«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Η Pfizer καλεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ να παραδώσει 28 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών για εμβολιασμό.

 της Lalaina Andriamparany - μετάφραση: Διόδοτος


 

 Η αρχική εστίαση του εμβολίου αφορούσε τα ευπαθή άτομα, εκείνα που διατρέχουν κίνδυνο να προσβληθούν από μια σοβαρή μορφή του κορονοϊού. Αλλά οι εταιρείες εμβολίων έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι κυβερνήσεις είναι, με λίγες εξαιρέσεις, οι πωλητές τους. Και έτσι πιέζουν για ευρεία διάδοση του εμβολιασμού για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Ενώ ο κίνδυνος επιπλοκών από το εμβόλιο σε παιδιά που έχουν μολυνθεί από τον ιό είναι επί του παρόντος χαμηλός, η Pfizer υπέβαλε την περασμένη Πέμπτη επείγουσα αίτηση για την έγκριση του εμβολιασμού παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών.

 


Ένα νέο βήμα στον μαζικό εμβολιασμό

Μόλις τα δεδομένα επανεξεταστούν από τις υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ, οι πρώτες ενέσεις μπορούν να ξεκινήσουν. Με σιγουριά, η Pfizer έγραψε στο Twitter: "Καθώς τα νέα κρούσματα σε παιδιά στις ΗΠΑ συνεχίζουν να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, η αίτηση αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα στις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας κατά του COVID-19.

Ωστόσο, ο FDA λέει ότι θα χρειαστούν μερικές ακόμη εβδομάδες. Σε απάντηση στο εργαστήριο, ο Οργανισμός Φαρμάκων των ΗΠΑ ανακοίνωσε τη σύγκληση της συμβουλευτικής επιτροπής για μια συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου. Μετά την ανάλυση των δεδομένων και την επικύρωση από την επιτροπή, η έγκριση θα μπορούσε τελικά να χορηγηθεί επίσημα.

Στη συνέχεια, πριν από την έναρξη οποιασδήποτε διαδικασίας που σχετίζεται με τις ενέσεις, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) θα είναι υπεύθυνα για τη διάδοση οδηγιών χρήσης στους επαγγελματίες υγείας που θα είναι υπεύθυνοι για τη χορήγηση των δόσεων.


Όταν εμπλέκεται η κυβέρνηση Μπάιντεν

Παρόλο που τα μικρότερα παιδιά δεν είναι πιθανό να αναπτύξουν σοβαρές μορφές του ιού που ευθύνεται για το Covid-19, η αφήγηση που χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθεί ο εμβολιασμός των παιδιών είναι ότι αποτελούν ωστόσο κανάλια μετάδοσης.

Φυσικά, υπάρχουν οι κίνδυνοι παρενεργειών από τις ενέσεις, οι οποίοι συζητούνται όλο και περισσότερο στις ΗΠΑ. Για να είναι ασφαλείς, οι υγειονομικές αρχές θα εστιάσουν τις μελέτες τους στην πιθανότητα εμφάνισης μυοκαρδίου, ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί ιδίως σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες μετά τον εμβολιασμό μέσω της Pfizer και της Moderna.

Χωρίς να αντιλαμβάνεται τη δυσοίωνη φύση της δήλωσής του, ο Andy Slavitt, σύμβουλος του Joe Biden, πιστεύει ότι μπορεί να είναι δυνατόν να εμβολιαστούν τα παιδιά "μέχρι τις Απόκριες", αν τίποτα δεν σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο. Με τον παιδικό πληθυσμό (5-11 ετών) να εκτιμάται σε σχεδόν 28 εκατομμύρια σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ, αριθμός που χρονολογείται από το 2019, ο Jeff Zients, ως συντονιστής του Λευκού Οίκου για την πανδημία, δήλωσε στο CNN το πρωί της Πέμπτης: "Είμαστε έτοιμοι, έχουμε τις προμήθειες.


Μια αναθεωρημένη δοσολογία για να ταιριάζει στο στόχο

Καθώς το εμβόλιο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το γερμανικό εργαστήριο BioNTech, η ομάδα BioNtech-Pfizer ισχυρίζεται ότι έχει ήδη παράσχει στον FDA τα αποτελέσματα των δοκιμών της σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Οι δοκιμές αυτές βασίστηκαν σε δείγμα περισσότερων από 2000 παιδιών ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών. Αυτή η φάση της δοκιμής, μας διαβεβαιώνει η Pfizer, αποκάλυψε μια καλή ανοχή του οργανισμού των υποκειμένων, η οποία χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή ανοσολογική απόκριση που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτή που είχαμε δει προηγουμένως σε άτομα ηλικίας 16 έως 25 ετών. Αλλά ποιος είναι διατεθειμένος να πιστέψει μια εταιρεία που συλλαμβάνεται τακτικά να λέει ψέματα, ιδίως στο θέμα των εμβολίων;  Γράψαμε στις στήλες μας για αυτούς τους επιστήμονες της Pfizer που παραδέχτηκαν ότι τα αντισώματα προσφέρουν ίση ή καλύτερη προστασία κατά του covid-19 από το εμβόλιο. "Όταν εκμυστηρεύτηκαν στο Project Veritas"


πηγή: lecourrierdesstrateges.fr



12 σχόλια:

  1. https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/doste-ayto-to-vinteo-ston-vasilakopoy/

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yep ! flip flop !
    Pfizer is a dead big pharma story .Former CEO albert bourla is a shape sifter reptilian guy.
    No matter what ,Supreme Court stopped the violented vaxxination .
    RED OCTOMBER IS HERE .NO EVIL ,PEDO OR SEX TRAFFICKER ,SATANIST ,OR TRAITOR CAN ESCAPE .
    Where they come one ,they come all .GITMO .
    MILITARY IS THE ONLY WAY .
    navy seals

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιπρόταση

    https://www.youtube.com/watch?v=cwzzWy9xHgI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, τί συμβαίνει; Στην εφημερίδα του Κυριακάκη διαβάζω το αντίθετο:
      Pfizer: «Δεν μπορεί να υπάρξει υποχρεωτικότητα στα εμβόλια για τα παιδιά, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια»
      https://primenews.press/2021/10/12/pfizer-den-borei-na-yparxei-ypochreotikotita-sta-emvolia-gia-ta-paidia-toulachiston-gia-ta-epomena-chronia/

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλός δημοσιογράφος πάντως!

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Οκτωβρίου, 2021 01:08

    ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΧΑΧΑΝΙΤΙΔΑ .
    ΠΡΟΧΘΕΣ ,ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΕΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ ,ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙ ,ΣΕ ΠΛΑΖ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,ΝΑ ΛΙΑΖΩΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΩ .
    Ο ΜΠΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΧΗ .
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΠΑΧΥ ΣΚΕΛΕΤΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΗ Ο CEO ΤΗΣ ΦΑΙΖΕΡ ,ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ ΤΗΣ CASTLE ROCK ENTERTAIMENTS, ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟ -ΗΘΟΠΟΙΟΥ .
    ΑΜΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ , ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΠΟΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΣΤΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://threadreaderapp.com/thread/1444688482409107456.html

    https://www.facebook.com/101085312087180/videos/170998571855482/

    kalimera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα στο αγόρι μας με την βαρβάτη πραμάτεια! 🤣

      Διαγραφή
    2. kalimera filtate
      https://www.theorionlines.com/

      https://www.zerohedge.com/markets/un-tells-greta-thunberg-pound-sand-over-climate-complaint


      https://www.zerohedge.com/political/its-all-fake-kamala-harris-used-child-actors-who-had-audition-weird-nasa-promo

      https://beforeitsnews.com/health/2021/10/the-perfect-storm-for-a-vaccine-holocaust-is-now-here-mike-adams-must-video-3042156.html

      https://beforeitsnews.com/health/2021/10/dr-vladimir-zelenko-risks-his-life-by-saying-this-must-see-3042112.html

      Διαγραφή
    3. Οk boy!
      Δεν υπάρχεις!
      Δυνατοί σύνδεσμοι με συνωμοσιολογια και αποκαλύψεις.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ!!!
      ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ!

      Διαγραφή
  6. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΘΡΟ:

    https://kanenazori.com/2021/10/13/moderna_etaireia_se_anagki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή