«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΕΟΔΥ και επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε. Ε Π Ι Β Ε Β Α Ι Ω Ν Ο Υ Ν την ΥΠΑΡΞΗ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στα ΕΜΒΟΛΙΑ, τα οποία ανιχνεύονται με BLUETOOTH μέσω δικτύου 5G !!



ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ (τό ζήτημα μέ τό bluetooth συνεχίζεται...) Φωτό


Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου

ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (με σεβασμό απευθύνομαι σε εσάς, όχι με ειρωνεία), έχετε εμβολιασθεί με ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, πιστεύω το γνωρίζετε και όσοι δεν το γνωρίζετε το ομολογεί ο ΕΟΔΥ στον σύνδεσμο που παραθέτω:

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/05/odigies-emvoliasmou-sars-cov-2-202105-2.pdf 

Τα νανοσωματίδια που έχετε λέγονται ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ή αλλιώς ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΛΙΠΙΔΙΩΝ.

Επομένως όπως και να έχει ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Το γεγονός που ακούστηκε ότι, οι εμβολιασμένοι εκπέμπουν ακτινοβολία bluetooth το παραδέχεται η ίδια η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ:

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/el/qanda_20_1905 

Όταν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, το έξυπνο τηλέφωνό σας δημιουργεί αυθαίρετες κλείδες πολλές φορές την ημέρα. Οι κλείδες αυτές ανταλλάσσονται μέσω Bluetooth μεταξύ κοντινών έξυπνων τηλεφώνων που χρησιμοποιούν εφαρμογή ιχνηλάτησης επαφών, και αποθηκεύονται στη συσκευή επί 14 ημέρες.

Σε περίπτωση που βρεθείτε θετικός/θετική στη νόσο COVID-19, μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτήν την πληροφορία ώστε να ειδοποιήσετε τα άτομα τα οποία είχατε πλησιάσει προηγουμένως. Στη συνέχεια, το τηλέφωνό σας θα κοινοποιήσει τις κλείδες που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες 14 ημέρες στον διακομιστή παρασκηνίου (backend) της εφαρμογής που χρησιμοποιείται στη χώρα σας.>>

ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ bluetooth των ΕΜΒΟΛΙΑΖΜΕΝΩΝ.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Εκπέμπουν πάντα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι δεν εκπέμπουν πάντα. Εκπέμπουν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Ποιες είναι αυτές οι συνθήκες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G για να εκπέμψουν.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Μα ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί το δίκτυο 5G.

AΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχουν και τα ROUTER 5G. ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G THN ΚΑΤΣΑΜΕ, θα παιζουν με το μυαλό μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ bluetooth στις 27/6/21 από 12:15 έως 14:30.

Διάλεξα μια ωραία παραλία με 3 μαγαζιά , το ένα άνοιξε φέτος και έχει router (καινούργιο που εκπέμπει 2,4G/5G) ενώ τα άλλα δυο μαγαζιά υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια και έχουν ROUTER που εκπέμπουν μόνο στα 2,4G.

Eπισης στην Παραλία αυτή έχει δύο νέες κεραίες που ετοιμάζονται να εκπέμψουν 5G. ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ 5G.

Κάθισα στο μαγαζί που το ρουτερ εκπεμπει σε 5G (όσο πιο άκρη γίνεται ) και άρχισα τις ανιχνεύσεις.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ 1:



ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ 2Η ΦΩΤΟ:


 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 3Η ΦΩΤΟ:


 

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΟΥΝ από το μαγαζι που είχε το ρούτερ 5G και πήγαινα προς το μαγαζί , που το ρούτερ εξέπεμπε μόνο 2G οι εκπομπές εμβολιασμένων εξαφανίζονταν.

Και το άλλο μαγαζί είχε κόσμο που είχε εμβολιασθεί.

Αλλά δεν έβγαζαν εκπομπή διότι δεν ήταν υπό την επιρροή του 5G.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ 5G έδιναν εκπομπή bluetooth λόγω των ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

Πηγή: 

ἐστάλη μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ ἀπό τόν συντάκτη τοῦ ἄρθρου. Τόν εὐχαριστοῦμε καί συγχαρητήρια γιά τήν ἔρευνά του!

 

Δείτε επίσης:

 













ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ SUCHARIT BHAKDI!!! - 39:13 (βίντεο που κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν έχει βάλει ακόμα)


 

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 

 

 

34 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗ...ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ...

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...

    ΥΓ. ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν γιαννη μου τι σποντα ηταν αυτη για τα τσιπουραδικα??

      Διαγραφή
    2. Η ΕΝΩΣΗ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΡΑ...


      ΥΓ. ΤΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΑΣ ΦΙΛΕ/Η 13.22 ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ...ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ -ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ-...



      https://www.youtube.com/watch?v=XodwBy3MPxE
      ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΕΛΑΡΑ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  2. Δυνατη αναρτηση. Σε φερνει φατσα-καρτα με την φρικτη πραγματικοτητα.

    Η σημερινη κριση ποτε δεν ηταν ΠΟΛΙΤΙΚΟ η θεμα ΥΓΕΙΑΣ. Ηταν και ειναι θεμα ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ. Ενας ανευ οριων πολεμος για την εγκατασταση της παγκοσμιου ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΟΡΓΟΝΗΣ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 150 ΕΥΡΩ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΚΡΕΜΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΚΙΛΩΝ.
    Η ΟΡΓΟΝΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηστο γειά σου.Πως μπορούμε να βρούμε αυτές τις γεννητριες;

      Διαγραφή
  4. Κώστα το θέμα σηκώνει ανάλυση.
    Σχετικά με τα ρούτερ 5G μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για κάτι σαν τα παρακάτω:
    https://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem/f/1237056/5G.html
    τα οποία παίζουν μέσω mobile internet. Το βλέπω δύσκολο ένα μπαράκι να βάλει τέτοιο ρούτερ εκτός και αν δεν υπάρχει σύνδεση DSL.
    Η ένσταση που έχω είναι για τα οικιακά ρούτερ των παρόχων. Υποστηρίζουν λειτουργία 2.4GHz & 5 GHz τα οποία είναι τελείως διαφορετικά από τα 5G σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Επειδή για τις συχνότητες 2G, 3G, 4G & 5G υπάρχει σχετική βιβλιογραφία παραθέτω σύνδεσμο για να μην τα αναλύω:
    https://electronics360.globalspec.com/article/15589/5g-vs-4g-frequency-spectrum-comparison
    Και εγώ από περιέργεια έκανα αυτό το τεστ με το Bluetooth του κινητού μου σε πολυσύχναστα μέρη αλλά δεν είδα κάτι περίεργο. Δεν ξέρω βέβαια αν υπήρχε κεραία 5G από κάποιον πάροχο στην περιοχή. Η τυπική εμβέλεια ενός πομποδέκτη ΒΤ είναι 10m αλλά μπορεί να φτάσει και τα 100 με την ανάλογη αύξηση στην ισχύ που δε νομίζω να μπορεί να υποστηρίξει το ανθρώπινο σώμα (100mW).
    Δεν έκανα ούτε προτίθεμαι να κάνω το εμβόλιο αλλά μου αρέσει και λόγω περιέργειας αλλά και λόγω επαγγέλματος να το ψάχνω από παντού και να ακούω όλες τις απόψεις. Το σίγουρο είναι ότι η εμπορική τεχνολογία είναι 4-5 γενιές πίσω από την πειραματική και στρατιωτική. Ας μην ξεχνάμε τον N. Tesla που έκανε remote control και ασύρματη μεταφορά ενέργειας πριν από 100 και χρόνια. Και όσον αφορά το 5G ας πούμε ότι είναι στη μέση της ζωής του καθώς τρέχουν ήδη τα προγράμματα για το 6G. Έχω έναν παλιό μου συνάδελφο που δουλεύει σε αυτό ερευνητικά εδώ και πάνω από χρόνο και τώρα ψάχνει για διδακτορικούς φοιτητές (σε πανεπιστήμιο στη Γαλλία) για το 6G.
    Άποψή μου είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τους σκοπούς για τους οποίους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν, καλούς ή κακούς. Στο τέλος μας βλέπω να φτιάχνουμε κλωβούς μέσα στα σπίτια μας για προστασία από Η/Μ ακτινοβολία και κράνη και στολές από αλουμίνιο :)
    Κυκλοφορούσε παλιά ότι μετά το Τσερνομπίλ Ρώσοι επιστήμονες ήρθαν εδώ στην Ελλάδα σε ένα απομακρυσμένο νησί όπου δεν υπήρχε καθόλου Η/Μ ακτινοβολία και θεραπεύθηκαν. Εμείς είτε με 5G είτε με απλώς το ηλεκτρικό ρεύμα περνάμε πολλές ώρες σε σπίτι και δουλειά κάθε ημέρα μέσα σε ηλεκτρικά κλουβιά. Και το επικίνδυνο είναι ότι όλη αυτή η ακτινοβολία αυξάνεται μέρα με την ημέρα.
    Μία πολύ ωραία σειρά για τον έλεγχο και την πρόληψη του εγκλήματος (και των ανθρώπων;) είναι η Person of Interest (2011). Εκεί βλέπεις πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το 5G, τα Apps και το ψηφιακό πιστοποιητικό και πως θα γίνεται το ξεσκαρτάρισμα σε real-time των ανθρώπων, εμβολιασμένων και μη. Και επειδή η τεχνολογία υπάρχει θα μπορούσε πράγματι οι νανοκρύσταλλοι να πηγαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου και με το κατάλληλο σήμα/συχνότητα να κάνουν από ένα shut down του εγκεφάλου μέχρι και προγραμματισμό του, όπως παλιά το έκαναν με χημικά μέσα. Ελπίζω πάντως όλα αυτά να είναι ψέμματα και να είμαι κι εγώ ένας ψεκασμένος παρά να χάσω συγγενείς και φίλους από το g@moεμβόλιο. Γιατί μετά έρχονται οι καμπαρτίνες.
    Γιάννης Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως άνθρωπος που ψάχνομαι κι εγώ (έχω σπουδάσει ηλεκτρονικός και τεχνικός Η/Υ), να συμπληρώσω ότι οι πληροφορίες που γράφεις είναι σωστές. Μη συγχέουμε την εκπομπή 5G των παρόχων κινητής με το 5GHz των router μας, είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
      Είμαι κι εγώ ένας από τους... ψεκασμένους (με λογική σκέψη και οξυδέρκια) που δεν επιθυμώ να βάλω μέσα στο σώμα μου πειραματικές ουσίες. Είναι πραγματικά λυπηρό να βγαίνουν πολιτικοί και να μας λένε "επικίνδυνους" τη στιγμή που γνωρίζουν ότι ένας εμβολιασμένος κολλάει και μεταδίδει εξίσου εύκολα τον ιό με έναν ανεμβολίαστο.
      Το θέμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε όχι με τον Μητσοτάκη μόνο, αυτός μάλλον είναι ο τελευταίος τροχός τής αμάξης. Έχουμε να κάνουμε με την παγκόσμια ελίτ την οποία περιλαμβάνουν πολύ έξυπνοι "άνθρωποι".
      Το ερώτημά μου, λοιπόν, είναι πώς έχουν σκεφτεί να ελέγχουν αν κάποιος έχει κάνει την ιστορία (το τσίμπημα) ή όχι. Σίγουρα έχουν σκεφτεί ότι θα μπορούσαν να βρεθούν γιατροί να δίνουν πιστοποιητικό χωρίς να κάνουν το εμβόλιο.
      Υπήρξε κάποια αναφορά που είχα ακούσει στο διαδίκτυο πως ένα ζευγάρι που είχε κάνει αυτό που αναφέρω παραπάνω με έναν δικό τους γιατρό, πήγε να ταξιδέψει και τους είπαν να μη χρησιμοποιήσουν ξανά αυτό το χαρτί που είχαν γιατί θα έβρισκαν τον μπελά τους!!! Όπερ και σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο στον έλεγχο είδαν ότι ενώ είχαν το χαρτί δεν ήταν eμβολιασμένοι! Πώς όμως;;
      Ζούμε σε πολύ μαύρες εποχές, παιδιά. Αν δε βγούμε όλοι στους δρόμους (όπως ξεκίνησε να γίνεται χθες 14/7/21) τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.
      Και μη ξεχνάτε ΠΑΝΤΑ να διασταυρώνετε από χίλιες πλευρές οτιδήποτε ακούτε και διαβάζετε. Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση και προπαγάνδα "εκεί έξω".
      Υ.Γ. Η ιστορία με τους Ρώσους είναι αληθινή, τους έχω γνωρίσει προσωπικά στο νησί τής Γαύδου το καλοκαίρι τού 2007.
      Καλή δύναμη σε όλους.

      Διαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ.
    ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤ1. ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΥΦΟΣ:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ!!!ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗ.....ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ!!!ΑΔΕΡΦΕ ΚΩΣΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΗ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ!!!ΣΤΕΛΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ blog ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ blog. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ!
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα

      ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ!

      Διάβασα Κέρκυρα και θυμήθηκα αυτό:
      http://dcorfu.blogspot.com/2007/10/blog-post_7333.html

      Τώρα όσο για την τρέλλα που λένε..
      ..ούτε εσείς οι Κερκυραίοι ούτε εμείς οι Κεφαλλονήτες (εκ της μητρός μου) είμαστε οι τρελλοί.
      Αλλά οι Λευκαδίτες.
      🤣

      Διαγραφή
    2. Επειδή λοιπόν γεννήθηκα στην Λευκάδα και έζησα 10 χρόνια στην Βασιλική γι αυτό έχω λίγη περισσότερη βουρλισια από τους υπόλοιπους!!!🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  7. Επειδη δεν εχω απλα μαυρα μεσανυχτα απο τεχνολογια αλλα βαθια χαραματα, παρτε μια νεα βελτιωμενη εκδοση σεφ Λαζαρου!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=CmPOYo70YJ8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και βγαινει ο γιαννοπουλος ο ηθοποιος που εγινε γνωστος στα 60 του, στην πατσαβουρα της τηλεορασης να πει ηλιθιους και βλαμμενους εμας που δεν εμβολιαζομαστε,και λεει σοφο τον μπιλ γκειτς ...τι να πεις σε δυο μαστουρωμενους;;;;οταν παρακολουθουμε σκουπιδια σαν αυτους, καλα κανουν και μας βριζουν....ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ χαζοΚΟΥΤΙΑ να μεινουν ολοι χωρις δουλεια να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος...να σου πω ρε μαλακα τι σκατα θα τρως κι εσυ και η αλλη η βρωμα ονομα και πραμα....αει στο διαολο καθικια....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΘΟΠΟΙΟΣ;;; Ε, ΟΧΙ!
      ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΦΑΜΕ, ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΛΥΨΟΥΜΕ.
      ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΧΕΙ, ΑΥΡΙΟ ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΑΙΡΕΙΣΑΙ.
      ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΟΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
      ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΚ@ΤΟΓΕΡΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ...
      -ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  9. Ερώτηση: Δεν υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για κινητό τηλέφωνο και να εμφανίζεται μόνο η MAC Address του στη λίστα bluetooth?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν πάρει πιστοποίηση κι έχουν το δικό τους αναγνωριστικό, ας το πούμε, στην Mac address. Από εκεί μπορείς να βρεις τον κατασκευαστή και άλλες πληροφοριες. Το ότι όπως λένε εμφανίζονται άγνωστες συμβολοσειρες είναι περίεργο. Μπορείς να ελέγξεις την Mac address πχ εδώ ή σε παρόμοια σελίδα
      https://www.macvendorlookup.com/
      Γιάννης Ω

      Διαγραφή
  10. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εξειδίκευση ή επαγγελματική κατάρτιση του συντάκτη του ενδιαφέροντος άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα το μάθετε από την πηγή του άρθρου, δηλαδή το ιστολογιο Καιομενη Βατος, το οποίο δέχτηκε και το ημεηλ του αρθρογράφου.

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια για την έρευνά σας!

    Υπάρχουν μερικά λαθάκια ώς προς το 5G αλλά η έρευνα είναι απόλυτα αληθής καθ' όλα τα υπόλοιπα.

    Οι εμβολιασμένοι διατρέχουν σοβαρούς κινδύνους που μερικούς τουθς γνωρίζουμε ήδη και άλλους μένει μόνο να τους διαπιστώσουμε στην πράξη και απορώ που δεν έχουν στραφεί με αγωγές κατά της Κυβέρνησης για εξαπάτηση... μήπως τους ελέγχουν ήδη????

    Δείτε και εδώ για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/stefanos.beligiannis/posts/10226646518607888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ευχαριστούμε πολύ για τον σύνδεσμο! Να είστε καλά!

      Διαγραφή
  12. Παντελής Λιάσος08 Ιουλίου, 2021 15:53

    Δεν είμαι υπέρ του εμβολίου,
    ούτε βέβαια και υπέρ της εφαρμογής ιχνηλάτησης επαφών,
    από περιέργεια διάβασα,πως λειτουργεί η εφαρμογή στο περιεχόμενο της σελίδας σας.
    Το συμπέρασμα της σελίδας "diodotos" :" ότι, οι εμβολιασμένοι εκπέμπουν ακτινοβολία bluetooth το παραδέχεται η ίδια η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ"
    είναι αδόκιμο με βάση τα δεδομένα των πηγών που παραθέτετε πάντα .
    Αρχικά στην σελίδα που εξηγεί τη λειτουργία της εφαρμογής https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/el/qanda_20_1905 δεν υπάρχει πουθενά ο όρος "εμβόλιο" ή "εμβολιασμένος".
    Όπως επίσης στη σελίδα του eody δεν υπάρχει ο όρος bluetooth ή ακτινοβολία.
    Επίσης πουθενά δεν αναφέρεται ότι τα νανοσωματίδια των εμβολιασμένων ανιχνεύονται ή σκανάρονται από την τεχνολογία bluetooth.Πως συμπεραίνεται αυτό;Υπάρχει κάποια σχετική πηγή να το αποδεικνύει;;;
    Θεωρητικά για να γίνει πρέπει η ακτινοβολία να είναι της ίδιας σχνότητας των 2.4 Ghz,μπορείτε να μας παραθέσετε μία πηγή ώστε να αποδεικνύει ότι τα νανοσωματίδια εκπέμπουν ακτινοβολία και ότι αυτή είναι της τάξεως των 2.4GHz?
    Αυτό που κάνει η έξυπνη εφαρμογή και όχι τα νανοσωματίδια είναι ότι,στην ουσία καταγράφει την κίνησή σου, μέσα από το σύστημα bluetooth της συσκευής και τη δημιουργία κλειδών.
    Έπειτα ο χρήστης που κολλάει κοβιντ , ενημερώνει τους χρήστες της εφαρμογής ώστε αυτοί αν πέρασαν κοντά του να ειδοποιηθούν.
    Οπότε προυπόθεση λειτουργίας της εφαρμογής είναι η ενεργοποίηση του bluetooth στο κινητό και η εγκατάσταση της εφαρμογής.
    Το bluetooth είναι ακτινοβολία συγκεκριμμένης συχνότητας πολύ μικρής εμβέλειας~max 10 m που εκπέμπεται από συσκευές που υποστηρίζουν τέτοια τεχνολογία όπως οι έξυπνες συσκευές.
    Αυτός αν απομακρύνεται από τις έξυπνες συσκευές λογικό είναι να μην εντοπίζονται από το δέκτη του κινητού του, δεν έχει σχέση το 5G και το 2G που λέει, άσε που δεν υπάρχει πλέον 2G αλλά 4G.
    Φιλικά,
    Παντελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εύγε ..σας ευχαριστούμε για την σωστή ενημέρωση...τα λέει όλα το άρθρο σας ...
    Μακάρι να ξυπνήσουν όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα σε ολους.
      Θελω να ρωτησω εγω που εκανα την πρωτη δοση ειμαι αντιχριστος και αθεος και δεν πιστευω στον θεο;
      Ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο γιατι αυτα που λετε δεν ειναι σοβαρα πραγματα.κανοντας δηλαδη το εμβολιο απαρνιεσαι την πιστη σου;

      Διαγραφή
    2. Ούτε αντίχριστος είσαι, ούτε άθεος, ούτε απαρνιέσαι την πίστη σου.
      Απλά, τώρα αποδεικνύεται ότι από πάντα η πίστη σου ήταν σαθρή. Αν ήταν ουσιώδης και ψαγμένη, θα είχες καταλάβει ότι το εμβόλιο είναι δυνάμει και σφράγισμα (οι αποδείξεις περί αυτού άπειρες, ακόμα και πριν αρχίσουν οι εμβολιασμοί) Σού εισάγουν με την ένεση και ένα είδος κατασκοπευτικής τεχνολογίας. Δηλαδή σφράγισμα, που λέει κι η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Σού φαίνεται λοιπόν για θέλημα του Χριστού, το να κάνεις αυτό το εμβόλιο; Μάλλον σαν προδοσία προς Αυτόν μοιάζει, εφόσον όλα κραυγάζουν γύρω σου για το τί πάς να βάλεις στο σώμα σου.
      Αν είχες Πίστη μετά Γνώσεως, όπως όλοι μας οφείλουμε, θα είχες πράξει διαφορετικά. Και άσε στην άκρη τους από εκατοντάδες χρόνια ξεπουλημένους μητροπολιτάδες. Αυτοί δεν θέλουν να έχεις Γνώση και Αλήθεια (που είναι ο Χριστός). Αυτοί και Πίστη..πάντα είχαν λιγότερη από εσένα. Ή μάλλον δεν είχαν καθόλου. Γι αυτό σε παρασέρνουν στο να δολοφονηθείς με το σατανικό μπόλι.

      Στα λέω αυτά καλοπροαίρετα και με διαφωτιστικό πνεύμα. Ό,τι έγινε έγινε τώρα.. Κοίταξε να εμπιστευτείς από τώρα και πέρα, περισσότερο τον Θεό και τον Λόγο του Χριστού. Πίνε κάθε πρωί λίγο αγιασμό με ένα ψίχουλο από αντίδορο, κάνε το σταυρό σου, λέγοντας το "Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησόν με".. κι όλα καλά θα πάνε. Θα έχεις Θεϊκή προστασία, κι όσο πιστεύεις πραγματικά ότι προστατεύεσαι, οποιαδήποτε επικινδυνότητα του εμβολίου θα ακυρωθεί.

      -Εννοείται πως τέρμα τα εμβόλια αυτά και τις επόμενες δόσεις τους. Δεν απειλείσαι από κανέναν "θανατηφόρο κόβιντ". Η επικινδυνότητά του είναι όση και οι γριππούλες που πέρναγες από μικρός. Απλά, μια επιδημία την βάφτισαν (αλλοιώνοντας διεθνή νομικά πρωτόκολλα) σε πανδημία. Για να σπείρουν πανικό και να εμβολιάσουν τον κόσμο με αυτό το σατανούργημα που ποτέ δεν είχε σχέση με τον ιό. Πανδημία ξέρεις τί σημαίνει; Να βγαίνεις από το σπίτι σου και να ακούς παντού ασθενοφόρα να τσιρίζουν, και να βλέπεις καθημερινά τουλάχιστον τρεις ανθρώπους να έχουν καταρρεύσει στο δρόμο.

      Νά 'σαι καλά πάντα αδελφέ!

      Διαγραφή
    3. Είναι προάγγελος του χαράγματος (σφραγίσματος) που θα γίνει στο μέτωπο ή στο χέρι. (Αποκ.ΙΓ' 16)

      Διαγραφή
  14. Το έχω δοκιμάσει κι εγώ σε εμβολιασμένους και μου έδειξε κι εμένα τέτοιους κωδικούς! Επομένως, κάτι που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τυχαίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε αυτό που γράφεις:
    ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (με σεβασμό απευθύνομαι σε εσάς, όχι με ειρωνεία), έχετε εμβολιασθεί με ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, πιστεύω το γνωρίζετε και όσοι δεν το γνωρίζετε το ομολογεί ο ΕΟΔΥ στον σύνδεσμο που παραθέτω:
    https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/05/odigies-emvoliasmou-sars-cov-2-202105-2.pdf
    Τα νανοσωματίδια που έχετε λέγονται ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ή αλλιώς ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΛΙΠΙΔΙΩΝ.
    Τα νανοσωματίδια αν υπάρχουν δεν είναι λιπίδια ή κάτι οργανικό, αλλά νανορομπότ. Δεν αναφέρει το κείμενο για νανοσωματίδια. ΄Λλλο τα λιπίδια.

    Το άλλο:
    Το γεγονός που ακούστηκε ότι, οι εμβολιασμένοι εκπέμπουν ακτινοβολία bluetooth το παραδέχεται η ίδια η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ:
    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
    https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/el/qanda_20_1905
    Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο κείμενο. Δεν το παραδέχεται.
    Το πείραμα που έκανες με bluetooth δεν σχετίζεται με το 5G. Προφανώς πιάνεις τα κινητά των πελατών με bluetooth. Η εφαρμογή ιχνιλάτησης δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη και επικοινωνεί με το κινητό τού διπλανούμ αν έχει την ίδια εφαρμογή εγκατεστημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η αριθμοσειρα στο μπλουτουθ δεν φαινεται να σχετιζεται σημερα με την εφαρμογη που αναφερεται στη σελιδα της Ε.Ε.
    Επισης η Ε.Ε. στην περιγραφη της εφαρμογης της ΔΕΝ αναγνωριζει την εκπομπη/ληψη σηματος απο τα νανοσωματιδια
    Ενδεχομενως να συμβαινει ομως ΔΕΝ το αναγνωριζει
    Φυσικα & ΔΕΝ θα το ελεγε , ισως το παραδεχθει ως 'πανακεια' σε επομενο σταδιο 'ασφαλειας'

    Η συνεργασια της εφαρμογης με την αναγνωριση των νανοσωματιδιων ισως ειναι κι αυτη σε επομενο βημα με τις συσκευες 5G που θα προμηθευτουμε εν καιρω , σχεδον υποχρεωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δὲν κατάλαβα τὴν ἐκπομπὴ τῶν σωμάτων τῶν ἐμβολιασμένων. Ἀντιθέτως, λέτε ὄτι φοροῦσαν κάποιο ρολόι κλπ. Μήπως εἶναι ἡ ἐφαρμογὴ τῶν κινητῶν τους, ποὺ τὰ ἔχουν πλέον μαζί τους παντοὺ, γιὰ νὰ ἔχουν πρόσβαση σὲ διάφορα μέρη. Ὀπότε πιθανὸν νὰ μὴν εἶναι αὐτοὶ οἱ ἴδιοι, ἀλλὰ οἰ συσκευὲς τους (πρὸς τὸ παρὸν, βεβαίως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εάν μπορούσα θα ανέβαζα φωτό από το καράβι που γύρισα στο λιμάνι του Πειραιά λίγο πριν ανοίξουν την πόρτα για να κατέβουμε. Βρέθηκαν 38 διαθέσιμες συσκευές όταν άνοιξα το Bluetooth για να δω αν είναι αλήθεια αυτό που είχα διαβάσει σε κάποια ομάδα. Τα συμπεράσματα όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί το τσιπάκι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι τσιπάκι,
      νανοσωματίδια.
      Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αποδεδειγμένος τρόπος να αφαιρεθούν. Στο ίντερνετ κυκλοφορούν κάτι άρθρα που γράφουν για αφεψήματα που βοηθάνε το σώμα να τα αποβάλλει.

      Διαγραφή