«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΤΊ ΆΛΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΎΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΈΝΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ "ΓΚΡΆΦΙΤΙ" ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΕΎΡΥΤΟ!!

 

ΕΔΩ, ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ:

 


 







ΕΔΩ, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ:


 

ΕΔΩ, ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗΝ Κ@ΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΝΑΙ.. ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΣΤΟΎΡΝΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΩΣ ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ:


 

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ. ΜΕ ΦΩΤΟΣΟΠ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΩΣ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:



 

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚ@Τ@ ΠΟΥ ΜΆΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ!

 

Κ-Τ

 

 

8 σχόλια:

  1. Μιλάνε οι ποντικοί για ξετρυπωμα, που μόνο με κουκούλες και σε αγέλες βγάζουν μαγκές. Τι λογισμικό ανθελληνικοτητας είναι αυτό ρε π@υστη που έχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα τα μπασταρδα..
    Από ένα μονοβολο,αναμεσα στα μάτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμ οχι οχι το τσιγγελι πολυ καλυτερο

      Διαγραφή
  3. Εχέσθησαν τα ζωντόβολα και μόνο στην θέα των ΗΡΩΩΝ.
    Μπράβο παλλήκαρε, πανικόβαλέ τους.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο πιό άδειος ο τενεκές τόσο περισσότερη φασαρία κάνει!
    Ετσι κι αυτοί. Τώρα που τελειώνουν προσπαθούν -οι ολίγοι- με γελοιότητες να δείξουν το εμμετικό κάτιτίς τους..

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά τα άθλια ερπετά,είναι απάτριδες και εθνομηδενιστές. Είναι πνεύματα καταστροφής και αναρχίας. Πρέπει να συλληφθούν και να εξοριστούν από την Ελλάδα,γιατί παρόντες την μολύνουν. Πριν μερικούς μήνες,σε μια διαδήλωση που έκαναν,φώναζαν το αισχρό σύνθημα ''Έλληνα στρατιώτη,λεβέντη, στον τάφο σου θα κάνουμε το πιο μεγάλο γλέντι΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εστιαστε σε αυτον τον 45χρονο απλυτο που η μαμα του μαλλον ειναι βουλγαρα η ρουμανα και ο μπαμπας του αλβανος η πακιστανος και διαχειριζεται το ιντι μιντια και απευθυνεται σε δεκαπενταχρονα και εικοσαχρονα λαθρο μεταναστευτικα σκουπιδια και οπου συμπεσουμε αν βγει απο την τρυπα του το ποντικι , να του εξηγησουμε τι σημαινει Ελλας , Κωνστανυινουπολη κτλ. Ο νωων νοειτω. Ας τον βρουμε γιατι μας επρηξε .. Να το πω ; Μας επρηξες τα αρχιδια μωρη πουτανα αρσενικη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την καλησπέρα μου σε όλους. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά όλα αυτά τα υβρίδια και τους
    δίνετε αξία, σημεία των καιρών είναι, μήπως είναι οι μόνοι που χλευάζουν και μειώνουν
    οτιδήποτε Ελληνικό; Εδώ μας πολεμάει ανοιχτά η ίδια η κυβέρνηση (μας), όλοι γνωρίζουμε πλέον για τις εντολές που έχουν να εξαφανίσουν κάθε τι Ελληνικό και εμάς μαζί.
    Βέβαια θα πάρουν το τρίτο το μακρύτερο αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
    Φανταστείτε για μια στιγμή, να είχαμε λέει, και εμείς έναν ηγέτη που πραγματικά αγαπούσε
    την πατρίδα του, όλα αυτά τα σκουπίδια θα τα είχαμε κάνει δόλωμα για τους καρχαρίες.
    Και θα γίνει, να είστε σίγουροι.
    Εντωμεταξύ ας μην ξεχνάμε ότι ο μεγαλύτερος φόβος του συστήματος είναι η αφύπνιση του
    κόσμου, όλος ο πόλεμος είναι στο κομμάτι της πληροφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή