«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ο Τραμπ αναμένει να αποκατασταθεί ως πρόεδρος μέχρι τον Αύγουστο, υποστηρίζει η Μάγκι Χάμπεργκμαν των New York Times, προκαλώντας θύελλα.


 

Η Maggie Haberman, αναλύτρια του CNN και ανταποκρίτρια των New York Times στην Ουάσινγκτον, προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ λέει στον κόσμο ότι σύντομα θα επιστρέψει στην προεδρία.

"Ο Τραμπ έχει πει σε διάφορους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή ότι αναμένει ότι θα αποκατασταθεί μέχρι τον Αύγουστο", υποστήριξε η Χάμπερμαν στο Twitter την Τρίτη, προσθέτοντας ότι "απλώς μοιράζεται τις πληροφορίες".

https://twitter.com/maggieNYT.... 

Αφού ένας άλλος χρήστης διερωτήθηκε αν η Haberman αναφερόταν στην "προεδρία", η ίδια επιβεβαίωσε.

Αν και πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν στους ισχυρισμούς με σοκ και ανησυχία και αμφισβήτησαν αν ο Τραμπ είναι διανοητικά υγιής, άλλοι κατηγόρησαν την Haberman ότι βοηθά στη διάδοση της "προπαγάνδας" και των "ψεμάτων" του πρώην προέδρου.

https://twitter.com/kfoster510.... 

https://twitter.com/freedominguez....

https://twitter.com/JoyousPanther.... 

"Κάποιος πρέπει να πει στη Maggie Haberman ότι ο Τραμπ δεν είναι πλέον πρόεδρος και ότι μπορεί να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν προσωπική του γραμματέας Τύπου και να σταματήσει να αναφέρει κάθε του κίνηση ή πράγματα που υποτίθεται ότι λέει στον κόσμο", σχολίασε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος σημείωσε: "Η Maggie Haberman πρέπει να μετακομίσει στο Mar A Lago και να παντρευτεί τον Τραμπ. Μιλάει γι' αυτόν περισσότερο από ό,τι η Μελάνια".

Άλλοι κατηγόρησαν την Haberman ότι είναι "το φερέφωνο της προπαγάνδας του Τραμπ", ότι συμβάλλει στην "υποδαύλιση του συνεχιζόμενου πραξικοπήματός του" και ότι "ενισχύει δωρεάν το μήνυμα του Τραμπ", ενώ ζήτησαν ακόμη και να απαγορευτεί η δημοσιογράφος από το Twitter, όπως είχε γίνει με τον Τραμπ τον Ιανουάριο.

https://twitter.com/underthesea62....

https://twitter.com/s_vickman.... 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ, Μάικλ Φλιν, εμφανίστηκε να υποστηρίζει ένα πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αποκατάσταση της προεδρίας του Τραμπ. Αφού ρωτήθηκε σε μια εκδήλωση υπέρ του Τραμπ γιατί ένα πραξικόπημα όπως στη Μιανμάρ δεν θα μπορούσε να συμβεί στις ΗΠΑ, ο Φλιν απάντησε: "Δεν υπάρχει λόγος. Θα πρέπει να συμβεί". Αργότερα αρνήθηκε ότι καλούσε σε πραξικόπημα.

Πολλοί υποστηρικτές του Τραμπ συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 στις ΗΠΑ, που κατέληξαν σε νίκη του προέδρου Τζο Μπάιντεν, ήταν παράνομα και είχαν στηθεί. Το επιχείρημα αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έφοδο των υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου πριν από την ορκωμοσία του Μπάιντεν, την οποία πολλοί Δημοκρατικοί υποστήριξαν ότι αποτελούσε απόπειρα "εξέγερσης".

 

"Σκευωρία με παχιά γράμματα" αποκάλεσε ο Στρατηγός Φλυνν τις φήμες ότι ενέκρινε πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ στην Αμερική - viral βίντεο 


 

rt.com 

μετάφραση: Διόδοτος

 

Σχόλιο Διόδοτου: Πρέπει να μάς βάλει σε σκέψεις το γιατί δημοσίευσε το RT τέτοιου είδους άρθρο, και πού αποσκοπεί. Το ίδιο θα λέγαμε ισχύει και για το ακόλουθο.

"Είναι ακόμα πρόεδρος;" Ο Jim Acosta του CNN γιουχαρίστηκε κατόπιν της απόφασής του να ακολουθήσει τον Τραμπ στο Τέξας για να ρωτήσει για την 6η Ιανουαρίου. 

 

 

77 σχόλια:

  1. Παύλος Σιδηρόπουλος - Αντε... και καλή τύχη μάγκες!

    https://www.youtube.com/watch?v=otxNjf8qgZ8

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα Κωστα μια ασχημη μυρωδια στον αερα ερπετοσκατιλα να το πω? καμπαλοσκατιλα? παντος η κουλα αντιγραφω ειναι χεσμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μαριος μιλαει για ολα και κυριως για τα εμβολια στα παιδια!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=x7ICNw2UF_g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως τελικα το εμβολιο μας ενωσει αντι να μας διχασει;;;;

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/333200041856931/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις τελευταίες ημέρες αναρωτιέμαι μήπως η παγίδα είναι τόσο καλά στημένη ώστε αν δεν πετύχει το σχέδιο του... κοιμισμένου να μας ρίξουν στα δίκτυα αυτού που πιστεύουμε πως θα καταστρέφει την καμπάλ; Δηλαδή ,ο πρώην, μήπως είναι το αντίπαλο δέος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω και εγώ έχω μπερδευτεί ήξερα για παλαιά μαύρο ιερατείο και νέα τάξη λευκό ιερατείο αυτό το άσπρο/μαύρο τέλος πάντων που έπαιζε πάντα...

      Διαγραφή
    2. 19:35,

      μην ζαλίζεις το κεφάλι σου με την σαχλαμάρα που επέτρεψα να γράψει το τρολλ.

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΔΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΡΟΠΟ ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ,ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΙ ΒΡΩΜΟ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ !.
    ΤΙ ΣΑΠΙΟΙ !.
    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ !.
    ΡΕ ΤΙ ΜΠΟΧΑ ΕΙΧΑΜΕ ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ !.
    ΠΟΙΟ ΡΑΒΔΙ ;
    ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ;
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΗ Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο μηνα!!! ΠαρλιαΚουλης!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=169929045180514&id=100064902573066&refid=18&__tn__=H-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα σε όλους και να περάσουμε αυτό το καλοκαίρι όσο πιο καλά μπορούμε, για να πάρουμε δυνάμεις να αντιμετωπίσουμε όρθιοι και με σθένος τα όσα έρχονται.....
      Σε όσους πλημμυρίζουν από ενέργεια από κάποιες υπέροχες παιδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις, αυτό το βιντεάκι είναι ό, τι πρέπει...
      "Το βαλς των αγοριών"
      https://www.youtube.com/watch?v=BPMkp-I16FY

      Διαγραφή
    2. Αναστασία μου καλό μήνα επίσης!

      Διαγραφή
  8. Τερμα τα διαβατηρια εμβολιων στην Αγγλιτσα!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/333194588524143/?refid=18&__tn__=-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pou einai ta kosmoistorika gegonota sta telh tou iouniou pou elege o oti 8a ginoun o stratigos flyn??? pou einai ola auta pou meteferan oi lalistatoi komentadoroi sou me phges ths plakas apo to twitter?? mh me anagkazeis na sta kanw ola copy/paste. pou einai se rwtaw?? apanta an tolmas. oute to sxolio mou de 8a tolmiseis na anevaseis!!! kai mporei kai na me ypovivaseis se troll. alla egw lew mono ali8eies. grafw panta meta apo ta gegonota pou ypoti8etai oti 8a eprepe na eixan symbei, alla den eginan. ponaei i ali8eia papatzi?? toso poly se tromokratei i ali8eia?? apo ianouario se marth kai apo marth se iounio... polu kloklo ma ka8olou augo. exeis faei olo to paramu8i amasito kai nomizeis oti oloi exoume mnimi xrysopsarou!!! papatzi oute mia sygnwmi de zitises!!! zita sygnwm re karagiozi. eisai megalos papatzis. 8a se ksevrakwnw ka8e fora me ali8eies pou se ponane. osa xronia kai an perasoun!!! akous papatzi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας κουκλίτσα μου που έχεις και άποψη και μας κουνάς το δάχτυλο.

      Μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά γιατί κανείς δεν θα σου δώσεις καμιά σημασία. Τα θέλουμε τα μάτια μας. Δικαιολογίες "zo sto America", "den echo ellinka sto pc" δεν πιάνουν εκτός κι αν είσαι ντιπ καταντιπ ψηφιακό αναλφάβητο σκουπίδι.

      Ελεος πια με την κάθε whore attention για να στα πω sti diki sou glossa.

      Όσο για την συγνώμη που ζητάς έχεις μπερδέψει τα γίδια με τα μύδια.
      ΚΑΝΕΙΣ εδώ μέσα δεν υποσχέθηκε ότι θα δράσει σε κάτι σε καμία ημερομηνία.
      Εδώ είναι ένα ιστολόγιο που σχολιάζει την επικαιρότητα και μεταφέρει πληροφορίες που δεν ακούγονται από άλλα κανάλια και όχι σελίδα ακτιβιστών.

      Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά...τον πούλο! Αν πάλι τα τραβάει ο οργανισμός σου λυπάμαι δεν είμαστε εδώ να ικανοποιούμε την κάθε πουτσοπαρακαλιάρα ψωλοσκαρφαλώστρα.

      Διαγραφή
    2. Από ποιον αηδιαστικό βούρκο ανέσυρες, βρε Κάστα μου, αυτό το creature, που δεν το λες και μόνο τρολ; Είναι το γκόλουμ αυτοπροσώπως.Μάλλον, ο Τόλκιν μας ξεγέλασε και αυτό το πράμα δεν αφανίστηκε τελικά, αλλά κατοικοεδρεύει και πάλι στο γλοιώδη βούρκο, μια και τώρα που έχουν ξεχυθεί όλοι οι βόθροι της οικουμένης, αυτός και οι όμοιοί του πλατσουρίζουν στριγκλίζοντας. Βλέπεις, δεν καταλαβαίνουν, ως πανηλίθια που είναι, πως ο βούρκος οσονούπω ξεραίνεται και σε λίγο θα καούν, όπως οι βρικόλακες, από τις πρώτες αχτίδες του Ήλιου, του Ηλιάτορα....

      Διαγραφή
    3. ερπετικα μιλας καμπαλακο? δεν σε καταλαβενω

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 12.18, μπές γρήγορα στο CNN να ενημερωθείς σωστά και άσε τί λέει ο κάθε τυχών Τράμπ (άσε τον Κώστα ήσυχο, για Τράμπ μιλάμε), οπότε δεν χρειάζεται να λοξοδρομείς εδω μέσα, εκτός κ αν θές να δίνεις εναν τόνο ευθυμίας κ επιθεώρησης στα σχόλιά σου για όσους κατόρθωσαν κ σε διάβασαν. Καλό πάντως θα είναι την επόμενη φορά να ζητήσεις και ένα συγγνώμη αν γίνει η μεγάλη ανατροπή στα πολιτικά πράγματα της Αμερικής και μείνεις με το στόμα ανοιχτό γιατι δεν το είπε το CNN. Αντε γειά.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    5. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΟΝ 12.18 [ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 12 ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 6, ΔΗΛ. 6.12.18... ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ;...
      ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.
      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, Η ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΩΝ HOAXES EINAI, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ, KAI H KATAΠΑΚΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ. Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΠΛΕΟΝ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    6. Βουλα παρουσα, για κουκλιτσα 12:18', αφιερωμενο!!!

      https://m.facebook.com/photo.php?fbid=4383951291636776&id=100000658442214&set=a.2423031144395477&source=48

      Διαγραφή
    7. https://kanenazori.com/2021/06/19/ellinikahoaxes_loustrakia_soros/comment-page-1/#comment-683

      Διαγραφή
  10. ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΚΎΡΙΕ ΚΏΣΤΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ 12:18 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ha ha ha
      eley8era!
      Ti... kata la8os nomizete oti you evala to sxolio?

      ΓΛΕΝΤΙ ΜΈΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ..!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΛΗ ΠΟΝΤΙΚΕ. ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΕΚΛΑΣΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΘΑ ΤΗ ΦΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ.

      Διαγραφή
  11. https://theflagreport.com/oi-koinonies-tha-xanasynantithoume-kai-sas-tha-syntripsoume-o-proedros-trab-se-polemiki-diathesi-edose-ton-pagkosmio-tono/?fbclid=IwAR2Qj7t0bWCBWNA3vQKJSbRxW83Wme3cvvws3U1qoUntnTHFoRwBLrRCgaU

    Αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. .. 3 'Hμέρεs Άπομένουν ΜΕΧΡΙ4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ( 1776 )// ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://wdho.ru/e234d?pt=YyAbpgqg9JCJkxH3VSsLbXupgyuBsNYJ0ffbySG5nQw%3D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρατραγουδο 1!!! Παυλακης: Ειναι πολλοι οι θανατοι εμβολιασμενων!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=2rU6YZGHbN4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρατραγουδο 2!!! Το πρωτο Covid free μπουζουκξιδικο!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=p6YkmVdUD_o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρουμε κάτι περισσότερο;
      Γιατί "covid free" δεν μού λέει κάτι..
      Αν κατάλαβα καλά.. η έκφρασή του "οι μάσκες πέφτουν" είναι διττή. Τελικά, για να καταλάβουμε όλοι.. ο κόσμος θα είναι χωρίς μάσκες; Και θα μπαίνει όποιος θέλει; Μπολιασμένος κι αμπόλιαστος;

      Διαγραφή
    2. Μιλαει για αμπολιαστους, το ειδα και αλλου!!!

      Διαγραφή
    3. Τελικα, εννοει μπολιασμενους, γιατι τον στολισανε!!!

      Διαγραφή
    4. Εδω νεο βιντεο για Κιαμο, αλλα δεν μπορω να διαβασω τα σχολια γιατι περνανε γρηγορα!!!

      https://m.youtube.com/watch?v=Vdh7t6nVoyA&t=134s

      Διαγραφή
    5. Πηγα να τον συμπαθησω, αλλα ξαναγυρισα στην αρχικη μου αποψη σκετος Kadin budu kofte-s!!!

      Διαγραφή
  16. Παρατραγουδο 3!!! Που ειναι τα πιστοποιητικα εμβολιασμου των βουλευτων οεο;;;!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=aiXLme2GatE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρατραγουδο 4!!! Οταν το προιον ειναι αριστο, δεν χρειαζεται bonus 150€!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=7CrfA2DBv5A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠαρανοιΚουλη, "Ετοιμαζουν ταξιδι, μοναχα για χαρη σου.................."!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/331998718643730/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά θα ήταν να μας περιγράφατε εν συντομία τί λέει η ωραία κυρία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φρεσκα νεα τωρα!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/333782845131984/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κα Βούλα σκετη....σήμερα εγινε αυτό;
      Κωνσταντινα...μη εμβολ

      Διαγραφή
    2. Δεν ειμαι σιγουρη Κωνσταντινα μου!!! Ομως το γεγονος οτι ειπωθηκε στο μεγαλο "μαγαζι", ειναι απο μονο του, σημαντικο για τους κοιμισμενους, που οταν τους τα λεγαμε, μας χλευαζαν!!!

      Διαγραφή
    3. Όσα λέγονται στο "μαγαζί" καταγράφονται στα πρακτικά και είναι ΕΠΙΣΗΜΑ έγγραφα, αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιούνται από κάθε ΠΟΛΙΤΗ και σε ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ.
      Astillais

      Διαγραφή
  21. Τυχαιο;;; Δεν νομιζω!!!

    https://nurembergtrials.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ρε Παναΐα μ' !
      Βουλάκι.. τί ψαχτήρι είσαι εσύ βρε πουλάκι μου.....
      Το μάτι του Φούλμιχ το είδες..;
      Σαν του Χάροντα που ετοιμάζεται να πάρει τα κεφάλι; των παγκόσμιων λαμογιών. χαχαχα

      Να λοιπόν το ρολόι με την αντίστροφη μέτρηση που μάς βάζει κάποιος ανώνυμος...

      4 Ιουλίου ξεκινάει η διαδικτυακή Νυρεμβέργη Νο2 !!!

      Διαγραφή
    2. Αυτο απανταει και στην κουκλιτσα 12:18'!!! Ελπιζω η 4η Ιουλιου να μην ειναι μονον αυτο!!!

      Διαγραφή
  22. Σκαναρονται οπως τα κατοικιδια οι μπολιασμενοι!!!

    https://newtube.app/fake_pandemic/pbUcEY4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://isxys.blogspot.com/2021/07/blog-post_40.html
    https://isxys.blogspot.com/2021/06/76.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε στον Κουρήτη για αυτές τις αναρτήσεις! Σωστότατος!
      Το σχόλιό του "ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΣΗ", ομολογώ πως είναι πολύ ανησυχητικό.

      Διαγραφή
  24. https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%83%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-108-%ce%b7%cf%80%ce%b1-46-u-k-6/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μεχρι στιγμης οσοι εχουν δωσει ημερομηνιες για διαφορα γεγονοτα εχουν διαψευστει (με ελαχιστες εξαιρεσεις) μεχρι του σημειου να αναρωτιεσαι αν καποιοι το κανουν επσκεμμενα για να θολωσουν το τοπιο και να μη μπορει καποιος να ξεχωρισει τις πραγματικες πληροφοριες, ωστε να συρρικνωθει το κοινο που ακουει / διαβαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο κάποιος μπερδεύεται θα είναι διότι δεν γνωρίζει την έννοια του ή των φίλτρων.
      Βεβαίως, ποτέ δεν είναι αργά αρκεί να το θέλη.
      Το τριπλό φίλτρο του Σωκράτους βοηθάει πάαααρα πολύ.
      Astillais

      Διαγραφή
  26. https://attikanea.info/%ce%be%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1%cf%87%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. https://taxalia.blogspot.com/2021/07/blog-post_63.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο αστειος ξαναχτυπησε!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/07/seismos-me-tin-dilosi-skertsoy.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΧουντιΚουλη πες "αλευρι", η Ευρωπαικη Ενωση Δικαστων σε γυρευει!!!

    https://www.paskedi.gr/katadikh-ths-kyvernhshs-k-mhtsotakh-apo-thn-eyrwpaiki-enwsh-dikastwn-paraviasate-to-kratos-dikaioy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μεγαλη γιουχα τρωει ο αταλαντος υποτακτικος. Καλα να παθει ο ξεφτιλας.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZmzNl7WVcvQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εξεπλάγην. Μού ήταν ούτως ή άλλως ανέκαθεν αηδιαστικός, και το είδος που υπηρετεί ποτέ δεν το θεώρησα μουσική. Αυτή την "μουσική" εννοείται πως θα την απαγόρευα αν ήμουν δικτάτωρ.

      Διαγραφή
    2. "αν ήμουν δικτάτωρ"

      Αν.


      IsR Prepotency

      Διαγραφή
  31. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΔΩ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ TRUMP https://www.gettr.com/ ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα γκρεεκλις τα απεχθάνομαι.
    Ομως ήμουν και θα είμαι πάντοτε υπέρ της αλήθειας.
    Και το σχόλιο "Ανώνυμος01 Ιουλίου, 2021 12:18" περιέχει μαγάλες αλήθειες.
    θα έπρεπε , εάν θέλουμε να διαφέρουμε απο τους κομμουνιστές δολοφόνους προπαγανδιστές ,
    που μας κυβερνούν απο την εποχή του μπεν σελον , να μας προβληματίσει και
    ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ.

    Υ.Γ.
    Δεν συνηθίζω να βρίζω κανέναν πόσο μάλλον τον οικοδεσπότη.
    Σε αυτό είσαι Φάουλ γκρεελισ και μάλιστα μέσα στην μεγάλη περιοχή!
    Ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι ...


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο James Comey πρωην διευθυντης του FBI παει και πισω δεν γυρναει!!!

    https://realrawnews.com/2021/06/james-comey-loses-his-head-to-guillotine/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Ιουλίου, 2021 23:21

    ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ,ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
    ΚΑΜΠΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΗΚΟΣ.
    ΚΑΙ ΗΚΑΜΠΑΛ ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ 2.18 ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΡΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΜΝΗΜΟΝΑΚΗΔΕΣ,ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ,ΑΙΜΟΠΤΕΣ ,ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ,
    ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΝΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΚΟΛΑΓΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ ! ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ! ΛΕΧΡΙΤΕΣ ! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ !
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΡΠΕΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΚΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΛΕΛΕ !!!!!!!!!
    ΤΣΟΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΠΟ ΔΩ !!!!!
    ΜΑΧΑΜΟΥΝΗ .
    Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!! ΜΑΖΙΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΛΟΥΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΑΔΕΣ .
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ .
    ΑΝΤΕ !!!!!!!!! ΣΠΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑ
    ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΚΛΩΝΑΡΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. https://www.youtube.com/watch?v=ysu4jxo-cUI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. https://www.youtube.com/watch?v=D8u_gm1wHdg&t=152s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Πρωτη φορα αριστερα", "ηθικο πλεονεκτημα", "κοινωνικη δικαιοσυνη", "προοδος και αλληλεγγυη".

    Αν έβγαινε ένας καλλιτέχνης και έλεγε "Δεν θέλω γκέι και λεσβίες στο μαγαζί μου" θα πέφτανε όλοι οι αριστεροί και προοδευτικοί να τον φάνε "Ρατσιστή, φασίστα". Τώρα που λέει "δεν θέλω μη εμβολιασμένους στο μαγαζί μου" δεν κουνιέται φύλλο. Προφανώς για τους προοδευτικούς δεν καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε υπάρχει φασισμός και κοινωνικές διακρίσεις για κάποια ομάδα πολιτών. Και για την περίπτωση με το βιτριόλι ούτε κουβέντα. Μόνο η Κούνεβα είχε ψυχή, ο παπάς όχι. Κάποιος αριστερός πρέπει να του κάνει μήνυση για ρατσισμό και να τον δικάσουνε με τον αντιρατσιστικό νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. https://www.youtube.com/watch?v=z9uc7FU0h74


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άκου εδώ καραγκιόζη γκρίκλις:

    Δεν κωλώνω, και στο απέδειξα, αναρτώντας το προηγούμενο σχόλιό σου /σεντόνι.
    Το σημερινό σου όμως δεν στο βάζω, όχι γιατί με νοιάζουν αυτά που λες για εμένα, αλλά γιατί θα είναι δηλητήριο και συκοφαντία, που αφορά τον συγκεκριμένο youtuber, στα μάτια του κοινού.

    à tout à l'heure!

    ΑπάντησηΔιαγραφή