«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.000 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΡ REINER FULLMICH ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ CDC, ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ DAVOS (βίντεο)


Η απόδοση του τίτλου της ανάρτησης έγινε από τον Σπύρο Χατζάρα, εδώ.

Το πλήρες άρθρο από την daily expose, εδώ, με ημερομηνία 7 Μαΐου 2021.

Το θέμα είναι γνωστό από τον Οκτώβριο του 2020, αλλά υπενθυμίζεται από την ανωτέρω ιστοσελίδα, διότι πριν από λίγες ημέρες το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά έκανε δεκτή την μήνυση του κυρίου Φούλμιτς (από κοινού με τον Ρόμπερτ Κένεντυ και την ιατρό Ντολόρες Καχίλ κ.ά.) προς τους πολιτικούς της χώρας, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος.

Στο άρθρο περιέχεται 10λεπτο βίντεο, το οποίο είναι απόσπασμα από 50λεπτο βίντεο, το οποίο βρήκαμε στο YouTube με ελληνικούς υπότιτλους, αναρτημένο Οκτώβριο 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=Ulds4L-y2A4


 

10 σχόλια:

  1. Κύπρος: Με πάσο κορωνοϊού οι μετακινήσεις από Δευτέρα . ———————————————————————– Το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου αποφάσισε την σταδιακή χαλάρωση του αυστηρού lockdown το οποίο επιβλήθηκε για δύο εβδομάδες και λήγει την Κυριακή. Από την Δευτέρα καταργείται η υποχρέωση αποστολής sms για τις μετακινήσεις αλλά η πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους θα επιτρέπεται μόνο με πάσο κορωνοϊού (coronapass). Το πάσο θα είναι αναγκαίο για τη μετάβαση σε εκκλησίες, εμπορικά κέντρα, γυμναστήρια σχολές χορού, θέατρα, αμφιθέατρα, κινηματογράφους, εστιατόρια και γάμους. Δεν θα είναι απαραίτητο για τους φούρνους, supermarket, τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια. … ANTE KAI ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΡΕ....... . https://www.protothema.gr/greece/article/1121247/kupros-me-paso-koronoiou-oi-metakiniseis-apo-deutera/ .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρωτος που μιλησε γι' αυτην την ομαδα του Fulmich, ηταν ο προεδρος της Πανελληνιας ενωςης καταναλωτων ΩΜΕΓΑ, Π. Πολυζωιδης και ζητησε απο ελληνες επιχειρηματιες, που εκλεισαν με τα μετρα της Κουλοκυβερνηςης τις επιχειρησεις τους, να συμμετεχουν με αγωγες, σ' αυτην την διεθνη κινηση, ζητωντας αποζημιωσεις απο τους υπαιτιους!!! Δεν ξερω, τι ρολο κοπαναει ο Πολυζωιδης, αλλα αυτη η κινηση δεν ειχε τα αναμενομενα αποτελεσματα, ουτε και την προβολη που θα επρεπε παρολο που σαν ιδεα ηταν αρκετα ευστοχη!!! Δεν ξερω αν καποιοι ελληνες συμμετεχουν ηδη ζητωντας αποζημιωσεις γιατι η "Ωμεγα", συγκεντρωνε αιτησεις για να τις στειλει στην ομαδα Fulmich!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Voula sketo
      Για δες εδώ:
      https://drive.google.com/file/d/12ml4t6Vr8ZDkbaxvLVb2hFlJHmYQXqxj/view

      15 ευρώ συμμετοχή ανά μήνα μόνο και μόνο για να είναι κάποιος μέλος; Συμμετοχή στα ένδικα μέσα; άστα να πάνε.
      Ο Ζάκης βρήκε τον μήνα που τρέφει τους ένδεκα.
      Καλή μπίζνα δεν λέω.
      Ευρώπουλα απ΄το τίποτα, λίγο τόχεις;

      Διάβασε κι αυτό
      Επιστρέφοντας από τη Γαλλία, ο Πολυζωίδης πολέμησε την διακυβέρνηση του Καποδίστρια εκδίδοντας στην Ύδρα την εφημερίδα «Απόλλων» η οποία και διώχθηκε. Η αρθρογραφία του ήταν πάντα ορμητική και μεστή επιχειρημάτων[11]. Η είδηση της δολοφονίας του Καποδίστρια πανηγυρίστηκε από την εφημερίδα με την αναγγελία στους αναγνώστες ότι «οι δύο Μαυρομιχάληδες έγιναν μιμηταί των Αρμοδίων και Αριστογειτόνων, των Βρούτων και των Κασσίων, δια να απαλλάξουν το έθνος από από το τέρας της τυραννίας...». Αμέσως μετά τη δολοφονία ο Απόλλων έπαψε να εκδίδεται, διότι «ο σκοπός επληρώθη» [12]
      από εδώ

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B6%CF%89%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82

      Υπ΄όψιν πως ο Ζακ ή Ζάκης αυτοτιτλοφορείται αρχιτέκτων λύσεων.

      Να τι ρόλο κοπανάει, νομίζω.
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Κατι ειχα καταλαβει, γιατι ειχε αποκλεισει τους απλους πολιτες να κανουν αγωγες μεσω της ομαδας Fullmich και ειχε στραφει προς τους επιχειρηματιες, καταστηματαρχες κλπ. Δεν το εψαξα παραπανω γιατι δεν ειχα αμεσο ενδιαφερον. Και ποντιος και αλεπουδακι ο Ζακ!!!
      Σ' ευχαριστω, Astillais!!!

      Διαγραφή
  3. Εδώ πολύ σημαντικές πληροφορίες από τον Κυριάκο Ζερδαλή.
    https://www.youtube.com/watch?v=2wlPPK8Lzl0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου σε ευχαριστούμε πολύ!
      Το είδα, μού άρεσε πολύ και το δημοσίευσα.

      Διαγραφή
  4. Σχολιάρα απ΄τις λίγες
    Αντιγράφω
    Εικόνα προφίλ
    Hercules Hercules • μία ώρα πριν
    ..."είναι το εμβόλιό ΜΟΥ , έτσι ?? ... Το παίρνω !! ...στο Εργαστήριο για Εξετάσεις ! "
    "Αντε γειά "
    Για την αντιγραφή
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είναι αυτό, στο facebook; Δεν βρήκα τίποτα.

      Διαγραφή
    2. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/985003_pasok-efyge-apo-tin-zoi-o-proin-voyleytis-theodoros-katsanevas

      Από εδώ το σχόλιο, Κωστή
      Astillais

      Διαγραφή
  5. Η ΥΠΟΠΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ BILL GATES ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ - 2:45

    .
    https://newtube.app/fake_pandemic/A7nkljq

    .AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή