«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Και προϊόν υποσυνειδήτου να ήταν.. ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ!


Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021


Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες του Διόδοτου και φίλοι.

Την στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο, έπρεπε να είμαι στην Εκκλησία. Θεώρησα όμως πιο απαραίτητο να κάτσω να σάς περιγράψω και να σάς εξηγήσω μερικά πράγματα που μού συνέβησαν, και κυρίως να ζητήσω συγνώμη σε κάποια πρόσωπα που στενοχώρησα και περισσότερο απ' όλα στην Αγία Αικατερίνη.

Στην ανάρτησή μας " ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! ... ", η οποία ήταν μια χιουμοριστική ανάρτηση, ένα πραγματικά εμπνευσμένο κείμενο, γύρω από το πρόσωπο της κυρίας Καλλιόπης Σουφλή [σημείωση: προσθέσαμε επισήμανση στην ανάρτηση, ότι είναι χιουμοριστική και τα γεγονότα είναι φανταστικά, διότι μέχρι και εχθές το βράδυ με ενημέρωναν πολλοί ότι δεν το αντιλήφθηκαν εύκολα αυτό], το εν λόγω κείμενο, μέσω αποστολής screenshots, συνοδευόταν από τον δημιουργό του, με εικόνα, σύνθεση photoshop, πιθανότατα δημιουργημένη από τον ίδιο. Η σύνθεση ήταν εξαιρετική. Σαν γενική ιδέα επίσης. Και αν ήταν εξολοκλήρου μία νέα ζωγραφική σύνθεση που θα ΘΥΜΙΖΕ αγιογραφία, με το πρόσωπο της κυρίας Σουφλή ως αγία, τότε θα εξακολουθούσε να βρίσκεται στην ανάρτηση αυτή. Αλλά πριν από λίγη ώρα την αφαίρεσα και αντί αυτής τοποθέτησα την γνωστή σε όλους φωτο της κυρίας Σουφλή, από τα Αττικά Νέα. Την αφαίρεσα, γιατί ήταν αλλοίωση γνωστής αγιογραφίας της Αγίας Αικατερίνης. 

Η ίδια η κα Σουφλή εντωμεταξύ.. την αρχική φωτο του δημιουργού τήν αφαίρεσε από νωρίς, γρήγορα και εύκολα από την δική της δημοσίευση, εφόσον τής το ζήτησαν αρκετοί αναγνώστες της, και πιθανότατα γιατί είναι ένα κλικ πιο θεοσεβούμενη από εμένα, αλλά αν κι εγώ ήμουν στη θέση της, γρήγορα κι εύκολα θα την αφαιρούσα από το ιστολόγιό μου, κι ειδικά επειδή θα απεικόνιζε εμένα ως άγιο.  

Μού ήρθαν τουλάχιστον τριάντα σχόλια που μού ζητούσαν να αφαιρέσω την εικόνα. Τα είκοσι  μάλιστα ήταν τόσο επιτακτικά και προσβλητικά προς το πρόσωπό μου εξ αρχής.. του τύπου.."ΦΤΟΥ σου! Κατέβασέ την ΤΩΡΑ!", που ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και πεισμάτωσα τόσο ώστε το πρώτο σχόλιο στην ανάρτηση, να είναι δικό μου, γράφοντας "ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.. ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ!".

Δεν παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό "Χριστιανοταλιμπάν", γιατί "αυτό" είναι, όλοι αυτοί που έτρεξαν με αυτό τον επιτακτικό και αγενή και προσβλητικό, λάθος  τρόπο, να ζητήσουν κάτι. Κι ας μάθουν τώρα εδώ, ότι γι αυτό και λαμβάνουν ΓΕΝΙΚΩΣ τα αντίθετα αποτελέσματα, σε πολλές των περιπτώσεων, και μερικοί εχθροί μας τούς παρουσιάζουν γραφικούς, και αυτοί οι γραφικοί άνθρωποι, μαζί "παίρνουν μπάλλα" και ό,τι σοβαρές ορθόδοξες κινητοποιήσεις γίνονται από σοβαρά ελληνορθόδοξα σωματεία ανά την Ελλάδα. Γιατί σε τί διαφέρουν από τον ισλαμικό ταλιμπανισμό, χάρη στον οποίο είναι ακόμα, μετά από 33 χρόνια, επικηρυγμένος, να τού πάρουν το κεφάλι αν πατήσει σε έδαφος μουσουλμάνων, ο Σαλμάν Ρουσντί..; Και τί είχε κάνει αυτός.. Είχε γράψει ένα χιουμοριστικό μυθιστόρημα (το είχα διαβάσει το έτος κυκλοφορίας του, εξαιρετικό), στο οποίο η ΑΙΡΕΣΗ την οποία εισήγαγε.. ήταν μία έξτρα, δικής του εμπνεύσεως, αγγελική παρουσία, στις ήδη υπάρχουσες του Κορανίου.

Στο θέμα μας όμως.. Έλαβα σήμερα το πρωί, στις 2:14, ένα ακόμα σχόλιο από τον φίλο μου Μιχάλη, αδελφό από την Κάλυμνο, τού οποίου μάλιστα άρθρα έχουμε δημοσιεύσει, και ο οποίος αποτελεί το κυρίως στήριγμα του εθνεγερτικού και θεάρεστου έργου της 'Ενωμένης Ρωμηοσύνης' στην Κάλυμνο. Ο τρόπος που το συνέταξε απευθυνόμενος προς εμένα, με συνετάραξε και πολύ θα ήθελα να είχα αναρτήσει εξ αρχής, στην συγκεκριμένη ανάρτηση, και άλλα σχόλια σαν αυτό. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω αν θα μπορούσαν τέτοια σχόλια να με μεταπείσουν. Πριν καν μού δοθεί χρόνος να σκεφτώ κάτι τέτοιο και να αποφασίσω.. ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ!

Αφού ανάρτησα το σχόλιο του φίλου Μιχάλη, καθώς και μερικά άλλα σε άλλες αναρτήσεις, νύσταξα και πήγα να ξαπλώσω. Στις 8 σήμερα το πρωί χτύπησε το ξυπνητήρι για να πάω στην Εκκλησία. Εκείνη την στιγμή όμως.. μέσα σε όνειρο.. βρισκόμουν δίπλα σε ένα ποτάμι, σε έναν νερόμυλο..


..Δίπλα στον νερόμυλο στεκόταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι με λευκό μπλουζάκι και τζην παντελόνι. Όπως την πλησίαζα, την άκουσα να μού λέει χωρίς να κουνάει τα χείλη της.. "Με στενοχώρησες..". Τής λέω.. "Γιατί..; Τί σού έκανα..;". Εξακολουθούσε να έχει τα χείλη της κλειστά και να μην με κοιτάζει. Όπως κάνουν αρκετές γυναίκες στην αρχή, μέχρι να σού πουν γιατί είναι θυμωμένες μαζί σου. Όμως καθώς άκουγα το ξυπνητήρι να χτυπά.. ξαναήρθε η φωνή της στα αυτιά μου, σαν από μακρυά.. "Ξέρεις..".

Σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο να βρέξω το πρόσωπό μου, και πριν κάνω οτιδήποτε άλλο, όπως συνηθίζω.. κούνησα το ποντίκι του υπολογιστή να δω την φόρμα των σχολίων αν έστειλε κάποιος κάτι. Το μάτι μου όμως έπεσε κατευθείαν στο σχόλιο του Μιχάλη. ξαναήρθε στο νου μου το "ποτάμι" των συναισθημάτων και σκέψεων που με πλημμύρισαν όταν πρωτοδιάβασα το σχόλιό του. Έφερα στο νου μου το νεανικό πρόσωπο της Αγίας Αικατερίνης και τον τροχό του βασανισμού της όπως φαίνεται στην αγιογραφία. Ο τροχός.. έφερε στο νου μου τον νερόμυλο του ονείρου.. Και την στιγμή εκείνη ήταν σαν να με τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα! Ένα ρίγος και ένα δάκρυ μεταμέλειας κύλησε στο πρόσωπό μου. Με μάλωσε μετά από τόσους ανθρώπους.. και ο άμεσα ενδιαφερόμενος! Η Αγία Αικατερίνη, ντυμένη με ένα απλό τζην, ήρθε να μού πει ότι την στενοχώρησα.

Ξέρω.. θα βρεθούν αρκετοί που θα γυρίσουν να πουν.. "Κωστάκη, προϊόν υποσυνειδήτου ήταν αυτό. Σού υπενθύμισε ο Μιχάλης ότι η Αγία Αικατερίνη ήταν εκείνη που προϋπήρχε στην εικόνα που είχε αλλοιωθεί, και όλο αυτό σε επηρέασε".

Όχι φίλοι μου, δεν νομίζω ότι επηρεάστηκα από κάτι. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που τουλάχιστον δέκα Άγιοί μας και Αγίες έχουν άμεση επικοινωνία μαζί μου, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, είτε για να μού μεταφέρουν κάποιο μήνυμα σημαντικό, είτε για να με προστατέψουν. Και όχι μόνο μέσω ονείρου, αλλά και καταφανών επεμβάσεων. "Ε..! Είμαστε εδώ, σε παρακολουθούμε, είμαστε δίπλα σου, ναι.. εμείς.. γι αυτό και γι αυτό.. για να γλυτώσεις από εκείνο κι εκείνο.. για να πράξεις σωστά στο τάδε.. για, για.. " Μού μιλούν οι ίδιοι άγιοι επανειλημμένως, και μονίμως δίπλα μου, τούς αντιλαμβάνομαι με όλες μου τις αισθήσεις! Ο Άγιος Χριστόφορος, ο Όσιος Πορφύριος, η Αγία Παρασκευή, ο Ιωάννης ο Πρόδρομος. Και αρκετοί άλλοι, πλεονασμός να παραθέσω λίστα και πώς τους αντιλαμβάνομαι μονίμως δίπλα μου ακόμα. Σε όλους μας μιλούν και επεμβαίνουν στη ζωή μας, αν τούς θυμόμαστε και ζητούμε την βοήθειά τους.

Από σήμερα.. με παρακολουθεί και είναι κοντά μου.. και η Αγία Αικατερίνη. 

Μεγάλη η χάρη Της, όλοι μας να έχουμε και την δική Της ευλογία και προστασία. Και να οδηγήσει γλυκούς ποταμούς νερού, όχι καταστροφικούς, σε κάθε καρβουνιασμένη και πληγωμένη γη της χώρας μας. 

 

Σάς ευχαριστώ, και ζητώ ταπεινά συγνώμη σε όσους, που αν και δεν μίλησαν, τούς στενοχώρησα με εκείνη την εικόνα.

 

Αγία μου Αικατερίνη, ΣΥΓΝΩΜΗ!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ   

 




Απολυτίκιο της Αγίας Αικατερίνης
Την πανεύφημον νύμφην Χριστού υμνήσωμεν,
Αικατερίναν την θείαν και πολιούχον Σινά,
την βοήθειαν ημών και αντίληψιν ότι
εφήμωσε λαμπρώς τους κομψούς
των ασεβών του Πνεύματος τη μαχαίρα,
και νυν ως μάρτυς στεφθείσα,
αιτείται πάσι το μέγα έλεος.

    

 

 

17 σχόλια:

  1. Η Αγία Γερόντισσα Γαλακτία που εκοιμήθη πρόσφατα έκανε ένα θαύμα σε κάποιον με μια χαρτοπετσέτα του αφαίρεσε κάτι απ τον εγκέφαλο και σε μια άλλη περίπτωση είπε ότι παρακάλεσε όλους τους αγίους όλοι θα ενεργήσουν, μόνο ένας ήταν πικραμένος, αλλά θα τον φέρω βόλτα έιπε, τις μεσιτείες της αγίας να έχεις, μεγάλη αγία, αν δεν αξιώθηκες να αξιωθείς να ανέβεις κορυφή Σινά όπου αφησαν οι άγγελοι την τίμια κάρα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αγία κάρα βρίσκεται στην ομώνυμη μονή στο Σινά όπου ευλογημένα πάνω στην κάρα της σου δίνουν το δαχτυλίδι, πόσο θαυματουργικά οι γέροντες δίνουν πάντα το σωστό μέγεθος για το δάχτυλο, αν και η πράξη τελειται πολύ γρήγορα, εκεί βρίσκεται και η αγία βάτος, μόνο εκεί θάλλει και φυσικά όποια πέτρα κι αν σπάσεις έχει ζωγραφιά την αγία βάτο, έχω δει ζευγάρι Γάλλων συγκλονισμένους, κι εμείς ο ι βαφτισμένοι κι οι χρισμένοι στο όνομα του Κυρίου, έπρεπε να Τον είχαμε πρώτο παντού, ακόμα και στις σελίδες, εκεί στο μουσείο βρίσκεται και η υπέροχη εικόνα αγνώστου αγιογράφου ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ δες ποιός μπορεί να μισεί Ελλάδα και Χριστό για να την θυμηθείς στο άρθρο σου κάποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλή Κυριακή, ευχαριστώ για την φιλοξενία σου, προς δόξα Θεού, όλα να τα κάνετε προς δόξα Θεού, γεροί και αμετακίνητοι να είστε όλοι σε όλα όσα αφορούν τον Χριστό, αν Εμένα μίσησαν και μου καναν τόσα, είπε, κι εσάς το ίδιο, γιατί ΕΓΩ σας διάλεξα εκ του κόσμου τούτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Αγία Αικατερίνα όπως είναι το σωστό, κατατρόπωσε 300 νομίζω σοφούς, όλοι βαφτίστηκαν ορθόδοξοι, στην μονή της διακονούν οι βεδουίνοι και διακονούνται σε όλα από τους μοναχούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν διαβάσετε τον βίο της θα καταλάβετε γιατί δίνουν δώρο δαχτυλίδι οι μοναχοί στους προσκυνητές της ιεράς της μονής, το να ανέβει κανείς ξεκούραστα στο Σινά είναι μαθηματικά αδύνατο, λόγω μορφολογίας, καιρού, από θαύμα ανεβαίνεις πεζός, μια μεγάλη μορφή έφυγε ο γέροντας Παύλος ο Σιναίτης, άγιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κόσμος του Θεού του Τριαδικού Θεού συνυπάρχει με μας, είναι δίπλα μας, οι αισθήσεις μας, το εγώ μας, το θέλω μας είναι κλειδωμένα, δεν τα ανοίγουμε δεν αγωνιζόμαστε όπως οι άγιοι, άνθρωποι σαν κι εμάς ήταν αλλά έβαλαν πρώτο τον Χριστό κι αγωνίστηκαν σκληρά να μην τον αποχωριστούν,στα δύσκολα που είμαστε θα βιώνουμε πολλά θαύματα, δυστυχώς οι κλειδωμένοι δεν θα τα ΄΄βλέπουν΄΄ πχ τί έγινε Προκόπι Εύβοια με την λιτανεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεσποτάδες αφήστε τις κινεζιές τάχα δήθεν, και βγάλτε τους ιερείς σε λιτανείες γιατί η Ρωσία θα μας κρίνει η οποία όταν κάνει λιτανείες, χιλιόμετρα περπατά πλήθος πιστών με τα άγια, τις εικόνες και τα λείψανα, αλλιώς θα γίνετε ρεζίλι γιατί θα β γουν ομάδες λαικών να το κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νερό νερόμυλος
    διαβάστε όλοι την παράκληση, την ακολουθία της και τους χαιρετισμούς της να δεηθεί στον Κύριο να βρέξει άμεσα να σβήσουν οι φωτιές, και σε όποιον άγιο θέλει ο καθένας, ο προφήτης Ηλίας ζει ανάμεσα μας και έχει την δύναμη του δεσμείν και λύειν όσον αφορά τη βροχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην σε εκπλήσσει το τζην
    η αγία Ειρήνη σε μαρτυρίες εμφανίζεται με στολή νοσοκόμας δεκαετίας πενήντα, λευκή
    γνωρίζει ο Θεός κι οι αγιοι του σε κάθε ψυχή πώς θα πληροφορήσουν, αν και πρέπει να το μιλήσεις με τον πνευματικό σου για να μην πέσεις σε πλάνη, τα όνειρα είναι η σαντιγύ των δαιμόνων λόγω φαντασίας υποσυνείδητου κλπ γι αυτό λεν οι άγιοι να μην τα δίνουμε σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη λευτερια σε ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΗΣ...ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΨΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΗΤΑΝ ΜΕΑΓΑΛΟ ΤΟ ΚΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

    ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΤΟΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ...ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ...ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΓΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ...Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΤΕΡ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΦΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΦΤΑ ΦΤΕΡΑ ΒΡΗΚΑ...ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ...ΕΙΔΕΣ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙΣ...ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ...

    ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ...

    ΥΓ.
    - ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...;
    - ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΆΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ REAL NEWS...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης-Σκορπιος08 Αυγούστου, 2021 20:58

      Διαβασα το ΥΓ πριν δω την υπογραφη και σκεφτηκα Αυτος πρεπη να ειναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ χαχαχαχαχα ρε φιλε κοζανιτη δεν παιζεσαι με τιποτα λεμε

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΠΗΡΕΣ ΣΕ ΕΙΔΑ...ΑΜΑΝ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΕΝΑ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

      ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ...

      ΥΓ. ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΛΙΓΟ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ Μ' ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΔΥΟ...ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΚΤΩ ΕΣΚΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ...

      Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  12. Σου 'χω πει να μην πίνεις ληγμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΠΙΡΤΟΠΟΥΛΕ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ SEQUEL..

    ΑπάντησηΔιαγραφή