«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΚΟ !!!


 

https://www.youtube.com/watch?v=tFCKbCcsnOE&t=106s 


 

9 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΠΊΝΕΙ...

    ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!!
    ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ!!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε??"...

      Μαρko

      Διαγραφή
    2. Ετσι..

      Ελεγε ο παππούς του, ο

      δρακουμελ!!!


      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
  2. Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    http://kanenazori.com/2021/08/10/poly_gelio_sta_koinwnika_diktya/

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. - Μας είπαν "Έχουμε εντολή να μη ρίξουμε νερό, η Β. Εύβοια θα καεί"» Βαριές καταγγελίες για τη φωτιά

    3'37'' - Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ , ΕΙΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    -- > ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ,
    Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !

    >>> ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΝΕΡΟ !!

    https://www.youtube.com/watch?v=rAijL11ca3k&t=233s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΑΤΟ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΚΕ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΙΕΨΕ Ο ΚΟΡΟΗΔΟ-ΙΟΣ ΚΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΙΝΕ ΝΤΙΠ ΜΑΛΙΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΚΟ: Ενας Εληνοψυχος Κερκυραιος βαζει φυλακη τον Διοικητη Εμβολιαστικου Κεντρου //
    Ακουστε Χριστιανοι τι εκανε ενας ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΕΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΕΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ): Παει καμαρωτος στο Εμβολιαστικο Κεντρο συν γυναιξι κε τεκνοις κε ζηταει να τον εμβολιασουν. Τους παρουσιαζει ένα χαρτι να γραψουν τι περιεχει το εμβολιο κε να υπογραψουν ότι θα ινε υπευθυνοι για τυχον παρενεργιες. Επισης τους ζηταει να ινε μπροστα ΕΝΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΕ ΕΝΑΣ ΑΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ, σε περιπτωση που παθουν κατι αυτος κε η οικογενια του, διοτι πολα τετοια συμβαινουν καθημερινα, οπου οι ανθρωποι κανουν το θανατηφορο Εβραηκο Εμβολιο κε νταμπλαρωνοντε χαμπλα κε τιναζουν τα πεταλα, ιτε ανασκελα ιτε μπρουμυτα.
    Στο Εμβολιαστικο κεντρο δεν υπαρχουν αυτές οι ειδικοτητες κε ο Εμβολιαρχης αρνειται να τους εμβολιασει. Τοτε μεγαλος παει στο Αστυνομικο τμημα κε υποβαλει μηνυση εναντιον του Εμβολιαρχη, για αρνηση εμβολιασμου. Ο Διοικητης συλαμβανει τον Εμβολιαρχη (κε θα περασει από Στρατοδικειο, διοτι το επαγγελμα του ινε Πτεραρχος). Μεγαλος Μαγκας ο Κερκυραιος (το διαβασα απο την Καλιοπη Σουφλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΕ ΜΠΟΥΚΙ.
    ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΌΛΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΤΑΝΚΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑIEI ΔΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ CHIVAS 40 ΕΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ COCA-COLA...


    ΥΓ.ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ FERRARI ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή