«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Η κυβέρνηση του Ισραήλ παραδέχεται ότι τα μισά από τα νέα κρούσματα του Covid-19 τον τελευταίο μήνα ήταν πλήρως εμβολιασμένα. Παρά τα δεδομένα, ξεκινά εκτεταμένη εκστρατεία για τον εμβολιασμό όλων των ατόμων άνω των 12 ετών.

                                                [μετάφραση από israelnationalnews.com: Διόδοτος] 

Σχόλιο Διόδοτου: Την συνταγή Ισραήλ ακολουθεί κατά γράμμα ο Κούλης. Μήπως οι νεοταξίτες σατανιστές χαζαρομαφιόζοι (Cabal), που είναι ψευτο-εβραίοι, αποφάσισαν να ξεπαστρέψουν μία κι έξω τούς δυο μεγάλους τους εχθρούς που φοβούνται περισσότερο; Τους Έλληνες και τους εναπομείναντες αυθεντικούς (βιβλικούς) Εβραίους του Ισραήλ;

 

24 Ιουνίου 2021,

Η εκστρατεία του Ισραήλ για την προώθηση του εμβολίου κατά του κοροναϊού - με επίκεντρο τώρα τους νέους εφήβους - προχωράει ολοταχώς, παρά τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν από κυβερνητικούς αξιωματούχους και δείχνουν ότι οι μισοί από όσους προσφάτως μολύνθηκαν με το Covid-19 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, αναφέρει η Behadrey Haredim.

Η επικεφαλής των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, Δρ Sharon Alray-Price, αποκάλυψε τα ανησυχητικά στοιχεία σε παρουσίαση στα μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της, από τα 891 κρούσματα κοροναϊού που επιβεβαιώθηκαν μόνο τον τελευταίο μήνα, τα μισά είχαν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου mRNA της Pfizer.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού 12, κατά τους μήνες που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, 6.765 άτομα που έλαβαν και τα δύο εμβόλια έχουν προσβληθεί από κοροναϊό, ενώ η επιδημιολογική ανίχνευση αποκάλυψε ότι επιπλέον 3.133 άτομα προσβλήθηκαν από το Covid-19 από αυτά τα εμβολιασμένα άτομα. Οι 6.765 αντιπροσωπεύουν λίγο περισσότερο από το 1% του συνολικού αριθμού των εμβολιασθέντων, ο οποίος σήμερα ξεπερνά τα 5.100.000 άτομα.

Είναι σαφές ότι οι αξιωματούχοι γνώριζαν ήδη ότι το εμβόλιο δεν παρέχει επαρκή προστασία, καθώς οι κανονισμοί καραντίνας για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό άλλαξαν πρόσφατα, απαιτώντας ακόμη και από τους πλήρως εμβολιασμένους να αυτοαπομονώνονται κατά την επιστροφή τους από ορισμένες χώρες.

Επιπλέον, οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούσαν για ένα τέτοιο σενάριο τουλάχιστον από τον Ιανουάριο, όταν δημοσιεύθηκε μια έκθεση που έδειχνε ότι μια εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού θα οδηγούσε στην εμφάνιση ανθεκτικών στο εμβόλιο στελεχών του Covid-19.

Επίσης, την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Naftali Bennett συγκάλεσε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων μαζί με τους επικεφαλής των διαφόρων οργανισμών παροχής υπηρεσιών υγείας στη χώρα.

"Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή, πρωτίστως, είναι να προστατεύσουμε τους Ισραηλινούς πολίτες από το στέλεχος Delta που αλωνίζει σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Bennett στη συνάντηση. "Καθώς το κάνουμε αυτό, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον αντίκτυπο που αυτό έχει στην καθημερινή ζωή στο Ισραήλ. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να αναλάβουμε άμεση δράση προκειμένου να αποφύγουμε να πληρώσουμε βαρύτερο τίμημα σε μεταγενέστερο στάδιο. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν είμαστε σχολαστικοί στην τήρηση των κατευθυντήριων γραμμών και συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα, θα το ξεπεράσουμε αυτό - μαζί".

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός διέταξε τους υπαλλήλους να επεξεργαστούν τις αποφάσεις τους με απόλυτη διαφάνεια, με βάση τα στατιστικά στοιχεία και χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές:

1) Πρέπει να ξεκινήσει μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού όλων των ατόμων άνω των 12 ετών, με παράλληλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για να τονιστεί η σημασία του εμβολίου.

2) Το σύστημα που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως για την αποκοπή των αλυσίδων μετάδοσης πρέπει να επανεκκινήσει, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, με τη διάθεση πρόσθετων πόρων, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση των κρουσμάτων στο συντομότερο δυνατό στάδιο.

3) Σε περίπτωση που διαγνωστούν κατά μέσο όρο 100 ή περισσότερα νέα κρούσματα ημερησίως επί μία εβδομάδα, θα επιβληθεί εκ νέου η απαίτηση για χρήση μάσκας προσώπου σε κλειστούς χώρους. Παρόλο που αυτό το στάδιο δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, η τρέχουσα συμβουλή του Υπουργείου Υγείας είναι οι άνθρωποι να αρχίσουν να φορούν και πάλι μάσκες προσώπου.

4) Οι κυβερνητικές υπηρεσίες των οποίων το έργο σχετίζεται με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού θα ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους, όπως απαιτείται.

5) Την Πέμπτη θα ξεκινήσει ενημερωτική εκστρατεία για την ενθάρρυνση του εμβολιασμού και την υπογράμμιση της σημασίας της τήρησης των κανονισμών καραντίνας.

6) Η επιβολή των κανονισμών καραντίνας για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα πρόκειται να ενισχυθεί και να επιβληθούν αυστηρότερες ποινές.

7) Το πρόγραμμα Magen Avot (σε κατοικίες) θα επαναληφθεί άμεσα, με στόχο τη διενέργεια 10.000 εξετάσεων Covid-19 την ημέρα.

8) Ο αριθμός των εξετάσεων που διενεργούνται στο ευρύ κοινό ανά ημέρα πρέπει να αυξηθεί- ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι θα διατεθεί απεριόριστος προϋπολογισμός προς αυτή την κατεύθυνση.

9) Οι κανονισμοί που αφορούν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν πρόκειται να επεκταθούν σε όλες τις άλλες πύλες εισόδου στη χώρα.

10) Όλοι όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό θα πρέπει να υπογράφουν δήλωση πριν από την αναχώρησή τους, στην οποία θα βεβαιώνουν ότι δεν θα επισκεφθούν καμία χώρα όπου ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κορονοϊό θεωρείται υψηλός.

11) Η απαγόρευση εισόδου τουριστών στη χώρα θα παραταθεί για έναν ακόμη μήνα, από την 1η Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, με εξαίρεση τα οργανωμένα γκρουπ. 


israelnationalnews.com

 

35 σχόλια:

  1. http://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/06/the-deagel-report-massive-depopulation.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E! Όχι και βιβλικοί Εβραίοι! Δεν υφίστανται τοιούτοι. Το 722π.Χ οι Ασσύριοι επιστρέφωντας από εκστρατεία κατά της Αιγύπτου αιχμαλώτησαν τις δέκα φυλές συν την μισή του Βενιαμίν. Επωλήθησαν ως δούλοι στην Μεσοποταμία. Ζήτημα αν ήσαν 20.000.
    Οι Ιουδαίοι της φυλής ή ορθότερα της πατριάς του Ιούδα κατά την Βαβυλώνιο Αιχμαλωσία 586 π.Χ έχωντας τότε υιοθετήσει την φοινικική γραφή κατέγραψαν μύθους, θρύλους και δοξασίες για το παρελθόν τους, ούτω πως προέκυψε η Πεντάτευχος η κατ΄αυτούς Τορά, το ιερό τους βιβλίο.

    Το 1914 είχαν εγκατασταθεί στην Παλαιστίνη 50.000 σιωνισταί έποικοι. Οι σήμερον αποκαλούμενοι Εβραίοι ουδεμία φυλετική συνάφεια έχουν με τους βιβλικούς. Πρόκειται περί προσηλύτων στην θρησκεία του Μωυσέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατα τα ιστορικά σας στοιχεία. Παρ'όλα αυτά.. ένα 10-15% των κατοίκων του Ισραήλ, έχουν σημιτικά χαρακτηριστικά (μύτη κλπ). Το ποσοστό αυτό δεν ειναι πλούσιοι, πληρώνουν την δεη τους κι αυτοί με διακανονισμούς κλπ.. Κι όταν οι συγκεκριμένοι λένε την φράση "είμαστε σιωνισταί", αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέμε εμείς "διεθνής σιωνισμός", το οποίο αποτελεί διεθνή κλίκα καμπαλομαφιόζων τραπεζιτών με Έλληνες, Ρώσους, Ιταλούς κ.ά. ΕΠΙΣΗΣ μέσα. Οι παραδοσιακοί Ισραηλίτες εκφέρουν για τον εαυτό τους τον χαρακτηρισμό "σιωνιστές" εννοώντας "εθνικιστές". Δεν πρέπει να τα συγχέουμε αυτά. Γιατί τρίβουν τα χέρια τους από χαρά οι νεοταξίτες σιωνιστές που έβγαλαν ξανά από το συρτάρι την ίδια ταυτότητα (λαό) για να έχουμε να βρίζουμε ("εβραίοι, εβραίοι, εβραίοι") και να του φορτώνουμε όλη την ευθύνη για τα παγκόσμια εγκλήματα.

      Διαγραφή
    2. Mέχρι τον 7ο μ.X την εποχή του Μωάμεθ όλοι οι Υεμενίτες ακολουθούσαν την θρησκεία του Μωυσέως! Την εποχή ιδρύσεως του σιωνιστικού κράτους υπήρχαν 50.000 πιστοί με μητρική γλώσσα την αραβική. Μετεφέρθησαν στην Παλαιστίνη με αεροσκάφη Αγγλίας κ ΗΠΑ στην γνωστή επιχείρηση « Ιπτάμενος Τάπης».
      Τα χαρακτηριστικά τους όντως σημιτικά.
      Σε ανάλογη επιχείρηση την ίδια εποχή οι αγγλοαμερικάνοι μετέφεραν στο Ισραήλ ένα εξιουδαϊσμένο βερβερικό φύλο από την Δυτική Λιβύη. Η γλώσσα τους βερβερική.
      Έχουμε και τους Ισραηλίτες της Δαμασκού και Βαγδάτης, αραβοφώνους με αμφίεση την κελεμπία...
      Επίσης τους Τατζίκους εβραίους με μητρική την τατζικική, πανομοιότυποι ανθρωπολογικώς με τους υπολοίπους Τατζίκους, που ανήκουν στα ιρανικά φύλα.
      Αυτούς οι εξ Ευρώπης λευκοί « εβραίοι» τους περιφρονούν και δεν τους συναστρέφονται. Αποκαλούνται Μισραχί, ήτοι ανατολίτες.
      Η σιωνιστική κίνηση ιδρύθηκε στην τελευταία δεκαετία του 19ου αιώνος στον απόηχο της δίκης του εβραίου αξιωματικού του γαλλικού στρατού Άλφρεντ Ντρέυφους. Η διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου είχε προγραμματισθεί για Μόναχο, αλλά υπό την απειλήν των μεταρρυθμιστών ραββίνων για καταγγελία τους στις αρχές διεξήχθη στην Βασιλεία της Ελβετίας.

      Διαγραφή
    3. Πολύ πολύ ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία! Σάς ευχαριστώ, κι εκ μέρους των αναγνωστών επίσης.

      Διαγραφή
    4. Κώστα, διάβασε αυτό εδώ:
      https://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=18074

      Η συστηματική εξόντωση των γνήσιων εβραίων από τους Χαζαροκαμπαλιστές είναι πολύ παλιά ιστορία. Δυστυχώς το βίντεο με το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ εξαφανίστηκε από το γιουτιούμπ.

      -------------

      Και βέβαια, όσοι και όποιοι γύρισαν από την βαβυλώνια αιχμαλωσία δεν ήταν στείροι. Αναπαράχθηκαν και πλήθυναν. Άσε που οι Βαβυλώνιοι δεν τους πήραν όλους, είχαν αφήσει κα σπόρο.
      Κι όταν το 70μ.Χ. τους έδιωξαν οι Ρωμαίοι, φυσικά δεν εξαερώθηκαν. Σκόρπισαν ανάμεσα στους γειτονικούς λαούς, οι οποίοι άλλωστε ήταν αδελφοί λαοί, σημίτες. Το να ισχυριζόμαστε πως αφομοιώθηκαν απ' αυτούς είναι τελείως ανυπόστατο, απ' την στιγμή που υπήρχαν αναμεσά τους σαν χωριστές κοινότητες μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα.
      Κι αν υπάρχει ένας λαός που δεν αφομοιώνεται με τίποτα, αυτός είναι οι Εβραίοι, όπως έχει αποδείξει η παγκόσμια ιστορία.

      Τα περί "μη ύπαρξης γνήσιων Εβραίων", μοιάζουν με τις μαλα_κι_ούλες περί μη ύπαρξης γνήσιων Ελλήνων.



      μνκ

      Διαγραφή
    5. 👍

      MNK σε ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  3. 3μυρια ελληνες...σομαλοαφγανοι τουρκολιβιοι ποσοι θα ειναι στην ελλαδα;επρεπε ηδη να τους κυνηγαμε.γιατρουληδες δημοσιοκαφρους πωλητικους.καμια ανοχη πλέον.η εμεις η αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Η γενοκτονία **συγκεκριμένων** λαών είναι μέγιστο θέμα. Καί η μαζική δηλητηρίαση με εμβόλια των σημερινών Ισραηλινών είναι κι αυτό ένα θέμα παρόμοιο (όχι ίδιο), που όμως σηκώνει πολλή ανάλυση. Πάντως, χοντρικά μέσα πέφτετε, οικοδεσπότα.

    Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν δολοφονείται μονάχα ένας λαός, αλλά κυρίως ο φορέας της **φυλετικής μνήμης** του. Νά, πχ οι Ινδιάνοι της Β. Αμερικής: δεν κολλούσαν στο αφήγημα της "ΠΔ" γιά καταγωγή όλων μας από Αδάμ καί Εύα. (Άσε που οι αυτόχθονες αυτοί λέγαν άλλα γιά την προέλευση του κόσμου μας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα καλέ μου φίλε Εργάκια! 🙂

      Όταν παίρνω εύσημα από εσένα, τον Μποτίλια, τον Αυτόλυκο και τον Μεταξά, καταλαβαίνω ότι είμαι σε καλό δρόμο.
      Όσο για τούς Ινδιάνους.. μού θυμίζουν πολύ αυτούς εδώ:
      https://www.e-storieskritis.gr/2018/12/blog-post_61.html 😉

      Διαγραφή
  5. Τα καταπινουμε ολα αμασητα, στην κυριολεξια!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/329883315521937/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα, τους ενοχλούν οι αρχικοί σχολιασμοί σου πριν την ανάγνωση άρθρου. Τους ενοχλούν γιατί τους κάνεις χαλάστρα σε παγιωμένες εντυπώσεις αφηγήματα για τα οποία πάλεψαν επί δεκαετίες να τα περάσουν στον κόσμο. Εγώ προσωπικά γι αυτό σε διαβάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα 5 χειροτερα στελεχια της Κ@λοκυβερνησης μετα τον ΧουντιΚουλη και ο υποχρεωτικος εμβολιασμος!!! Γελαστε ελευθερα!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=Q3uiy1YU9bY&t=604s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γίνεται τελικά με τον Πούτιν μετά από τη συνάντησή του με τον κλώνο μπιντέ;;;;;;
    Υπάρχει κάποια απάντηση;;;;;
    Εμβολιοτρομοκρατία ξαφνικά και στη Ρωσία....
    "Οι παγκοσμιοποιητές παίζουν το τελευταίο κρυφό τους άσο που λέγεται Πούτιν!! που σημαίνει έχει δυσκολέψει γι αυτούς η κατάσταση πρώτον και δεύτερο ενώνουν τις δυνάμεις τους τώρα γιατί περνούν στην τελική φάση...."

    https://dimpenews.com/2021/06/25/%ce%b7-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%cf%8c%cf%83%cf%87%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b9-%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου,
      θα σού απαντήσω λακωνικά, λόγω ελλείψεως χρόνου σήμερα από την πλευρά μου, και ό,τι ακριβώς έγραψα και σε έναν φίλο στο facebook, ο οποίος μού έστειλε το ίδιο άρθρο από το dimpenews:
      "ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ.
      ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ."

      Διαγραφή
  9. Ξανα μεχρι να το μαθετε!!! "Να επιστρεψουν οι μασκες παντου" ζηταει ο ΠΟΥ!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/06/o-poy-zitei-tin-epistrofi-ton-maskon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://katohika.gr/ellada/ta-kafeneia-ton-emvoliasmenon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είστε η παρεα μου...εδω και πολυ καιρο...ακόμα και τα σχολια...ομως περιμένω το τσαφ της άμεσης αντιδρασης για αυτα που μας κανουν...ποια ειναι η εκτιμηση σας...θα υπαρξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ξαναγραφω!!! Σε λιγο τερμα ολα τα εμβολια!!!

    https://widegenerationinformation.blogspot.com/2021/06/mhra-covid-19.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παγκοσμιος χαρτης του Internet!!!

    https://www.visualcapitalist.com/wp-content/uploads/2021/06/world-map-of-the-internet-full.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σηκώνει μελέτη για ώρες....

      Διαγραφή
    2. ΤΡΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!

      Διαγραφή
    3. Προσπαθουσα να την μεγενθυνω για να βρω τον Διοδοτο, αλλα δεν τα καταφερα, παιδι του γραπτου λογου βλεπεις!!! Χαρα μου που σου αρεσε!!!

      Διαγραφή
  14. Κουβελας : Το φαρμακο σε γιατρευει εισαι δεν εισαι εμβολιασμενος!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=UHEfU0ZlCdU&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και το παγωνι της επιτροπης των σοφων εριξε το φλυτζανι και ειδε το μελλον!!! Δεν ειδε ομως οτι μεγαλη πορτα θα περασει συντομα!!!

    https://www.tribune.gr/greece/news/article/755685/pagoni-cheirotera-ta-pragmata-apo-to-fthinoporo-maskes-kai-oi-emvoliasmenoi.html#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή... απορώ αν πήρε τίμια και το δίπλωμά της. Ανεκδιήγητο σούργελο!

      Διαγραφή
    2. Θα ειναι σαν τα πλαστα πτυχια του Βουβουζελου!!!

      Διαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Ιουνίου, 2021 22:52

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .
    ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ,ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ .
    ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ .
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ! .ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΚΕΡΤΣΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ! ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακουστε την εκπομπή δια πυρός 9 μ.μ στο radio sinplin.gr

    https://www.youtube.com/watch?v=aXRrjsUlzWU&t=1914s

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή