«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ας συνοψίσουμε το σενάριο του παράλογου θεατρικού έργου, στο οποίο είμαστε θεατές και θύματα και πληρώσαμε και εισιτήριο.


Ο Π.Ο.Υ, (Παγκοσμιος Οργανισμος Υπακοης) ειναι ελεγχομενη, θεσμικη δικλειδα του πλανητη. Ο μεγαλυτερος χρηματοδοτης του, αρα και ελεγκτης του, ειναι ο Μ.Γκειτς (ο απογονος του Ροκερφελλερ). Η προθεση του Μ.Γκειτς ειναι γενοκτονικη, κατα δηλωση του ιδιου, με ιους. Εξαλλου απο την εποχη του ΜακΝαμαρα και του Κισσινγκερ μιλουσαν ανοιχτα για μειωση του πληθυσμου, με αυξηση της θνησιμοτητας, μεσω πεινας και ιων.

Οι ιοι, παροτι ουδεποτε ανιχνευτηκαν με μικροσκοπιο, ειναι υπαρκτοι. Ανιχνευονται απο τα νοσηρα συμπτωματα τους (καποια αναγνωστρια των “Α.Ν.” ρωτησε πως ανιχνευονται οι μεταλλαξεις, αφου δεν ταυτοποιηθηκε ποτε κανενας ιος στο μικροσκοπιο, και η απαντηση ειναι πολυ απλη, διαπιστωνονται οπτικα εμφανεις στο μικροσκοπιο διαφορες μεταξυ των προσβεβλημενων κυτταρων).

Ο Κισσινγκερ διεθετε επι δεκαετιες δικο του εργαστηριο παραγωγης ιων. Ο Φαουτσι δουλευε για λογαριασμο του σε αυτο το βιολογικο εργαστηριο, και ετσι ειχε δωσει διαπιστευτηρια για το “ηθος” του. Πολλα ιικα, βιολογικα οπλα παρασκευαστηκαν και δοκιμαστηκαν στα εργαστηρια αυτα, εν αγνοια των ανθρωπων. Και ο σαρς και ο μερς και ο κοβιντ και ο αστραζενεκα ειναι υπαρκτα, ιικα βιολογικα οπλα. Αμα δεχομαστε οτι ο Φαουτσι εδωσε εντολη να φτιαχτει με 73 πατεντες το ενεσιμο δηλητηριο απο το 2003 (και ολα αυτα αποδεικνυονται με στοιχεια), τοτε ποσο δυσκολο ειναι να δεχτουμε τον κοβιντ, τον σαρς, τον μερς, τον Η1Ν1, την νοσο των φτηνων πτηνων, κτλ., ως βιολογικα οπλα;

Ολα αυτα ειναι χιμαιρικα, βιολογικα οπλα, παρασκευασμενα με σιχαμερα δηλητηρια (αδενοιους χιμπατζηδων, εκτρωμενα, εμβρυικα κυτταρα, αλουμινιο, κτλ). Τα πρωτα ηταν μη ενεσιμα, αναπνευστικα, ενω το τελευταιο (σε ολες τις διαφορετικες εκδοχες του) ενεσιμο. Ομως η διαδικασια αυτη εκτος απο γενοκτονα ηταν και επωφελης. Επι δεκαετιες κερδιζαν χρηματα, ζητωντας απο τα θυματα να πληρωσουν τα εξοδα της δολοφονιας τους.

Οι αποφασεις για τη χορηγηση του ενεσιμου δηλητηριου ειχαν υπογραφει χρονια πριν. Ο Π.Ο.Υ ειχε νομοθετησει απο χρονια τον υποχρεωτικο εμβολιασμο. Μαλιστα, εχει ορισει το νομικο πλαισιο, για να εμβολιασει τους παντες. Η Ε.Ε ειχε δωσει οδηγιες απο το 2018. Απο το 2019 υπηρχε στην Ελλαδα σχετικη εταιρεια συνεργαζομενη με το ΕΚΠΑ, η οποια ελαβε και χρηματοδοτηση. Ο Τσιορδας ελαβε χρηματοδοτηση 150000, πριν την κυβερνητικη ανακοινωση της αποκαλουμενης πανδημιας.

Ολοι οι συμμετεχοντες σε κομβικες, θεσμικες θεσεις γνωριζαν. Το επιτελειο του διανοητικα περιορισμενου πρωθυπουργου γνωριζε (εξου και το βιβλιο της “μεγαλειωδους αναδιαταξεως” σε συμβολικη θεση), ο ανασφαλης Σκορδαλιας γνωριζε, ο Συψ(αιμι)ας γνωριζε, ο πολυτεκνος “ψαλτης” γνωριζε, καθως και αλλοι. Ακομα και αν δεν καταλαβαν ολοι στην αρχη τι διακυβευονταν, αποκλειεται να μην καταλαβαινουν τωρα (για παραδειγμα, η υφυπουργος εργασιας κυκλοφορει με περιδεραιο οφθαλμου στο λαιμο). Καποιοι απο αυτους ειναι συνειδητα και ιδεολογικα συστρατευμενοι στο εργο των γενοκτονων. Επισης, ποτε αλλοτε δεν συμφωνουσαν ολοι. Αυτο ειναι θαυμα στα χρονικα της ελληνικης ιστοριας. Ετσι, το κοινο”βουλιο” παρουσιαζε κοινη μεν, αλλα ουχι βουληση δε, καθως οι μαριονετες δεν εχουν βουληση. Ολοι ηξεραν!

Ηξεραν οτι τα διαγνωστικα τεστ ηταν ακαταλληλα. Και τα κρουσματα χρησιμοποιουνταν καταχρηστικα, καθως δεν ηταν κρουσματα, αλλα ψευδως θετικα διεγνωσμενοι. Μαζι με αυτο το αληθινο στοιχειο του υπαρκτου ιου, προσθεσαν στην καταμετρηση, με το ετσι θελω, και ολα τα συμπτωματα της γριπης, εξαφανιζοντας την. Συν τοις αλλοις, καταμετρουσαν θανατους με κοβιντ και οχι απο κοβιντ (κατα ομολογια του Τσιορδα, ο οποιος χαριτολογησε και χαμογελασε, θεωρωντας το μια απλη υπερβολη).

Απαγορευσαν και τις νεκροψιες. Δολοφονησαν και οσους ατυχους βρεθηκαν στην ΜΕΘ, με υπεροξυγονωση. Καταδικασαν σε θανατο και οσους χρειαζονταν χειρουργειο, αλλα οι ΜΕΘ ηταν κλειστες, παροτι αδειες.

Εδωσαν δεκαδες εκατομμυρια απο τα χρηματα μας σε 1000 ομαδες, για να στηριξουν την προπαγανδα της πανδημαγωγιας.

Ετσι εκφοβισαν και τους περισσοτερους πολιτες με υπερβολικα μετρα (που καποτε βλεπαμε σε τηλεοπτικα σηριαλ, οπως ο ντετεκτιβ Μονκ). Σε τι χρειαζονταν τα γαντια στην αρχη; Σε τι χρειαζονταν δυο μασκες, αντι για μια με ανωτερες προδιαγραφες;

Κατεστρεψαν και την οικονομια και απαγορευσαν τις μετακινησεις, ιδρυματοποιωντας τους παντες με επιδοματα, ωστε να καθονται.

Και στο τελος. νομοθετησαν και το ακαταδιωκτο, δηλαδη κατι αναλογο με τον νομο που ειχε υπογραψει ο Ε.Βενιζελος για τους βουλευτες. Ομως δεν μπορει να εχει το ακαταλογιστο αυτος που οριζει την υποχρεωτικοτητα. Ειναι δυο εννοιες ασυμβιβαστες.

Ποσες δεκαδες χιλιαδες πεθαναν, σε 2 χρονια, εξαιτιας τους; Θα μπορουσαν να ζουνε περισσοτεροι, αλλα καποιοι δεν αντεξαν. Ειναι υπευθυνοι για αυτους τους θανατους.

Οπως υπευθυνοι θα ειναι και για τους θανατους που θα συμβουν, προσεχως. Επεισαν 5000000 Ελληνες να τρυπηθουν με ενεσιμο δηλητηριο που προκαλει θρομβωσεις και πολλα αλλα δεινα, βραχυπροθεσμα, μεσοπροθεσμα και μακροπροθεσμα. Οσοι ενεδωσαν, πειστηκαν κυριως απο χαζομαρα, απο φοβο, απο αγνοια, απο ευπιστια, απο βολεμα, και απο δωροδοκια. Αποδεικνυοντας οτι οσα παραλογα εγιναν ηταν το μεγαλυτερο και καλυτερο τεστ νοημοσυνης στην ιστορια της ανθρωποτητας.

Στην πορεια του θεατρικου παραλογου, αντι να πεσουν οι μασκες, φορεθηκαν κανονικα στα προσωπα της καθε περσονας, αποδεικνυοντας οτι ακομα και η παροιμοιωδης εκφραση ηταν ανεπαρκης, ωστε να περιγραψει την υποκρισια. Δικαστες, δεσποτες, εργοληπτες, ντοπαθλητες, κακοτεχνες, συλλαλητηριστες, παραγοντισκοι, δημοσιοκαφροι και λοιπες πορνες εμφανιστηκαν ολες κατωτερες των περιστασεων, αλλα πιστες στους χρηματοδοτες τους, αποδεικνυοντας οτι καθε θεσμος στην Ελλαδα εχει σαπισει. Υπηρξε λοιπον σχεδιο, συμπαιγνια και μαζικος εμπαιγμος.

Και το σχεδιο ηταν καλοστημενο. Απο ολα αυτα αποδεικνυεται οτι εξ ορισμου προκειται για σκοπιμη ψευδοπανδημια την οποια επιδιωκαν, ωστε να γενοκτονησουν την ανθρωποτητα, με εθελουσια ευθανασια. Μια αφορμη ηθελαν και την εφηυραν. Ομως, το σχεδιο τους δεν προχωραει και μετα απο δυο χρονια βαλτωσε, αλλα η γενοκτονικη τους προθεση παραμενει. Αρα θα βρουν νεους θρασυτατους τροπους. Συμφωνα με τις δηλωσεις των πρωτεργατων εγκληματιων, ακολουθει καταστροφη του ηλεκτρικου και ηλεκτρονικου δικτυου και πεινα. Αμφιβαλλετε ακομη;

Διαβαστε, αν θελετε, αυτο το αρθρο, οι αποδειξεις ειναι καθηλωτικες: https://www.insurancedaily.gr.....



πηγή


20 σχόλια:

  1. Τώρα τι έχεις να μας πείς ρε κυβερνώντα πλασιέ;;; ΜΟΥΓΚΑ στα καλοταϊσμένα κανάλια… ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΑΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ – ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ !

    https://restarthellas.wordpress.com/2021/08/04/%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b5%ce%af%cf%82-%cf%81%ce%b5-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%8e%ce%bd%cf%84%ce%b1/

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΦΙΜΩΤΡΩΝ/ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΡΗΜΑΤΑΚΗ-ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%80%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα 2 χέρια είναι γιατροί και νοσηλευτές= ο αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας- και οι δημοσιοκάφροι
    το υγειονομικό αντέδρασε τώρα που επιβάλλεται ο εμβολιασμός τους, μέχρι τώρα απολάμβαναν μισθούς επί τιμή αίματος
    αν είχαν στοιχειώδη συνείδηση θα είχαν παραιτηθεί εξ αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρώτα έχτισαν τον ασυνείδητο παρτάκια και τους γονείς με τον αρχοντοχωριατισμό που τους χαρακτηρίζει που καμαρώνουν τα μούτρα τους και τα ασυνείδητα παιδιά τους που θεωρούν κατόρθωμα να σερφάρουν γρήγορα στο νετ, να έχουν σίγουρη θέση και να συμμετέχουν στο έγκλημα
    αυτό δεν είναι καν παρακμή, είναι κάτω από το μηδέν
    και αφορά την πλειοψηφία
    πολιτικοί και φαγάνες πάνω σ αυτό στηρίχτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και επειδή αφορά την πλειοψηφία και δεν υπάρχει η ανάλογη μεταμέλεια εκ της συνειδησεως, θα τα στρώσει όλα ο Θεός με τον τρόπο που γνωρίζει, ανθρωπίνως είναι αδύνατο, και θα ισοφαρίσουμε όλοι, τότε ή θα γίνεις άνθρωπος ή θα γίνεις κανίβαλος, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, όσα χρήματα αν έβγαλαν οι εγκληματίες κι όσες φιλοδοξίες αν έχουν για επενδύσεις και αχόρταγη δόξα, είπαμε,,, θα τα στρώσει όλα ο Θεός, ματαιότης ματαιοτήτων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΓΙΑΤΙ!

    ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ της Κ. Σακελλαροπούλου! «ΝΟΜΙΜΑ τα αιολικά σε αναδασωτέες εκτάσεις…»

    https://voicenews.gr/me-eisigisi-tis-k-sakellaropoulou-nomima-ta-aiolika-se-anadasotees-ektaseis/#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό ονομαζεται δημοσιογραφία των πολιτών. Τέτοιες καλογραμμένες συνόψεις είναι, άκρως, ωφέλιμες στον ορυμαγδό της άναρχης πληροφόρησης. Συγχαρητήρια σε οποιον/ους είναι υπεύθυνοι για την συντακτική επιμέλεια των δημοσιευμένων θεμάτων της ηλ. σελίδος «Διόδοτος». Είστε άξιοι, κύριοι. Καλή συνέχεια και, συντόμως, ελεύθεροι στην Ιερή μας Γη.

    Αξιωματικός ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ευχαριστούμε, να είστε καλά
      και Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας!

      Διαγραφή
  8. Μάριος!...
    https:youtu.be/QDOV4ptOse0

    Mαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιωργη Μεταξα, μ΄ακους! Δειξε μας παλι σε παρακαλω την φωτο του υπεροπλου του Σβαμπα εν ετει 1920. Προφανως ο Σβαμπας της Μεγαλης Επανεκινησης απο το βημα στο κολοχωρι της Ελβετιας, δεν ζουσε τοτε. Ζουσε ομως ο πατερας του και ετσι προεκυψε η κληρονομια.

    Ευχομαι να μας την δειξη ο Γιωργης και να διορθωσουμε ολοι τις λανθασμενες αποψεις μας για τις ΗΠΑ. Ποτε δεν υπηρξαν ΗΠΑ. Παντα υπηρξαν ΗΠΙ, πραγμα το οποιον ειναι ολοφανερο στις ημερες μας.

    1950. Διαταγη ΝΑΤΟ στον Αραπακη. Παρε τον στολο απο κει και δωσε την Κυπρο στην Τουρκια.

    Επι ΠΑΣΟΚ. Διαταγη ΝΑΤΟ στον Λυμπερη. Φυγε απο την αιθουσα κρισεων και ψαξε να βρης τον Παγκαλο. Γυριζει. Ναυαρχε, χασαμε το Αιγαιο.

    Διαταγη Νιμιτς στους Σκοπιανους. Σηκωστε σημαια κυριαρχιας μεχρι την Θεσ/νικη. Δημοσιογραφοι στο Αρχηγο του στρατου. Αφεντικο, η Μακεδονια κουνησε μαντηλι. Θα το διορθωσουμε. Οποτε ακουω αυτο το "ΘΑ" με πιανει ιλιγγος. Μου θυμιζει ολη την βρωμα του πασοκικου βοθρου, αλλα και το "ΘΑ τα ξαναφιαξουνε" του εκ της Μητσοτακεικης οικογενειας προερχομενου Κουλη.

    Μην πτοεισθαι. Ο Καλος Θεος των Ελληνων εστειλε βοηθεια. Αν μερικοι δεν την βλεπουν οφειλεται στο γεγονος οτι η συντηρηση και προστασια της ορασεως ο Θεος την προσδιορισε ως απολυτως ατομικο καθηκον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διορθωση. 1950 Το τελος των Ελληνων Στρατηγων για την ΕΛΛΑΔΑ.
    1974. Διαταγη ΝΑΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αρθρο του INSURENCE DAILY NEWS πενταστερο. Ο Τραμπ προιστατο του Φαουτσι επι 4 ολοκληρα χρονια, δεν μπορουσε να τον αντικαταστηση με καποιον αλλο γιατρο ποιοτητος James R. Shannon;;

    Το κολπο των μασκων για πρωτη φορα χρησιμοποιθηκε το 1920 για τρομοκρατηση και υποταγη των ανθρωπων στη εξουσια. Να δεχθω οτι ο Τραμπ δεν το ηξερε, οι συμβουλοι;; Δηλαδη μονο ο Γιωργης ο Μεταξας το ηξερε;

    Φιλε Κωστα, με το θεμα Τραμπ εχουμε σαλταρει ολοι εδωμεσα. Η συνχεις αναρτησεις αντικρουομενων περιστατικων συγχυση φερει και οχι διαφωτιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες Ahoy, και να θέλει καποιος άνθρωπος να βγάλει άκρη, δεν βγάζει. Μας τα λένε έτσι, μας τα λένε αλλιώς. Η σούμα στο αρθρο βοηθάει. Δες και εδώ (https://isxys.blogspot.com/2021/08/fox-news-h-covid-wuhan-2019.html) για τις λεπτομερειες στο Γουχάν. Έχουμε φάει ψέμα με το φαράσι. Ελπίζω ο Τραμπ να ήταν μόνο ανίκανος να καθαρίσει το βάλτο και όχι βαλτός να παριστάνει τον ανίκανο. Θα δείξει...

      Διαγραφή
  12. ΠΑΩ Ο,ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_5.html) ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2015. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΣ, ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

    ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ '40 ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ. ΚΑΙ Η ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'ΠΠ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΤΕΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΥΤΕΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΥΤΕΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (https://dermatas.blogspot.com/2017/10/blog-post_4.html).

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΧΑΘΗΚΕ, ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΑΧΗ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ.

    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΧΑΘΗΚΕ, ΟΤΑΝ Ο ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ. ΕΚΤΟΤΕ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (https://isxys.blogspot.com/2021/08/green-diesel-for-road-ahead.html). ΟΛΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΑΠΟΔΙΚΤΥΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΑΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΕΤΑΙ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ (https://i.postimg.cc/FrWxVNJg/Hellas2021-Satanistes-Egersi.png). ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (https://i.postimg.cc/zJd5MX6L/Hellas2021-Pseudopandimia.png) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΊΠΑΤΕ ΉΔΗ ΤΑ ΜΙΣΆ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΆΨΩ ΑΠΟΨΕ!
      ΤΑ ΜΈΓΙΣΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΣΎΝΔΕΣΜΟ https://dermatas.blogspot.com/2017/10/blog-post_4.html
      ΠΟΥ ΤΑ ΕΊΧΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΎΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ.

      ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΊ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΌΣΟ ΠΟΤΈ - ΑΛΛΆ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΩ ΚΑΛΆ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΉ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ, ΠΌΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΊΨΕΙ ΔΊΑ ΠΑΝΤΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Σας διαβαζω, σας ξαναδιαβαζω και νιωθω να φευγει η θολουρα. Σαν κατι να ξυπνα μεσα μου, να φαινεται καθαριο. Δεν μπορω να το περιγραψω. Δεν ειμαι καλος στα λογια. Παλικαρια, ειστε ωραιοι. Αυτο με τον Δερματα και οι δυο φωτογραφιες με μια σελιδα κειμενο πρεπει Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε να διαβαστουν απο ολους. Δεν υπαρχει μα και μου και μανουρες, θα τους βαλουμε με το ζορι. Η πρωτη δειχνει τι γινεται στον κοσμο και η δευτερη τι γινεται στην Ελλαδιτσα μας. Πιο ταληρακια δε γινεται. Να καρφιτσωθουν αυτα και μετα να περασουν χαλκας στο μυαλο ολωνε. Τα μουρτζοπατριωτακια και οι ελλεηνιδες μας πρεπει να ξυπνησουν ακομα και με σφαλιαρες σαν εκεινες τις ξαναστροφες στις παλιες καλες ασπρομαυρες ελληνικες ταινιες. Οσο το αφηνουμε τοσο θεριευει. Φανταστειτε το σαν να ειναι ολοι οι άλλοι τυφλα και εμεις οι μονοι ξεμεθυστοι. Μπαστα στα σατανοτρυπηματα.

      Διαγραφή
    3. ΔΥΝΑΤΟ κείμενο με ΣΤΟΙΧΕΙΑ που πονάνε!

      Διαγραφή
  13. https://1.bp.blogspot.com/-ng32dzWWYJs/YQljZFCA4CI/AAAAAAAAqQA/rGnwWixzzi48aR--OQ7pBjQfIvBhjA21ACNcBGAsYHQ/w324-h400/Global%2BDeaths1.jpeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://1.bp.blogspot.com/-sGU9jj9HP3U/YQGD9E74bJI/AAAAAAAAqIA/qwS_yG_hPiUpUTvwvdwqzKhFTTcqZxb7wCNcBGAsYHQ/w400-h340/tHiS%2BtWeEt%2BIs%2BMiSlEaDiNg.png

      Διαγραφή
  14. https://1.bp.blogspot.com/-30HWdhD1Cwc/YP0FMLqr5SI/AAAAAAAAqFU/sYpLV-qt6DsIq7yTHH9nAMUql0S4t_zIQCNcBGAsYHQ/w385-h400/%25CE%25A7%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B6%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2582.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή