«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Αλλοδαπός μέσα στην Αθήνα, με όπλο ελεύθερου σκοπευτή!


 

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκαναν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών κατά τον έλεγχο ύποπτου ατόμου στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 09:30 το πρωί της Μ. Δευτέρας, στην οδό Πάτμου στο κέντρο ειδικοί φρουροί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών εντόπισαν ένα άτομο το οποίο κουβαλούσε έναν μαύρο σάκο να κινείται ύποπτα.

Μόλις ο ύποπτος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, πέταξε τον σάκο και προσπάθησε τρέχοντας να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και σε μικρή απόσταση από το σημείο κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Όταν άνοιξαν τον σάκο βρέθηκαν μπροστά σε μία ασυνήθιστη εικόνα: Μπροστά στα μάτια τους ήταν ένα τυφέκιο “Lee Enfield” ελεύθερου σκοπευτή διαμετρήματος 7,62 mm, το οποίο είχε ήδη προσαρμοσμένη τη σκοπευτική διόπτρα!

Επίσης βρήκαν μία γεμιστήρα, δύο φυσίγγια (το ένα επάνω στον ύποπτο), 9 κάλυκες, ένα ζευγάρι γάντια και ένα δίποδο σκόπευσης! Πλήρης, δηλαδή εξοπλισμός ελεύθερου σκοπευτή!

Μετά τη σύλληψη το άτομο μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών ενώ διενεργείται έλεγχος για την ταυτοποίησή του καθώς δεν είχε επάνω του κανένα έγγραφο και συνεχώς δηλώνει διαφορετικό ονοματεπώνυμο.


lawandorder.gr

8 σχόλια:

  1. Τελικα ο Θεος μας φυλαει.ναναι καλα τα παιδια της ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικότης, άγνωστος...

    Μάλλον γιά να φάει κανέναν Χίο ήρθε αυτός.

    (Υγ: Το Έμφιλντ συνίσταται γιά τέτοια δουλειά -αν κι όχι γιά μεγάλες αποστάσεις-, επειδή είναι σταθερό· μονής βολής, γάρ, ξαναγεμίζει χειρωνακτικώς στην επόμενη σφαίρα.
    Το θέμα είναι, πως οι σφαίρες του δεν είναι το στάνταρ Νατοϊκό διαμέτρημα των 7.62, αλλά μεγαλύτερης διαμέτρου - καί το όπλο προπολεμικό. Άρα, πού τις βρήκε ο μόρτης; Υπόκοσμος με ιδιοκατασκευή, ή "υπερεσίες" με καβάτζα στην αποθήκη; Από 'κεί πρέπει να ξεκινήσουν το ψάξιμο οι εμβάτσοι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ενφιλντ περνει πυρομαχικο 0.333 που ειναι λιγο πιο δυνατο απο το στανταρ 7.62x51 και εχει ιδιο γεμιστηρα 5 φυσιγγιων σαν του Μ1, αυτα

      Διαγραφή
  4. Προφανώς..
    Το ατομον...

    Ήθελε,να παει για κυνήγι..

    Μπεκατσας.!!!

    Σε μία χωρα μπορδελο..
    Εγώ κάνω ότι..θελω !!

    Λεει ο κυνηγός...

    Που; είναι αυτός μωρε,,
    Δια να επιβάλλει την τάξην!!!
    Πώς;;τον λένε χρυσοτετοιο
    Κάπως ετσι..
    Δεν θυμαθαμαι και,καλά τώρα τελευταία, ξεχνώ ονοματα!!

    Λογω Αλτσχάιμερ!!!
    χαχαχα χαχαχαχαχαχαχχχα!!

    😹😹😹


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χυσοχοΐδης, νομίζω. (Ούτ' εγώ θυμάμαι όλα τα γράμματα μιάς λέξης.)

      Διαγραφή
    2. Δεν πειάζει, ανθώπινο είναι..

      🤣

      Διαγραφή
  5. εμενα μου αρεσει που τον συνελαβαν...και σε τρεις μερες θα ειναι εξω, να τελειωσει αυτο που αφησε στη μεση....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή