«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Πύρινος Λόγιος : Ήρθε η ώρα του Υπέρ Πάντων Αγώνα! Ανακοινώνεται επίσημα και Ο Αριθμός του Πολίτη! Και μετά ακολουθεί το ΧΑΡΑΓΜΑ.


Μετά το χτεσινό μου άρθρο-παρέμβαση, είπα να μη γράψω τίποτε για λίγο καιρό. Όμως, η ταχύτητα με την οποία τρέχουν τα γεγονότα, είναι πέρα και πάνω από το τι θέλουμε εμείς. Ο πρωταρχικός σκοπός είναι να προφυλάξουμε και να ενημερώσουμε όσους περισσότερους Έλληνες μπορούμε, αρκεί φυσικά κι αυτοί να το θέλουν. Ελπίζω να είναι αυτοί οι πολλοί. Για το καλό του Γένους…
Πριν από λίγο, και σε μια συνήθη «περιοδεία» μου στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στο σοκαριστικό πρωτοσέλιδο της «επίσημης» προπαγανδιστικής εφημερίδας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα βδελυρά «Νέα».
Το πρωτοσέλιδο λοιπόν των «Νέων», μας ανακοινώνει επισήμως πως όλοι οι αριθμοί που μας έχουν δώσει εδώ και πολλά χρόνια, καταργούνται. Αριθμός Ταυτότητας, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης κλπ κλπ. Πάνε αυτοί, σε λίγο καιρό θα αποτελούν πλέον…παρελθόν. Έρχεται ο Ένας Αριθμός. Ό μοναδικός αριθμός για τον κάθε πολίτη της Γής. Αυτό ακριβώς που μας προείπε η «Αποκάλυψη» του Ιωάννη και όλοι όσοι Άγιοι Γέροντες έζησαν τα τελευταία χρόνια και μέχρι πρόσφατα. Άγιος Παΐσιος, Άγιος Εφραίμ, Άγιος Ιωσήφ Βατοπεδινός, Άγιος Πορφύριος… Και ακόμη πιο ειδικά, ο μέγιστος Κοσμάς ο Αιτωλός, η μεγάλη αυτή μορφή του Γένους, ο Άγιος και Μέγας Δάσκαλος μας. 
Ο πατρο-Κοσμάς είχε πεί: «Θα σας δώσουν έναν αριθμό και ένα βούλωμα. Να μην το πάρετε. Γιατί και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείτε θα σας βρούν»…Τι χρείαν άλλων μαρτύρων έχομεν;
Τι λένε λοιπόν τα «Νέα»; Ότι…ετοιμάζεται …επανάσταση στις συναλλαγές με το Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα! Θα χρησιμοποιούμε μια κάρτα με ενσωματωμένο τσίπ, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλα τα προσωπικά στοιχεία μας! Θα είναι διαθέσιμη ΚΑΙ σε εφαρμογή στο κινητό μας και…ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ»!!!
Τι δεν καταλάβατε συνέλληνες; Πόσο πιο ξεκάθαροι να γίνουν οι…άνθρωποι; Δεν καταλάβατε ότι …βιάζονται, βιάζονται πάρα πολύ;
Τελικά, δεν είμαστε καθόλου μακρυά, όπως νομίζαμε. Είμαστε…στο παραπέντε πλέον! Εμβόλιο mRNA, αλλαγή του DNA μας, καταγραφή μέσω του εμβολιασμού μας στα Μητρώα Υγείας του Πολίτη και κωδικοποίηση των προσωπικών μας δεδομένων και τέλος…ο αριθμός. Ο Αριθμός Μας! Ο Αριθμός που θα αποτελεί τον έναν και μοναδικό μας φάκελο, όπου εκεί θα καταχωρούνται τα πάντα όλα που μας αφορούν. Όνομα, επίθετο, φύλο, ηλικία, στοιχεία της υγείας μας, πού μένουμε, ποιά χώρα, που δουλεύουμε, τραπεζικό λογαριασμό, φορολογικό μητρώο. Και όλα αυτά, ορατά σε οποιαδήποτε χώρα βρεθούμε! Η οποιαδήποτε υπηρεσία του πλανήτη, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει πρόσβαση σε όλα αυτά, μέσω ενός παγκόσμιου συστήματος Αποθήκευσης ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Και όλα αυτά μέσα στη Νέα Ταυτότητα που θα μας δώσουν σύντομα. Πολύ σύντομα. Η ίδια η ΕΕ το επιτάσσει. Και όλα θα γίνουν πρίν τελειώσουν οι εμβολιασμοί. Γι’ αυτό μας πιέζουν. Γι αυτό λύσσαξαν.
Ο Αριθμός του Πολίτη… ο Αριθμός του Θηρίου… Το Σφράγισμα! Το προφητευόμενο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, που θα είναι και το τελικό στάδιο της αιώνιας αιχμαλωσίας μας στο Κακό…
Τετέλεσται λοιπόν;
Οχι! Ασφαλέστατα ΟΧΙ!
Αντιθέτως! ΤΩΡΑ αρχίζει ο Αγώνας!
Επισκεφθείτε τώρα όλοι την ιστοσελίδα “globalcitizenyear.org” για να ενημερωθείτε όλοι το τι σημαίνει αυτός ο όρος. Μάθετε όλοι και ενημερωθείτε. Και ενημερώσετε τους γύρω σας, φίλους, γνωστούς, δικούς σας ανθρώπους.
Μην πλησιάσετε καν το εμβολιαστικό κέντρο όπου σχεδιάσατε να πάτε για εμβολιασμό, υποκύπτοντας στις πιέσεις των πάντων. Εαν πάτε εκεί, δεν θα εμβολιαστείτε απλά. Θα καταγραφείτε αμέσως στα Μητρώα του Παγκόσμιου Πολίτη και το DNA σας θα καταγραφεί ως …ιδιοκτησία πλέον της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα έρθει μέχρι το 2030, σύμφωνα με την γνωστή Ατζέντα. Όλα αυτά τα δεδομένα θα καταγραφούν σε εκείνο το μικροτσίπ που θα έχει η Νέα Ταυτότητα ή στο κινητό σας τηλέφωνο όταν θα κατεβάσετε την εφαρμογή.
Τρέμω πλέον σύγκορμος καθώς γράφω αυτό το βιαστικό μου σημείωμα.
Έλληνες! Η ώρα ήρθε!
Ο Θεός «σφύριξε» την έναρξη του Μεγάλου Αγώνα. Αυτός ο Αγώνας πλέον δεν θα είναι απλά για την ελευθερία μας. Θα είναι για τη ζωή μας! Τόσο σε αυτή τη ζωή, όσο κυρίως για την Αιώνια!
Αν υποκύψουμε ΤΩΡΑ, απλά χαθήκαμε! Χαθήκαμε ως άνθρωποι και ως ψυχές. αν δεν υποκύψουμε και ομολογήσουμε ΠΙΣΤΗ, θα μαρτυρήσουμε και θα σωθούμε! Θα σώσουμε τον εαυτό μας, τη ψυχές μας, το είναι μας.
Αυτά τα ανελέητα κτήνη, δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτε. Η Συνάντηση στο Νταβός το 2019 και το 2020 που έλαβε χώρα, έδειξε τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούνε ούτως ώστε η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 να ολοκληρωθεί αυτό το έτος, όχι αργότερα.
Βιάζονται πάρα πολύ, γιατί φοβούνται. Φοβούνται την μαζική αντίδραση μας. Φοβούνται τον Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο, φοβούνται τον ελεύθερο Παγκόσμιο Πολίτη, που δεν θα υποκύψει!
Παντού λαμβάνουν χώρα συγκεντρώσεις Πολιτών. Ιδίως εδώ στο Σύδνεϊ τούτες τις ώρες, γίνεται μεγάλη μάχη. Πολίτες εναντίον Αστυνομικών, Πολίτες εναντίον στρατιωτών, πολίτες εναντίον των Κυβερνώντων. Η Αυστραλία πιθανόν να είναι η πρώτη χώρα που θα εφαρμοστεί το πείραμα του Global Citizenship, με τον φονικό αριθμό και μετά να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες. Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στους σχεδιασμούς της Οργάνωσης Gavi, The Vaccine Alliance, το άντρο της συμμαχίας του Μπίλ Γκέιτς, των φαρμακοβιομηχάνων και όλων των υπολοίπων Παγκόσμιων Οργανισμών που το υποστηρίζουν. Δείτε τους υποστηρικΤές τους και φρίξετε!
Θα προσπαθήσω να …δηλώνω πιο συχνά τη παρουσία μου εδώ. Αν δείτε ότι δεν …εμφανίζομαι, σημαίνει ότι …κρΥφτηκα στα ενδότερα της χώρας και θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο. ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ. Σοβαρολογώ.
Προετοιμαστείτε ΟΛΟΙ! Δεν έχουμε καιρό άλλο! Πάτε όλοι στις εκκλησίες, γεμίστε τες! Αν δεν σας αφήνουν μέσα, μείνετε ΕΞΩ και γονατίσετε μπροστά στο Θεό να μας δώσει κουράγιο! Προσευχηθείτε ΟΛΟΙ για το Γένος, τη πατρίδα και όλο τον κόσμο!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!
Δεν θα πω τίποτε άλλο. Αν είμαι καλά τις επόμενες μέρες, θα κάνω και μια ανάλυση των συμβάντων, να δούμε και πού βρισκόμαστε και κυρίως, να δούμε και την Γεωπολιτική η οποία μας αφορά άμεσα. Ελπίζω να βγούν αληθινοί οι Άγιοι μας και να τους προλάβει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η μεγάλη αυτή ανθρωποσφαγή που θα φέρει πιο κοντά τη λευτεριά μας. Κι όποιος επιζήσει από αυτή, θα είναι πεντακάθαρος από όλα.
Εί ο Θεός μεθ’ ημών, ΟΥΔΕΙΣ καθ΄ημών!
 
Πύρινος Λόγιος


triklopodia.gr


12 σχόλια:

  1. Θα γραφει και πότε
    Θα τους..

    G@μησουμε ο αριθμός;;;??

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ!!!

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!


      ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΈΡΑ!!
      ΤΑ ΕΡΠΕΤΆ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ!!

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
      ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ,
      ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΓΗ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ.
      Η ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Αναξίμανδρε και k-t εννοείται!.. σούμπιτα θα πάνε "Στον παναιωνίως πυρακτωμένον Πυριφλεγέθωντα" !!!...

      Μαρko

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα ..Μαρko..

      Ηθικόν ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ!!!

      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..


      * ΝΈΜΕΣΙΣ *


      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
  2. Οικοδεσπότα!

    Έμ, γι' αυτό μου κατσικώθηκαν τώρα τελευταία στη χώρα μας κάτι εταιρείες Παλλαντίν με servers καί τα ρέστα! Γιά φακέλλωμα! Γιά καλό, δεν θα ήταν!

    Αλλά μ' αρέσει, που γράφει η φυλλάδα: "Επανάσταση στις συναλλαγές!" Δεν αναρωτιούνται, όμως, τα ξυπνοπούλια της φυλλάδας, με τί λεφτά (που δεν έχουμε) οι συναλλαγές;
    Παρεκτός αν το γυρίσουμε στις ανταλλαγές: φερ' ειπείν, ένα κιλό λάδι γιά ένα πάκο κωλόχαρτο. (Αλλιώς, θα μείνει ο ένας αλάδωτος κι ο άλλος ασκούπιστος.) Κατοχή έχουμε, στο κάτω-κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Εργοδότα,

      βιάζονται τόσο πολύ να τα εφαρμόσουν αυτά μέσα σε ένα 4μηνο,ενώ στην πραγματικότητα είναι πρότζεκτ με αρκετά ποσοστά επιτυχίας αν το έτρεχαν σε τριετία, που το μόνο που θα πετύχουν είναι χάος, το οποίο θα οδηγήσει αυτούς τους ίδιους ή στις ΚΡΕΜΑΛΕΣ ή στα ελικοπτερα τους.

      Διαγραφή
  3. Γράψε το ΑΦΜ σου @@@@@@
    γράψε τον κωδικό πρόσβασης @@@@@
    Λάθος προσπαθήστε ξανά.
    Επιτυχής σύνδεση

    Γράψε το ΑΜΚΑ σου @@@@@@
    γράψε τον κωδικό πρόσβασης @@@@@
    Λάθος προσπαθήστε ξανά.

    Γράψε τον προσωπικό σου αριθμό για τράπεζα σου @@@@@@
    γράψε τον κωδικό πρόσβασης @@@@@
    Λάθος προσπαθήστε ξανά.
    Μετά απο τρείς αποτγυχημένες προσπαθειες
    ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΩΔΙΚΟΥΣ με ότι ταλαιπωρία αυτό συνεπάγεται.

    Που να θυμάμαι τόσους κωδικούς και πάρα πολλούς άλλους ;

    Λοιπόν πέρα απο προκαταλήψεις γιατί ολα αυτά να μην αντικατασταθούν πολύ εύκολα και γρήγορα με έναν και μοναδικό αριθμό ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ συναλλαγές μας ΧΩΡΙΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ παρά μόνο με το σκανάρισμα του δακτύλου μας π.χ;



    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστυνόμος Μπέεεκας03 Αυγούστου, 2021 15:35

      Άν είναι νά σκανάρουν κάποιο δάκτυλο προτιμώ τό κωλοδάκτυλο, γιά νά τούς κάνω καί τό σχετικό σήμα.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Αστυνόμε μου.. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ" λέμε...

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝΕ ΦΡΙΧΤΑ ΚΕ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ.
    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ-ΕΦΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ 1-8-21 ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή