«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Επίσημο Μοντέλο της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου: Το τρίτο κύμα COVID θα σκοτώσει ή θα νοσηλεύσει το 60 έως 70% των ανθρώπων που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου.


 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του κορυφαίου οργανισμού μοντελοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου το τρίτο κύμα της αιχμής του COVID-19 θα νοσηλεύσει και θα σκοτώσει το 60 έως 70% των ανθρώπων που πήραν και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Το έγγραφο υποδηλώνει ότι στην αναζωπύρωση τόσο των νοσηλειών όσο και των θανάτων θα κυριαρχήσουν όσοι έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου, αποτελώντας περίπου το 60% και 70% του κύματος αντίστοιχα.

Η μοντελοποίηση (διαβάστε παρακάτω ολόκληρη) παρουσιάστηκε στο κορυφαίο επιστημονικό συμβουλευτικό όργανο του Ηνωμένου Βασιλείου Sage από μία από τις υποομάδες του, την Επιχειρησιακή Επιστημονική Ομάδα Μοντελοποίησης Πανδημικής Γρίπης, (SPI-M-O).

Αυτή η επιτροπή ακαδημαϊκών έχει κάνει εργασίες μοντελοποίησης καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και έχει εξετάσει τον αντίκτυπο που θα έχει ο εμβολιασμός στις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις λοιμώξεις και τους θανάτους.

Τα πορίσματά της υποδηλώνουν ότι ένα τρίτο κύμα είναι αναπόφευκτο, αλλά ότι το μέγεθος της αύξησης των κρουσμάτων εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, την ταχύτητα με την οποία θα χαλαρώσουν οι περιορισμοί και τον αντίκτυπο που θα έχουν οι νέες παραλλαγές στη μετάδοση και την ασθένεια.

Υποστηρίζει ότι η αναζωπύρωση τόσο των νοσηλειών όσο και των θανάτων θα “κυριαρχείται από εκείνους που έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου”.

“Η διατήρηση μιας μεγάλης μείωσης της μετάδοσης από τέτοια μέτρα μετά τη λήψη του Βήματος 4 [τα σχέδια της Αγγλίας για την άρση όλων των περιορισμών από τις 21 Ιουνίου] είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μειώσει το μέγεθος της επακόλουθης αναζωπύρωσης.

Αυτή η πιο πρόσφατη μοντελοποίηση ενισχύει αυτό το εύρημα, καθώς η χαμηλότερη τήρηση των βασικών μέτρων και η επακόλουθη αυξημένη μετάδοση θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια κορύφωση κοντά σε κλίμακα με εκείνη που παρατηρήθηκε τον Ιανουάριο του 2021″.

Το έγγραφο εξετάζει μια σειρά από πιθανότητες για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη Covid καθώς χαλαρώνουμε τους περιορισμούς πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι.

Λαμβάνει υπόψη μια σειρά από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων από το Πανεπιστήμιο του Warwick, το Imperial College του Λονδίνου και τη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου.

«Σενάρια με μικρή μείωση της μετάδοσης μετά το βήμα 4 [πλήρης άρση των περιορισμών που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο στην Αγγλία] ή με απαισιόδοξες αλλά αληθοφανείς παραδοχές για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων μπορεί να οδηγήσουν σε αναζωπύρωση των νοσηλειών παρόμοιας κλίμακας με τον Ιανουάριο του 2021».

Το έγγραφο υποδηλώνει ότι η αναζωπύρωση τόσο των νοσηλειών όσο και των θανάτων θα κυριαρχείται από όσους έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου, αποτελώντας περίπου το 60% και 70% του κύματος αντίστοιχα.

«Η αναζωπύρωση τόσο των νοσηλειών όσο και των θανάτων κυριαρχείται από εκείνους που έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου, αποτελώντας περίπου το 60% και το 70% του κύματος αντίστοιχα.

Αυτό μπορεί να αποδοθεί στα υψηλά επίπεδα πρόσληψης στις ηλικιακές ομάδες που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, με αποτέλεσμα οι αποτυχίες ανοσοποίησης να ευθύνονται για περισσότερες σοβαρές ασθένειες από ό,τι τα μη εμβολιασμένα άτομα».

Αποτελέσματα του κεντρικού σεναρίου του μοντέλου Warwick, που δείχνουν την ηλικία και την κατάσταση εμβολιασμού των ατόμων που εισάγονται στο νοσοκομείο (αριστερά) ή πεθαίνουν (δεξιά) με την πάροδο του χρόνου. Τα πάνω γραφήματα είναι απόλυτοι αριθμοί, τα κάτω γραφήματα είναι αναλογίες.

Μόλις δημοσιοποιήθηκε το μοντέλο οι «ελεγκτές γεγονότων» (Fact-checkers) προσπάθησαν να διαψεύσουν και να υποβαθμίσουν το γεγονός ότι το 60-70% όσων πήραν 2 δόσεις στα εμβόλια θα κυριαρχήσει στο τρίτο κύμα.

https://twitter.com/GreatGameIndia

Ακολουθεί η «ετυμηγορία» της Grace Rahman του Full Fact:

«Η μοντελοποίηση δείχνει ότι όταν εμφανιστεί το τρίτο κύμα, οι νοσηλείες και οι θάνατοι θα αφορούν κυρίως όσους έχουν εμβολιαστεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μέχρι τότε θα έχουν εμβολιαστεί τόσα πολλά ευάλωτα άτομα, και όχι στο γεγονός ότι το εμβόλιο τους βλάπτει».

Και όμως, οι ελεγκτές γεγονότων επιμένουν ότι τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με το τρίτο κύμα.

Ωστόσο, θα αφήσουμε τους αναγνώστες μας να αποφασίσουν. Διαβάστε το έγγραφο ΕΔΩ.

 

romioitispolis.gr 

 

greatgameindia.com 

 

5 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΠΙΑ; ΝΑ Η ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ.
    Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ.

    ΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν μικρά κομμάτια δέρματος που μπορούν να σας ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ! – ΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν κομμάτια δέρματος που περιέχουν τη δηλητηριώδη ουσία του εμβολίου κατά του κορωνοϊου και μπορούν να σας ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!! //

    Η ακόλουθη εκπομπή μας έχει να κάνει με ένα νέο καθώς και…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ φαινόμενο που σχετίζεται με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και τις…ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ/ΠΑΡΑΕΝΕΡΓΕΙΕΣ τους!

    Αυτό το φαινόμενο λέγεται “shedding“, δηλαδή, η αποβολή δέρματος λόγω των πρωτεϊνων ακίδων που προκαλούν τα εμβόλια.

    Εν ολίγοις, από τι στιγμή που η επιδερμίς των εμβολιασμένων (με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού) αρχίζει να αποβάλλει μικροσποπικά κομμάτια δέρμστος, τα κομμάτια αυτά περιέχουν το βλαβερό -για την υγεία όλων μας– περιεχόμενο (των εμβολίων κατά του κορνωνοϊού) με αποτέλεσμα οι μη εμβολιασμένοι, που έρχονται κοντά με αυτά, να αρχίζουν να μολύνονται σιγά-σιγά από αυτά και οι…παρενέργειες αυτού είναι οι εξής απίστευτες (ΝΑΙ…ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ…ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!!!)…

    -Μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα τους

    -Πιο συχνές και αιματώδεις περίοδοι στις γυναίκες

    -ΠΡΟΩΡΕΣ περίοδοι σε…ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9-11 χρονών!!!

    -Μεγαλύτερες γυναίκες που μετά από μια περίοδο εμηνόπαυσης, αρχίζουν και πάλι τις περιόδους τους μετά από χρόνια!!!

    -Απίστευτες ημικρανίες, για όλους τους ανθρώπους όλων των ηλικιών

    -Θρόμβοι αίματος το μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ

    -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!…

    Αυτά τα καταγγέλλουν ιατροί, νοσοκόμες, ειδικοί, κτλ. από όλο τον κόσμο!!!

    Δείτε τώρα το βίντεο όπου βλέπουμε μια νοσοκόμα που μας αναφέρει πολλές μαρτυρίες ανθρώπων μη εμβολιασμών που έχουν πάθει αυτά τα φρικτά πράγματα!!!…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ.
    blob:https://www.facebook.com/161b963c-cfd7-4483-a83a-068f01253f7b

    Δείτε τώρα το αρχικό βίντεο αυτής της νοσοκόμας….
    https://www.facebook.com/100052940442551/videos/287234879717858/

    Δείτε τώρα τον ακόλουθο βιντεο ενος γιατρού που μπαίνει σε λεπτομέρειες για όλα αυτά…

    https://rumble.com/vfz81b-doctor-explains-what-is-up.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Θρόμβοι αίματος το μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ"

      Σε αυτή τη φράση κάτι πήγε στραβά..

      Διαγραφή
    2. Η τριπλή διΰλισις του Σωκράτους μας βγάζει απ΄το αδιέξοδο.
      Astillais

      Διαγραφή
  2. δηλ θα ξανααδιαθετησω ενω εχω περασει την κλιμακτηριο;;;πω πω πω πωωωω ε τοτε κινδυνευω να γκαστρωθω [μετα την Σαρα εγω]...χαχαχαχαχαχα..[να ευθυμησουμε λιγακι γιατι μας πηρε και μας σηκωσε]...και μη χειροτερα ...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΣΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΛΙΩΝΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΑΤΥΡΙΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή