«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Το τραβάτε πολύ το σχοινί και θα σπάσει επικίνδυνα…

 Δυνατό άρθρο του Γιώργου Μεταξά , για γερά νεύρα! 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

22 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Φοβάμαι ότι θ' απογοητεύσω τον Καταχανέα. Το σχοινί είναι ανθεκτικό. Το πολύ-πολύ να τσιρίζουμε μερικοί καθημερινώς με τις εκάστοτε αλητείες του γκουβέρνου, καί τέλος - καί πάμε γιά νάνι. Αλλά, κάθε επόμενη μέρα, θα ξεφορτώνεται απάνω μας νέος κουβάς με σκατά.

    Υγ 1: Ξέρουν "αυτοί" τί κάνουν. Μας μελετούν καί μας καταγράφουν (ως συλλογική συμπεριφορά) χιλιάδες χρόνια τώρα. Λέτε ο βλάξ να κατεβάζει μόνος του ιδέες, ή ότι εκτελεί κατά γράμμα συνταγές από ραβασάκια;
    Υγ 2: Όταν θα έρθει η Σιωπή των Αμνών, τότε θ' αλλάξει κάτι. (Την ιστορία με τον πασά καί τον σύμβουλό του την ξέρετε, νομίζω.)
    Υγ 3: Μιά ζεστή επανάσταση (με αφρόγαλο καί κανέλλα) παραγγείλαμε, ρέ παιδιά, απ' την Αριστερά, κι ακόμα να φανεί! Τί γίνεται; Κόκκαλα έχει; :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλημέρα σας αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Η περιγραφή σας είναι λίαν κατατοπιστική! Αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω την ιστορία με τον πασά κ τον σύμβουλο.

      Διαγραφή
    2. Όταν άρχισαν να γελάνε;
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Ήταν, λέει, κάποτε ένας πασάς πολύ αυταρχικός, που συνέχεια έβγαζε διαταγές, έριχνε βουρδουλιές, έβριζε τους πάντες, κι όλοι τον φοβόντουσαν.
      Αυτός, τώρα, είχε έναν μυστικοσύμβουλο, που τον έβαζε να τριγυρνάει ανάμεσα στον κόσμο καί ν' ακούει τί λένε γιά τον πασά.

      Ερχόταν ο σύμβουλος, κι έλεγε κάθε μέρα: "- Πασά μου, σε βρίζουν με τα χειρότερα λόγια!"
      Ο πασάς γελούσε. "- Άσ' τους να βρίζουν!", έλεγε, καί δώσ' του κι έβγαζε χειρότερες διαταγές.

      Αυτό το βιολί συνεχίστηκε γιά κάμποσο, ώσπου μιά μέρα ήρθε ο σύμβουλος παραξενεμένος. "- Πασά μου, σήμερα κανείς δεν σ' έβρισε!"
      "- Κανείς;"
      "- Κανείς!"
      Σηκώνεται ο πασάς ταραγμένος, καί του λέει: "- Ετοίμασε τα πράγματα, φεύγουμε! Αν καθήσουμε εδώ, μέχρι αύριο θα μας έχουν σφάξει!"

      Διαγραφή
    4. Φίλε μου Εργοδότα,

      ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Πολύ σοφή η ιστοριούλα!

      Θέλω να προσθέσω κάτι πάνω στο σημείο "Λέτε ο βλάξ να κατεβάζει μόνος του ιδέες;"

      Εννοείται πως κανείς από όλη αυτή την συμμορία δεν ξεστομίζει ούτε ένα φωνήεν τυχαία. Όλα τα σλόγκαν έχουν αναλυθεί και πρωτοκολληθεί από λογισμικά. "Επιχείρηση Ελευθερία", "Τελειώσατε", "Τσίμπα την ευκαιρία" κλπ...
      Κι εσύ αγαπητέ μας Εργοδότα, θεωρώ ότι είσαι ακόμα πιο ικανός από εμένα να αναλύσεις το θέμα σε άρθρο.
      Και αρκετά ακόμα άλλα θέματα.. όπως να, σκεφτόμουν σήμερα ότι μάς προετοιμάζουν πάντα μέσω ταινιών για τα επερχόμενα, κι αυτό φυσικά είναι μάς είναι γνωστό, αλλά η κάθε περίπτωση θέλει ανάλυση. Π.χ. ο όρος "Άβαταρ" που τον έμαθε ο κόσμος από την γνωστή ταινία. Όντως οδεύουμε προς "κοινωνία άβαταρς" μέσω της τεχνολογίας που ξεκίνησαν να εισάγουν με τον εμβολιασμό. Στο τέλος.. θα συνεχίσει να υπάρχει το σώμα σου, αλλά μνήμη, νόηση, προσωπικότητα θα την διαχειρίζονται άλλοι, ακόμα και για να την τοποθετήσουν για κάποιο διάστημα σε έναν χρήσιμο κλώνο. Αυτό άλλωστε δεν μας δείχνει και η ταινία;
      Προκύπτει και ένα άλλο θέμα όμως εδώ: Μπορούμε χωρίς μεγάλη επιφύλαξη να συμπεράνουμε ότι τελικά "ψυχή" είναι αυτά τα τρία (μνήμη, νόηση, προσωπικότητα), ειδάλλως γιατί να γράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη ότι όποιοι σφραγίστηκαν είναι οριστικά χαμένοι..;

      Δεν θα μακρηγορήσω, αυτά ως τροφή για σκέψη και για τούς υπόλοιπους αναγνώστες μας.

      Διαγραφή
  2. μια ερωτηση...ο μαλακας Πορτοσαλτε, πώς την εχει γλιτώσει...και δεν εχει φαει το ξυλο που του χρειάζεται; το ζηταει ο οργανισμός του...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Σφυριξα κι εληξες"!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=r12CZzgyRgs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΡΤ "γειωσε" τον ΠαρανοιΚουλη;;;

    https://m.youtube.com/watch?v=01L0FiYB40Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει όλη η Ελλάδα να καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος-πράγμα είναι Πολ Ποτ κι όχι πρωθυπουργός και πρέπει να επαναστατησουμε και να τον ρίξουμε, μαζί και οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια της διεθνούς μαφίας να στήσει οικουμενική κυβέρνηση, βλ. πολυκομματικη συμμορία-χούντα, στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. Το σχοινί θα σπάσει σίγουρα, όσο ανθεκτικό κι αν είναι. Δράση- αντίδραση, είναι νομοτέλεια. Το ζήτημα είναι ότι μέχρι να σπάσει θα έχουν πέσει πολλοί, σαν τις μύγες. Όσο πιο αργά τόσο πιο βίαιη και πιο καταστροφική θα είναι η πτώση τους και βέβαια θα παρασυρθούν μαζί τους και όλα τα άκριτα και άβουλα ανθρωπάκια. Στην ουσία, αυτό το ξέρουμε όλοι, αλλά τώρα βρισκόμαστε ακριβώς στο μάτι του κυκλώνα και μέσα από το ζόρι που τραβάμε κάποιες στιγμές μας παίρνει από κάτω η απόγνωση. Στο τέλος όμως έχουμε να δούμε πράματα και θάματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα είναι οτι οι περισσότεροι ακόμα νομίζουν οτι όλα αυτα συμβαίνουν σε μια άλλη χώρα. Κοιτάνε τα ΜΜΕ και νομίζουν οτι τα ρεπορτάζ αναφέρονται στην Ζουαζηλάνδη.

    ΟΧΙ φίλοι μου. Στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ συμβαίνουν.

    Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο ανθεκτικό είναι το σκοινί. Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία παρά τα 54 χρόνια μου. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Και δεν είμαι σίγουρος οτι αν (λέμε τώρα...) ξεσηκωθούμε, θα είναι τελικά για καλό μας ή για κακό μας. Τείνω στο οτι δεν μας εξυπηρετεί σε τίποτε.

    Ο πόλεμος, γιατί περί πολέμου πρόκειται, είναι σε πλήρη εξέλιξη παγκοσμίως.
    Και όπως σε κάθε πόλεμο, οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο.
    Και όπως σε κάθε πόλεμο, υπάρχουν οι δωσίλογοι και οι πατριώτες.
    Και όπως σε κάθε πόλεμο, μαζευόμαστε περι του "ραδιοφώνου" να ακούσουμε ξένο σταθμό.

    Και όπως κάθε πόλεμος ξαφνικά ξεκινά, έτσι και ξαφνικά σταματά.
    Και ελπίζω πως αυτή τη φορά οι δωσίλογοι δεν θα γίνουν οι επόμενοι ολιγάρχες.
    Γιατί παλιά δεν υπήρχαν οι τηλεοράσεις και το net για να ξέρει ο κόσμος πόσοι και ποιοί ήταν.
    Τώρα ξέρουμε. Και ελπίζουμε πως αυτή τη φορά οι δωσίλογοι θα δικαστούν. Παγκοσμίως.

    Επειδή όλοι οι εγχώριοι ΑΜΕΑ δεν είναι όπως οι εξωχώριοι, όταν κοπεί ο πάνω πάνω ΑΜΕΑ, οι υπόλοιποι θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν, γιατί δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση μόνοι τους. Άραγε θα μας ενημερώσουν τα ΜΜΕ ;

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχόλιο πολλών καρατίων!

      Ναι, στήνεται η απόλυτη παράνοια αυτή την στιγμή. Για να γλυτώσουμε από αυτό τον αδίστακτο κομμουνισμό που μας έστησαν κι αρχίζουν να μάς εκτελούν, ή πρέπει να αρχίσουν να συλλαμβανονται και να δικάζονται τα διεθνή λαμογια-εντολοδοτες τους..για να συλληφθούν κι αυτοί εδώ στη συνέχεια.. ή να μάς επιτεθεί η Τουρκία. Αν μάς την έπεφταν επισήμως τώρα οι Κεμαλικοι, κατόπιν καρατομησεως του επίσης νεοταξικου υπηρέτη Ερντογάν, όλα αυτά που μάς κάνουν τώρα, θα τα έβαζαν στον κwλο τους και θα έψαχναν όντως για τρύπες να κρυφτούν, αν δεν είχαν προλάβει να φουλαρουν τα ελικόπτερα.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΠΟΤΕ Ο,ΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ ΚΤ,

      Αν μας την πέσει η γείτονα χώρα, υποψιάζομαι οτι θα είναι το τελευταίο χαρτί του ΑΜΕΑ για να συσπειρώσει αυτούς που ακόμα τον ακούνε. Στις συναντήσεις της ίδιας λέσχης μπαίνει με τον έλληνα (επίτηδες το πεζό "ε") Ερντογάν. Πιστεύει κανείς οτι δεν θα κανονίσουν μεταξύ τους κάποιο επεισόδιο που θα οδηγήσει σε σύρραξη ;
      Για να βοηθήσει ο απο εκεί τον ΑΜΕΑ (εξω)αποδώ ; Τί σκ@τ@ κουμπαροι είναι ;

      Το θέμα είναι οτι σε αυτή την περίπτωση, σε πολλούς απο εμάς θα ξυπνήσει η 4η έλικα και πάμε να πολεμήσουμε για την Πατρίδα μας, ενώ θα ξέρουμε οτι είναι στημένο, αλλά το dna υπερισχύει της λογικής.

      Για εμένα μια λύση υπάρχει και αυτή θα έρθει σε συνεργασία με τους έξωθεν εκ δυσμάς. Ελπίζω μόνο οι εδώ, να βρίσκονται ήδη σε συνεννόηση με τους ομολόγους τους που πραγματικά κυβερνάνε το Αμέρικα (δεν το λέω μην με κόψει η λογοκρισία, αλλά έχουν αστέρια στους ώμους) και την κατάλληλη στιγμή να κάνουν και εδώ την κίνηση συντονισμένα. Μόνο ειρηνικά για εμάς (και ας επέμβουν οι "αστεράτοι") πρέπει να λήξει όλο αυτό, διαφορετικά μπαίνουμε στη θεωρία του χάους και απο εκεί και πέρα κανένας δεν ξέρει το τέλος.

      Με Τιμή που με αφήνεις να γράφω στο σπίτι σου

      Διός Κούρος

      ΥΓ ΑΜΕΑ = η πρωθυπουργάρα μας

      Διαγραφή
    4. Παιδιά , σας παρακαλώ πολύ, ΑΜΕΑ είναι και ο Μπαρδάκης.
      Τον έχετε ακούσει να μιλάη;
      Να οργανώνη;
      Να διεκδική;
      Ακούστε τον και θα καταλάβετε πως αν λέμε ΑΜΕΑ τον μιζο... δεν τον αδικούμε αντιθέτως τον ανυψώνουμε.
      Προτιμήστε λέξεις όπως ζωντόβολο, μυγοχάφτης
      Ευχαριστώ δια την κατανόησίν σας
      Astillais

      Διαγραφή
    5. Aγαπητέ Δ.Κούρε,

      νομίζω ότι δεν πρόσεξες την έκφραση "κατόπιν καρατομήσεως του επίσης νεοταξικού υπηρέτη Ερντογάν" η οποία απαντάει και στα δύο σημεία που έθιξες. και ότι ο Ερντι είναι επίσης δικός τους όπως ο αμεα, και ότι δεν μιλάω για στημένο "θερμό", αλλά για κανονική επίθεση (αποκοτιά από την μεριά τους) των αντιπάλων του που θα τον έχουν φάει λάχανο.

      Να ξέρεις όμως ότι θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία το στημένο-θερμό, γιατί πολλοί στρατιωτικοί μας έχουν πολλά απωθημένα με τα Ίμια, καθώς και τα υπόλοιπα ατυχήματα/δολοφονίες πιλότων μας, μέχρι πρόσφατα, που.. το "στημένο" θα εξελιχθεί και πάλι σε γενικό ελληνοτουρκικό πόλεμο, καθότι κάποια ωραία παλληκάρια, σαν τον Ιωάννη Σαλιάρη, θα έχουν "πρόβλημα" με τους ασυρμάτους τους (🤣🤣🤣) και δεν θα μπορούν να ακούσουν τις διαταγές υποχώρησης, από την άλλη γραμμή από Αθήνα..

      Ε ΡΕ ΓΛΈΝΤΙΑ!!!.. ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ..

      Διαγραφή
  7. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΊ ΌΤΙ ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΆΡΣΗ ΤΩΝ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΤΟΊΜΑΖΑΝ ΑΠΌ ΠΊΣΩ ΚΆΤΙ ΠΙΟ ΆΓΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ.
    ΤΕΛΙΚΆ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΕΧΘΕΣ, ΚΥΡΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ ΜΑΟΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΉΣΟΥΝ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΊΑΣΤΟ Ή ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΆΘΕΤΑ ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ.

    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι ποιός θα πρωτοπρολάβει να πάρε μέτρα,
    αυτοί για εμάς ή εμείς τα δικά τους;

    Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι γιατί να ανοίγουμε λάκους;
    Ενα C130 θέλει και πτήσεις στην Αίτνα για ν'αδειάζει τα κουφάρια τους.

    Θα μας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά δεν θα μολύνουμε την Ιερή Γη μας
    όπως τότε που πήγαν να θάψουν την Φρι(δερι)κη την παιδοαζώχτρα
    στο Τατόι και σείστηκε η Αττική γη. Ούτε αυτή δεν την άντεξε.
    Φανταστείτε στο δρακουλόσογο πόσα ρίχτερ θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ειπες τώρα!!! ήταν η Φρειδερικη παιδομαζωχτρα; απο πού προκύπτει αυτό; μπορείς να παραθεσεις πηγες να διαβασω;
      Κων/να

      Διαγραφή
    2. Googlαρε "Φρειδερίκη ιδρύματα". Θα βρεις πολλές σελίδες και διαφορετικές απόψεις.
      Όλες συμφωνούν πως η "βασίλισσα Φρίκη" μάζευε παιδάκια για τα ιδρύματα της.
      (δήθεν για ανθρωπιστικούς σκοπούς θα συμπλήρωνα).

      Διαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ02 Ιουλίου, 2021 22:35

    ΓΕΩΡΓΙΕ Α. ΜΕΣΣΗΝΙΕ !!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΕΔΩ .
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ .
    ΝΑ ΗΔΟΝΙΖΕΣΘΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ,ΟΤΑΝ Ο ΣΑΧΛΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ,ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΛΑΚΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΑΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Η ΖΑΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΗ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ !.
    ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ .
    ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ,ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ,ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ .
    ΤΣΙΤΣΙΔΟΙ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ .
    ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ,ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ,ΝΑ ΔΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ .
    ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΕΔΩ !!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΗΣΘΗ ,ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ .
    ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ .
    ΟΣΟΙ ΑΡΝΙΕΣΤΕ ,ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ .
    ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ .
    ΧΑΡΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΑΚΩΝ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΗΣΟΥΝ .
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΡΑ ΤΟΥΣ !
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !!!!!!!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ,ΜΕΤΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ .
    ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ,ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΜΕ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ,ΑΛΛΟΥΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ .
    ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ .
    ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .
    Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
    Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΗ .ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΩΤΑΤΟΙ !!.
    ΟΙ ΕΜΒΟΛΗΣΜΕΝΟΙ ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟ ,ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ .
    3 7 10.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή