«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Το Περιστέρι έχει πολλά μπάζα...

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

66 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο (Λόφος Αξ/κών) και λυπάμαι πολύ γιατί 47+ χρόνια που έμεινα εκεί κατάλαβα ότι οι περισσότεροι δεν είναι κακοί άνθρωποι, πολλοί είναι πλανημένοι και λίγοι είναι οι αδιάφοροι. Δεν πειράζει, επιλογή τους...

      Κώστα, μόλις λήξει ο συναγερμός να κανονίσουμε τις βάρδιες, ποιος και πότε θα τους ανάβει τα καντήλια.

      Διαγραφή
    2. Μην αναγκαστείς κι εσείς στο τέλος να πάρεις το Μπόλι, και θα λέμε εμείς εδώ στο τσατ ποιος θα σας ανάβει το καντήλι

      Διαγραφή
  2. Το Περιστερι εχει μονον μπαζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να πεις κάτι για μένα και το λες πλαγίως;

      Νομίζω ότι το "πολλά" αρκούσε. Γιατί έχει επίσης και αρκετά πολύ έξυπνα άτομα, που σχολιάζουν εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    2. Φυσικα και οχι, οτι εχω να πω το λεω στα ισια!!! Οσο γι αυτους που σχολιαζουν εδω μεσα, ειναι οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα!!! Δεν λεω τιποτα τυχαια, ουτε ξεκουδουνα, εχω ιδιαν αποψη!!! Σου εχω και μια προβλεψη, για να καταλαβεις το δικαιο του αιτηματος μου, στο Περιστερι οι ψεκασμενοι δεν ειναι παραπανω απο 20%, πολυ μπολικα!!! Και πιστεψε με, την εχω την εμπειρια "40 χρονια φουρναρης" και μην το παρεις κι αυτο τοις μετρητοις!!!

      Διαγραφή
    3. Οκ Βουλάκι μας, μπήκα στο νόημα.

      Διαγραφή
  3. Ο ΠΑΣΟΚογραμπρος Κατσανεβας ψοφ... εεε μας αφησε χρονους μετα τον εμβολιασμο που τουκανε ο ....σαλονικιος

    http://deltio11.blogspot.com/2021/05/blog-post_75.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τελευταία ψοφανε πολλά στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ!! Ο άλλος που. Τον έφαγαν στην βάρκα??

      Διαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,
    ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΣΟΓΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΧΟΥΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
    Ε ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω και επαυξανω!!! Δεν εβγαλαν τυχαια Παχα με τετοιο ποσοστο!!!

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, KI AΦOY TO EIΠΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΗΘΩ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!ΤΙ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ!ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ MRNA...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!(OPERATING SYSTEM)ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΓΗΙΝΟΙ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΛΛΩΝ!ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ https://rumble.com/vgotfl-the-sarge-from-icons-part-one-treason-trap-ds-vax-push-backchannels-new-int.html ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Μαΐου, 2021 00:24

      @ ΑΝΝΑ ....ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΑΛΛΑ ...ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΧΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ . ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ . ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ,ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ . ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ,ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ,ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ; ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ; ΧΑΡΑΜΙ ΤΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ . ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΕΙ . ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ,ΕΚΛΥΟΥΝ ΤΟΞΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ : ΜΕΣΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ,ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΙΛΙΣΘΕΙ ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΡΑ .;;;;;Ε ;;; ΑΣΤΟ ....ΤΕΛΕΙΩΣΕ ,ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    2. @ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ

      Έχω έναν πρώτο εξάδερφο, που γνωριζόμαστε πολύ καλά, από παιδιά, εδώ και 60 χρόνια και τα τελευταία 15 μένουμε στη ίδια πολυκατοικία. Συναντιόμαστε στους κοινόχρηστους χώρους το λιγότερο κάθε 1-2 βδομάδες και ανταλλάσουμε λίγα λόγια.

      Συναντηθήκαμε πάλι προ ημερων και δεν τον γνώρισα, τον πέρασα για κάποιον άγνωστο. Μου μίλησε ο ίδιος και μου είπε ότι έκανε και τις δυο δόσεις. Ενώ τον έβλεπα και τον άκουγα, εξακολουθούσα να μην τον αναγνωρίζω. Ανέκφραστο πρόσωπο, επίπεδη ανέκφραστη φωνή χωρίς διακυμάνσεις, μεταλλική λάμψη στα μάτια, σαν ο άνθρωπος που ήξερα να μην ήταν μέσα, σαν να ήταν ένα μηχανικό κέλυφος όχι και πολύ όμοιο με το πρωτότυπο. Όταν χωρίσαμε αισθάνθηκα βαθύ πένθος, σαν ο άνθρωπος να είχε χαθεί για πάντα. Πήρα τέτοια τρομάρα, που δεν βγήκα απ' το σπίτι για μια βδομάδα.

      Τώρα που διαβάζω αυτό που γράφεις, καταλαβαίνω πως αυτό ήταν το βασικό αφύσικο χαρακτηριστικό του, που δεν μπόρεσα τότε να συνειδητοποιήσω: δεν εξέπεμπε καμμία ζωική, ψυχική ή πνευματική ενέργεια. Θυμάμαι ότι κάποτε που είδα έναν νεκρό, αναγνώρισα από μακρυά ότι ήταν νεκρός και όχι κοιμισμένος, ακριβώς επειδή δεν εξέπεμπε τίποτα, ήταν ένα άδειο ρούχο, ένα παρατημένο όχημα, ο μέσα άνθρωπος ήταν φευγάτος.

      Αν λοιπόν, αυτό που είδα, ήταν όντως αυτό που ένοιωσα και κατάλαβα, δηλαδή ένα άδειο κέλυφος που περπατάει και μιλάει μηχανικά, ένας ζωντανός-νεκρός, τότε συνάντησα ένα ζόμπι.

      Κι αν ακόμα επανέλθει συν τω χρόνω, ποτέ πια δεν θα τον βλέπω χωρίς καχυποψία και μεγάλη επιφύλαξη. Και σίγουρα δεν θα ξαναμπω μαζί του σε ασανσέρ!

      Μέχρι τώρα, νόμιζα ότι ζούμε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά άρχισε σιγά-σιγά να μετατρέπεται σε θρίλερ.


      μνκ

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΝΚ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΠΕΡΙ ΑΥΡΑΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΙΡΛΙΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΙΡΛΙΑΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΥΡΑΣ.
      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΥΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://humanlightsense.com/%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7/kirlian-aura/

      ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΕΞΗΣ.
      Όταν μια πολύ χαμηλή ένταση, ηλεκτρικό φορτίο υψηλής τάσης με συγκεκριμένη συχνότητα και κυματομορφή αποστέλλεται στην κάθοδο (πλάκα παρακολούθησης) δημιουργείται σχηματισμός ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ;κορώνας ή σπινθήρας όταν η διαφορά δυναμικού μεταξύ της ανόδου και της πλάκας προβολής είναι αρκετά μεγάλη ώστε προκαλούν την εκτόξευση ενός ελεύθερου ηλεκτρονίου από τη θετική πλάκα. (Πλάκα προβολής).
      ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ; ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.
      ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥΣ.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΝΚ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ 4 ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.
      ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΦΟΒΙΕΣ, ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ, ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΨΥΧΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟΙ.
      ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
      ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ, ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΜΙΣΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΙΡΛΙΑΝ, ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΟ.

      Διαγραφή
    4. Oπως μου είπε ένα έξυπνο σχόλιο ένας φίλος μου, σε ερώτηση που έκανα "μα δεν είναι δυνατόν να ανοίγεις αγορά με 10.000 νεκρούς" μου απάντησε, το εκαν για ν α κολλήσουν εμάς οι εμβολιασμένοι!!

      Διαγραφή
  7. Κώστα και στην Ηλιούπολη το ίδιο γίνεται. Τους βλέπω κάθε πρωί που πάω για δουλειά και κάθε απόγευμα που γυρνάω. Ουρά να δεις !!! Απο τη μία τους λυπάμαι, αλλά ..... κακό του κεφαλιού τους. Κουράστηκα να προσπαθώ να πείθω να ακουστεί η άλλη άποψη.
    Τελικά θα μείνουμε λίγοι σε αυτό το πλανήτη. Λίγοι και καλοί.
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΓΕΡΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ.
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι οι μετανάστες ρε παιδιά σαυτο το κίνημα ελευθερίας ?? Δεν μεταδίδουν αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Μαΐου, 2021 22:13

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΥ ,ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΥΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑ ; ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΘΕ !
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ.
    THOSE THEY KNOW THE LEAST ,OBAY THE BEAST .
    AND ,THEY FEED THE BEAST .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρωνικά το είπα αδελφέ!!διότι δεν είναι όπως φαίνεται στο πρόγραμμα εξόντωσης!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
      ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΆΘΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ .
      ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Αναρωτιέμαι τελικά πόσο μ@@@@κες είστε; Πόσο σκατόψυχοι όλοι εσείς οι ψεκασμένοι. Ετσι γουστάρουμε εμείς οι Περιστεριώτες και οι υπόλοιποι του Δυτικού Τομέα να εμβολιαστούμε.
    Λογαριασμό θα σας δώσουμε; Πόσοι νομίζετε είσαστε; Kαμμιά δεκαριά αγάμητοι ψέκες που γράφεται εδώ μέσα, και βγάζετε την κακία σας εναντίον των άλλων. Δεν ντρέπεστε που θα ευχαριστιέστε όταν και άμα μας ανάβετε το καντήλι. Νισάφι πιά. Η πλάκα είναι ότι εσείε είστε οι καλοί Χριστιανοί και Πατριώτες. Ουστ λαμόγια. Ανέραστοι Πατριδοκάπηλοι. 3.647.689
    εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί
    +112.477 την 08/05/2021 και συνεχίζουμε.
    Αν έχεις τα κότσια δημοσίευσέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και στο δημοσιεύω, γιατί δείχνει πόσο καραγκιόζης είσαι!

      Μόλις και πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο οι εμβολιασμένοι, αλλά εσύ μπερδεύτηκες με τα κέρδη του λότο που είδες στον ύπνο σου, ή το άκουσες από κανένα άλλο καραγκιόζη τύπου άδωνη ή σήΨη, το νούμερο 3.647.689.

      Καλά ξυπνητούρια εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα απέδρα οδύνη, λύπη και στεναγμός.

      Διαγραφή
    2. Και συ σκας για καμμιά δεκαριά; Μήπως είμαστε περισσότεροι και για αυτό σκούζεις;
      Λέω, μήπως;
      Εγώ στη θέση σου θα αδιαφορούσα.
      Γνωρίζεις ακριβώς και τους εμβολιασμούς και τους σημερινούς.
      Ποιός είσαι; Ο χαρδαλιάς;
      Astillais

      Διαγραφή
    3. 23:50,τι έγινε;;;;; σ έκοψε ψηλός ιδρώτας;;;; κι αντιδράς έτσι;;; αντε βρε,καλή λευτεριά!ανάλαφρα όπως τα πουλάκια! Τσίου, τσίου!

      Διαγραφή
    4. Ασε τα πουλάκια τσίου, τσίου ήσυχα και εσυ ρε Ταύρε πρέπει να έχεις ψύχωση με τα νεκροταφεία και τους τόπου χλοερούς. Τα νούμερα δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου ούτε ο Άδωνις, ούτε ο Σήψας ούτε ο Χαρδαλιάς μου τα δώσανε. Δές εδώ https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker. Και δεν σκούζω ούτε καραγκιόζης είμαι όπως λέτε. Δεν με ξέρετε δεν σας ξέρω. Ούτε εξαρτώμαι , ούτε έχω ανάγκη κανέναν.
      Και δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς τρόλ. Το ότι σας διαβάζω δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι και συμφωνώ απολύτως. Α, και με το διαδίκτυο ασχολούμαι τουλάχιστον 25 χρόνια , ενώ μερικοί το ανακάλυψαν τώρα. Καληνύχτα.

      Διαγραφή
    5. ωπα ρε μαγκα...αγαμητος κι ανεραστος εισαι και φαινεσαι...α και που σαι, να σου θυμισω κατι που ξεχασες απ την πολυ '''μαγκια''' που κουβαλας....το ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.....Σουλα

      Διαγραφή
    6. Ωραία, και γιατί πρέπει να πιστέψω εγώ μια ιστοσελίδα ονόματι emvolio.gov.gr που φαίνεται κατασκευασμένη τουλάχιστον από το ληστρικό, δολοφονικό, ανθελληνικό κράτος, αν όχι από κανένα bill gates ή george soros foundation...

      Μάς είπες

      μ@@@@κες
      σκατόψυχους
      ψεκασμένους
      αγάμητους
      ψέκες
      λαμόγια
      ανέραστους
      πατριδοκάπηλους

      Το "καραγκιόζης" και λίγο σού 'πεσε.

      Αφού δεν σε εκφράζει το ιστολόγιο, βρες άλλο, μην χαλιέσαι..

      Διαγραφή
    7. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Αναρωτιέμαι τελικά πόσο μ@@@@κες είστε;
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ;

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Πόσο σκατόψυχοι όλοι εσείς οι ψεκασμένοι.
      ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ.
      ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Ετσι γουστάρουμε εμείς οι Περιστεριώτες και οι υπόλοιποι του Δυτικού Τομέα να εμβολιαστούμε.
      ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
      ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΡΩΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Λογαριασμό θα σας δώσουμε;
      ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Πόσοι νομίζετε είσαστε;
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Kαμμιά δεκαριά αγάμητοι ψέκες που γράφεται εδώ μέσα, και βγάζετε την κακία σας εναντίον των άλλων.
      ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ OI ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ;
      ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
      ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Δεν ντρέπεστε που θα ευχαριστιέστε όταν και άμα μας ανάβετε το καντήλι.
      ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
      ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Η πλάκα είναι ότι εσείε είστε οι καλοί Χριστιανοί και Πατριώτες.
      ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ; ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ; ΑΝΘΡΩΠΟΚΑΠΗΛΟΣ; ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Ουστ λαμόγια. Ανέραστοι Πατριδοκάπηλοι.
      ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ.
      ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ, ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΚΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΩ,
      ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ,
      ΣΑΝ ΔΟΧΕΙΟ ΣΑΡΚΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΕΡΑΣΤΟΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ,
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΙΕΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ,
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,
      ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,
      ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: 3.647.689 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί +112.477 την 08/05/2021 και συνεχίζουμε.
      ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ 3.647.689 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ: Αν έχεις τα κότσια δημοσίευσέ το.
      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
      ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟ.

      ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞΙΑΝΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ.

      ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
    8. Κώστα 8.24, 😂😂😂
      ♑️

      Διαγραφή
  11. ρε μπας και του βαζουν για δολωμα με κανα εικοσαρι για κραχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αναρρωτιέσαι , για όλα είναι ικανοί.
      Astillais

      Διαγραφή
  12. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ. ΓΕΛΑΣΤΗΚΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.anthonypatch.com/about
    ...
    https://twitter.com/apatchofficial/status/1388532257644744705?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3Aapatchofficial%7Ctwgr%5EeyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfX0%3D&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.anthonypatch.com%2Fabout

    EΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ--- ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ TWITTER ΤΟΥ Anthony Patch

    .......

    GPS in masks.

    https://twitter.com/pambeertom/status/1391003015356764162

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ,ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    Ε, ΚΑΛΑ ΛΕΣ .ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ.
    THOSE THEY KNOW THE LEAST
    OBAY THE BEAST.
    AND ,THEY FEED THE BEAST.
    ΝΑ ΠΑΤΕ.
    ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ,ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΧΑΤΗΡΙ.
    ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΑΨΥΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΨΥΞΗ....
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΩΝΤΑΙ ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΦΡΑΜΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ.
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΘΗΚΕΣ.
    Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ,ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.
    ΝΤΌΜΠΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΥ !23.50 ,
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ -ΚΑΜΠΑΛ ,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ;
    ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΞΥΠΝΙΟ ;
    ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ ;
    ΑΦΟΥ ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ +ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ;
    ΑΤΟΜΟ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ;
    ΒΛΑΚΑΣ ;
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ;ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΣΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΦΤΑΤΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΟΝΙΟ ,ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ,ΘΑ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕΣ.
    ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ;
    ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
    ΥΓΕΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΑΡΑ ,ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ;
    ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΉΘΗΚΕ Σ' ΠΟΤΕ ΣΟΥ ;
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΑΣ ;
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ ,ΤΩΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;
    ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ;
    ΚΡΕΤΙΝΟΣ.
    ΑΚΟΥ ΑΤΟΜΟ !.
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΒΑΤΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ BRAIN WASHING ,ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΜΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.
    ΖΥΓΙΑΣΘΗΚΑΤΕ ,ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΉΚΑΤΕ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ.
    ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟ rna.
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ,ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ,ΚΑΡΚΙΝΟ,
    ΕΜΒΡΥΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,
    ΝΑΝΟ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΣΙΠΣ ΚΑΙ ΜΠΙΡΟΥΝ ,ΑΜΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ,ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ,ΠΟΥΡΕ.
    ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
    ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΘΑ ΜΕΝΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΟΡΘΙΟ ,ΘΑ ΖΟΜΠΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ , ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ;
    ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
    ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ,ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΣΟΥΝ ;
    ΡΙΨΑΣΠΙΣ ;
    ΑΝΟΗΤΟΣ ;
    ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΣ ;
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ;
    ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ;
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ,ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΕΥΘΗΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΩΤΑΤΑ ,ΑΤΟΜΟ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΌΝ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΙΣΩ ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ !ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΜΠΟΥΖΟΒΛΑΚΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΕΦΑΓΕ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ .
    ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ.
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ.
    ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟ DNA ,NΑ ΜΗΝ ΕΙΣΘΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ.
    ΗΘΕΛΑΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΤΕ !.
    Ε !ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ !.
    ΔΩΣΑΤΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ;
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ.
    ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΑΥΤΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΧΘΡΟΥ .
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ;
    ΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΡΝΙΑ ;
    ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ;
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
    ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε πολύ σωστά τα λές αλλα δεν φταίει ο κόσμος, μας σπέρνουν το θάνατο κάθε τόσο και μας δίνουν τη λύση του με επίσημα χείλια, των υγειονομικών. Μας λένε οτι οι παρενέργειες είναι απειροελάχιστες μπροστά στα οφέλη, και η κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον ένα ευάλωτο άτομο να προστατεύσει, θα πάνε να το κάνουν λοιπόν. Μόλις σήμερα διάβασα σε αγγλική εφημερίδα ανακοίνωση επιστημόνων που βεβαιώνει οτι τα εμβόλια ΔΕΝ επηρεάζουν τα έμβρυα και είναι ασφαλή να τα κάνουν οι έγκυες. Ποιόν να πιστέψουν, πενήντα που λένε το ίδιο πράγμα ή δύο που λένε το αντίθετο; Μιλήσαμε, δείξαμε την άλλη άποψη, προειδοποιήσαμε, αλλα απο εκεί κ πέρα ευθύνη φέρει ο καθένας για τις αποφάσεις του. Οχι όμως και τέτοιο μπινελίκι ξεσπάσματος του κυρίου λές και είμαστε οι υπεύθυνοι της επιδημίας. Είμαστε οι λιγότεροι, αλλα ίσως είμαστε και τα θύματα των εμβολιασθέντων, γι’αυτό προσοχή και μετρημένα τα λόγια τους.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ capricorn ;
      ΕΔΩ ΓΕΛΆΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.
      ΜΠΡΙΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
      ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ,ΓΕΛΑΝΕ.
      ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΟΥΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ;
      ΜΟΡΦΩΣΗ ; ΠΑΙΔΕΙΑ ;
      ΜΥΑΛΟ ;
      ΑΠΛΑ ,ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ.
      ΜΟΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΟΣ.
      ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΙΘΗΚΙΖΩΝΤΑΣ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ,ΑΓΟΡΙ ,ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ.
      ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ;
      ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
      ΕΝΤΑΞΕΙ ;
      ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ,ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ.
      ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΡΗΜΑΖΕ ΔΙΑΦΟΡΑ .ΤΟ ΚΑΝΙ ,ΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ ,ΤΗΝ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΑΙ ΨΥΧΗΣ.
      ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ Ο ΛΕΜΟΥΡΙΟΣ !.
      ΟΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΕΝΤΑΞΕΙ.
      ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
      Ε,ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΗΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.
      20 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ.
      ΞΑΛΑΦΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΦΑΙ.
      ΤΟ ΜΕΤΑ...ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΗΣ ΡΕΣΤΑ.
      ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΚΎΡΙΟΣ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ capricorn ;
      ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΥΧΛΙΥΜΠΟΥΧΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
      ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ;
      ΔΕΣ ΤΙ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ.
      ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΥ ΧΟΠΚΙΝΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΆΖΕΤΑΙ....
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΟΛΟ ΓΑΖΙ.
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΣ !.
      ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥΡΕ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ.
      ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΑ ΞΕΡΗΣ.
      ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΗ.
      Η ΝΤΑΡΠΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ evil.
      ΦΟΥΛ ΥΨΗΛΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
      ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Σωστός φίλε Αριστόμαχε, εμείς καταλαβαινόμαστε. Αλλά, άντε πέστα σε εναν γιατρό που στέλνει τον πελάτη του για το εμβόλιο, τί θα σου πεί; Οτι άν έχεις αυτή τη γνώμη, γιατί ήρθες εδώ; Για συνωμοσιολογίες; Και άντε ψάχνε εσύ μετά τί έλεγε ο τάδε κάπου στο διαδίκτυο. Για εμένα τελείωσε το θέμα εφόσον οι αποφάσεις είναι προσωπικές με το ανάλογο ρίσκο. Και σου λέω οτι ακόμη και μέσα στην οικογένεια έχουμε αντιφατικές απόψεις και οτι γιατρός ΔΕΝ είμαι να επιχειρηματολογώ για τα εμβόλια όταν ο γιατρός σου λέει να το κάνεις. Πήραμε λοιπόν όλοι τα ανάλογα ρίσκα μας. Εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει και να οδηγήσει τον κόσμο Του με κάποιο τρόπο στη σωτηρία του.
      *τα σχόλιά σου να τα διαβάσουν με προσοχή όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν δυό πράγματα παραπάνω.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  16. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Η ΗΡΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΙΣΘΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ,ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΤΙ ;
    ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΉΘΗΚΕΣ ;
    ΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ;
    ΑΥΤΟΙ ,ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΩΚΑΤΩ ΤΑ..
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ,ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΟΞΩ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣ ΤΙ ;
    ΕΓΩ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΤΉΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΨΩ ,ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.
    ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΩ ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΑΤΕ.
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ,ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟ Ν TECH ,ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΡΟΣ ,Ο ΓΚΕΙΤΣ ,Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ,ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟ.
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ...
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ,ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ;
    ΜΟΝΟ ,ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ;
    ΒΑΛΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ,ΕΣΥ ΘΑ ΑΡΓΟΣΒΥΝΗΣ.
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ.
    ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΑΤΟΜΟ...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2.000€ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ.
    ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ :
    36.000€ Ο ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ
    26.000 € Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    500 € Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ.
    ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΜΕΤΑΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.
    ΕΚΒΙΑΣΘΕΙΣΑ.
    400 € Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    5.000- 7.000 € ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗΔΕΣ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.
    Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.
    ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΩ.
    ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΟΡΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ.
    ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΣΑΣ ΚΟΥΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ELF ΚΥΜΑΤΑ ,ΣΑΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ ;
    ΟΧΙ.
    ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΕΜΒΡΥΟ.
    ΕΓΡΑΦΑ ΣΥΝΕΧΩΣ :
    ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΠΟΣΙΚΟ.
    ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΠΟΣΙΚΟΙ.
    ΤΙ ΚΑΜΩΝΕΣΑΙ ;
    ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ,ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΩΣ ΤΡΟΦΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ,ΤΙ ΕΣΤΊ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ;
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΤΡΑΓΚΟΝΙΑΝΣ ;
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΙΜΑΙΡΑ ;
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ ;
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΜΠΑΛ ;
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ;
    ΝΑ ΣΟΥ'ΡΝΕΣΑΙ ΚΑΤΑΓΗΣ ;
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ,ΣΩΡΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΩ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ,ΘΑ ΣΩΡΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΒΟΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
    ΤΡΙΧΕΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΛΈΝΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    Η ΑΣΤΡΟΖΕΝΕΚΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ.
    ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙΣ.
    Ε,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟ ΟΝ ;
    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΣ ;
    ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ;
    ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ;
    ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Η ηρα .
    ΑΚΡΙΒΩΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.
    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΥΛΗ ΘΕΛΑΤΕ ,ΥΛΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΝΤΙΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι οι υπέρμαχοι των εμβολίων γίνονται επιθετικοί απέναντι στην οποιαδήποτε αμφισβήτηση, γιατί πολύ βαθιά μέσα τους έχει ριζώσει ο φόβος. Απέναντι στον αρνητή αισθάνονται την απειλή να βγει στην επιφάνεια αυτό το τέρας, που τρέμουν μην τους κατασπαράξει. Δεν είχαν καμία άμυνα και το άφησαν να κάνει τη φωλιά του μέσα στα τρίσβαθα της ψυχής τους. Τώρα πια - που βλέπουν τους ομοίου τους να αναχωρούν προς την κόλαση - έχουν αφηνιάσει, γιατί υποσυνείδητα ξέρουν πως έρχεται η σειρά τους. Αν παραδεχτούν το ολέθριο σφάλμα τους, θα γκρεμιστεί όλο το σαθρό οικοδόμημα της δουλοφροσύνης που έχουν χτίσει τόσα χρόνια γύρω τους. Γι’ αυτό, όταν το τέρας μέσα τους απειλείται, γίνονται επιθετικοί σαν τα πληγωμένα θηρία λίγο πριν τους τελικούς τους σπασμούς και τον ανατριχιαστικό ρόγχο του επερχόμενου τέλους……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ...
    Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΘΑ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ,ΚΒΑΝΤΙΚΑ ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΣΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για unknown 8/5 23:50 και 9/5 2:45.
    Εκτος απο την ποσοτικη διαφορα των μπαζων Περιστεριου, εδω βλεπουμε κυριως την ποιοτικη διαφορα. Σχολια του τυπου, "25 χρονια στο Internet", ακριβεις αριθμους κρουσματων, ασυμπτωματικων, εμβολιασθεντων, αναφορα σε κυβερνητικα μεσα και τελος, βρισιες (παρολο που ο συγκεκριμενος υπομονετικα για καιρο "συμμετειχε" εδω μεσα), με πειθουν οτι ολοι ακολουθουν το ιδιο μοτιβο των Περιστεριωτων και ισως και καποιων που εχουν μετεκπαιδευθει και στο Μοσχατο!!! Οπως και ναχει, δεν αντεξε και καρφωθηκε!!! Επισης ενα γνωρισμα αξιοσημειωτο ειναι οτι παρολο που οι συγκεκριμενοι ενημερωνονται, πιο σφαιρικα απο τους υπολοιπους, που η ενημερωση τους ειναι αποκλειστικα απο την τηλεοραση, αρνουνται ν' αποδεχθουν την πραγματικοτητα και αυτο μονο δυο εξηγησεις εχει, η πληρωνονται η ειναι τοσο κοκορομυαλοι και κρετινοι που πραγματικα μονο κακο μπορουν να κανουν!!! Οπως και ναχει τους ευχομαι "καλα στερνα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα ''καλά'' σου λόγια. Είμαι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης και από το Μοσχάτο έχω να περάσω τουλάχιστον 30 χρόνια. Δεν πληρώνομαι από κανέναν (ευτυχώς μετά από 40 συντάξιμα χρόνια έχω την σύνταξή μου), ούτε έχω σχέση με τους πολιτικάντηδες της Πατρίδας μας. Οφείλω όμως να παραδεχθώ, ότι ορισμένοι χαρακτηρισμοί μου ίσως ήταν ατυχείς. Αλλά τέτοια επίθεση βρε αδερφέεεε.
      Τέλος πάντων ίσως να είμαστε απο την ίδια τελικά πλευρά αλλά αγωνιούμε με διαφορετικό τρόπο.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν περνας απο το Μοσχατο, τοτε εμπιπτεις στην κατηγορια των κοκορομυαλων και των κρετινων!!! Οσο για τους χαρακτηρισμους δεν νομιζω οτι ηταν απλα ατυχεις, πολυ επιεικη σε βρισκω!!! Και οχι, καλε μου αγνωστε, δεν ειμαστε σιγουρα απο την ιδια πλευρα και δεν αγωνιουμε με διαφορετικο τροπο!!! Εχουμε εντελως διαφορετικη φιλοσοφια ζωης και εγω δεν προσπαθησα σε κανενα να επιβαλλω την γνωμη μου!!! Το τι θα κανεις με το εμβολιο, ειναι απολυτα δικο σου θεμα!!! Γιαυτο εχουμε την ευχερεια της επιλογης!!!

      Διαγραφή
    3. Καλα σαραντα και καλη ψυχη

      Διαγραφή
    4. ΒΛΈΠΩ ΣΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΛΈΤΕ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ... ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΊΟΥ!! ΜΕΤΆ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.. ΜΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΥΒΈΝΤΑ.. ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΒΌΛΙΟ? ΌΛΟΙ.. ΕΔΏ ΜΙΛΟΎΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ.. ΟΠΌΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.. ΑΛΛΆ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΙΔΙΆ.. ΑΛΛΙΩΣ ΌΤΑΝ ΚΛΕΙΔΏΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΈΜΕ..
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ Ο ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ..!!ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΔΙΝΑΝ ΝΤΕΠΟΝ ΤΏΡΑ MRNA ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ (ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ.. ΤΑ ΑΛΛΆ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΝ..)

      Διαγραφή
    5. Περιστεριώτη 19.18, να περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο να δείς πώς πάει ο εμβολιασμός και πιθανές επιπτώσεις στην υγεία και μετά αποφάσισε, ούτε πανδημία είναι, τα μαγαζιά άνοιξαν και ο ιός δεν αντέχει στη ζέστη. Και οι δικοί μου αυτό θα κάνουν, το φθινόπωρο θα το ξανασκεφτούν εάν εμβολιαστούν, άσχετα αν το κάναν οι άλλοι γνωστοί. Να είσαι σίγουρος οτι κάποιο λάκο έχει η φάβα όταν απο τη μία μας θεωρούν υπεράριθμους πάνω στη γή, και απο την άλλη μας πασσάρουν με επιμονή ένα αμφιλεγόμενο εμβόλιο. ´Ολη η Βουλή δεν έπρεπε να το κάνει;
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  21. Ρε παιδιά , ρε παιδιά και τι θέλετε να κάνει όλος αυτός ο κόσμος με τόση προπαγάνδα που δέχεται καθημερινά απο πουλημένους δημοσιογράφους , γιατρούς( εκ των οποίων πολλοί πιστεύουν οτι κάνουν το σωστό ) και πολιτικούς ; Εξάλλου μήπως πολλοί γιατροί ξέρουν τί τους γίνετε ; Που αν τους ρωτήσεις τι γνώμη έχουν για το εμβόλιο ο καθένας θα λέει τα δικά του , και θα αμφοισβητεί τον άλλο συνάδερφο του ως αδαή και άσχετο , λες και δεν σπούδασαν και οι μεν και οι δεν σε πανεπιστήμια ή οτι άλλη ιατρική έμαθε ο ένας και άλλη ο άλλος , με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ποιόν να πιστέψεις , και να δημιουργήται έτσι ένας φαύλος κύκλος ! Ε, τί θα σου κάνει και ο απλός κόσμος που πιστεύει την "έντιμη κυβέρνηση του" και τους "έντιμους και ανιδιοτελείς και σπουδασμένους γιατρούς" που θέλουν το "καλό" του ; Θα κάνει ο,τι του πούν - όπως τα πρόβατα που εμπιστεύονται τον τσοπάνο που θα τα οδηγίση στην σφαγή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά
    Τι ομολογούν τα .... παιδιά;
    https://www.youtube.com/watch?v=21wsAw6b1XY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα 10 εκατοστά στον κρόταφο.. θέλουν αυτά τα λαμόγια της τιβι.

      Διαγραφή
    2. Νά ποιός κάνει ζημιά στον κόσμο, αυτός με την άσπρη πάστα στα μούτρα. Ρε όσο και να θέλει, ίδιοι δεν γινόμαστε, φλίτ και κλείσιμο η ενημέρωση.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. Κανονικά.. θα έπρεπε εδώ και κάποια χρόνια, μια ομάδα από κομάντος πατριώτες να έχουν παγιδέψει με εκρηκτικά τα κτίρια όλων των καναλιών, και να τα κάνουν οικόπεδα.

      Διαγραφή
    4. Βρε μη θερμοκεφαλιάζεις τόσο γρήγορα.
      Δηλαδή για χαζό τον έχεις τον Τράμπ που τους αφήνει να εκτίθενται;
      Ξαίρεις τι είναι να τους λένε, τώρα πρέπει να τα γκρεμίσετε ΜΟΝΟΙ σας;
      Πίκρα σε λέω.
      Το έχω κάνει σε λέω.
      Εγώ ούτε που άγγιξα. Αν θέλαν ας κάναν κι αλλοιώς
      Γιατί να χαλάσω την ζαχαρένια μου και να γιομόσω μπάζα;
      Astillais

      Διαγραφή
    5. Capricorn, όχι αγαπητέ.
      Αυτοί που παραπληροφόρησαν και κορόϊδεψαν ΠΡΕΠΕΙ να ανα-κριθούν και να δικαστούν απ΄τον ΛΑΟ. Να πουν γιατί το έκαναν. Και αν πουν ψεμματάκια εεεε τότε ραβδι που λέει κι ο Αριστόμαχος
      Η ενημέρωση είναι αγαθό και πολύ χρειαζούμενο μάλιστα.

      Διαγραφή
  23. ΣΦΟΔΡΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ10 Μαΐου, 2021 08:30

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ:ΣΤΡΙΜΜΩΧΤΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ.ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΥΡΙΩΝ Η ΑΧ..ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ,ΟΤΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!! ΣΑΦΩΣ,ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑΝ.Ο ΒΑΤΡΑΧΟΜΥΡΗΣ ΜΩΥΣΗΣ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΚΥΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ:ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ μέχρι τις 5 Μαρτίου 2021 είχαν εμβολιαστεί 697.876 άτομα.
    πηγή: Ελληνικά hoaxes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Αριστόμαχος στα σχόλια δίνει τα ρέστα του και δείχνει έναν Έλληνα που νοιάζεται βαθιά για τους συμπατριώτες του έστω και βρίζοντας αλλά στην ουσία νοιάζεται όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Μπράβο ωρέ Ελληνα.
    Κατ' εμέ δεν υπάρχει ουδεμία δικαιολογία για όσους πάνε και υπογράφουν αναλαμβάνοντας πάσα ευθύνη για την "ΑΡΡΩΣΤΙΑ" τους και γνωρίζοντας τι παίζει Ή αδιαφορώντας και πιστεύοντας όσους τους φέρανε εδώ που είναι.
    Προσωπικά έχω πάψει να μιλώ να στέλνω μειλς να προσπαθώ να πείσω τον όποιον σχετικά με τα εμβόλια. Ο καθένας έχει πλέον επιλέξει και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τον αφυπνίσουμε από τη στιγμή που δεν θέλει.
    Έχουμε διαχωριστεί πλέον φανερό πια και ειδικά από το Μεγάλο Σάββατο που το πλείστο του λαού επέλεξε να απαρνηθεί και την πίστη του αν δηλ την είχανε ποτέ.
    Έκαστος εφ΄ω ετάχθη. Ούτε θυμώνω πια μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνουν και τι όχι. Εξάλλου επέλεξαν να προδώσουν Πατρίδα, θρησκεία και το μέλλον των παιδιών τους καλά για λευτεριά δεν το συζητάμε... τι θα μπορούσα να πω με όλους αυτούς; τίποτα πιά.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα περιστέρια πετάξανε!!
    Και ηρθανε οι μπουφοι..
    Εμβολιο θα κάνουνε.
    Θα παιζουν κλωτσοσκουφι!!!

    εμβολιασμενα πλέον τα πτηνά!!
    Θα γυρνούν μες,το σκοταδι
    Φωλιές θα κανουνε πολλές
    Στα έγκατα του ΑΔΗ!!!!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή