε διάφορες πόλεις.
      Στην Ελλάδα όμως.. μόλις τους δείξεις στη μούρη τις απάτες τους και ξεκινήσουν αντιδράσεις.. αντί να μαζευτούν λιγάκι.. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ γίνονται πιο εκδικητικοί και προκλητικοί, με πιο παράλογες ιδέες.
      Μα τον Θεό, ήθελα πολύ να του φυτέψω μια σφαίρα του μπισκατάκη στο δόξα πατρί. Θα έρθει η ώρα.. πού θα πάει..

      Διαγραφή
    2. Μήδεια ήταν αυτή, μαντζούνια και δηλητήρια ήξερε να φτιάχνει....στην προκειμένη περίπτωση χάλασε τα δηλητήρια του φρανκενστάιν μπολιάσματος! Παρ' όλο που προφανώς χαλάσανε, τα πρόβατα ακόμα να ξυπνήσουν! Κι ύστερα λένε εμάς ψεκασμένους...

      Διαγραφή
    3. Είναι εγκληματίες, αδίστακτοι και όχι απλά προκλητικοί!
      Βγήκε ο "ειδικός" βασιλακόπουλος να διασύρει τον γιατρό που παρέλυσε, ισχυριζόμενος ότι έκανε εμβόλια σε "κολλητούς του" εκτός σειράς και ραντεβού και επειδή το κατάλαβαν πέρασε ΕΔΕ και για να τους εκδικηθεί είπε ότι παρέλυσε!!!!!!
      Έγραφα πριν μέρες "να δω τι δικαιολογία θα σκεφτούν" για τις παραλύσεις, αλλά τόσο διεστραμμένα μυαλά να λέει ο βασιλακόπουλος "ας δούμε πρώτα αν παρέλυσε πραγματικά και δεν υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα"!!!!!!!! δεν έχω λόγια!
      Αμφισβητεί την παράλυση, τον βγάζει τρελό, τον διασύρει δημόσια και δηλώνει ότι θέλει να τους εκδικηθεί...
      Νομίζω ότι το 4ο κέντρο που λέει ο Αριστόμαχος είναι μακράν το χειρότερο όλων...
      Αντιγόνη
      ΥΓ Να βάλουμε στοίχημα ότι όσοι εμφανίσουν παρενέργειες θα πουν οι "ειδικοί" ότι φταίνε τα ψυγεία των εμβολίων, που χάλασαν λόγω Μήδειας και φυσικά όχι τα "θαυματουργά" εμβόλια;

      Διαγραφή
  3. ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ'' !!!
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΟΔΥ ???
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΟΣΑ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΙΓΙΣΜΟ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ???


    .
    http://dionios.blogspot.com/2021/02/blog-post_17.html

    .

    Δ/ντης Νοσοκομείου Λάρισας Κ.Γουργουλιάνης: «Όταν τελειώσει η πανδημία θα βγουν πολλά & θα ταλαιπωρηθεί η πολιτική ζωή»

    https://attikanea.info/%ce%b4-%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%ba-%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bb/#comment-30566

    .


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή