«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΗΠΑ: 17 συλληφθέντες σε μυστική επιχείρηση για παιδεραστές, συμπεριλαμβανομένων 3 υπαλλήλων της Disney.

 γράφει η Mimi Nguyen L, Reporter του Τhe Εpoch Τimes

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης για σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών, στη Φλόριντα, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πολκ στις 3 Αυγούστου 2021.

 

Μυστικοί ντετέκτιβ στην κεντρική Φλόριντα συνέλαβαν 17 άτομα -ανάμεσά τους και τρεις υπαλλήλους της Walt Disney World- για κατηγορίες που σχετίζονται με τη στοχοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο για παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Polk στις 3 Αυγούστου.

Η εξαήμερη μυστική επιχείρηση, που ονομάστηκε "Επιχείρηση Προστασίας Παιδιών", πραγματοποιήθηκε από τις 27 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί υποδύθηκαν παιδιά σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές κινητών τηλεφώνων και ιστότοπους διαδικτυακών γνωριμιών για να ερευνήσουν πιθανούς επιτήδειους που επιβουλεύονται παιδιά για παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα.

Συνολικά συνελήφθησαν 17 άτομα, τα οποία αντιπροσώπευαν συνολικά 49 κατηγορίες για κακούργημα και δύο κατηγορίες για πλημμέλημα. Οι ηλικίες των υπόπτων κυμαίνονταν από 26 έως 47 ετών. Προέρχονταν κυρίως από την περιοχή της κεντρικής Φλόριντα, με εξαίρεση έναν που ήταν επισκέπτης από την Καλιφόρνια.

Σε συνέντευξη Τύπου στις 3 Αυγούστου, ο Grady Judd, σερίφης της κομητείας Polk, περιέγραψε τους υπόπτους ως "απίστευτα αποκλίνοντες", "επικίνδυνους" και "άσχημους, άσχημους, άσχημους ανθρώπους".

Σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Πολκ, οι ύποπτοι εμφανίστηκαν σε μια μυστική τοποθεσία στην κομητεία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να συναντήσουν τα παιδιά που πίστευαν ότι θα ήταν παιδιά. Έξι από τους υπόπτους έφεραν προφυλακτικά και εννέα από αυτούς έχουν ποινικό μητρώο που ανέρχεται σε 27 προηγούμενα κακουργήματα και 22 προηγούμενα πλημμελήματα συνολικά.

"Κάποιοι από [τους υπόπτους] μετέδωσαν πορνογραφικές εικόνες κατά την προετοιμασία και την προσέλκυση των παιδιών στο διαδίκτυο και κατηγορήθηκαν κατάλληλα και γι' αυτό", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τρεις από τους υπόπτους ήταν υπάλληλοι της Walt Disney World.

Ο Judd δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δύο ύποπτοι, η Savannah Lawrence, 29 ετών, και ο Jonathan McGrew, 34 ετών, εργάζονταν ως φύλακες στα Hollywood Studios του Walt Disney World. Μίλησαν σε έναν μυστικό ντετέκτιβ παριστάνοντας ένα 13χρονο κορίτσι στο διαδίκτυο και είπαν στο "κορίτσι" ότι ήθελαν να εμπλακούν σε σεξουαλική δραστηριότητα μαζί. Ο McGrew προχώρησε ακόμη περισσότερο και περιέγραψε στο "κορίτσι" διάφορα σενάρια ρόλων που θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν, δήλωσε ο Judd στους δημοσιογράφους.

Ένας άλλος υπάλληλος της Disney, ο 26χρονος Kenneth Aquino, συνελήφθη στη μυστική τοποθεσία όταν πήγε εκεί με τα ρούχα της δουλειάς του, δήλωσε ο Judd. Ο Aquino εργαζόταν ως ναυαγοσώστης στο Animal Kingdom Lodge της Disney και είχε αφήσει την έγκυο φίλη του για να εμπλακεί σε σεξουαλική δραστηριότητα με ένα παιδί 13 ετών, όπως νόμιζε, είπε ο σερίφης.

Ο Ακίνο "εργαζόταν προς μια ομάδα καταδύσεων ή μια ομάδα SEAL ή κάποιο είδος δουλειάς ειδικών επιχειρήσεων", δήλωσε ο Judd. "Έκαναν έλεγχο του ιστορικού του και διαπίστωσαν ότι είχε φίλους ή συνεργάτες που ήταν μέλη συμμοριών και τον πέταξαν έξω".

Ο Judd σημείωσε ότι ένας από τους άνδρες υπόπτους ήταν θετικός στον ιό HIV, αλλά λόγω του νόμου περί φορητότητας και λογοδοσίας της ασφάλισης υγείας του 1996 (HIPAA), δεν μπορούσε να προσδιορίσει την ταυτότητά του.

"Ακούσατε τι σας λέω; Είναι θετικός στον ιό HIV. Εμφανίστηκε για να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις με αυτό που νόμιζε ότι ήταν παιδί ... με ένα μικρό κορίτσι. Ευτυχώς, οι ντετέκτιβ μας ήταν εκεί αντί για ένα 13χρονο παιδί", δήλωσε ο Judd.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν τα αστυνομικά τμήματα Auburndale, Orlando και Winter Haven και το γραφείο του σερίφη της κομητείας Orange. Ο Judd επαίνεσε τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση ως "τους καλύτερους".

"Έχουν την ικανότητα να "μιλάνε" σαν να είναι παιδιά 13 και 14 ετών και εργάστηκαν νυχθημερόν επί μία εβδομάδα προκειμένου να συλλάβουν 17 άτομα", είπε.

Ο Judd είπε στους δημοσιογράφους ότι κατά τη μετάδοση των ειδήσεων για τις συλλήψεις, αυτός και άλλοι αστυνομικοί "δεν μπορούν καν να χρησιμοποιήσουν τις λέξεις που χρησιμοποίησαν [οι ύποπτοι]. ... Προφανώς δεν μπορούμε να σας δείξουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ που έστειλαν σε αυτά που νόμιζαν ότι ήταν 13χρονα κοριτσάκια και αγοράκια".

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι ύποπτοι περιλαμβάνουν πρόθεση για συνάντηση με ανήλικο για σεξουαλική επαφή και απόπειρα ασέλγειας, χρήση υπολογιστή για αποπλάνηση παιδιού, παράνομη χρήση συσκευής αμφίδρομης επικοινωνίας και μετάδοση υλικού επιβλαβούς για παιδί.

Τα στοιχεία του κάθε ατόμου και οι κατηγορίες παρατίθενται στο Polk County Sheriff’s Office website.

Mimi Nguyen Ly
Mimi Nguyen Ly
Reporter
Mimi Nguyen Ly is a reporter based in Australia. She covers world news with a focus on U.S. news. Contact her at mimi.nl@epochtimes.com.

 

theepochtimes.com 

μετάφραση: Διόδοτος

 

 

1 σχόλιο: