«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΟΥΠΣ !! .. Αυτό το βιβλίο το έγραψε ο μπαμπάς του Μπόρις Τζόνσον το 1982! Μα το Π.Ο.Υ. είπε ότι έτσι λέγεται ο νέος ι0ς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

15 σχόλια:

  1. ΦΡΙΚΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΕ ΑΙΣΧΡΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. Με εκπαιδευμενες γραβατες σε φριχτα Αμερικανικα κολεγια. Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΔΟΣ. Μιας φριχτης χωρα που καποτε ειχε ΕΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Τωρα εχει σκετα αρχιδια.
    Καποια ρουσφετολαγνα καθηκια ψηφοφοροι, εγιναν πιο σαπιοι απο τους παραπανω σαπιους. Αρωστοι ψυχασθενεις ψηφιζουν αρωστους ψυχασθενεις.
    Τωρα οι βρυκολακες ενδιαφεροντε ΔΗΘΕΝ για την υγεια μας, ενω τα κονομανε αγρια με φριχτους πειραματισμους πανω στις ανοητες μαζες των μελοθανατων που εγιναν μισοτρελοι σκλαβοι με τον φοβο να μην πεθανουν απο εναν ανυπαρκτο ιο που δεν σκοτωνει ουτε μυγα.
    ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ετρεξαν γρηγορα να κλειδωθουν μεσα σε μια φριχτη φυλακη, κατηγορωντας τους ανεμβολιαστους. Για να εξακολουθησουν να ζουν σε μια φριχτη κοινωνια που οι ιδιοι δημιουργησαν με τα καταραμενα ξερα τους.
    Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΩΣΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΙΝΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΕ ΨΟΦΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ.
    Καπιοι ξυπνανε μοναχα οταν χασουν τους δικους τους. Καπιοι ινε ναρκωμενοι, ακομα κε οταν χασουν τους δικους τους.
    ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ, ΑΡΩΣΤΟ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ, ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟ ΚΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μιας φριχτης χωρα που καποτε ειχε ΕΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Τωρα εχει σκετα αρχιδια." ΑΚΡΙΒΩΣ!
      Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ:
      1. Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Οδηγός επιχείρησε να εμβολίσει αστυνομικούς
      2. Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικό μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας
      3. «Κραυγή» από Αθηναίους λόγω της παράνομης μετανάστευσης: «Κλειδωνόμαστε σπίτι μας – Υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα»
      4. Δεν πέρασε πολύς καιρός μετά τον εντοπισμό βλήματος σε κλιμακοστάσιο βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή των Άνω Λιοσίων και βρέθηκε δεύτερη αδέσποτη σφαίρα δίπλα σε νηπιαγωγείο.
      Και μετά από όλα αυτά τι κάνει το υπουργείο προστασίας του λαθροεισβολέα:
      Λαθραίοι μετανάστες από τα ορεινά της Δράμας! ΓΕΜΙΖΕΙ η χώρα αλλά το κράτος αστυνομεύει κατά των ανεμβολίαστων!
      Χιλιάδες Αστυνομικοί κυνηγούν όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ως “τρομοκράτες” Ελληνικό απαρτχάιντ!!!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Παράδειγμα 2ο: Τελείως ξένοι στο Καζακστάν σχηματίζουν αλυσίδα για να σώσουν σκυλάκι που είχε πέσει σε κανάλι:
      These total strangers in Almaty, Kazakhstan, rally together and form a human chain to rescue a stranded dog.
      https://www.youtube.com/watch?v=smGQUH5ldTA
      Η κτηνωδία του δασαρχείου Πάρνηθας για ελάφι:
      "Άνθρωποι" ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. Θλίψη και οργή για ελάφι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Πάρνηθα και επί τρεις ημέρες σπάραζε και ψυχορραγούσε στη μέση του δρόμου.
      https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/10/blog-post_519.html#more
      Ο Νίκος Λεφατζής ήταν εκείνος που εντόπισε το ταλαιπωρημένο ελάφι: “Βρήκα το ελάφι να στέκεται στην άκρη του δρόμου να στέκεται σε κάτι λασπόνερα”.... “Μετά καλέσαμε το δασαρχείο, που είπε ότι είναι ένα ηλικιωμένο ελάφι και αυτή είναι η φύση του”!!!!!!!!!!
      Η πρόεδρος της ANIMA, Μαρία Γανωτή, είπε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να επέμβει αν δεν τον καλέσει το δασαρχείο, καθώς πρόκειται για Εθνικό Δρυμό.
      Από το δασαρχείο: «Μου είπαν “τι θέλετε κύριε, έχετε πάρει πόσα τηλέφωνα από το πρωί!”», είπε ο κ. Λεφατζής. Το ελάφι που ψυχορραγούσε αβοήθητο επί τρεις ημέρες τελικά υποβλήθηκε σε ευθανασία.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Περιγράψατε κι οι δυο την πραγματικότητα, την χώρα της δρα-Κούλας.
      Ένα μπουρδελο-κράτος ασυγκίνητο ακόμα και στην προσπάθεια των τουρκαλβανών να περάσουν ιστορικά τη δολοφονία του Κων/νου Κατσίφα ως "αυτοκτονία".

      Διαγραφή
  2. KOITA NA ΔΕΙΣ................
    MARBURG-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ


    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BA#/media/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Marburg-Biedenkopf_Marburg.png



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἕνας ἄνθρωπος χωνευτῆρι ...ἐθνῶν ἤ Alexander Boris de Pfeffel Johnson,ὁ νέος πρωθυπουργός τῆς Ἀγγλίας !


    http://sxolianews.blogspot.com/2019/07/blog-post_24.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το 2009 ο πατέρας του Μπορίς Τζόνσον είχε αποκαλύψει ότι εκπαιδεύτηκε ως κατάσκοπος

    https://i-epikaira.blogspot.com/2019/08/2009.html



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά για ποιο κράτος μιλάτε? Γιατί αυτό που ζω εγώ κάθε άλλο παρά κράτος θυμίζει!!! Σας παρακαλώ μην το συγκρίνετε με μπουρδελο γιατι εκεί τουλάχιστον έχουν την στοιχειώδη οργάνωση!!! Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι εθνοσωτηρες λιαζονται στην παραλία!!! Εύχομαι να γυρίσει γρήγορα ο τροχός γιατι βλέπω να γυρίζει το μάτι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου το λεει ... Νουβελα
    Οπως νουβελα ειναι κι ο Ψοφιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ...ΩΡΑΙΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΩ ΣΠΙΤΙ...

    ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ...ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΟΥΝΕ...ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΟΥΝΕ...ΕΓΩ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΕΜΦΙΑΛΩΣΟΥΝΕ...

    ΒΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΑ 45ΧΡΟΝΗ...ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΕΙΡΩ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΛΕΕΙ...ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ...

    ΥΓ. ΚΩΣΤΑ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΑΜΑ ΛΙΓΝΑΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ, ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
      ΤΟ "ΚΟΥΔΟΥΝΙ", ΚΑΛΟΟΟΟ!

      Διαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=tbirel_DeMA
    Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πεθαίνει πολύς κόσμος… «έτσι, ξαφνικά»… και μάλιστα «κόσμος ξερόλας»…

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/10/blog-post_890.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ! (σε ορχηστρικό όμως, γιατί ο τραγουδιστής της πρώτης εκτέλεσης μού προκαλεί εμετό)
      https://www.youtube.com/watch?v=pW9crWZIb8c

      Διαγραφή