«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Στο μυαλό των σατανολατρών

Μια σύνοψη της πλανητικής σατανολατρικής τελετής στην οποία συμμετέχουμε όλοι, θέλοντας και μη.

 

[Aνωνύμου, 1/8/2021]

Νάρκισσοι, μισάνθρωποι και ανθρωποφάγοι υπήρχαν πάντοτε, απ’ όσο ξέρουμε. Αυτός ο πανάρχαιος τρόπος σκέψης, κάποτε, έγινε θρησκεία. Η σατανολατρία είναι αρχαία θρησκεία. Ωστόσο, οι σατανολάτρες δεν είναι ούτε αθάνατοι Κρόνιοι ούτε αλλοειδή Ερπετά. Είναι τρωτοί άνθρωποι και χρησιμοποιούν το σύμβολο του Κρόνου, διότι ταυτίζονται με αυτό, καθώς και οι ίδιοι είναι ανθρωποφάγοι.

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι σατανολάτρες δεν είναι ούτε καν το 1% του πληθυσμού (η θρησκεία τους είναι ολιγομελής). Ο τρόπος οργανωσής τους, εκ πρώτης όψεως, ομοιάζει με αδίστακτη, νεποτιστική εγκληματοκρατία, με διακριτά γνωρίσματα.

Πρώτον, είναι σχεδόν όλοι από τις ίδιες φαμίλιες. Δεύτερον, είναι πολύ έξυπνοι. Τρίτον, ξέρουν πολλά. Τέταρτον, κατέχουν πολλά. Πέμπτον, θέλουν πολλά. Και, έκτον, είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε δόλιο μέσο, για να επιτύχουν αυτό που θέλουν. Η δολιότητα αυτή είναι έκδηλη, ακόμα, και αναμεταξύ των, καθώς πρόκειται για λυκοσυμμαχία αδίστακτων αιμοβόρων. Κάθε μέρα, αλληλοδολοφονούνται, προς παραδειγματισμόν.

Στο μυαλό των σατανολατρών, όλος ο πλανήτης είναι ένας τεράστιος σατανολατρικός ναός και γεωμετρούν την κάθε πράξη τους, σε κάθε υποκείμενο και αντικείμενο, με ευλαβική συνέπεια στα σύμβολα (βλ. ψυχαναγκαστικότητα), προς δόξαν του σατανά. Πιστεύουν ότι ο θεός τους απαιτεί από αυτούς αίμα, ανταποδοτικώς, για να μπορούν να απολαμβάνουν την ζωή τους.Οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι οι μόνοι άνθρωποι στον πλανήτη. Ενώ για εμάς πιστεύουν οτι είμαστε ανθρωπόμορφα ζώα, όπως, π.χ., τα βοοειδή, και μπορούν να μας θυσιάζουν, χωρίς ενοχές. Εξάλλου, το αναφέρουν και στα θεόπνευστα -κατ’ αυτούς- βιβλία τους.

Ζουν, παρασιτικώς, αποδομώντας κάθε τι άλλο, σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν σεβονται τίποτα και, ενδόμυχα, επιθυμούν να διανθρωπιστούν και, εν τέλει, να μετανθρωπιστούν, ώστε να απελευθερώσουν την «σπίθα» τους και να βιώσουν την αθανασία. Εξ αυτών των πεποιθήσεων, όλα επαναλαμβάνονται, τελετουργικώς και συμβολικώς, επί παντώς επιστητού.

Οι σατανολάτρες έχουν τοποθετήσει, παντού, όλα τα γεωμετρημένα σύμβολά τους (ούτε 1000 σύμβολα, όλα κι όλα), για να μας υπενθυμίζουν, διαρκώς, ότι είμαστε σκλάβοι τους. Χιλιάδες πολυπλόκαμες, προσωποποιημένες και ζωομορφημένες παραθρησκείες και παραμυθολογίες εγκιβωτίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια αφελών και εξαπατημένων ανθρώπων, προς θυσίαν. Ζούμε σε μια τεράστια γεωμετρημένη, σατανολατρική, οργιαστική, θυσιαστική τελετή, συγχρονιζόμενη με σημείο αναφοράς τον Σείριο, ως προς τον ορίζοντα της γης. Και τους πληρώνουμε, για να μας θυσιάζουν.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στους ανθρώπινους θανάτους· δεν έτυχαν, επέτυχαν. Το παράδειγμα του Τ. Κέννεντι και του Α. Λινκολν είναι, δολοφονικά, εκκωφαντικό. Πρόκειται για γεωμετρημένες, σατανολατρικές ανθρωποθυσίες, σε συγκεκριμένες ημέρες ανά έτος, τις οποίες παρουσιάζουν, ως πολέμους, ως πανδημίες, ως θεομηνίες και ως ό,τι άλλο βάζει ο δόλιος νους τους, σε οποιαδήποτε χώρα.

Κατ’ αυτούς, όλες οι χώρες ειναι εταιρείες, παράρτημα του ναού τους (επί του παρόντος, νοερού και, οσονούπω, απτού), και όλα τα ανθρωπόμορφα ζώα είναι ιδιόκτητα ή/και κοινόκτητα αντικείμενα. Όλες οι κυβερνήσεις ελέγχονται, πλέον· επίτευγμα απαράμιλλο. Και όλοι οι κανόνες που νομοθετούνται είναι εσκεμμένα αλλοπρόσαλλοι, ώστε να μην βγάζουμε νόημα και να μην καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται, για να εγκαταλείπουμε μπερδεμένοι την προσπάθεια και να μας κυβερνούν, ευκολότερα, ως σκλάβους.

Εισέτι, έχουν γεννηθεί πολλοί σκλάβοι και θέλουν να μας αποπληθύνουν, ξεπαστρεύοντας τους περισσότερους, διότι δεν μας χρειάζονται όλους. Εξάλλου, το ομολογούν, άνευ φόβου. Κατά προτίμηση, τους χαζούς και τους γέρους. Θέλουν λίγους σκλάβους, στείρους, ανέραστους, αεθνείς και σατανοθρησκευόμενους.

Για να το επιτύχουν, επινοούν το ένα βιολογικό όπλο μετά το άλλο και μας προτείνουν το κάθε ένα δηλητήριο, ως φάρμακο στο προηγούμενο δηλητήριο που επινόησαν. Αυτή η πρακτική αποδεικνύεται αιώνια. Από την αρχαία μαγγανεία, έως την σύγχρονη χημική, «φαρμακευτική» ιατρική επιστήμη.

Οι σατανολάτρες δεν είναι δυνατοί. Εάν ήταν, θα είχαν επικρατήσει ήδη. Είναι, όμως, δόλιοι, μεθοδικοί και στοχοπροσηλωμένοι και εξαπατούν, διαβάλλοντας και παραπληροφορώντας, με δέλεαρ την δόξα και το χρήμα στους δρώντες, και την θανατολογία και την μοιχολογία στους (τηλε)θεάοντες.

Το κύριο μέσο παραπληροφόρησης είναι η τηλεόραση. Φερ’ ειπείν, η προπαγάνδα της ψευδοπανδημίας κράτησε ένα έτος και άλλο ένα έτος η προπαγάνδα του ψευδοεμβολίου. Τα θύματα πληρώσανε μέχρι και τα έξοδα της προπαγάνδας. Οι περισσότεροι εξ αυτών ενέδωσαν στο ενέσιμο δηλητήριο, κυρίως, από χαζομάρα, από φόβο, από άγνοια, από ευπιστία και από βόλεμα. Και, εν τέλει, πλήρωσαν και τα έξοδα του ενέσιμου δηλητηρίου τους (όπως στην Κίνα οι συγγενείς πληρώνουν μέχρι και την σφαίρα του καταδικασμένου σε θανατική ποινή). Το φρικώδες αυτό έργο περιλαμβάνει και άλλες καλοσκηνοθετημένες σκηνές δράματος και τραγωδίας, προσεχώς.

Όσοι, στο παρελθόν, προειδοποίησαν επί αυτών, απαξιώθηκαν και αποσιωπήθηκαν. Όποια μέλη κυβερνήσεων, επί του παρόντος, αντιστέκονται σε αυτήν την φρικωδία, δολοφονούνται. Όσοι πολίτες, στο μέλλον, θα αντισταθούν, δηλαδή το 1/3 του πληθυσμού, θα περιοριστούν και θα θανατωθούν. Οι σημερινές μαριονέτες των σατανολατρών θα έχουν την ίδια μοίρα. Εξού και τα στοιβαγμένα μαύρα, πλαστικά φέρετρα της F.E.M.A., εδώ και χρόνια, στις Η.Π.Α.

Ζούμε σε δυστοπία, φυσική και τεχνητή. Ζούμε τις τελευταίες, παρακμιακές ημέρες της αναβιωμένες Ελληνορωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αυτός που ηγείται της δυναστείας στην αυτοκρατορία αυτήν, δηλαδή ο δυνάστης, ονομάζεται ρόθτσαϊλντ και φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη της όλης παρακμής, διαρκώς, προκαλώντας ελεγχόμενο χάος, ώστε να επιβληθεί, ολοκληρωτικώς. Και αυτή η παρακμή βιώνεται, ως αφόρητος πόνος.

Αυτή η παρακμιακή κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται με, κανέναν, ειρηνικό τρόπο. Για κάποιους, η προσευχή ειναι το κλειδί. Ωστόσο, ο Μέγας Κωνσταντίνος δε νίκησε μόνο με προσευχές. Για κάποιους άλλους, η εχθρογνωσία είναι το κλειδί. Ο Μέγας Αλέξανδρος νίκησε, γνωρίζοντας τον εχθρό. Το αδύνατο σημείο των εχθρών της ανθρωπότητας είναι η ψυχαναγκαστικότητά τους και η αποκάλυψη της διαβολής τους. Αριθμητικώς, ηττώνται, ανά πάσα στιγμή. Απαιτείται και αρετή και τόλμη -η οποία διακρίνεται σε εξαιρετέους- και αποκεντρωμένο, οργανωτικό σχέδιο, ανά δήμο, από τους πιο δραστήριους, και μέσα. Ποτέ, δεν είναι αργά! Ειδάλλως, θα μας πνίξουν στο αίμα των αυτοεκπληρούμενων προφητειών τους.

«Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα», λένε. Εάν η σωτηρία της ψυχής επιτυγχάνεται με προσευχές, τότε καλή προσευχή και μετάνοια, αναμένοντας τη σφαγή που θα σας αγιάσει. Εξάλλου, εάν όλα είναι προδιαγεγραμμένα και διαβασμένα, τότε προς τι η έκπληξη και η ανησυχία. Γνωρίζετε, ήδη, όλες τις ερωτήσεις και όλες τις απαντήσεις. Πάντως, η χώρα σώνεται, μόνο, με ένοπλη εξέγερση και εθνική κυβέρνηση Ελληνόψυχων πολιτών! Η καταλυτική αφορμή λείπει…

 

πηγή 

 

109 σχόλια:

  1. Στην ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ καιγοντε τα σπιτια ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κε ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ που καταπατησαν το δασος (κε όχι μονο) //
    Τελικα ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ. Διοτι ενώ τελουντε τοσα ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ από πωλητικους κε αλους βρυκολακες, εντουτοις ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΟΥΡΓΕ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗ, η μονη τιμωρια που σου αξιζει ινε γδαρσιμο κε καψιμο σιγα-σιγα.
    ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ, ΧΩΡΙΩΝ ΚΕ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ».
    ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ ΚΕ ΜΗ ΒΡΕΞΕΙ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΥΖΑΝ ΡΑΙΣ
    ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ.
    ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ.
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.
    ΕΚΛΑΙΓΕ.
    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ Α Μ Ε Τ Α Ν Ο Η Τ Ο Ι.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ .
    ΟΜΑΔΙΚΑ.
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΛΕΝΕ ....
    ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ .
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΩΝΤΑΣ...
    ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΉΣΟΥΝ Ε.
    ΟΜΑΔΙΚΑ.
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ;
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠ'ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ.
    ΚΑΜΠΑΛ.
    ΜΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ.
    ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ,ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ...
    ΜΕ ΒΑΡΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.
    ΟΠΩΣ ΤΌΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ...
    ΤΟ 2007.
    ΕΤΣΙ ;
    ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΖΗΡΕΙΑ :
    ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ beriev.
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ,ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.
    ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ,. Θ Α Χ Α Ν Ε Σ Θ Ε.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΠΑΣΑΣ.
    3 7 10.
    Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΩΝΟ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ
    ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ
    ΟΤΙ

    ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ,ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.
    ΝΑ ΦΟΒΑΣΘΕ
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΑ !!!
    ΆΛΛΑ... ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη αλλά ο αρχηγός είναι ο ίδιος που ήταν και στο Μάτι τον δοκιμάσαν και τον βρήκαν εξαιρετικό στις πυρκαγιές κλπ καταστροφές και τον ξαναπήραν οι βρωμιάρηδες της νδ.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΠΑΡΤΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      (μην θυμώσεις, αλλά "καπαρντίνες" γράφεται)

      ΝΑΙ, ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟ ΤΗ Β@@ΛΗ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ... 🙂

      Διαγραφή
    2. Μονο κρυο; Παγωνια!!! Δεν ξερω αν αρκουν οι κα(μ)παρντινες, μπορει να χρειαστουμε και βαρια γουναρικα.

      Υπαρχει μια φωτογραφια που δειχνει την Χιλαρι σε infrared και ειναι εντελως ψυχρη. Σιγουρα την εχετε δει ολοι, γιατι κυκλοφορει σε μεμεδακια. Αν και δεν την βρισκω τωρα. Τους ενοχλει η ζεστη, ο ηλιος. Αυτοι επινοησαν τα γυαλια ηλιου. Οι ενδοξοι προγονοι μας δε τα χρειαζονταν αυτα.. Αλλα ενα περιεργο πραγμα ρε φιλε, τους αρεσει να μας βαζουν φωτιες!!! Μας εκαψαν ρεεε... σου λενε, ετσι ειστε; σας αρεσει ο ηλιος; παρτε φωτια να καειτε...

      https://i.pinimg.com/474x/35/1f/55/351f5552cf9523feef7044a0bc4d16d8--abc-studios-om.jpg

      Διαγραφή
    3. ο πατερας μου το καφε τον ελεγε γκαφε σημασια να βγενη νοημα

      Διαγραφή
  5. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ- ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ 8 [ = 23 ] ΤΡΟΠΟΥΣ...ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ...ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΑΠΟ ΜΕΣΑ...ΑΠΟ ΕΞΩ...

    ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...
    ΑΠΟ ΕΜΠΡΟΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ....

    ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ ΚΑΚΚΑ...

    ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ...ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ ΚΑΛΑ [ Η ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ]...

    ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΑΤΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΛΗ...
    ΑΠΟ ΠΑΝΩ... ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...

    ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ...
    ΤΕΛΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ...ΜΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΙΑ...

    ΟΚΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ Ο ΙΣΟΒΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ...ΑΥΤΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η νηστεια γιατρευει τον αρρωστο.ηλιας πετρου

      Διαγραφή
    2. Η νηστεία κατά τον μεγάλο Πέτρου όμως είναι αυτή μόνο με νερό

      Διαγραφή
    3. "Η νηστεια γιατρευει τον αρρωστο. ηλιας πετρου"

      Βρε Ηλία μου, αν ήταν έτσι τοτε τα παιδάκια στην Αφρική που πεινούσαν δε θα ειχαν καμιά αρρώστια ποτέ.

      Το σωστό φαγητό είναι φάρμακο και γιατρεύει από κάθε αρρώστια. Αλλά άμα σε βομβαρδίζουν με ραδιενέργεια ότι και να φας δε σε σώζει τίποτα.

      Οι σκατανιστές έχουν κάνει τα πάντα μια μεγάλη χαβούζα. Η απάντηση στο πρόβλημα δεν είναι η νηστεία, αλλά να σταματήσει η πηγή της χαβούζας.

      Διαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ -ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΥΜΑΤΑ- ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ...


    Ιhttps://katohika.gr/ellada/p-kammenos-sto-bbc-oi-katoikoi-ftaine-pou-kaikan/

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.
      ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ...

      ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ...ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ...

      ΥΓ. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...ΑΛΕΥΡΙ...ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΑΡΙΑ...ΧΑ ΧΑ

      ΚΩΣΤΑ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ...Η ΜΙΚΡΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΤΩ ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΚΑ ...ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ -ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ - ...

      ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ 47 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΕΙΝΑΙ [ ΕΝΑ ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ]...
      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. σ'ωραιοςς φιλε.. μπραβο σου που το θυμηθηκες.. ολα συνδεονται, αντε σιγα σιγα να τα ενωνουμε τα κομματακια του σατανοπαζλ

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΤΡΕΛΗ <<.....ΧΑΡΑ.....>>

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟ '89, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2021. ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ;

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2021. ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ;

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2021. ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ;

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 100 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΟΛΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΕ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ;

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ 2021; ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ; ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΨΗ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

      ΤΟΤΕ ΑΜΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ "ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"; ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ.

      ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ; ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ. ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ; ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ; ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΤΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ; ΚΑΤΙ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΔΑΥΛΟ; ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΤΟ ΧΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ (ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΑΝΕ, ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΑ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙΑ. ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ, ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ). ΟΧΙ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΡΛΟΥΔΕΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ; ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ "ΑΡΛΕΚΙΝ" ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ. ΜΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΩ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.

      ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΖΑΝΟΣΤΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙ ΧΩΡΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΕΥΡΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΒΡΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ; ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ (ΑΛΛΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ HOLOHOAX. ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΓΑΔΕΣ ΛΕΥΚΟΥΣ/ΜΑΥΡΟΥΣ/ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΤΕ) ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ; ΟΛΗ Η ΚΙΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ). ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ; ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA; ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΑΝΣΧΙΟΥΑΛ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΤΖΕΝΤΕΡ; ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ CASIO ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΟΡΙΟΥΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΖΜΑΝΟΦ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4. ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΣΑΧΛΕΣ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΖΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ! Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ, ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ, ΑΜΥΘΟΛΟΓΗΤΟΙ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΙ, ΑΝΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟΙ, ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣΑΜΕ.

      ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣΑΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΞΩΝΤΩΣΟΥΝ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΦΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΑ (Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΝΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ). ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ! ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ! ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΙΚΗ ΣΕ ΕΜΑΣ! ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ!

      Διαγραφή
    4. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΌΤΙ "ΠΕΡΑΣΤΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΆΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΑΛΛΆ ΆΔΙΚΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Σοφες γυναικες οι γιαγιαδες μας.

      Διαγραφή
  8. Ας μού επιτραπούν κάποιες παρατηρήσεις στο γενικά καλό και φιλότιμο κείμενο τής ανάρτησης από την προσωπική μου σκοπιά:

    §1:
    Η σαταναλοτρεία δεν είναι ως θρησκεία αρχαία. Κατά την αρχαϊκή περίοδο (πρωτογονισμός, πρώιμη βαρβαρότητα) πριν την ανακάλυψη τής καλλιέργειας (κατά την διάρκεια τής σύμφωνα με τον Ησίοδο "χρυσής εποχής τού Κρόνου", όταν οι άνθρωποι ἔσπερναν τα αναγκαία χωρίς κόπο από την γη, μέσω τής λεγόμενης "φυσικής παραγωγής") οι ανθρωποθυσίες γινόντουσαν με στόχο τον εξευμενισμό των χθονίων δαιμόνων, με στόχο να καρπίσει η γη, στα πλαίσια τής λεγόμενης "βλαστικής θρησκείας". Μετά την καθιέρωση τής καλλιέργειας (από το Προμηθεϊκό πνεύμα) ο εξιλασμός των χθονίων δεν είχε πλέον πρακτικό νόημα. Τότε τα αντίστοιχα τελετουργικά ,μετεξελίχθησαν σε συνειδητή σατανολατρεία με στόχο την εναπόκτηση παράνομης δύναμης και τον εξουσιασμό σε βάρος τών συνανθρώπων από τα καθίκια.
    Ο κρόνος δεν είναι αφ' εαυτού σύμβολο τού κακού ή του εξαποδώ. Συμβολίζει, σε αντίθεση με τον Δία, που συμβολίζει την επέκταση, την συντήρηση και την διατήρηση. Η λατρεία τού Κρόνου βάσει θανατολατρικών συμβόλων (νεκροκεφαλή και οστά, εξάγωνο ως σχήμα τού φέρετρου, κύβος ως έχων έξι επίπεδα) γίνεται με στόχο την διατήρηση τού STATUS QUO, για να εμποδισθεί η ανθρωπότητα να περάσει στο επόμενο, ανώτερο στάδιο, συντρίβοντας τούς εκπεσσόντες δαίμονες και τούς υπηρέτες τους.

    §2:
    Σωστός ο εντοπισμός, πλήν όμως κάποιο μεγάλο στέλεχος τής μασωνίας διακήρυξε πριν εκατόν πενήντα χρόνια περίπου: "Καταφέραμε να μετατρέψουμε την μεγάλη πλειοψηφία τής κοινωνίας σε μασώνους χωρίς ποδιά". Δυστυχώς, σε κάποιο βαθμό το κακό εδράζεται μέσα μας. Η προσπάθεια ενάντια στην σατανολατρεία πρέπει να κατευθύνεται τόσο εκτός, όσο και εντός μας. Το 1% που αναφέρει το κείμενο, βρίσκεται εκτός και μπορεί να εντοπιστεί πιο εύκολα, από το ποσοστό μάτριξ, που αποτελεί σύνθετο πρόβλημα.

    §3:
    Δεν είναι έξυπνοι, είναι παμπόνηροι, άλλα ευάλωτοι από ανθρώπους που διαθέτουν συναισθηματική νοημοσύνη. Για να πείσει κάποιος σχετικά με το ψεύδος χρειάζεται τεράστια προσπάθεια, σωρεία βρώμικων θεσμών και ύπουλων μηχανισμών. Αντιθέτως, η α΄-λήθεια, όταν αποκαλύπτεται, πείθει αυτομάτως. Το πρόβλημα ἔγκειται στην ανίχνευση και στον εντοπισμό της.

    §4:
    Πολλοί σωστοί και αξιέπαινοι οι εντοπισμοί σε αυτήν.

    %5:
    Και σε αυτήν την παράγραφο οι εντοπισμοί είναι άκρως πολύτιμοι. Επιπροσθέτως αξίζει να αναφερθεί, ότι την υπόσχεση για αθανασία π-αίρνουν, υπό την προϋπόθεση, ότι θα γίνουν βρυκόλακες.

    §6, §7, §8:
    Σπουδαίοι εντοπισμοί, άξιοι συγχαρητηρίων.


    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνέχεια προηγούμενου...

    §9, §10:
    Η διαδικασία "αποψίλωσης" τού ανθρώπινου πληθυσμού που εφαρμόζεται (επιβολή "αποπληθυσμού) δεν έχει ως απώτερο απώτερο και τελικό σκοπό, κατά την γνώμη μου την μείωση τού πληθυσμού και στην τεχνολογική τροποποίηση των ανθρωπίνων όντων, όπως ισχυρίζεται η συντριπτική πλειοψηφία;α των συνωμοσιολόγων, αλλά στοχεύει στην πλήρη κατάργηση τού πολιτισμού και την καταβαράθρωση των ανθρώπων σε συνθήκες πρωτογονισμού. Η ανθρωπότητα ανακυκλώνεται ΄κατ' επανάληψη με περίοδο περίπου 35.000 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να ματαιώσουν την ωρίμανση τής ανθρωπότητος, για να εμποδίσουν την έξοδό της από το μάτριξ. Αυτή η διαδικασία όμως δεν μπορεί να είναι αέναη, διότι καταγράφεται στο συλλογικό ασυνείδητο και με βάση την κυτταρική μνήμη εξέρχεται σε κάθε κύκλο η ανθρωπότητα, πιο ώριμη και πιο δυναμωμένη από πριν. Θεωρώ, όπως έχω περιγράψει σε εκτενέστερα κείμενα παλαιότερα, ότι ο παρόν κύκλος που διανύουμε πρόκειται9 να είναι ο τελικός.

    §14:
    Κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει "Ἑλληνορωμαϊκή" αὐτοκρατορία και πολύ λιγότερο, ουδέποτε υπήρξε "Ελληνορωμαϊκός πολιτισμός". Αμφότεροι οι όροι είναι ψευδεπίγραφοι. Το ζήτημα αυτό απαιτεί εκτενή ανάλυση. Αυτό που μπορώ να καταθέσω εν τάχει, είναι, ότι η Ελληνική Γλώσσα βρίσκεται στον αντίποδα τής λατινικής (Ιδέ και το κείμενό μου "Έλληνες Ἐναντίον Ιλλουμινάτι". Η ιστορικός χώρος Ελλάς υπήρξε χώρος ζωντανής συγκρούσεως Ηρώων και τεράτων. Τουναντίον η Ρωμαϊκή αυτοκρατωρία σφραγίσθηκε (εν πολλοίς, όχι όμως πλήρως) από την κυριαρχία τής λερναίας ύδρας. Εξαίρεση ἀποτέλεσαν κάποιοι αυτοκράτορες και ο πιστός τους περίγυρος.

    Σχετικά με την τελευταία παράγραφο:
    Οι μορφές πάλης είναι σύνθετο ζήτημα. Ἀναμφιβόλως η εφαρμογή φυσικής βίας είναι αναπόφευκτη και δεν θα διστάσουμε να προβούμε σε χρήση της. Πλην όμως πρωταγωνιστής στην ζωή μας ήταν, είναι και θα παραμείνει πάντοτε το ΠΝΕΥΜΑ.

    Οι άνωθεν παρατηρήσεις φρονώ, ότι δεν μειώνουν την ιδιαίτερη αξία τού κειμένου τής ανάρτησης, ενώπιον τής οποίας υποκλίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιθέτως, η προσθετική σου παρέμβαση φίλε μου Διονύση, καθίστατο αναγκαία και θεματολογικά επεκτατική στα επί μέρους χωρία. Το κείμενο αυτό εξ άλλου, από τη φύση του επιδέχεται ανοίγματα και σε άλλα θέματα. Και επίσης, μπράβο που με πρόλαβες, με διατύπωση μέσα από πείρα, καθώς κι εγώ ήμουν έτοιμος να προσθέσω πάνω στο θέμα της σκοτεινής εξέλιξης της Κρόνιας λατρείας, με τον παρακάτω σύνδεσμο:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/07/1.html#more

      Χαίρομαι γι άλλη μια φορά, και καμαρώνω, που είσαι κοντά μας.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ Ο ΡΩΜΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ Ως ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΛΗΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ, ΟΡΑ ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
      ΔΠ

      Διαγραφή
    3. https://media0.giphy.com/media/tODygE8KCqBzy/giphy.gif

      ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ. ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΨΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΠΡΩΤΟΝ, Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΕΜΝΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΡΙΤΟΝ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ Ή ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΛΟΥΘΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΑΡΑ, ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΒΟΘΡΟ.

      ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ, ΤΩΡΑ. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΟΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΝ ΤΙΣ 100ΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΩΣΤΟΣΟ, ΠΑΙΔΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΥΣΗΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ "ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ" ΕΛΛΟΓΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ.

      ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕ 16 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΑ, ΟΛΗ Η ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

      ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ -ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ- ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ:
      §1: Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΣΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 6000 ΕΤΩΝ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ.
      §2: ΕΔΩ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ("Η προσπάθεια ενάντια στην σατανολατρεία πρέπει να κατευθύνεται τόσο εκτός, όσο και εντός μας.").
      §3: ΚΑΤ' ΕΜΕ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ.
      §9, §10: ΚΑΤ' ΕΜΕ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟ.
      §14: ΚΑΤ' ΕΜΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" ΣΤΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΛΛΦΑΒΗΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΟ. ΑΛΛΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΛΕΙΠΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
      §15, §16: ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΕΙΠΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

      ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ("για να εμποδισθεί η ανθρωπότητα να περάσει στο επόμενο, ανώτερο στάδιο, συντρίβοντας τούς εκπεσσόντες δαίμονες και τούς υπηρέτες τους"). ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ; ΑΡΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ. ΙΣΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

      ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΠΩΣ Ο (ΥΠΟ)ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ. ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΈΞΗ ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΜΟΡΦΑ ΜΥΑΛΑ. Η ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΗ "ΑΝΘΟΦΟΡΕΙ" ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΚΗΠΟ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ "ΕΥΩΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΗ" ΤΟΥ (ΔΙΑ)ΛΟΓΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ". ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ. ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΤΥΠΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΗΛΟΨΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

      ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΛΙΝΚΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ VIRAL ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ. ΡΕ ΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ (ΣΚΟΠΙΜΗΣ Ή ΜΗ) ΥΠΕΡΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ.

      https://i.postimg.cc/FrWxVNJg/Hellas2021-Satanistes-Egersi.png
      https://i.postimg.cc/zJd5MX6L/Hellas2021-Pseudopandimia.png
      https://dermatas.blogspot.com/2017/10/blog-post_4.html

      ΥΓ 1. ΜΙΑ ΑΧΩΝΕΥΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ.
      ΥΓ 2: ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ, ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ.
      ΥΓ 3: ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑΡΙΑ.

      Διαγραφή
    5. Να είστε καλά, αγαπητέ ανώνυμε,

      αλλά μην πείτε περισσότερα επαινετικά λόγια, γιατί εμένα τουλάχιστον με κάνουν και νιώθω αμηχανία. Ό,τι έργο εκτελείται σε αυτό εδώ το ιστολόγιο, εννοείται πως χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, εκτελείται μόνο ως χρέος προς την αλήθεια και προς την πατρίδα.

      Ελπίζω πως δεν θα ενοχλήσει τον φίλο μου Διονύση, με καλοπροαίρετη χιουμοριστική διάθεση, να πω πώς ήδη υπάρχει αγιογραφία του. 🙂 Εδώ:
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%82_%CE%91%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82

      Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
      και εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει την Ελλάδα σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που ζει.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ αδελφέ,

      σε ευχαριστώ και εσένα και τον αδελφό Κώστα για τούς επαίνους. Ζητώ συγγνώμη για την προσωπική αναφορά που ακολουθεί. Δεν την καταθέτω για προσωπικούς λόγους εκδήλωσης τής όποιας ταπεινοφροσύνης, αλλά για να καταθέσω κάποιες πεποιθήσεις, που θεωρώ ότι είναι γενικότερου ενδιαφέροντος. Καθότι το εγώ, που είναι μια αναγκαία αυταπάτη στα πλαίσια μιας συγκεκριμένης ενσάρκωσης, βρίσκεται στον αντίποδα τού εμείς, που είναι η μόνη α-λήθεια. Αισθάνθηκα ιδιαίτερα άσχημα, όταν διάβασα την λέξη "καμαρώνω", που έγραψε ο Κώστας και την λέξη "αγιογραφία", που έγραψες εσύ. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει αφορμή, ώστε να προκύψει η παραμικρή απόσταση από τον οποιονδήποτε αδελφό, ή αδελφή μου, αισθάνομαι ότι με ισοπεδώνει. Έτυχε να ασχοληθώ κάποια χρόνια με την αγιογραφία στο παρελθόν και διαμόρφωσα την εξής άποψη σχετικά: Οι Μυστικοί Πατέρες τής εκκλησίας διδάσκουν, ότι κάθε άνθρωπος πλάσθηκε με πρότυπο τον Χριστό. Άρα άπαντες είμαστε ήδη δια χειρός τού Δημιουργού αγιογραφημένοι εν δυνάμει και Χάριτι. Ο Χρήστος Γιανναράς αναφέρει, ότι όσο βαθιά κι αν εκπέσει κάποιος άνθρωπος στην αμαρτία, δεν χάνει ποτέ το "κατ' εικόνα". Όλοι φέρουμε φωτοστέφανο, το λεγόμενο στην ανατολή "τσάκρα τής κορώνας". Σε άλλους αυτό είναι άγρια πελεκημένο, σε άλλους περισσότερο ή λιγότερο ανεπτυγμένο. Όμως αυτό παραμένει σε όλους αναφαίρετα ενεργό, διότι οι ρίζες του συνιστούν ίδιον τής ανθρώπινης φύσης. Όπως είπε κάποιος Ινδός σοφός: "Δεν υπάρχει άγιος χωρίς παρελθόν και αμαρτωλός χωρίς μέλλον". Η λατρευτική πράξη τής Εκκλησίας είναι με τέτοιο τρόπο δομημένη, ώστε να βοηθά τους πιστούς στην πνευματική τους εξέλιξη. Οι Άγιες Εικόνες, που ενσωματώθηκαν σε αυτήν, υπηρετούν κατά την γνώμη μου, ένα βαθύτερο σκοπό, πέραν τού προφανούς. Ο προφανής σκοπός είναι, να τιμηθεί σε υποδειγματική βάση ένα πρόσωπο, που προσέφερε υπέρμετρα. Στο βάθος όμως, οι Εικόνες είναι καθρέφτες, ενός εκάστου, που τις ασπάζεται, αποκαλύπτοντας την ουσία τής αληθούς φύσεώς του και τον προορισμό του. Και η εικόνα τού Νυμφίου είναι το ερωτικό μήνυμά του προς την Εκκλησία. Η ωραιότερη Εικόνα Του, κατά την γνώμη μου, αποκαλύπτει, ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ. Αυτή έχει σκόπιμα μια διπλή ονομασία, απεικονίζοντας την στιγμή, που ο Χριστός ξεψυχάει, κατερχόμενος στον τάφο. Αυτή ονομάζεται ταυτοχρόνως "Ο Βασιλεύς τής Δόξης", αλλά και "Η Άκρα Ταπείνωσις". Ο Χριστός, στον εικονισμό "Εν Εταίρα Μορφή", επανεμφανίζεται στους Μαθητές μετά την Ανάσταση με άλλη όψη, ενδεδυμένος την Δόξα. Πλην όμως είχε κρατήσει τις τρύπες από τα καρφιά στα Χέρια Του. Διότι η Δόξα είναι Συντριβή.

      Συνεχίζεται....

      Διαγραφή
    7. Συνέχεια προηγούμενου...

      Πριν από χρόνια είδα σε ένα όνειρό μου τον Χρήστο Γιανναρά, ένθερμος μαθητής τού οποίου υπήρξα στο γυμνάσιο. Ήμουν επάνω σε μια σκαλωσιά και ζωγράφιζα μια τοιχογραφία μέσα σε ένα εκκλησάκι. Στρεφόμενος προς εμένα τότε ο Χρήστος μού είπε: "Διονύση αγόρι μου, πόσο ωραία ζωγράφισες την Θεοτόκο μας!". Τότε έστρεψα το βλέμμα προς την παράσταση με περιέργεια για να την δω. Είδα μια κατάμαυρη τετράγωνη επιφάνεια. Ήταν το σκότος τής απέραντης μήτρας, που προσμένει την ακτίδα τού Ανέσπερου Φωτός, για να το γονιμοποιήσει.
      Όταν βρισκόμαστε σε ενορατική διαδικασία, όπως ανάλυσε ο Ιπποκράτης Δακόγλου, σχηματίζεται μέσα μας σε κβαντομηχανική βάση μια μαύρη οπή. Αυτή καταβροχθίζει τα πέριξ, για να τα ἐκσφενδονίσει από την άλλη μεριά πλήρως ανανεωμένα. Οι Εικονογραφίες αποτελούν, κατά την γνώμη μου δεκανίκια, για να ανέλθουμε στό όρος τής λυτρώσεως. Όμως δεν αναζητώ, ούτε επιδιώκω φωτοστέφανα, δεν προσπαθώ να οικοδομώ με δεκανίκια. Αναζητώ την πτήση. Τείνω το χέρι μου σε κάθε φιλαράκι, για να πιούμε μαζί ένα καφέ και να κοιταχτούμε στα μάτια, ανοίγοντας το γονιμοποιό σκοτάδι τής καρδιάς μας στην θερμή ηλιαχτίδα τής Χάριτος, που μάς δώρισε την συνεύρεση. Ποθώ δηλαδή να πετάξουμε μαζί, επειδή στο βάθος είμαστε ένα και το αυτό. Στην αγάπη το Φως καλύπτει τα πάντα, παραμερίζοντας κάθε ιδιωτικό φωτοστέφανο.

      Διαγραφή
    8. Σας διαβαζω μια στις τοσες, οποτε με 20 μερες καθυστερηση, θελω να προσθεσω και εγω μια σημαντικη πληροφορια για τους κρονιους. Ειναι μια διαφορετικη εξιστορηση απο εκεινη που διδαχθηκαμε στο σχολειο, αντισυμβατικη σε σχεση με την επισημη ιστορια. Το κεντρο της εξιστορησης αυτης ειναι η Ελλαδα και οχι η αφρικη. Αυτην την εκδοχη της ιστοριας θελουν ολοι να την κρυψουν. Δεν ξερω αν θα με διαβασει κανεις, αλλα καλο ειναι να υπαρχει.

      https://sinomosiologos.blogspot.com/2021/07/blog-post_699.html

      Διαγραφή
    9. https://vrilissi.blogspot.com/2012/06/blog-post_23.html

      Διαγραφή
  10. Εφιστώ την προσοχή σου στον τίτλο
    Διόρθωσε τον
    Δεν συμμετέχουμε όλοι θέλοντας και μη, περνάς υποσυνείδητο μήνυμα
    Όχι καλέ μου, ο άνθρωπος του Θεού είναι εκτός σατανισμού, ζει μες τον κόσμο αλλά δεν είναι εκ του κόσμου τούτου, προσβάλλονται άνθρωποι και άγιοι που νυχθημερόν προσεύχονται ακόμα και άσιτοι, γονυπετείς για την σωτηρία του σύμπαντος κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίτλος και υπότιτλος είναι όπως τα ζήτησε ο συγγραφέας να μπουν.
      Αν γεννήθηκες σε κτήμα, μεγάλωσες εκεί και εξακολουθείς να ζεις εκεί, όντας σίγουρος ότι δεν έχεις φάει ποτέ σου ζωντανά, εξόν αυτά του κτήματος αυτού..
      τότε μόνο μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις φάει ούτε μία φορά ανθρώπινο κρέας από δολοφονική τελετή, άρα σε εκφύλισαν και συμμετείχες έστω και μία φορά ερήμην σου.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΟΜΩΣ...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙ...ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Η ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΟΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ...Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ...



      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. Καμία αντίρρηση Γιάννη μου, συμφωνώ απολύτως! Μάλιστα τα γνωρίζω κι ο ίδιος αυτά. Το θέμα μας όμως ήταν αν ισχύει ο υπότιτλος της ανάρτησης. Ισχύει. "θέλοντας και μη" γράφει. Όσο γι αυτό που είπα περί καννιβαλισμού, είναι ένα απλό παράδειγμα. Κάνουμε πολλά διεφθαρμένα πράγματα που τα νομίζουμε φυσιολογικά, και μάλιστα πολλές φορές σεπτά! Ότι ακολουθούμε δηλαδή το θέλημα του Θεού. Ο όφις δεν σταμάτησε στο μήλο. Δουλεύει ακούραστα στην ίδια μανιέρα εις βάρος της καθαρότητας της ψυχής μας, και για να την διεκδικήσει.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΣΧΟΛΙΟ...
      ΥΓ. ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΟΝΤΡΑ..

      ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..ΠΕΡΑΣΑ OΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ...ΗΤΑΝ ΟΛΑ STOP...

      https://www.youtube.com/watch?v=aT95GMsI6FU

      ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΨΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!
      ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ..

      Διαγραφή
    6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΦΑΣΗ ΕΠΕΣA ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ...

      ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ...1977 ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΟΔΩΡΑ ΕΙΧΑ ΛΥΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΟΔΩΡΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΘΕΟΥΛΗΣ RESPECT...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

      Διαγραφή
    7. ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ, ΧΑΧΑΧΑ.. :
      "Ψυχογιος μαζι με Καφαση=Κοψιμο φλεβας,τρελλοκομειο,αποτοξινωση!!!Κανονικα και οι δυο επρεπε να εχουν ποσοστα απο τις πωλησεις ουισκι....Μιλαμε για εκατομμυρια φιαλες!!!!"

      Διαγραφή
    8. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΣΙ [ ΚΑΝΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ]

      Διαγραφή
    9. ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ....ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΑΦΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΗ...ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ...ΜΠΥΡΟΜΟΥΝΗΣ...ΧΑ ΧΑ

      ΥΓ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑ ΑΠΟΨΕ...ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΚΟΥΩ ΚΑΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΚΟΥΩ ALPHA 98.9 [ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ]...ΤΟ ΤΑΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΠΕΡΙΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ...ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΜΠΥΡΕΣ ΗΔΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ...
      ΚΑΦΑΣΙ ΜΕ ΚΑΦΑΣΗ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    10. @ 22:45
      κοιτα, εμενα στο σχολειο μου μαθαν οτι οι αγιοι για να αγιασουν πρεπει να ζησουν μεσα στον κτιστο κοσμο με τον πειρασμο και να αντισταθουν, αλλιως απο τι να αντισταθουν, αμα δεν υπαρχει κινδυνος αμαρτιας; αρα ολοι μεσα ειμαστε.. μη βλεπουμε φαντασματα και παροραματα, μια χαρα ειναι ο τιτλος, ολοι το πιασαμε το νοημα, μη τρελαινεσαι.. δεν γεννηθηκαμε ξυπνιοι, ολοι στην πορεια μαθαμε πραγματα και θαματα, σημεια και τερατα και φριξαμε και αναρωτηθηκαμε τι στα σκ@τα συμβαινει.. καπως ετσι ξυπνησαμε και καταλαβαμε οτι τρωγαμε φολα για καιρο, πριν τους φτυσουμε καταματα.. τωρα δε μας αγγιζουν, θα τους παρουμε φαλαγγι

      Διαγραφή
    11. @ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      γιαννη μου σορι αλλα τανεκδοτακια σου ειναι για κλαμματα, ακου ενα καλο δικης μου εμπνευσεως..
      γιατι καινε τα δεντρα;;; για να μην εχουμε απο που να τους κρεμασουμε!!! λολ

      Διαγραφή
    12. αφου αρεσε, ας πω κ αλλο ενα, παλι δικης μου εμπνευσεως..
      γιατι δε θα φυγουν με ελικοπτερο οι προδοτες;;; γιατι ειναι καθηλωμενα λογω βλαβης!!! λολ

      Διαγραφή
    13. Έχω απάντηση στο πρώτο.
      Θα τούς κρεμασουμε από τις άνεμο γεννήτριες. 😂

      Διαγραφή
    14. οχι ρε συ.. αυτες θα τις βαλουμε αλλου, μη μπερδευεσαι, χρειαζομαστε γερο παλουκι μεταλλικο!!! λολ
      αντε θα σου πω κ αλλο ενα τωρα που εχω ρεντα...
      πως ξερεις οτι βρισκεσαι σε εσχατα χρονια;;; οταν βλεπεις μια μοντελα να ποζαρει με οπλο, αλλα εσυ λιγουρευεσαι το οπλο!!! λολ

      Διαγραφή
    15. https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2021/08/thumbnail_1628107930018blob-481x450.jpg

      Διαγραφή
    16. "Θα τούς κρεμασουμε από τις άνεμο γεννήτριες."

      https://hugelolcdn.com/i/771624.jpg

      Διαγραφή
    17. πως θα σωθει η χωρα εν καιρω πολεμου;;; θα εκκενωθει αμεσα χωρις κανεναν νεκρο!!! λολ

      Διαγραφή
  11. Κανένας δολοφόνος δεν θα χάσει το σπίτι του γιατί είναι ασφαλισμένα.. Και επειδή 3 μέρες πριν ξεκινήσουν όλα είχαν σταλεί τα έγγραφα ότι θα υπάρχει εθνική απειλή τα ήξεραν όλα.. Αλί στους απέξω από το παιχνίδι.. Και οι δολοφόνοι γιατροί και οι δολοφόνοι εισαγγελεις μαζί με τους δολοφόνους πολιτικούς θα τα ξαναφτιαξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχω το κακο χουι να διαβαζω πρωτα τα σχολια και μετα το ποστ.
    Με το που ειδα τον botilastopelagos, λεω για να γραφει εδω κατι αξιζει.
    Το ποστ ΤΑ ΣΠΑΕΙ, και η εικονα ειναι ολα τα ΛΕΦΤΑ. Τετοια θελουμε.
    Ολη η ουσια υπερσυμπυκνωμενη σαν δυναμωτικη σκονη χεμο για τον καφε.
    Του Σωτηρους μας εκανες παλι το θαυμα σου. Καθε μερα εξυπνοτεροι.
    Αμα δεν αρχισω τη μερα μου ξεφυλλιζοντας τα αγαπημενα, δε μου πιανεται.
    Μιλωντας για ματριξ και φαμιλιες, ειδα και ενα βιντεακι με ολα τα βασιλοκουτσοσογα. Θυμηθηκα και τον ντεγκρετσια. Ακου ΝτεΓκρετσια ο γλυξμπουργκ, λες και ειναι ισπανος. Δεν μπηκαν καν στον κοπο να αυτονομαστουν Εξ Ελλην. https://www.youtube.com/watch?v=6pD2Lj_4tG0

    Το 2022 προβλεπεται συγκλονιστικο. Ερε τι εχουν να δουν τα ματια μας.
    Οπου να'ναι ερχεται και η οικουμενικη με τον τσιμπλα και το ζαβο.
    Αντε να γυρισει ο Τραμπας να αρχισουν τα οργανα, γιατι αμα μας απογοητευσει και αυτος, αστα να πανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το κατσουλοειδές της ομάδας της Παλλήνης που αποφυλακίστηκε χρόνια τώρα, το παρακολουθεί κανείς; Απ’ ότι θυμάμαι ποτέ δεν δήλωσε μετάνοια για τις απόψεις του. Ηταν επικίνδυνος καί μέσα, και έξω απο τη φυλακή. Πώς γίνεται και έχει χαθεί απο παντού; Πώς κ απο πού ζει και κινείται;
    Αχ βρε Ντοστογιέφσκυ διαχρονικέ, πόσο επίκαιρη είναι πάντα η διάσημη φράση σου..
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παριστάνει τον τσίπρα,
      όσο ο τσίπρας παρίστανε αυτόν, όταν έκαιγε τελετουργικώς 100+ ανθρώπους στο Μάτι.
      Αστειεύομαι, αλλά είναι ολόιδιοι "φατσικώς"

      Διαγραφή
    2. Ιδιες φάτσες, ίδια ειρωνικά χαμόγελα, παράλληλες ζωές. Κακή κατάληξη εύχομαι μπάς και ησυχάσει η κοινωνία μας.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  14. Αγαπητέ ανώνυμε, περί εν Ελλάδι σατανιστών,

    επίτρεψέ μου να μην δημοσιεύσω, τουλάχιστον σήμερα, το σχόλιό σου, μέχρι να συμβουλευτώ ανθρώπους έμπειρους του διαδικτύου, τούς οποίους εμπιστεύομαι, να μού πουν πόσο ασφαλές είναι για τον Διόδοτο, να δημοσιευτούν τέτοιες πληροφορίες. Το λέω, γιατί από ό,τι φαίνεται.. όλοι αυτοί χρήζουν προστασίας και κάλυψης από αρχές της χώρας δυστυχώς, πράγμα που δεν με εκπλήσσει βέβαια, αφού ξέρουμε ότι και ο κρατικός και ο ολιγαρχικός μηχανισμός, βρίθει από σατανίλα, ανωμαλία, παιδοδιακίνηση, θυσίες και ένα κάρο άλλες βδελυρές δραστηριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα πρόβλημα, εσύ είσαι το αφεντικό εδώ μέσα, γι'αυτό και ρώτησα. Πάντως εγώ μιλάω με στοιχεία, αποτέλεσμα έρευνας, γιατί ήταν μέρος της δουλειάς μου από θέση ευθύνης. Και με αφορμή την απορία κάποιου σχολιαστή, αποφάσισα να συνεισφέρω με τις γνώσεις μου.

      Κατά τα άλλα, το άρθρο είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει. Παρουσιάζει την μεγάλη εικόνα απλά, κατανοητά και σύντομα. Μεγάλες αλήθειες σε μια σελίδα λέξεις. Σπάνιο κατόρθωμα στον ορυμαγδό της πληροφορίας που περνάει μέσα από τα δάχτυλά μας. Αυτό δυστυχώς λείπει από την καθημερινή ειδησεογραφία, όσων ασχολούνται με τα επιπλέοντα συντρίμμια της επικαιρότητας. Διάβασα και το κείμενο της πανδημίας, μόλις βρω χρόνο θα δω και το πόρισμα του Δερματά. Είστε όλοι αξιέπαινοι. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  15. Διαφωτιστικότατο!
    Είστε πολύ ψαγμένοι και οι δυο σας.
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/07/1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kι απ τον αέρα που θα αναπνέετε θα χορταίνετε είπε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός
    Είναι καθαρός ο αέρας; Οχι
    Για τα παιδιά Του είναι πεντακάθαρος
    Ξέρεις πόσοι άγγελοι τον καθαρίζουν; Αγία Ταρσώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε κ π λ η κ τ ι κ ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάλι γράφουν για το P-8. Aλλά τους ξέφυγε αυτό. Σκάναρε όλη την Ελλάδα. Ακόμα και εκεί που δεν έχει φωτιές.

    https://uploads.disquscdn.com/images/280e9a01bdef25b2bce62c12e15f856e68ad795c695c71f19ffbf6f7401dc9a3.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://www.youtube.com/watch?v=AmNFF8NP_U4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ.
    ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ.

    https://uploads.disquscdn.com/images/ec668e2fee368ccf38f44268b221fa903e37968679948fe75fbec40fbf358efe.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα σχολια ειναι ολα τα λεφτα.
    Πολυ καλο υλικο και εδω...
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/search?q=%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%9A%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://www.pronews.gr/koinonia/1008287_o-dgianakopoylos-xanahtypa-great-reset-nai-alla-me-patrida-thriskeia-oikogeneia-kai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://rumble.com/vjw5kq-breaking-discovery-what-covid-injections-do-to-your-blood-doctor-releases-h.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η πλημμύρα στην Γερμανία ξέβρασε τα υβρίδια που έκρυβαν στα υπόγεια!
    http://ermionh.blogspot.com/2021/08/blog-post_54.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ...
      Ή ,ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ.
      ΜΜΜΜ...ΝΕΡΟ.ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.
      Ε ;
      ΝΕΡΟ....
      ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ...
      ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
      ΠΑΝΩ ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ.
      ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΝΕΡΟ Ο ΘΕΟΣ....
      ΝΑΙ ΚΑΝΑΝ ΠΛΙΤΣΙ ΠΛΙΤΣΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. https://www.pronews.gr/koinonia/1008530_dgiannakopoylos-oi-empristes-poy-exypiretoyn-great-reset-legontai-klimatiki-allagi

      Διαγραφή
  25. https://rumble.com/vjx0ak-ayto-to-e-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. https://odysseiatv.blogspot.com/2021/08/3-leopard.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΜΑΣ?
    ΤΑ drones ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΒΕΒΑΙΩΣ.
    ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.
    ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΡΚΕΛ Ο ΕΡΝΤΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΛΠ
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ'
    ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άσχετο με το θέμα, αλλά αξίζει να το δείτε. Η πρωτεΐνη ακίδα, φέρεται να χτυπάει κυρίως ευρωπαϊκής καταγωγής πληθυσμούς, ενώ οι ασκενάζι εβραίοι κυριολεκτικά δε παθαίνουν τίποτα. Υπάρχει επιστημονική έρευνα δημοσιευμένη από το Δεκέμβρη.

    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405580820301072

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) The K341R, which enhance the virus-receptor binding was most frequent in the African and African American populations

      ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΖΥΜΟΥ G6PD , ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΕΛΟΝΟΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ(ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΧΑ ΑΚΙΔΑ).

      2) there is a need for proper infection, death and recovery statistics to reach a definite

      ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ

      3) ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ, ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ -ΣΗΜΙΤΕΣ. ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟ ΠΟΛΥ, (ΧΑΖΑΡΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

      ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ "Δ" ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ "ΦΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ , ΟΧΙ ΟΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ "ΕΚΔΟΧΕΣ" ΤΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΛΔ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΤΙΒΟ "ΕΛΕΞΙΞΗΣ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΟΓΕΝΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ.

      ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ή/και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ - ΦΥΛΕΣ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΩΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΣΑΝ ΤΕΧΝΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.

      Διαγραφή
  29. https://1.bp.blogspot.com/-WILONRhqktM/YQwdODjUEQI/AAAAAAAAqTA/qHuRGAjTcNcrbg7GdnT4qrMHUc8grIPIQCNcBGAsYHQ/s720/mithras%2BIs%2Bthe%2Bstory%2Bof%2BJesus%2Breally%2Bjust%2Ba%2Bretel.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://ermionh.blogspot.com/2021/07/blog-post_457.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. https://1.bp.blogspot.com/-uehU_6PG9zo/YQGew_BS1nI/AAAAAAAAqIo/r5huEcTCeioFB99mG9ZUuyhnPnDBeXRygCNcBGAsYHQ/w400-h400/IT%2BBEGINS%2B%2BPsychologists%2BPush%2Bto%2BClassify%2BIndividuals%2BResisting%2BCoronavirus%2BEdicts%2Bas%2BMentally%2BIll.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://www.pronews.gr/thriskeia/1008585_ayto-ixeres-giati-i-kaini-diathiki-graftike-sta-ellinika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. https://www.youtube.com/watch?v=iTnyurWZKpA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. https://www.youtube.com/watch?v=HBW5Rq5u03o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. https://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/08/blog-post_28.html
    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/08/2014.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει νοημα να νιωθουν ενοχοι οι Ελληνες. Οτιδηποτε καλο και να κανουμε το ακυρωνουν. Δε φταιμε εμεις. 100 πυροσβεστικα σαπιζουν. Ακομα και τα αποτελεσματα των εκλογων ειναι στημενα. Ειμαστε κατεκτημενη χωρα, αποικια χρεους.

      https://attikanea.info/%ce%b2%cf%81%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9/#comment-47887

      https://www.youtube.com/watch?v=SrgyJ9Xpg1s

      Διαγραφή
    2. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1008881_enaeria-mesa-ekliparoyn-oi-dimarhoi-yparhoyn-alla-den-ta

      http://www.roadfour.com/seagle/

      Διαγραφή
    3. https://youtu.be/CBM_GZN_5k8

      Διαγραφή
    4. https://www.youtube.com/watch?v=i86btYcvZ1w

      Διαγραφή
  36. https://www.youtube.com/watch?v=s70uSJPjCi4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η βοηθεια των ξενων. Ηρθαν για τουρισμο. Καιγονται ολα και αυτοι καθονται στην σκια στο μονο δεντρο που δεν εχει καει. Γελανε και τα τσιμεντα.

    https://youtu.be/w0c0xzu3cmQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. https://isxys.blogspot.com/2021/08/blog-post_3.html?showComment=1628002793933#c1202969577733246174
    https://attikanea.info/άρθρο-για-γερά-νεύρα-και-αφυπνιση-ένα-α <-- MUST READ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. The Jew and Human Sacrifice: Human Blood and Jewish Ritual, an Historical and Sociological Inquiry – November 16, 2016
    https://www.amazon.com/Jew-Human-Sacrifice-Historical-Sociological/dp/1330203666
    https://ia800205.us.archive.org/28/items/jewhumansacrific00stra/jewhumansacrific00stra.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "Κι εγω τοτε σκεφτόμουν, οτι καλυτερα που βγηκε η ΝΔ, παρα να εμενε κι αλλο στην εξουσια ο Συριζα. Ειχα κανει λαθος. Αλλά πλεον με ολα αυτα που γινονται, εχω αλλαξει γνωμη και θεωρω οτι μεταξυ ΝΔ και Συριζα, καλυτερα ο Συριζα. Τωρα καταλαβαίνω, γιατι εχουν μια σχετική ικανοποίηση πολλοι σχολιαστές εδω μεσα, για το οτι θα γινει παλι ο Τσίπρας πρωθυπουργος, αν και δεν ειναι Συριζαιοι. ΕΙναι προτιμότερος απ το Κουλη, και θεωρούν κι αυτοι οτι θα ειμαστε καπως καλυτερα με Τσιπρα." VEagle

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1008881_enaeria-mesa-ekliparoyn-oi-dimarhoi-yparhoyn-alla-den-ta#comment-5488860167

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε μεγάλο λάθος!
      Πού το είδατε ότι μερικοί εδώ μέσα αναζητούν τον Τσιπρα; Στο εκτελεστικό απόσπασμα θέλουμε να τον στείλουμε κι αυτόν. Αυτός μέχρι που έκαψε και ζωντανούς 103 (το επίσημο νούμερο) ανθρώπους.

      Διαγραφή
  41. https://uploads.disquscdn.com/images/4d000799252d250ac44fb14910c35d8aded625e7e7aacb390ecd8a37fe5a9639.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2021/8/10/235728627_221174523288346_4385942401333925340_n.jpg?itok=3m7YYmgO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. https://hugelolcdn.com/i/771648.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

    ΙΔΟΥ Η ΓΙΑΦΚΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ Η ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ:

    https://isxys.blogspot.com/2021/08/creedence-clearwater-revival-run.html?showComment=1628631179092#c4617757380840505241

    https://vod-progressive.akamaized.net/exp=1628674110~acl=%2Fvimeo-prod-skyfire-std-us%2F01%2F2079%2F23%2F585397053%2F2763080809.mp4~hmac=67302f5177f9b0ce835493b8612416c9b3487c3ac8adbec2630465d808638104/vimeo-prod-skyfire-std-us/01/2079/23/585397053/2763080809.mp4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Why Ancient Civilizations Used Monoatomic Gold - The Best Documentary Ever

    https://www.youtube.com/watch?v=3iWAVUBnpq4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. https://twitter.com/cioc_m/status/1424799438745317383
    https://pbs.twimg.com/media/E8boH-EWEAEHBqN?format=jpg
    https://twitter.com/cioc_m/status/1424813022820896768
    https://twitter.com/cioc_m/status/1424967927653183488
    https://twitter.com/cioc_m/status/1424996230644609024
    https://twitter.com/cioc_m/status/1424004392122994689
    https://twitter.com/cioc_m/status/1424465434980536322
    https://twitter.com/cioc_m/status/1424471986512728066
    https://twitter.com/cioc_m/status/1424995555558711309

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Βόμβα Μεγατόνων! Φωτιές-αναδάσωση: Το σχέδιο, βασισμένο στο δοκιμασμένο μοντέλο των ρύπων ως χρηματιστηριακό προϊόν, είναι το εξής…

    https://isxys.blogspot.com/2021/08/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.centerforfoodsafety.org/files/ge_trees_2016_93322.pdf
      https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/food-farming-fisheries/forestry/documents/study-forestry-measures-ruraldev_sept2017_en.pdf

      Σελ. 94, υποσημείωση 170. Στην σελίδα αυτή αναγράφεται: "According to the stakeholders, the seedlings and hybrids planted during the restoration campaign after the storm of 1999 (Martin) show a growth potential 30% higher than the former stands (FR-Aquit. Case Study)"

      Μετάφραση: "Σύμφωνα με τους ενδιαφερόμενους φορείς (stakeholders), τα δενδρύλλια και τα υβρίδια που φυτεύτηκαν, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας αποκατάστασης μετά την καταιγίδα του 1999 (Martin), παρουσιάζουν δυναμικό ανάπτυξης 30% υψηλότερο από τις προηγούμενες συστάδες."

      Προσέξτε και το σύμβολο.
      https://i.postimg.cc/c0fxQk0s/CFS-symbol.png

      Διαγραφή
  48. https://attikanea.info/%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-15%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%b1-%ce%b2/#comment-48480

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. https://isxys.blogspot.com/2021/08/creedence-clearwater-revival-run.html?showComment=1629102698521#c1913463430814843446

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. https://cultural-association.org/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%86/

    https://i.pinimg.com/originals/4f/70/25/4f702557e895d638e346823dffbb9e0e.gif
    https://miro.medium.com/max/640/0*ylwHvccvq5ecO72N.jpg
    https://pbs.twimg.com/media/DTCOvHIUQAAgds6.jpg
    http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/get-attachment.asp?action=view&attachmentid=4467

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. https://attikanea.info/%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%B8-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%99%CE%91-%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91/#comment-59153

    ΑπάντησηΔιαγραφή