«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Προσπάθεια αστρολογικής προσέγγισης του δημοσιεύματος περί φερόμενης σύλληψης του Άλμπερτ Μπουρλά.

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς ('Μποτίλια στο Πέλαγος')

Σημείωση Διόδοτου: Το άρθρο ολοκληρώθηκε σήμερα 10/11/21. Γίνονται αναφορές-ΕΚΠΛΗΞΗ και σε άλλα -όχι όμως άσχετα- θέματα. Mεταξύ αυτών.. ανάμειξη των "Αντιδυνάμεων" στο φερόμενο συμβάν, και θετική προσέγγιση του νέου παρασκευαστικού πρότζεκτ της ΒΙΑΝΕΞ. Καλή ανάγνωση!


 

Σε χθεσινή ανάρτηση αναδημοσίευσα το κείμενο τής Καναδικής εφημερίδας Conservative Beaver, που αναφερόταν σε σύλληψη τού διευθύνοντος συμβούλου τής Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά στην Νέα Υόρκη. Την σχετική είδηση αντιλήφθηκα μέσω μιας ανάρτησης τής γνωστής κοινωνικής ακτιβίστριας Miriam Hope στην πλέον σημαντική ιστοσελίδα εναλλακτικής ενημέρωσης στο γερμανικό διαδίκτυο terraherz.wpcomstaging.com. Από όσο γνωρίζω η εν λόγω εφημερίδα ήταν η μόνη, που προέβη σε ανάλογο δημοσίευμα, παραθέτοντας τον ισχυρισμό, ότι με δικαστική απόφαση είχε απαγορευτεί οι αναφορές σε αυτό το θέμα. Επίσης μετά από μια ώρα περίπου η σχετική ανάρτηση τής Miriam Hope είχε καταργηθεί στο terraherz.  

Η είδηση τής σύλληψης αναπαράχθηκε από πολύ λίγες ιστοσελίδες παγκοσμίως, ενώ τα ειδησεογραφικά πρακτορεία την αγνόησαν πλήρως. Επί πλέον η ιστοσελίδα snopes.com, που ασχολείται με την αποκάλυψη ψευδών ειδήσεων, με ανάρτησή της, στην οποία είχε ενσωματώσει μια χθεσινή συνέντευξη τού Άλμπερτ Μπουρλά στο CNN, χαρακτήρισε το δημοσίευμα τής Καναδικής εφημερίδας ως ψευδές. Επί πλέον η ιστοσελίδα beforeitsnews.com, που στηρίζει τον Πρόεδρο Τραμπ και καθημερινά δημοσιεύει πλήθος αναρτήσεων, που αφορούν συλλήψεις ανθρώπων που σχετίζονται με την καμπάλ, δεν προέβη σε κάποια αντίστοιχη δημοσίευση. Αυτά τα δεδομένα μειώνουν κάθετα, κατά την γνώμη μου, την αξιοπιστία τού σχετικού άρθρου τής Conservative Beaver.

    Παρά τις διαψεύσεις τού δημοσιεύματος, που μοιάζουν να διαθέτουν μια ισχυρή βάση επιχειρημάτων, προκύπτει το ερώτημα για ποιον λόγο προέβη μια εφημερίδα, που δεν ανήκει στο περιθώριο τής δημοσιογραφίας, σε μια δημοσίευση, η οποία, στον βαθμό που αυτή είναι ψευδής, στάθηκε δυνατόν σχετικά εύκολα να διαψευσθεί. Επί πλέον σε αυτήν την απορία αξίζει να συνυπολογιστεί το δεδομένο, ότι πολλοί σημαντικοί ακτιβιστές, που δρουν στα πλαίσια τής εναλλακτικής ενημέρωσης, διαθέτουν αξιόλογη δικτύωση μεταξύ τους σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε το μεμονωμένο αυτό δημοσίευμα να τύχη κάποιας γοργής αναπαραγωγής σε κάποια εναλλακτικά φόρα. Η υποψία, που εκφράστηκε σε πρώτη φάση, με ταυτόχρονη έκφραση επιφύλαξης, δεδομένου, ότι στον βαθμό που δεν διαθέτει κάποιος εσωτερική ενημέρωση, δεν είναι σε θέση να αποφανθεί περί τής όποιας ισχύος ή μη τού δημοσιεύματος, εστιάστηκε στην πιθανότητα αυτό να είχε ίσως προβοκατόρικο χαρακτήρα, στοχεύοντας στην απαξίωση όσων το αναπαράγουν. Έχω την γνώμη, ότι μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πλην όμως, συνταυτιζόμενος με τις επιφυλακτικές διαθέσεις που κυριάρχησαν, δεν θεωρώ αυτήν την εκδοχή ως την πλέον πιθανή. Όπως έδειξε η αντιμετώπιση της είδησης από τα εναλλακτικά μέσα, αυτά στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αγνόησαν, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας, παρά το θεαματικό της περιεχόμενο. Επί πλέον κάποιοι, από τούς ελάχιστους που την πρόβαλαν, πολύ σύντομα διαφοροποιήθηκαν με τον ένα ή άλλο τρόπο από αυτήν. 

       Επί πλέον, γράφοντας αυτό το κείμενο, μόλις διαπίστωσα, ότι την εν λόγω είδηση πρόβαλε πριν από 3 ώρες και η σημαντική εναλλακτική ιστοσελίδα topnewswire.com, αλλά και το beforeitsnews.com σχεδόν ταυτοχρόνως (στις 4:33 ώρα στις ΗΠΑ). Ίσως η αργοπορία τής προβολής αυτής τής είδησης να στηρίζεται στην διαφορά ώρας. Ειδικά η δεύτερη ιστοσελίδα εκτιμώ, ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον σημαντικών εναλλακτικών μέσων διεθνώς, άρα η εν λόγω είδηση θα εξακολουθήσει να υφίσταται σημαντική προβολή παρά τις διαψεύσεις. Επειδή η γνωστή παροιμία αναφέρει, ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, θεώρησα σκόπιμο να προβώ σε μια προσπάθεια αστρολογικής προσέγγισης τού εν λόγω δημοσιεύματος, μέχρι στην πορεία τού χρόνου να παρέχεται πρόσβαση προσεχώς σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, όσο αφορά την διάψευση ή επικύρωση τού θέματος. 

    Με αυτήν την πρόθεση θα αντιπαραβάλλω τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη τού Άλμπερτ Μπουρλά στα αστρολογικά δεδομένα τής χθεσινής ημέρας, που έγινε το δημοσίευμα. Πέραν όμως τής αστρολογικής διερεύνησης των δεδομένων τού δημοσιεύματος, ο Άλμπερτ Μπουρλά είναι ένας άνθρωπος, που την τρέχουσα περίοδο συμμετέχει με έντονο τρόπο στα δρώμενα τής Ελλάδας και όλης τής ανθρωπότητος. Γι όσους αποδίδουν κάποια αξία στην τέχνη τής αστρολογίας, νομίζω, ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον η ενασχόληση με τα αστρολογικά δεδομένα τού διευθύνοντος συμβούλου τής Pfizer. Εκ προοιμίου αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ είναι γνωστή η ημερομηνία γεννήσεως τού συγκεκριμένου, δεν διατίθεται η ακριβής ώρα, που έλαβε αυτή χώρα. Αυτή καθορίζει σε ένα ωροσκόπιο τούς λεγόμενους αστρολογικούς οίκους, που αποκαλύπτουν τούς τομείς, στους οποίους εκδηλώνονται τόσο υπάρχουσα πλανητική παρουσία όσο και οι συσχετισμοί μεταξύ των πλανητών στα διάφορα ζώδια, όπως πχ. ο τομέας των επαγγελμάτων, τής δημιουργίας οικογένειας, των κρυφών εχθρών, τού άμεσου περιβάλλοντος κλπ. Κάποιοι από τούς πλανητικούς συσχετισμούς αφορούν πλανήτες, που χαρακτηρίζονται από γρήγορη κίνηση, οπότε έχουν καθαρά ατομικό χαρακτήρα. Κάποιοι αφορούν πλανήτες, που κινούνται αργά. Οπότε, οι αμοιβαίες θέσεις και συσχετισμοί μεταξύ τους έχουν συλλογικό χαρακτήρα και αφορούν πρόσωπα, που έχουν γεννηθεί στο διάστημα κάποιας περιόδου. Με αυτήν την έννοια αρμόζει ένα ωροσκόπιο να εξετάζεται και να αποτιμάται στο σύνολό του.

Θεωρώντας, ότι το τυχαίο είναι έκφραση αιτιότητος, η οποία είναι έκφραση τής αναγκαιότητος (ιδέ και βιβλίο τού Ροζέ Γκαρωντύ "Η Ελευθερία") εκτιμώ, ότι το δεδομένο πως η χθεσινή ημερα δεν χαρακτηρίστηκε μόνο από την προβολή τού Άλμπερτ Μπουρλά μέσω τού συγκεκριμένου δημοσιεύματος, αλλά και από μια πολύ σημαντική ανάλυση τού γενέθλιου χάρτη τού ιδίου από τον Γιώργο Βασιλάκο. Τον οποίον θεωρώ πολύ καλό αστρολόγο και όχι μόνον. Διότι ο Βασιλάκος σε όλες του τις αστρολογικές αναλύσεις διανέμει τον χρόνο μεταξύ αστρολογικών και πολιτικών προσεγγίσεων, αναφερόμενος στα πράγματα με  εξαιρετική παρρησία και με πολύ εύληπτο τρόπο. Την βιντεοσκόπηση αυτής τής ανάλυσης παραθέτω στην συνέχεια, προτείνοντας από καρδιάς όλες τις βιντεοσκοπήσεις τού Γιώργου Βασιλόπουλου. Όπως προανάφερα, δεν είναι τυχαία η χθεσινή προβολή σημαντικών στοιχείων τής δράσης και τής προσωπικότητος τού Μπουρλά, όπως αποκαλύπτει το ωροσκόπιό του. Η ανάλυση τού Βασιλάκου δεν επεκτείνεται στις όποιες προβλέψεις, πέρα από την (αριστοτεχνική κατά την γνώμη μου) ερμηνεία τού συγκεκριμένου γενέθλιου χάρτη, διαδικασία, στην οποία αισθάνομαι τον πειρασμό να υπεισέλθω ο ίδιος. 

Η αναλυτική μέθοδος που εφαρμόζει ο Βασιλάκος επεκτείνεται και πέραν των πάγιων, κλασικών μέσων, που χρησιμοποιεί παραδοσιακά η αστρολογική ανάλυση, ενσωματώνοντας μια σειρά πέραν των καθιερωμένων πλανητοειδών, ουράνιων σημείων, αξόνων κλπ. Αυτή η πρακτική είναι συχνή σε πολύ έμπειρους αστρολόγους, που αρκετοί από αυτούς εφαρμόζουν ποικίλες, ιδιάζουσες πρακτικές. Η εξέταση ενός αστρολογικού χάρτου μοιάζει περισσότερο με την ζωγραφική, παρά με την φωτογραφία. Οι διαφορετικοί ζωγράφοι, όταν αποδίδουν ένα και το αυτό τοπίο, χρησιμοποιούν ο καθείς τα δικά του εκφραστικά μέσα, αναδεικνύοντας πτυχές τής πραγματικότητος, όπως αυτές διαπερνούν ένα προσωπικό κρύσταλλο. Χωρίς να διακατέχομαι από την αφέλεια να ισχυρισθώ ότι είμαι αστρολόγος, ή ότι κατέχω σε επαρκή βαθμό τα τής αστρολογίας, η ενασχόλησή μου με την συγκεκριμένη τέχνη επεκτείνεται σε μια πορεία μεγαλύτερη από τριάντα χρόνια, για λόγους καθαρής επιβίωσης, μια και μόνιμα χαρακτηρίζομαι από την αφέλεια, να χορεύω ζεϊμπεκές μέσα σε χωματερές και ναρκοπέδια. Η μέθοδος που εφαρμόζω (στον βαθμό που μπορώ) προσανοτολίζεται στα πάγια και κύρια στοιχεία τής αστρολογίας. Η εμμονή στα βασικά και κύρια, δεν με καθιστά ικανό να αποδίδω σε εικαστική βάση τοπία, όμως εκτιμώ, ότι μπορώ με επιτυχία να σχηματοποιώ περιγράμματα, μια και τα λιγοστά πυρά που διαθέτω, προσπαθώ να κατευθύνονται μέσα στον στόχο.

 

Βίντεο: Αλβέρτος Μπουρλά. Ο Αστρολογικός του χάρτης. 


 

 Στην συνέχεια παραθέτω τον αστρολογικό χάρτη τού Άλμπερτ Μπουρλά (γεννηθέντος την 21η Οκτωβρίου 1961 και στην συνέχεια θα τον σχολιάσω από την δική μου οπτική, δεχόμενος όλα όσα αναφέρει ο στο βίντεο ο Βασιλάκος, πριν προβάλλω την αποτύπωση τής σύγκρισης αυτού με τα αστρολογικά δεδομένα τής χθεσινής ημέρας, για να τα σχολιάσω και αυτά (Η παράσταση τών οίκων είναι τυχαία και δεν ισχύει):

 


 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΧΑΡΤΗ:

 Για μια καλύτερη κατανόηση ίσως αυτών που έπονται, αναφέρω επιγραμματικά, ότι οι γωνίες 60° (τρίγωνο) και οι γωνίες 30° (εξάγωνο) μεταξύ πλανητών θεωρούνται στην αστρολογία ευνοϊκές. Ενώ οι γωνίες 90° (τετράγωνο) και 180° (αντίθεση) θεωρούνται γωνίες, που χαρακτηρίζονται από τριβές. Κατά πόσο μια γωνία 0° (σύνοδος πλανητών) έχει ευνοϊκό ή μη χαρακτήρα, ποικίλει αναλόγως τούς πλανήτες που σχηματίζουν αυτήν. Κάθε πλανήτης απεικονίζει αστρολογικά κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες ή ενέργειες, οι οποίες χρωματίζονται ανάλογα με το ζώδιο, που αυτός εκάστοτε βρίσκεται. Αντίστοιχες καταστάσεις απεικονίζουν οι αλληλοσυσχετίσεις πλανητών μεταξύ τους, βάσει των σχηματιζόμενων γωνιών. Στην διαμόρφωση αυτών συμβάλουν οι ιδιότητες των πλανητών, καθώς και οι γωνίες μεταξύ τους, όπως επί πλέον και τα ζώδια, που αυτές εκδηλώνονται. Επειδή ο αριθμός των συνδυασμών (των στοιχειών τριών πολυπληθών διαφορετικών συνόλων) είναι τεράστιος, δεν είναι δυνατον να βρεθεί στην βιβλιογραφία ο κάθε συγκεκριμένος συνδυασμός τριών διαφορετικών παραγόντων. Η βιβλιογραφία παρέχει κατά βάση τούς συνδυασμούς των συνόλων ανά δυο (πχ. πλανήτες και ζώδια, ή πλανήτες και γωνίες). Οπότε πρέπει να τεθούν κατά την διαδικασία των ερμηνειών, πέρα από την αντίστοιχη βιβλιογραφία, τόσο οι εμπειρίες, όσο και διαίσθηση τού κάθε αναλυτού.

     
Το πρώτο που πέφτει στην προσοχή μου αντικρίζοντας αυτό το ωροσκόπιο με κριτήριο πάντοτε την εμμονή στα βασικά, είναι δυο διαπιστώσεις: Το κέντρο βάρους τής όλης ενσαρκώσεως τού Άλμπερτ Μπουρλά συμπυκνώνεται από πλευράς περιόδου στα τρία έτη 2019, 2020, 2021. Πρόκειται για την φάση που η λεγόμενη "Μεγάλη Συναστρία" τών τριών αργά κινούμενων πλανητών έλαβε χώρα στο ζώδιο τού Αιγόκερω. Αυτή είχε ιδιαίτερη ένταση στο τρίτο δεκαήμερο τού Ζωδίου και σφράγισε την όλη πορεία τών προηγούμενων ετών, με πρωτοκαθεδρία την παρουσία τού Πλούτωνα εκεί, απεικονίζοντας αστρολογικά το τεράστιο μένος τής επίθεσης των εξουσιαστών σε βάρος τών λαών.  

Η ισχυρότατη παρουσία τού Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2008, που διαρκεί ακόμη, σηματοδότησε την φάση, που η λεγόμενη "νέα τάξη" ξεσκέπασε απροκάλυπτα συν τω χρόνω τούς πλέον επιθετικούς της σχεδιασμούς. Σε αυτήν ακριβώς την περιοχή έχει στον γενέθλιο χάρτη του ο Μπουρλάς τόσο τον Κρόνο, όσο και τον Δία, που εναγκάλισε ασφυκτικά κατά τα δυο προηγούμενα έτη η διέλευση τής Μεγάλης Συναστρίας. Το δεύτερο μεγάλης καταλυτικής σημασίας για το κάρμα  τού Άλμπερτ Μπουρλά αφορά την πιο σύντομη χρονική περίοδο, με εκκίνηση τα τέλη τού περασμένου Οκτωβρίου, που επεκτείνεται μέχρι το τέλος τού 2021. Αυτή εκδηλώνεται στην αστρολογική περιοχή, που περιλαμβάνει το δεύτερο ήμισυ τού Ζυγού μέχρι το πέρας τού πρώτου ημίσεως τού Σκορπιού. Σε αυτήν την θέση έχει συγκεντρωμένους 4 πλανήτες στο Ωροσκόπιό του ο Μπουρλά.  

ΑΥΤΉ Η ΘΈΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην επόμενη αστρολογική αποτύπωση, από το μοιραίο Τ (Ταυ, ή μισό σταυρό) που συγκροτείται από την καραμπόλα που σχηματίζουν διαδοχικά οι τέσσερεις πλανήτες, που περιλαμβάνει το  μπαλάκι τού Μπουρλά, σε όψεις αντίθεσης διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλον με τον πλανήτη Ουρανό τής τρέχουσας φάσεως. Το μπαλάκι τρέχει γρήγορα, ενώ ο ουρανός είναι πολύ βραδύς πλανήτης. Με αυτόν τον τρόπο ΘΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΡΗ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ. Την όλη διαδικασία πυροδότησε εχθές τόσο η ακριβής αντίθεση του διελαύνοντα Ηλίου, όσο και η προχθεσινή σημαντική πανσέληνος στον Σκορπιό. Για την σημασία τής προχθεσινής πανσελήνου είναι γεμάτο βιντεοσκοπήσεις το youtube. Προσωπικά συνιστώ επ' αυτού ξανά το προπροηγούμενο βίντεο τού Βασιλάκου στο ίδιο κανάλι. Στο Ταυ συμμετέχει στην αντίθεση που σχηματίζει το μπαλάκι των τεσσάρων διερχόμενων πλανητών (Ερμής,  Άρης, Ήλιος, Σελήνη) απεικονιζόμενων εκτός τού κύκλου τής αποτύπωσης στον Ουρανό και ένα τεράγωνο προς αυτούς τού Κρόνου. Οπότε γίνεται το "σώσε". (Ιδέ ακόλουθη αποτύπωση). Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό είναι, ότι το μπαλάκι των τεσσάρων πλανητών τού ωροσκοπίου (μέσα στον κύκλο) με το μπαλάκι των τεσσάρων πλανητών σε διέλευση αυτήν την περίοδο (έξω από τον κύκλο) βρίσκονται στην ίδια περιοχή. Οπότε εκτοξεύονται ενέργειες στον θιγόμενο εν είδη καραμπόλας. Πριν προλάβει να συνέλθει από την μια, σχηματίζεται η επόμενη. Σε δυο εβδομάδες θα λάβει χώρα και η αντίθεση Ηλίου - Ουρανού, που θα έχει γενικότερες επιπτώσεις. Στην περίπτωση τού Μπουρλά όμως, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα περάσει και αυτή

Μπορούμε με δυο λόγια να συμπεράνουμε, ότι ο Άλμπερντ Μπουρλά είναι από κοσμικής οπτικής ένας άνθρωπος, που γεννήθηκε για να σφραγισθεί τόσο από την τρέχουσα μεσοπρόθεσμη φάση, όσο και από την τρέχουσα περίοδο. Δεν νομίζω, ότι με αυτό το συμπέρασμα αναφέρομαι σε κάτι που ήταν άγνωστο. Απλά, η αστρολογία πιστοποιεί καθέκαστα, που ο καθείς καλείται να υποστεί, να διαχειριστεί, να αξιοποιήσει, ή να μετατρέψει σε λακούβα, ή και λάκκο, αναλόγως προς τις προαιρέσεις και τον βαθμό τής γενικότερης ωριμότητός του.

Ο σύνδεσμος τού βίντεο με τον Βασιλακόπουλο για την προχθεσινή πανσέληνο στις 4 Νοεμβρίου:

https://www.youtube.com/watch?v=sGg-LKqMdG8

 

 ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 


Εάν προσέξουμε τα αστρολογικά δεδομένα τής χθεσινής ημέρας, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η θέση τού Ηλίου, που  είναι πριν από κάθε συμβολισμό στην κυριολεξία ο κατ' εξοχήν φωτοδότης, βρίσκονταν σε ΑΚΡΙΒΗ αντίθεση προς τον Ουρανό, που απεικονίζει (εκτός των άλλων) το ξαφνικό. Ο Ήλιος ήταν ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ συντονισμένος επάνω στον γενέθλιο Άρη, που απεικονίζει την ενέργεια και την δράση, τού Άλμπερτ Μπουρλά. Επειδή υπάρχει επί πλέον και γενέθλιος εναγκαλισμός τού Άρεως με τον Ποσειδώνα, ο οποίος απεικονίζει το βάθος των ψυχικών προαιρέσεων, που όπως εξήγησε και ο Γιώργος Βασιλάκος, όταν αυτός βρίσκεται σε δύσκολη γωνία και θέση, μπορεί να ανταποκρίνεται σε δριμεία τάση εξαπάτησης και δόλου, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Ουρανό, προσδίδει στην ιδιότητα περί ξαφνικού αυτού τού πλανήτου, τον χρωματισμό τού αναπάντεχου, αυτού που βρίσκεται πέραν των αναμενόμενων πιθανοτήτων. Υπό αυτήν την έννοια, η χθεσινή ημέρα μετέφερε εν δυνάμει μια μοιραία ποιότητα, σχετικά με το να φωτιστούν ανεπάντεχα κάποιες πτυχές των δραστηριοτήτων τού Μπουρλά, που σχετίζονται με δόλο. Διαδικασία, που επέφερε τόσο το υπό εξέταση δημοσίευμα, ασχέτως τού κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι, όσο και η ανάλυση τού Ωροσκοπίου του από τον Γιώργο Βασιλάκο, που αναρτήθηκε εχθές το βράδυ. 

Αυτές τις ημέρες κλιμακώνεται μια διαδικασία, με πληθώρα δημοσιεύσεων, που αποκαλύπτει τκις καλυμμένες δόλιες πρακτικές τής Pfiser, όπως οι κατωθι σημερινή:  

Pfizer – ένας διεθνής επιχειρηματικός τρομοκράτης 

https://katohika.gr/diethni/pfizer-enas-diethnis-epicheirimatikos-tromokratis/

 

2. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΒΑΘΥΤΕΡΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ". ΜΙΑ ΚΑΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ.

 Ας μού επιτραπεί ο ισχυρισμός, ότι όσα καταθέτω στην συνέχεια για τον Άλμπερτ Μπουρλά δεν αποτελούν απαύγασμα μένους ή μίσους εναντίον του. Για ανθρώπους, που έχουν πέσει σε υπερβολικά βαρύτατα αμαρτήματα, αισθάνομαι θλίψη και οίκτο. Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες. Όποιος θυμάται τις αναρτήσεις μου σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, γνωρίζει, ότι στόχος μου ήταν, πριν ασχοληθώ με την ιδιότητά του ως θύτη, να προσπαθήσω να κατανοήσω την ιδιότητά του ως θύμα. Επαναλαμβάνω, ότι η ρήση τού Σωκράτους “ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ” – δηλαδή κανείς δεν είναι κακός με την θέλησή του, δεν απέβλεπε στην ατομική αποενοχοποίηση οποιουδήποτε. Οπωσδήποτε, ο καθένας μας φέρει την ευθύνη τών πράξεών του και όλους μάς χαρακτηρίζουν ανεπάρκειες και αδυναμίες, που άλλοτε αφορούν εγωιστικούς καιροσκοπισμούς και ανωριμότητες και άλλοτε φθάνουν να ξεπεράσουν την όποια ειδεχθή στρέβλωση χαρακτήρος, που οδηγεί την ανθρώπινη αποκτήνωση πέραν των ορίων τού τέρατος.  

Όμως ο Σωκράτης με την διατύπωση αυτής της ρήσης στόχευε σε κάτι διαφορετικό, κάτι που εδράζεται πολύ βαθύτερα και που συνήθως διαφεύγει πλήρως τής μέσης προσοχής. Εννοούσε, ότι η κακία δεν εδράζεται στον ανθρώπινο εγωισμό και τα όποια ελαττώματα και ολιγωρίες μας, αλλά αυτή εκπορεύεται βασικά από θεσμούς και μηχανισμούς, που δρουν συχνότατα με καλυμμένο τρόπο, και που επιχειρούν να αναπαράγουν τον εγωισμό και τα ελαττώματά μας, επιβάλλοντας σε αυτά στρεβλώσεις σε υπερθετικό βαθμό, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται οι άνθρωποι άλλοτε σε αρνιά, άλλοτε σε θηρία και ενίοτε στα χειρότερα τέρατα. Αλλά ακόμη και τα αρνιά μέσα στο μάτριξ δεν τρέφονται με χορτάρι, αλλά η αρνητική παθητικότητα και η ανοχή στο κακό, που τα χαρακτηρίζουν, τα οδηγούν στην βρώση των άλλων αρνιών, έστω με έμμεσο τρόπο. 

Επειδή ασχολήθηκα συγκεκριμένα με τον τρόπο, που οι αυτοαποκαλούμενοι “πεφωτισμένοι” παρασκευάζουν τους λεγόμενους “λυκανθρώπους” και έχω κάνει ειδική ανάρτηση γι αυτήν την διαδικασία, γνωρίζω και έχω αναφερθεί στο παρελθόν στον τρόπο, με τον οποίον επιβάλλεται στα υποψήφια θύματα ο διχασμός προσωπικότητος, που τα μετατρέπει σε απάνθρωπους δήμιους, ιεροεξεταστές, στοχευμένους κατ' εντολήν κακούργους, κανίβαλους, ή ακόμη και τελετουργικούς βρικόλακες. Δέσιμο σε σιδερένια τραπέζια και άγρια κακοποίηση, παραισθησιογόνα, που προκαλούν αφόρητους εφιάλτες και άλλοι μέθοδοι ψυχικού και σωματικού βιασμού, που οδηγούν σε πλήρη κατάπτωση τής προσωπικότητος. 

Στην συνέχεια η μετεξέλιξη των θυμάτων σε θύτες γίνεται με το πέρασμα από τον βούρδουλα στο καρότο. Η επίγνωση αυτής τής διαδικασίας είναι στοιχειώδης προϋπόθεση, στην προσπάθεια να εντοπισθούν και να διερευνηθούν σημαντικά πεπραγμένα και φαινόμενα, που σφραγίζουν την αναπαραγωγή τού μάτριξ. Και ας μου επιτραπεί εκ των προτέρων ο εντοπισμός, ότι αυτά είναι περισσότερο από γνωστά, τουτέστιν άκρως μελετημένα από τις Αντιδυνάμεις, που αντιμάχονται την Καμπάλ. 

    Προχωρώντας όμως την διερεύνηση τού θέματος με την εξέταση των δεδομένων στα οποία έχουμε πρόσβαση, ας πράξουμε κάτι που θεωρώ αυτονόητα αναγκαίο. Ας παρακολουθήσουμε με πολύ προσοχή την συνέντευξη τού Άλμπερτ Μπουρλά στο CNN, που προβλήθηκε στις 5 Νοεμβρίου και στην οποία στήριξε την επιχειρηματολογία της η ιστοσελίδα snopes.com, με στόχο την αμφισβήτηση τού δημοσιεύματος στην Conservative Beaver. Συχνά παρακάμπτουμε στοιχεία, που βρίσκονται μπροστά μας και που μπορούν να συμβάλουν στην διερεύνηση από όσους διαθέτουν ερευνητικό πνεύμα και τάση να εισχωρούν στα φαινόμενα, ώστε να μεταβούν από τα σημαίνοντα στα σημαινόμενα:
 
 

 

 Θα ήταν ενδιαφέρον και εποικοδομητικό, τουλάχιστον για εμένα, πριν συνεχίσω στην κατάθεση των εκτιμήσεων μου σχετικά, να διαβάσω την δική σας εκτίμηση για όσα δείχνει αυτή η βιντεοσκόπηση, εφόσον βεβαίως επιθυμείτε, στα σχόλια. Πριν αναφερθώ στην όποια εκτίμηση μου σχετικά με την εμφάνιση, την έκφραση, την κινησιολογία, ή τα λεγόμενα των προσώπων, που συμμετέχουν στο βίντεο, θέλω να κάνω μια γενική παρατήρηση. Πίσω από τον Άλμπερτ Μπουρλά απεικονίζεται μια βιβλιοθήκη. Αυτή διακόπτεται όμως, με τρόπο που δεν μοιάζει φυσιολογικός από μια καφέ κατασκευή, που δεν δένει με το σύνολο και χαρακτηρίζεται από μια παράξενη προοπτική, που δεν ανταποκρίνεται στους βασικούς κανόνες τής παραστατικής γεωμετρίας και η οποία μοιάζει με κάσα, ή φέρετρο. Ίσως κάποιοι να πρόσθεσαν αυτό το στοιχείο μετά την συνέντευξη, για να μεταφέρουν κάποιο μήνυμα στον Άλμπερτ Μπουρλά, ή σε κάποιους άλλους. Σε κάποια πιθανά σενάρια σχετικά, θα αναφερθώ κατόπιν.

 Ας μού επιτραπεί μια παρατήρηση σχετικά με αυτόν, που δίνει συνέντευξη στο βίντεο, που μπορεί ίσως να ξενίσει, ή ακόμη και να εξαγριώσει κάποιους φίλους, πιστεύοντας και οικοδομώντας σε αυτό, που μού φαίνεται αληθές. Και θα επαναλάβω ακόμη μια φορά, ότι όσα γράφω, δεν έχουν σκοπό να χλευάσουν, ή γελοιοποιήσουν αυτόν τον άνθρωπο. Θεωρώ, ότι αυτός είναι στο φουλ σε παγκόσμιο επίπεδο στοχοποιημένος, ώστε να μην χρειάζεται να προσθέσω και εγώ το όποιο λιθαράκι στην άκρα απαξίωσή του. Επαναλαμβάνω, ότι αντιμάχομαι αποκλειστικά θεσμούς και μηχανισμούς και ποτέ συγκεκριμένα πρόσωπα. Φρονώ, ότι οι χαμερπείς και γελοίοι έχουν καταδικάσει βάναυσα οι ίδιοι με την στάση τους και τις επιλογές τους τούς εαυτούς τους. Τώρα, εάν το φέρει η περίσταση, να εξοντώσω κάποιους από αυτούς, ή να με εξοντώσουν αυτοί, δεν θα το πράξω με μίσος ή μένος. Αυτά είναι μοιραία μέσα στο μάτριξ. Άς πρόσεχαν. Εγώ δεν χρειάζεται να προσέξω, διότι είμαι ζημιάρης εκ πεποιθήσεως. Και παρατηρώ ότι: Εάν δεν γνώριζα ποιος είναι, αυτός που δίνει την συνέντευξη, τις ιδιότητες και την δράση του και δεν καταλάβαινα την γλώσσα που μιλάει, ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣ. Με μια μύτη γουδόχερο, χειρότερη από αυτήν ενός κλόουν, δυό αυτιά (εάν αυτά τα τσόφλια μπορούν να χαρακτηριστούν αυτιά) που το ένα πάει στην ανατολή και το άλλο στην δύση, με απόσταση ύψους περίπου πέντε πόντους μεταξύ τους, με ένα πρόσωπο απίθανα στραβό (εάν ενώσει κάποιος την ευθεία, που συνδέει τα μάτια του με την ευθεία, που ορίζεται από το στόμα του, αυτές οι δυο ευθείες, αντί να είναι κάπως παράλληλες, τέμνονται σε μισό μέτρο απόσταση από το κεφάλι του) θα έλεγα, εάν δεν γνώριζα την ιδιότητα τού εν λόγω κουασιμόδου, ότι πρόκειται για ένα άδικα χαμένο ταλέντο, που θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως κωμικός στον κινηματογράφο. Εάν μού τον πρότειναν σαν θυρωρό, θα τον προσελάμβανα επί τόπου, όχι γιατι θα τού είχα εμπιστοσύνη να ελέγχει, ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, αλλά για να πίνω καφέ μαζί του και να χαζεύω την φάτσα του. 

Και νομίζω, ότι έχει πολύ δίκιο ο Βασιλάκος, εκτιμώντας, ότι ο εν λόγω μπουρλάς – βούρλο, παρ'όλη την υπουλία και δολιότητα, που τον χαρακτηρίζουν, νοητικά είναι ντενεκές και χάνει φουλ λάδια. Επί πλέον, εάν με ρωτούσαν, στην περίπτωση που ανήκα στο επιτελείο, που κινεί τα νήματα πίσω από την Pfizer, να προτείνω ένα άνθρωπο βιτρίνα, για να βγαίνει μπροστά, ως υποτιθέμενο κουμάντο, ώστε να δέχεται πρώτος σε παγκόσμιο επίπεδο το βρισίδι και το μένος, θα πρότεινα ακριβώς ένα κουκλάκι τής πλάκας, όπως το βούρλο μπουρλάς, που να διαθέτει όμως την απαραίτητη υπουλία και στρέβλωση χαρακτήρος, ώστε να μπορεί να κουβαλάει με επιτυχία και πέντε καλώδια. Είπαμε: Ο τρίτος παγκόσμιος έχει άλλο χαρακτήρα και διεξάγεται με άλλα μέσα, από ότι ο δεύτερος. Με στόχο να τεθεί σε κίνηση μια κοινωνία μαζανθρώπων, που θα φορέσει τα μελανά χιτώνια και θα ξεχυθεί να προκαλέσει 50 εκατομμύρια νεκρούς στην οικουμένη, ήταν επόμενο οι “πεφωτισμένοι” και η γουώλλ στρήτ να επιλέξουν ένα πωρωμένο ανώμαλο, που μπορούσε να εξασκεί μαζικό υπνωτισμό, όπως ο Χίτλερ. Εάν όμως η Pfizer έβαζε ως διευθύνοντα σύμβουλο τον Αδόλφο, δεν νομίζω ότι θα έπειθε να προμηθευτούν τα δηλητήριά της, ούτε τα περίπτερα, που πουλάνε γλυφιτζούρια. 

     Προχωράω στις διαπιστώσεις: Ο “τυπάκος” φαίνεται στο βίντεο τελείως χαλαρός, πράος και αρκετά περιχαρής, εικόνα που θεωρώ αδιανόητη να υπάρχει υπό νορμάλ συνθήκες. Εάν συγκρίνουμε αυτήν την εικόνα, με αυτήν που παρουσιάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα άλλοι “αστέρες” τού είδους, όπως ο γεωργιάδης, ο βορίδης, η παγώνη, ο βασιλακόπουλος, η και ο μόνιμα ειρωνικός και κάργα τζάμπα μάγκας μητσοτάκης, που παρά τα γελοία χαζοχαμόγελα, τα μάτια του μεταδίδουν μια απίθανα σκληρή επιθετικότητα, όλοι αυτοί είναι μονίμως από σούπερ σφιγμένοι, μέχρι άκρως, εμφανώς και επί σαλταρισμένης βάσεως πωρωμένοι, που, εάν δεν εμποδίζονταν από το γυαλί τής οθόνης, θα χύμαγαν έξω από αυτήν, για να μας δαγκώσουν. Ο μόνος που αποτελεί εξαίρεση είναι ο τσιόδρας. Η επιλογή του συγκεκριμένου, θεωρώ ότι δε ήταν καθόλου τυχαία και δεν σχετίζεται σε κανένα βαθμό με την όποια δήθεν επιστημονική καρέκλα. Τα κριτήρια της είναι παρόμοια με αυτά της επιλογής τού μπουρλά. Ο ένας κλόυν κουασιμόδος, ο άλλος άχρωμο και άοσμο γραΐδιο, που τον μεγάλωσαν με νερόσουπες και ηθικολογικές απαγορεύσεις τα υπόδουλα στον προτεσταντισμό κατεστημένα, η σιγανοσουπιά, που κλήθηκε να πείσει με τρεμάμενη φωνή κότας για τον εξαναγκασμό των εμβολίων.

    Το υπερβολικά ασύμμετρο πρόσωπο τού μπουρλά στην συνέντευξη, έχει την δεξιά πλευρά συμπιεσμένη και την αριστερή δυσανάλογα διεσταλμένη. Η δεξιά πλευρά φανερώνει, πάντοτε κατά την εκτίμησή μου, ότι αυτός έχει υποστεί ισχυρές πιέσεις κατά το παρελθόν. Η ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΕ ΘΥΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΆΦΡΥΝΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ¨ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΕΦΗΣΥΧΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. Όλα αυτά τα κουμάσια, έχουν κατανοήσει στην πορεία του χρόνου, ότι είναι ήδη πολύ άσχημα προγραμμένοι. Στην επικείμενη δίκη της Νιρεμβέργης Β, θα παρακαλάνε να κάνει για λίγο παύση ο δήμιος, για να κάνει τσιγάρο και να ξεκουράσει τα χέρια του, μήπως και μπορέσουν να πάρουν μερικές ανάσες ακόμη, πριν συμβεί το μοιραίο. ΠΏΣ ΟΜΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΕΡΑΚΛΩΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ;

   Ίσως την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει η εξής φράση στο δημοσίευμα του Conservative Beaver, που προφανώς δεν μπήκε τυχαία:  

"If convicted, Albert Bourla could spend the rest of his life in prison. Bourla is considered innocent until proven guilty".

    Δεν θα επιχειρήσω ακόμη ερμηνεία αυτής τής φράσης προς ώρας, διότι θεωρώ σημαντικό να μάς απασχολήσουν προηγουμένως αυτά που αναφέρονται στο βίντεο.

   Ο Μπουρλά αναφέρεται κατά την διάρκεια τού βίντεο κυρίως στο χάπι. Οπότε περνάμε από το χάπι end στο χάπι together. Μπορεί μεν να επαναλαμβάνει αυτός το γνωστό ποιηματάκι, ότι παρά την παροχή τού χαπιού η τρίτη δόση τού δηλητηρίου παραμένει απαραίτητη, όμως ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ¨ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΧΕΙ 89 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΗ ΣΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΕΠΙΧΕΙΡΗΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

   Αμφιβάλλω έντονα, ότι οι καμπάλ-ληστές ήταν αυτοί, που επιβάλλουν την εν λόγω καμπή. Ένα φάρμακο, που θεραπεύει μια ασθένεια, που χαρακτηρίζεται από πολύ μικρό ποσοστό θανάτων, και το οποίον φάρμακο έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, καθιστά βραχυπρόθεσμα τελείως άχρηστη την όποια χρησιμότητα τών όποιων υποτιθέμενων εμβολίων. 

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ”COVID 19“;


3. Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ


Κατ' αρχήν παραθέτω το εξώφυλλο τής χθεσινής έκδοσης τού περιοδικού DER SPIEGEL με μια παρατήρηση: Εκτιμώ ότι ο Άλμπερτ Μπουρλά αποτελεί την προωθημένη βιτρίνα αυτών που κινούνε τα νήματα πίσω από την Pfizer. Αυτοί, ως είθισται δεν μπορεί να έχουν την αφέλεια να βγαίνουν από τις κρυψώνες τους, για να γίνουν γνωστοί. Όσο αφορά τον βίο και την πολιτεία τού Άλμπερτ Μουρλά, αυτά παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, για την διερεύνηση τής όλης διαδικασίας. Το κυριότερο όμως είναι ότι ο Μπουρλά, ενώ δεν μπορεί να είναι το μεγάλο κεφάλι, προφανώς κατέχει σημαντικές πληροφορίες για τα ιερατεία, που ανακατεύουν την βρωμιά, πίσω από τα παρασκήνια.

Καθημερινά αυξάνονται τα δημοσιεύματα, ότι οι οι ασθενείς στις ΜΕΘ και στα νοσοκομεία είναι κυρίως “εμβολιασμένοι”. Το αφήγημα τής χρησιμότητος των ενέσιμων δηλητηρίων καταρρέει, στον βαθμό, που οι ίδιοι οι καμπαλιστές φωνασκούν, ότι τα δυο “εμβόλια” είναι χωρίς την τρίτη δόση άχρηστα, έχοντας ξεχυθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών, τόσο ενάντια στους ανεμβολίαστους, όσο και αυτούς που επέλεξαν, κυρίως λόγω τού βάναυσου εξαναγκασμού, που ψευδώς αποκαλείται “υποχρεωτικότητα”, να τσιμπηθούν. Ενώ η προσέλευση για την τρίτη δόση είναι πολύ περιορισμένη και τα αντίστοιχα νούμερα μετά από μια πρώτη προσέλευση τείνουν να μείνουν αμετάβλητα, οι καμπά-ληστές αίρουν οι ίδιοι μέσα στις συνθήκες πωρώσεως που τούς οδηγούν σε ξέφρενη φρενοβλάβεια, το καθεστώς διχασμού τής κοινωνίας, που εντέχνως επέβαλαν. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες η εξαγγελία τής αδειοδοτήσεως για το χάπι μετατρέπει το αφήγημά τους σε απροκάλυπτο φασιστικό μανιφέστο για την συντριπτική πλειοψηφία τής κοινωνίας. Μέσα σε κλιμακούμενες συνθήκες υπερβολικής συρρίκνωσης τής αποδοχής τού συστήματος, παρακολουθούν οι Αντιδυνάμεις, που είναι αυτοί, που επέβαλαν να ανοίξει ο δρόμος στο χάπι και στο δικαίωμα να γίνεται χρήση επιτυχούς φαρμακευτικής αγωγής, ενάντια σε εκείνους τούς παθογόνους παράγοντες, που ψευδεπίγραφα αποκαλούνται COVID19, την κατάρρευση τής αποδοχής τού συστήματος, κλιμακώνοντας τα επόμενα κτυπήματά τους, μέχρι το τελειωτικό. Γι αυτό μπορεί ίσως να χρειαστεί ακόμη κάποιο χρονικό διάστημα. Όμως, όποιος διαθέτει επαρκές κριτήριο, μπορεί ανέτως πλέον να διαγνώσει, ότι ο βαρύτατα πλέον ασθενής, διασωληνωμένος και χωρίς ελπίδα επιβίωσης είναι το ίδιο το σύστημα, που ξεκίνησε την όλη τυραννία

     Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθώ σε μια ακόμη προβληματική. Κάποιοι έκφρασαν την άποψη, ότι ο Μητσοτάκης ανάθεσε στην εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ την παρασκευή τού χαπιού, με στόχο να προσεταιριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εξευμενίζοντας ένα επικίνδυνο αντίπαλο, που ασκεί δρυμία κριτική στην κυβερνητική σαβούρα και χαίρει κοινωνικού θαυμασμού. Εκτιμώ, ότι η συγκεκριμένη άποψη παραβλέπει στοιχειώδεις πραγματικότητες. Ένας άνθρωπος, με αποδεδειγμένες κοινωνικές ευαισθησίες, σημαντική οικονομική επιφάνεια, που διαθέτει μεγάλο μέρος των κερδών του για το κοινό όφελος, μια αναδάσωση πληγείσας περιοχής, που έχει το τσαγανό να  προκαλεί τον πυρήνα τού συστήματος, δεν εξαγοράζεται καθόλου εύκολα με χάντρες και καθρεφτάκια, από κάποιους που βρίσκονται σε καθεστώς καλπάζουσας κατάρρευσης. Εδώ, το σλόγκαν “είναι πολλά τα λεφτά Άρη” δεν φαίνεται να χωράει. Επί πλέον, ένας άνθρωπος, που διαθέτει σημαντική επιφάνεια και η εμβέλεια των καταγγελιών του είναι πανελλαδική, δεν μπαίνει εύκολα σε τόσο μεγάλη διακινδύνευση, εάν δεν διαθέτει στα μετόπισθεν ισχυρές πλάτες. Στην Ελλάδα τής απροκάλυπτης έξαρσης τής εγκληματικότητας εκτελούνται εν μέση οδό πολλοί δημοσιογράφοι απροκάλυπτα, ενώ ο χρυσοχοΐδης μεταφέρεται σε άλλο πόστο, για να κάνει εκεί πιπίλα. Τι είναι μπροστά στον δολοφονημένο αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ο Γιαννακόπουλος και γιατί η δημοφιλία του μπορεί να είναι πιο αποτρεπτική σε δολοφονικές ενέργειες από αυτήν τού αδάμαστου αγωνιστή τής δημοσιογραφίας Στέφανου Χίου; Κατά την εκτίμησή μου οι Αντιδυνάμεις ήταν αυτές, που εμπιστεύθηκαν στην ΒΙΑΝΕΞ την παραγωγή τού χαπιού στην Ελλάδα, ώστε να είναι βέβαιοι, ότι αυτό δεν αναμένεται να περιέχει επικίνδυνες προσμίξεις.

    Εξ όσων αναλύθηκαν προηγουμένως, φρονώ ότι η πιθανότερη εκδοχή σχετικά με το εν λόγο δημοσίευμα, είναι να έχει τεθεί ο Άλμπερτ Μπουρλά από τις Αντιδυνάμεις σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, με αποτέλεσμα να επιχειρήσουν να τον αποσύρουν αυτοί σε ασφαλές μέρος. Εξ ού και ο τονισμός στο κριτήριο τής αθωότητος για κάποιον, που και τα κράσπεδα ακόμη γνωρίζουν την υπερπολλαπλή ενοχή του. Όμως οι Αντιδυνάμεις ενδιαφέρονται να μπορέσουν να διαμορφώσουν συνεκτικά και ακράδαντα κατηγορητήρια ενάντια σε αυτούς, που κινούν τα νήματα, χωρίς να εκδηλώνονται άμεσα, αναθέτοντας στα ανδρείκελα τους την βρώμικη δουλειά. Προς αυτήν την κατεύθυνση χρειάζονται τις μαρτυρίες αυτών, που γνωρίζουν από το εσωτερικό τού βάλτου τα τέρατα και γι' αυτό τους προσφέρουν μειωμένες ποινές, εφ' όσον συνεργασθούν. Χαρακτηριστική ήταν η φράση τού εκλιπόντος διαφωτιστού David Robert Steele: „Reject or die!“.

    Μια άλλη εκδοχή, που δεν θεωρώ πιθανή, αλλά δεν αποκλείω, είναι το δημοσίευμα να προέρχεται από αντίπαλη φαρμακευτική εταιρεία, στα πλαίσια τής νομής τής αγοράς για το χάπι. Όμως, όπως έδειξε το μοίρασμα των αγορών τού δήθεν "εμβολίου" οι συνεννοήσεις των καρτέλ έγιναν "άκρως πολιτισμένα", χωρίς να γίνει χρήση υλικής βίας.

 

4. ΤΙ AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΣΚΙΕΣ.


Ας μου επιτραπεί, πριν προχωρήσω στην ατομική ιστορία τού καλού φίλου και βιοχημικού χασάπη Αλβέρτου, να παραθέσω μια άλλη, όχι και τόσο παλιά φωτογραφία του, η οποία δείχνει, ότι υπό κανονικές συνθήκες η εξογκωμένη πλευρά τού προσώπου του δεν είναι η αριστερή, αλλά η δεξιά. όταν αυτός ακόμη κούναε το δάκτυλο, σαν φαρμακερός πλασιέ τής φαρμακείας.


 
Για να κατανοήσουμε όμως, για ποιον λόγο η χλαπάτσα τού πρηξίματος μετακινείται σε βάση πινγκ πονγκ από την μια πλευρά στην άλλη, ας δούμε κάποια εξόχως χαρακτηριστικά συμβάντα τού βίου και τής πολιτείας του, όπως αυτά έχουν διοχετευθεί στον ημερήσιο τύπο, αλλά και όπως ο ίδιος εξιστόρησε, αρχής γενομένης από δημοσίευμα στον σύνδεσμο που ακολουθεί: 

https://www.in.gr/2021/10/08/life/stories/almpert-mpourla-synarpastiki-istoria-tis-zois-tou-epikefalis-tis-pfizer-kai-tis-oikogeneias-tou/

"Και μπορεί οι γονείς του, Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, να διασώθηκαν από τύχη από το Ολοκαύτωμα, όμως ο ίδιος κατάφερε να αποτινάξει το συλλογικό τραύμα της φρίκης του ναζισμού και να προσφέρει στον πλανήτη σωτηρία και ελπίδα !!!!!!!!!!!!!!!. 

Ο πατέρας του διατηρούσε μαγαζί στα λαδάδικα, ενώ η μητέρα του με το σημάδι στο χέρι που πάντα θα επαναφέρει τις φρικιαστικές μνήμες στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης......".

    Πρόκειται δηλαδή για κάποιον σεφαρδίμ Εβραίο τής Θεσσαλονίκης, που γεννήθηκε, μεγάλωσε, έκανε πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην κτηνιατρική σχολή και νυμφεύθηκε σε αυτήν την πόλη. Ειρήσθω εν παρόδω, ότι τα ναζιστικά τέρατα από τούς 50.000 Εβραίους τής Θεσσαλονίκης εξόντωσαν τις 48.000 χιλιάδες. Όπως γράφει το δημοσίευμα, η μανούλα του κλείστηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και μαρκαρίστηκε με την δερματοστιξία κρατουμένου από τούς χιτλερικούς υπανθρώπους στο χέρι. Ας διαβάσουμε όμως, τον τρόπο, με τον οποίον ο Αλβέρτος περιγράφει κάποια απάνθρωπα και φρικτά γεγονότα, σχετικά με το παρελθόν τής οικογένειας, από την οποία προέρχεται, όπως αυτά καταχωρήθηκαν στο δημοσίευμα τού προσεχούς συνδέσμου:

https://www.iefimerida.gr/stories/almpert-mpoyrla-i-sygkinitiki-istoria-tis-oikogeneias-toy

Από την Ισπανία στην Θεσσαλονίκη

Η ιστορική αναδρομή του ξεκίνησε από την εποχή του βασιλιά Φερδινάνδου. «Οι πρόγονοί μας είχαν φύγει από την Ισπανία στα τέλη του 15ου αιώνα, αφού ο Βασιλιάς Φερδινάνδος και η βασίλισσα Ιζαμπέλα εξέδωσαν το διάταγμα της Αλάμπρα, το οποίο επέβαλε σε όλους τους Ισπανούς Εβραίους είτε να ασπαστούν τον καθολικισμό είτε να φύγουν από τη χώρα. Τελικά εγκαταστάθηκαν στην Οθωμανική Θεσσαλονίκη, η οποία αργότερα έγινε μέρος της Ελλάδας, μετά την απελευθέρωσή της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1912. Πριν ξεκινήσει η πορεία του Χίτλερ στην Ευρώπη, υπήρχε μια ακμάζουσα εβραϊκή κοινότητα στη Θεσσαλονίκη. Τόσο πολύ, που ήταν γνωστή ως "La Madre de Israel" ή "The Mother of Israel". Ωστόσο, μέσα σε μια εβδομάδα από την κατοχή, οι Γερμανοί συνέλαβαν την εβραϊκή ηγεσία, έδιωξαν εκατοντάδες εβραϊκές οικογένειες και κατάσχεσαν τα διαμερίσματα τους. Και χρειάστηκαν λιγότερα από τρία χρόνια για να επιτύχουν το στόχο τους να εξοντώσουν την κοινότητα. Όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ελλάδα, ζούσαν περίπου 50.000 Εβραίοι στην πόλη. Μέχρι το τέλος του πολέμου, μόνο 2.000 είχαν επιβιώσει».

Μεταξύ των 2000 διασωθέντων ήταν και οι γονείς του, που πλήρωσαν όμως βαρύ τίμημα καθώς οι οικογένειές τους αποδεκατίστηκαν στα κολαστήρια του Άουσβιτς. «Η οικογένεια του πατέρα μου, όπως και πολλοί άλλοι, είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι τους και μεταφέρθηκαν σε ένα από τα εβραϊκά γκέτο. Ήταν ένα σπίτι που έπρεπε να μοιραστούν με πολλές άλλες εβραϊκές οικογένειες. Μπορούσαν να κυκλοφορούν μέσα και έξω από το γκέτο, αρκεί να φορούσαν το κίτρινο αστέρι. Αλλά μια μέρα τον Μάρτιο του 1943, το γκέτο περικυκλώθηκε από κατοχικές δυνάμεις και η έξοδος μπλοκαρίστηκε. Ο πατέρας μου, ο Mois, και ο αδερφός του, Into, ήταν έξω όταν συνέβη αυτό. Όταν πλησίασαν, συνάντησαν τον πατέρα τους, ο οποίος ήταν επίσης έξω. Τους είπε τι συνέβαινε και τους ζήτησε να φύγουν και να κρυφτούν. Αλλά έπρεπε να μπει επειδή η γυναίκα του και τα δύο άλλα παιδιά του ήταν σπίτι. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο παππούς μου, ο Αβραάμ Μπουρλά, η σύζυγός του, η Ρέιτσελ, η κόρη του, η Γκρατσιέλα, και ο μικρότερος γιος του, ο Δαβίδ, μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδο έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό κι από εκεί έφυγαν για Άουσβιτς-Μπίρκεναου. Ο Mois και ο Into δεν τους είδαν ποτέ ξανά. Την ίδια νύχτα, ο πατέρας και ο θείος μου διέφυγαν στην Αθήνα, όπου κατάφεραν να αποκτήσουν ψεύτικες ταυτότητες με χριστιανικά ονόματα. Πήραν τα έγγραφα από τον αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος τότε βοηθούσε τους Εβραίους να ξεφύγουν από την καταδίωξη των Ναζί. Έζησαν εκεί μέχρι το τέλος του πολέμου - ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να προσποιηθούν ότι δεν ήταν Εβραίοι, ότι δεν ήταν Mois και Into - αλλά ο Μανώλης και ο Βασίλης. Όταν τελείωσε η γερμανική κατοχή, επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και διαπίστωσαν ότι όλα τα αγαθά και τα υπάρχοντά τους είχαν κλαπεί ή πωληθεί. Χωρίς τίποτα στο όνομά τους, ξεκίνησαν από το μηδέν, έγιναν συνεργάτες σε μια επιτυχημένη επιχείρηση οινοπνευματωδών ποτών που είχαν μαζί  .


Τα λύτρα έσωσαν τη μητέρα του

Η ζωή οδήγησε και τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη και ο Άλμπερτ Μπουρλά περιέγραψε στο Κογκρέσο πως σώθηκε την τελευταία στιγμή , ενώ βρισκόταν στην γραμμή εκτέλεσης. «Προς το τέλος του πολέμου, ο γαμπρός της μαμάς μου γύρισε πίσω στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι γνώριζαν τη μαμά μου εκεί, οπότε έπρεπε να κρυφτεί στο σπίτι 24 ώρες την ημέρα από φόβο να αναγνωριστεί και να παραδοθεί στους Γερμανούς. Αλλά ήταν ακόμα έφηβη, και κάθε τόσο τολμούσε να βγαίνει έξω. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις βόλτες, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Εστάλη σε τοπική φυλακή ενώ ήταν γνωστό ότι κάθε μέρα γύρω στο μεσημέρι, μερικοί από τους κρατούμενους φορτώνονταν σε ένα φορτηγό για να μεταφερθούν σε άλλη τοποθεσία όπου την επόμενη αυγή θα εκτελούνταν. Γνωρίζοντας αυτό, ο γαμπρός της, ο αγαπημένος μου Χριστιανός θείος , ο Κώστας Δημάδης, πλησίασε τον Max Merten, έναν γνωστό εγκληματία πολέμου που ήταν υπεύθυνος των ναζιστικών δυνάμεων κατοχής στην πόλη. Πλήρωσε στον Μέρτεν λύτρα με αντάλλαγμα την υπόσχεσή του ότι η μαμά μου δεν θα εκτελεστεί. Αλλά η αδερφή της, η θεία μου, δεν εμπιστεύτηκε τους Γερμανούς. Έτσι, πήγαινε στη φυλακή κάθε μέρα το μεσημέρι για να παρακολουθεί το φορτηγό που θα μετέφερε τους κρατούμενους στον τόπο εκτέλεσης. Και μια μέρα είδε αυτό που φοβόταν: η μαμά μου βρισκόταν στο φορτηγό. Έτρεξε στο σπίτι και είπε στον άντρα της που κάλεσε αμέσως τη Μέρτεν. Τον υπενθύμισε τη συμφωνία τους και προσπάθησε να τον κάνει να ντραπεί επειδή δεν τήρησε τον λόγο του. Ο Μέρτεν είπε ότι θα το εξετάσει και στη συνέχεια έκλεισε απότομα το τηλέφωνο. Εκείνη τη νύχτα ήταν η μεγαλύτερη στη ζωή της θείας και του θείου μου, επειδή ήξεραν πως το επόμενο πρωί, πιθανότατα θα εκτελεστεί η μαμά μου.

Την επόμενη μέρα - στην άλλη πλευρά της πόλης - η μαμά μου παρατάχθηκε σε έναν τοίχο με άλλους κρατούμενους. Και λίγες στιγμές πριν εκτελεστεί, ένας στρατιώτης με μια μοτοσικλέτα BMW έφτασε και έδωσε μερικά χαρτιά στον άνδρα που ήταν υπεύθυνος για την ομάδα εκτέλεσης. Αφαίρεσαν από τη γραμμή τη μαμά μου και μια άλλη γυναίκα. Καθώς έφυγαν, η μαμά μου άκουσε το πολυβόλο να σκοτώνει εκείνους που είχαν μείνει πίσω. Είναι ένας ήχος που κουβαλούσε μαζί της για το υπόλοιπο της ζωής της. Δύο ή τρεις ημέρες αργότερα, απελευθερώθηκε από τη φυλακή. Και μόλις λίγες εβδομάδες μετά, οι Γερμανοί έφυγαν από την Ελλάδα».".

Φωτογραφία τής γλυκιάς μανούλας τού Άλμπερτ Μπουρλά με τον πατέρα του



Ενημερωνόμαστε λοιπόν, ότι η μητέρα τού Αλφέδρου ξέφυγε στην κυριολεξία από την εκτέλεση, ενώ κάποιοι πολλοί πολύ στενοί συγγενείς του, ο παππούς του Αβραάμ, η γιαγιάτου, η θεία του και ο μικρός γιός της, ξέδελφος τού Αλβέρτου εξολοθρεύτηκαν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Τότε ο παππούς του ήταν προφανώς ηλικιωμένος, έχοντας περισσότερα εγγόνια και ο ξαδελφός βρισκόταν σε παιδική ηλικία. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ Ο "ΙΑΤΡΟΣ" ΓΙΟΖΕΦ ΜΕΝΓΚΕΛΕ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΚΡΙΝΟΝΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ.



 Δεν θα εισέλθω στον πειρασμό να περιγράψω αυτά τα πειράματα. Όσοι επιθυμούν ειδική ενημέρωση μπορούν να τα βρουν στο διαδίκτυο. Θα αναρτήσω όμως μια φωτογραφία από τα δίσμοιρα παιδάκια στο κολαστήριο, που θανατώθηκε και το ξεδελφάκι τού Μπουρλά. Δεν γνωρίζω κατά πόσο μεταξύ των εικονιζόμενων παιδιών είναι και αυτό το παιδί, ή κατά πόσο τα εικονιζόμενα παιδιά ήταν φίλοι του. Αυτά ας μάς τα εξηγήσει ο Άλμπερτ Μπουρλά, που αποφάσισε να κάνει ιατρικά πειράματα αρχικά σε ηλικιωμένους και στην συνέχεια στα παιδιά ολόκληρης τής οικουμένης με ένα τοξικότατο προϊόν, που στο ποσοστό, που δεν το αντικατέστησαν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οι πλασέμπο δώσεις, με στόχο να κάνουν αποδεκτή την λεγόμενη "τρίτη δώση", που περιέχει πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση τού δηλητηρίου από τις δύο προηγούμενες.


Βλέπουμε δηλαδή, ότι ο Μπουρλά είναι ένας καιροσκόπος, χωρίς στοιχειώδεις αναστολές,  ένα αχαρακτήριστο υποκείμενο, χωρίς να μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω την αθλιότητα, που προώθησε ενώπιον τής μητρός του και των εξολοθρευθέντων συγγενών του. Εξ άλλου, το λεγόμενο ανθρώπινο είδος επί τού πλανήτου έχει δείξει επανειλημμένα, τον τρόπο που κλείνουμε μπροστά στην πραγματικότητα τα μάτια μας ως άνθρωποι. Δεν τυγχάνω πολέμιος των Εβραίων, αν και προάγω συστηματικά την αντισιωνιστική προπαγάνδα εδώ και τριάντα χρόνια, όταν ακόμη η σχετική βιβλιογραφία ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Σέβομαι και αγαπώ τούς Εβραίους από καρδιάς, όχι όμως όπως κάποιες άλλες δήθεν μετανοημένες ξεφτιλισμένες πρακτοράτζες, που έκαναν τα παιδιά τους υπουργούς. 

Το 1996 μετέβην, μετά από παράκληση μιας Εβραίας φίλης, στο Άμστερνταμ για να βοηθήσω ψυχικά μια Εβραία γριούλα, που ήταν τα πόδια της γεμάτα πληγές και ήταν κρατούμενη παλιά σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί. Με κράτησε αγκαζέ και έκλεγε, καθώς εγώ παρακολουθούσα τα τατουάζ στο χέρι της. Αυτό το γράφω, μόνον για να δηλώσω, ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι το απύθμενο τραύμα στην ψυχή, που φέρουν άνθρωποι, όπως η μητέρα τού Άλμπερτ Μπουρλά. Όμως, ζώντας εδώ και 48 χρόνια στον τόπο τού εγκλήματος, δεν μπορώ να αποσιωπήσω, ότι η προέκταση αυτού τού χώρου βρίσκεται ακριβώς εκεί, που κλιμακώνεται η γενοκτονία σε βάρος τών Παλαιστινίων, από ανθρώπους, που είναι απόγονοι των θυμάτων τού στυγερού Ολοκαυτώματος. Δεν δικαιούμαι να αποσιωπήσω στην σφαγή των αμάχων γυναικών και παιδιών στα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα στον Λίβανο με διαταγή τού ανθρωποχασάπη αριέλ σαρόν. Αυτός δεν ήταν όμως μόνος στο αποτρόπαιο έγκλημα. Αυτός έδωσε την διαταγή, τα πολυβόλα όμως χειρίστηκαν πολλοί άλλοι. Το ίδιο ισχύει για τα καθίκια γερμανούς πιλότους, που βομβάρδισαν τούς αμάχους στην Σερβία.

      
Οι αντιδυνάμεις γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα καλύτερα από όλους. Όταν πρόκειται να οδηγήσουν σε συνθηκολόγηση κάποιον υποψήφιο μάρτυρα, είναι επόμενο να στοχεύσουν πρώτα στους άκρατους καιροσκόπους, που ξεπουλάνε τα πάντα για το τομάρι τους.

      Μέσα από αυτό το πρίσμα νομίζω, ότι αξίζει να προδίοριστεί περισσότερο η αντίθεση τού Ουρανού στούς Άρη/Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο τού μπουρλά, που έκανα σε προηγούμενο κεφάλαιο, βάσει αυτού που θεωρώ, ως το πλέον πιθανό ενδεχόμενο, τουτέστιν να βρίσκεται πλέον ο μπουρλά σε φάση προστατευόμενου μάρτυρος. Μια αντίθεση δεν αποβαίνει πάντοτε ασύμφορα δυσμενής. Αλλά συχνά είναι σε θέση να πυροδοτήσει και πολύ ευνοϊκές, ή ακόμη και ευεργετικές, εξελίξεις, ανάλογα με τον τρόπο που θα την χειριστεί το επιρρεαζόμενο υποκείμενο. Ίσως το πρήξιμο στην αριστερή πλευρά τού προσώπου τού μπουρλά, που είναι η πλευρά τού θυμικού και τα χαμόγελα του να υποδηλώνουν μια χαλάρωση. Αυτά που θα ξεράσει ως μάρτυρας, εφόσον ισχύει αυτή η υπόθεση, δεν ελαφρύνουν κάπως την ζοφερή θέση του σε όσα πρόκειται ακολουθήσουν με την Νυρεμβέργη Β΄, αλλά είναι και η αποπληρωμή ενός πολύ ματωμένου γραμματείου, που χρωστάει στην μητέρα του και τούς συγγενείς του, που εξοντώθηκαν με φρικτό τρόπο από τούς ναζιστές. 
    
     Κάποια καλή φίλη, που σχολίασε την ανάρτηση στον πιστό μας φίλο και αποφασιστικό αρωγό "Διόδοτο", εντόπισε, ότι η αντίθεση αυτή θα περάσει από μια πολύ επικίνδυνη περιοχή του ζωδίου τού Ταύρου, που βρίσκεται ο φονικότερος των αστεροειδών Αλγκόλ, που παρομοιάζεται με την μέδουσα, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονται και η Αλκυών με τις υπόλοιπες Πλειάδες. Και μάλιστα, στον απόηχο τής πολύ δύσκολης πανσελήνου τής 4ης Νοεμβρίου. Ας μην παραβλέπουμε επί πλέον, ότι το ωροσκόπιο τού μπουρλά δείχνει, ότι βαθμηδόν θα προσέλθουν στην συνέχεια σε αυτήν την αντίθεση επίσης ο Ήλιος και ο Ερμής τού ωροσκοπίου τού μπουρλά. Πρόκειται για προαναγγελία ενός σαφούς καταιγισμού. Κάθε άνθρωπος παραμένει πάντοτε ευάλωτος απέναντι σε ύπουλες ενέργειες αυτών, που διαθέτουν ακόμη μη ευκαταφρόνητη πρόσβαση σε μόχλευση τού κακού. Εάν έχει συνθηκολογήσει πράγματι ο μπουρλάς, τότε βρίσκεται υπό συνθήκες προστασίας των Αντιδυνάμεων. Όμως, ότι και αν επενεργούν οι άνθρωποι, υπέρ άνω όλων βρίσκεται η Θεία Δικαιοσύνη και οι σιδηροί νόμοι τού κάρμα. Και αυτοί δεν χαλαρώνουν με συνθηκολογήσεις, αλλά μόνον με ειλικρινή μετάνοια πάσης συντετριμμένης καρδίας, που βρίσκει παρηγορία υπό την σκέπην τής Χάριτος. 

    Ευχαριστώ θερμά όλους τούς φίλους και τις φίλες, που είχαν την καλωσύνη να παρακολουθήσουν μια ανάρτηση, που η επεξεργασία της έγινε σταδιακά και η ολοκλήρωσή της διήρκεσε περισσότερες ημέρες.

 

bostopel.blogspot.com 

 

45 σχόλια:

  1. Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του Μπουρλά από τον αστρολόγο Γιώργο Βασιλάκο, σύμφωνα με την κλασική αλλά και την ουράνια αστρολογία.

    Αλβέρτος Μπουρλά. Ο Αστρολογικός του χάρτης.https://www.youtube.com/watch?v=e7qemjvu3mM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου,

      απίστευτη συγχρονικότητα!!!
      Είδα το σχόλιό σου και το ανέβασα, αφότου 3 λεπτά πριν πρόσθεσα συνέχεια του άρθρου του Διονύση μας, με παρουσίαση του ίδιου βίντεο!
      Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται..

      Διαγραφή
  2. https://attikanea.info/%CE%9C%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%9D%CE%BF%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B7-%CE%A3%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%97-%CE%A4%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%99%CE%91-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%A4%CE%95-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%87%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το 2025 και όχι το 2024 ή το 2026 ;
      Δεν ρωτώ ειρωνικά. Ξέρει κανείς κάτι για το 2025 ; Και ποιόν μήνα ;

      Έρρωσθε
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Ναι υπαρχει...εχει να κανει με την μηδενικη μοιρα στον κριο...αλλά δεν θυμαμαι σε ποιον πλανητη...κατι περιμενουν την ανοιξη αυτου του ετους...
      Υπαρχει αναλυση στο ytube απο αστρολογους... παντως οσοι απο εμας επιβιωσουμε μεχρι τότε...θα δουμε και θα ακουσουμε πολλα.
      Κωνσταντινα...

      Διαγραφή
  3. τι εγινε τωρα;;;πηγα σε μαγισσες σε χαρτοριχτες....πιστευετε σε αστρολογιες κι αλλες τετοιες μπουρδες;;;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούλα μου,

      η αρχαιοελληνικής βάσης αστρολογία με την οποία ασχολούνται ο Διονύσης, ο ΕργΔημΕργ, ο Βασιλάκος και λίγοι άλλοι,
      καμία σχέση δεν έχει με τις μπούρδες που μας έχουν συνηθίσει αριστερά δεξιά.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Σούλα,

      ιδιαίτερα πολύτιμο το σχόλιό σου. Πράγματι αρμόζει να μιλάμε έξω από τα δόντια και μεταξύ φίλων να κυριαρχεί η ειλικρίνεια. Αυτή η διαδικασία παρέχει την δυνατότητα να προσπαθούμε να υπεισέλθουμε σε σημαντικά θέματα, που ίσως (προσωρινά) να παρακάμπτουμε. Χαίρομαι για κάθε είδους αμφισβήτηση, ιδιαίτερα όταν αυτή είναι καλοπροαίρετη, άσχετα πόσο σκληρή είναι αυτή, ή πόσο αφοριστικός μπορεί να είναι ο χαρακτήρας της. Συν-ζήτηση σημαίνει αναζήτηση από κοινού, χωρίς μισόλογα, ενδοιασμούς, εκπτώσεις για λόγους σκοπιμότητος και ψεύτικες φιλοφρονήσεις.
      Εκτιμώ, ότι η αντίρρηση που έκφρασες, δεν αφορά μόνον εσένα. Αρκετοί είναι κατά την γνώμη μου, οι επισκέπτες τού κειμένου, που εάν δεν είναι τελείως κάθετοι ενάντια στην ισχύ τής αστρολογίας, έχουν περισσότερες ή λιγότερες επιφυλάξεις απέναντί της, άρα πολύ ορθά έθεσες το ζήτημα.
      Κανονικά, όταν ξεκίνησα να γράφω αυτήν την ανάρτηση, όφειλα να ξεκινήσω με το θέμα που έθεσες. Όμως, στην συγκεκριμένη διερεύνηση δρώ κάτω από πίεση χρόνου, με στόχο να γίνει μια διείσδυση σε θέμα, που θεωρώ όχι μόνον επίκαιρο αλλά και φλέγον (και από ότι συνειδητοποιώ στην πορεία, αυτό είναι πολύ περισσότερο φλέγον από ότι εκτιμούσα, όταν ξεκίνησα να επεξεργάζομαι αυτήν την ανάρτηση). Έτσι θεώρησα, ότι εδώ κάνω χρήση τής αστρολογίας ως ερμηνευτικού και διερευνητικού εργαλείου και όπως θα φανεί στην συνέχεια, η παρούσα αναφορά θα επεκταθεί πολύ πέραν των αστρολογικών διαστάσεων τού θέματος.
      Στην επεξεργασία του προηγούμενου θέματος, που ο Κώστας είχε την συναγωνιστική αρωγή να προβάλει και εδώ, είχα προαναγγείλει κάποια αναφορά αστρολογικού περιεχομένου στο τρίτο μέρος (η οποία μετατίθεται στο τέταρτο μέρος). Εκεί είχα σκοπό, πριν κάνω συγκεκριμένη μνεία αστρολογικού περιεχομένου, να καταθέσω αναλυτικά την άποψή μου, σχετικά με την ισχύ τής αστρολογίας, ώστε να ανταποκριθώ στην δεοντολογία τής ενασχόλησης με μια τέχνη, που σαφέστατα γνωρίζω, ότι η ισχύς της υπόκειται σε έντονη αμφισβήτηση από αρκετούς φίλους και φίλες. Κατάσταση, που θεωρώ καθόλα κατανοητή και δικαιολογημένη. Σχετικά με τις υπάρχουσες αμφιβολίες δεν ευθύνονται όσοι θέτουν ερωτηματικά, αλλά αυτοί που καλούνται να δώσουν απαντήσεις, ιδιαίτερα στην περίπτωση που θεωρούν, ότι είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το κενό. Και οπωσδήποτε, είμαι ο τελευταίος, που απαιτεί από τον καθένα, που μού προσφέρει την χαρά να διαβάζει τα κείμενά μου, αυτός να είναι σώνει και καλά ειδικός επί παντός επιστητού. Η ευθύνη τής τεκμηρίωσης πέφτει κυρίως στούς ώμους αυτών, που αποτολμούν αναλύσεις, παρά ότι, όλοι καλούμεθα να δείξουμε ερευνητικό ενδιαφέρον, πέραν τής όποιας εφυσήχασης.
      Επί τού προκειμένου, η αστρολογία αφορά συσχετισμό του μακροκόσμου (σύμπαν) με τον μεσόκοσμο, όπου εκδηλώνεται κατά βάση η δική μας ύπαρξη. Όμως φρονώ, ότι δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε σε συσχετίσεις μακροκόσμου – μεσοκόσμου, χωρίς να εξετάσουμε τούς συσχετισμούς μεσοκόσμου – μικροκόσμου, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να υπεισέλθουμε σε σημαντικά θέματα τής κβαντικής φυσικής. Αισθανόμενος ότι διαθέτω τον στοιχειώδη εξοπλισμό να αποτολμήσω ένα τέτοιο βήμα, σύντομα θα το πράξω. Ίσως στον επίλογο τής επεξεργασίας αυτής τής διερεύνησης. Θεωρώ όμως, ότι τέτοιου είδους διαδικασίες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στο πόδι, ενώ από την άλλη μεριά, δεν αρμόζει να τις αναβάλουμε επ' αόριστον. Επειδή προς ώρας θεωρώ σκόπιμο να ασχοληθώ με την ανάπτυξη τού καθ΄ εαυτόν θέματος, κάνω έκκληση στην υπομονή σου, να διαβάσεις την συνέχισή του. Με την υπόσχεση, ότι το συντομότερο δυνατόν θα τοποθετηθώ αναλυτικά στο ζήτημα που έθεσες. Χωρίς να έχω την αφελή προσδοκία, ότι αυτά που πρεσβεύω σχετικά, είναι οπωσδήποτε εκ προοιμίου ικανά να πείσουν. Όμως σχετικά με την αμφισβήτηση που εκφράζεις, διαθέτω αναλυτική άποψη και σύντομα θα την καταθέσω.

      Διαγραφή
    3. τωρα με εκανες κομματια....δεν ξερω τι να πω...χιλια συγγνωμη απο μια ασχετη γαιδουρα...Σουλα

      Διαγραφή
    4. Σουλάκι,

      μην ξαναχρησιμοποιήσεις για τον εαυτό σου τέτοιες εκφράσεις. Όλοι εδώ μέσα σε υπεραγαπούν και γνωρίζουν καλά πως το αντιληπτικό σου πεδίο είναι πολύ μπροστά σε όλα σχεδόν τα θέματα.

      Kαλή Κυριακή babe!

      Διαγραφή
    5. Σούλα δεν είσαι η μόνη με αυτούς τους προβληματισμούς.

      Φταίει που ΔΕΝ έχουμε τη ΓΝΩΣΗ περί αστρολογίας. Ούτε καν περι αστρονομίας. Για αυτό τα θεωρούμε λίγο πολύ "μπαρούφες" και όταν τα διαβάζουμε τα προσπερνάμε στα γρήγορα και δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε.

      Όμως σκέφτωμαι το εξής. Μήπως στα "χαμένα" κείμενα των προγόνων μας υπάρχουν ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΕΣ αστρολογικές αναφορές ; Γιατί αστρονομικές ξέρουμε οτι υπάρχουν.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    6. Καλή μας φίλη Σούλα,
      με το πρώτο σχόλιο ήσουν αφοριστική απέναντι στην αστρολογία, με το δεύτερο απέναντι στον εαυτό σου. Το πρώτο σχόλιο αποδέχθηκα με μεγάλη ευχαρίστηση, το δεύτερο όμως δεν το δέχομαι. Είσαι από τις πιο τακτικές σχολιάστριες εδώ και τα σχόλιά σου χαρακτηρίζονται από ευθυκρισία και χιούμορ. Όσο αφορά κάποιες ιδιότητες, που απόδωσες στον εαυτό σου ζητώντας συγγνώμη, νομίζω, ότι δεν τίθεται για κανένα λόγο τέτοιο θέμα. Υπάρχει πιο συμπαθές ζώο από το γαϊδουράκι; Ο Χριστός επέλεξε να εισέλθει στα Ιεροσόλυμα καθισμένος επάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και όταν το πλήθος τών πιστών τον έραναν με βάγια, ταυτοχρόνως εράνετο και το γαϊδουράκι. Για ποιον λόγο έγινε όμως αυτή η επιλογή; Το γαϊδουράκι μπορεί να είναι εμονικό, είναι όμως ταυτοχρόνως και πολύ υπομονετικό. Καμία από αυτές τις ιδιότητες δεν είναι αφ' εαυτού αρνητική. Όσο αφορά τις αρχές μας, αρμόζει να εφαρμόζουμε εμμονή. Οχι όμως απέναντι στα λάθη μας. Και όσο αφορά τις προκλήσεις, που δεχόμαστε από την ζωή, αρμόζει να δείχνουμε υπομονή. Η υπομονή όμως δεν είναι καλή, όταν καταπίνουμε άπραγοι τα ραπίσματα, που δεχόμαστε από την εξουσία. Αλλά και η άγνοια δεν είναι αφ' εαυτής αρνητική. Ούτε όμως και η γνώση είναι αφ' εαυτής θετική. Ας μην παραβλέπουμε, ότι η λέξη άγνοια περιέχει την ίδια ρίζα με την λέξη αγνότητα. Η αγνότητα είναι η άγνοια τής πονηρίας και τής αμαρτίας. Όσα αφορά την γνώση, οι γραφές την ανάγουν πρωταρχικά στο “δέντρο τής γνώσεως τού καλού και τού κακού”. Όταν όμως τρεφόμαστε με το Ξύλον τής Ζωής, δεν χρειαζόμαστε το δέντρο τής γνώσεως. Τι υποδεικνύει αυτός ο συμβολισμός; Η πραγματική γνώση δεν εδράζεται στην νόηση, αλλά στην καρδιά. Όπως είπε κάποιος Λογοτέχνης χαρακτηριστικά: Δεν είναι η γνώση το φώς, αλλά το Φως η Γνώση. Εάν προσπαθούμε να έχουμε καθαρή καρδιά, εάν είμαστε ευαίσθητοι και συμπονούμε, εάν μαχόμαστε υπέρ τής Δικαιοσύνης, τότε το Φως του Ελέους θα μάς ανοίξει διάπλατα την αυλαία τής Αλήθειας. Μόνη νόηση είναι η Δικαιοσύνη. Βεβαίως βοηθούν τα μέγιστα και η μελέτη και η ενημέρωση. Με στόχο όμως να πραγματώσουμε την οδό τής καρδιάς.
      Η αντίρρηση και η διαφωνία αποτελούν την βάση παντός διαλόγου. Αξίζει να τα εφαρμόζουμε όπως εσύ με παρρησία. Τέτοιες πρακτικές οφείλουμε να τις καλωσορίζουμε, διότι μάς παρέχουν την δυνατότητα να εμβαθύνουμε σε πράγματα και φαινόμενα, που απασχολούν και άλλους, οι οποίοι όμως αποφεύγουν συχνά να μπουν σε διαφωνίες και να χαλάσουν την ζαχαρένια τους. Εγώ λέω: Αμφισβητήστε με, προσπαθήστε να ανατρέψτε τις απόψεις μου, ξεσκίστε με με τις αντιρρήσεις σας. Όπου έχετε δίκιο, καλό θα μού κάνετε. Όπου ίσως όμως μπορεί να σταθεί και μια άλλη άποψη από την δική σας, καθήστε να συζητήσουμε. Εάν δεν βρισκόμαστε στην εικονική πραγματικότητα, θα κέρναγα και καφέ και τσιγαράκι. Όπως είπε ο ΓΑΠ: Λεφτά για να κερνάμε τούς φίλους υπάρχουν πάντα.

      Διαγραφή
    7. αχ μωρε Διονυση τι γλυκος που εισαι...σ ευχαριστω παρα πολυ για την κατανοηση,οσο για το καφεδακι ευχαριστως οταν ανεβω Αθηνα θα συναντηθουμε οπωσδηποποτε μαζι με Κωστα ,και Αριστομαχο...Αλλωστε χρωσταω στον Αριστομαχο και τον Κωστα λαχανοντολμαδες,κι σ εσενα εννοειται..φιλια να εισαι παντα καλα,και σ ευχαριστω παρα πολυ.....Σουλα

      Διαγραφή
    8. Μην ανησυχείς Σούλα μου, ο ΣΠΟΚ-ΤΑΥΡΟΣ θα τον διακτινίσει, Βερολίνο-Αθήνα 10 δευτερόλεπτα.

      Διαγραφή
    9. α δεν ειναι εδω;;;κι εγω που νομισα.....Σουλα

      Διαγραφή
    10. Με το που θα βρεθεί στην Αθήνα ο Διονύσης μας, Σούλα μου, θα σε ενημερώσω αμέσως να ετοιμάσεις λαχανόφυλλα! 🙂

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ Κώστα,

    για μια φορά ακόμη θερά ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Το δεύτερο μεγάλης καταλυτικής σημασίας για το κάρμα τού Άλμπερτ Μπουρλά αφορά την πιο σύντομη χρονική περίοδο, με εκκίνηση τα τέλη τού περασμένου Δεκεμβρίου,"
    Η συγκριμένη φράση περιέχει παρόραμα. Η εκκίνηση γίνεται στα τέλη τού περασμένου Οκτωβρίου και όχι Δεκεμβρίου, ξεκίνησε δηλαδή πριν δυο περίπου εβδομάδες με την Πανσέληνο στον Κριό στις 20 Οκτωμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διόρθωσα φίλε Διονύση, ευχαριστώ.

      Όσο, για την είδηση, θα συμφωνήσω, μαζί και ο Αριστόμαχος, ότι "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ".

      Ελπίζω μόνο, να δούμε ανατροπές γρήγορα, πράγμα που δεν μπόρεσα όμως να διακρίνω ξεκάθαρα και στις αστρολογικές αναλύσεις.

      Διαγραφή
  6. Πολύ καλή ανάλυση.Το δεύτερο μισό του Ζυγού μέχρι και το μισό του Σκορπιού είναι ιδιαίτερα βαρύ,γιατί εκεί έχουμε την πλήρη ήττα των δυνάμεων του φωτός.Είναι η απόλυτη έξαρση του Κρόνου αλλά και δύναμη του σκότους.Αν κάποιος έχει κάνει κατάχρηση θα υποστεί καρμική τιμώρια,σύμφωνα με τις πύλες του Carelli.Αλλά και ο Σκορπιός σαν ζώδιο συνδέεται με δηλητήρια αλλά και με θεραπείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε/η μου καλέ/ή,

      Υποκλίνομαι. Το σχόλιό σου μού άνοιξε νέο παράθυρο γνώσεων και έρευνας. Αλλά με προσάρμοσε και στα κιλά μου, για να μην πολυκάνω τον έξυπνο. Υπογράφεις ως "άγνωστος". Εάν δεν είσαι όμως ήδη αρκούντως γνωστός, εύχομαι, οι απόψεις σου και η διαφώτηση που παρέχουν, να φθάσουν πολύ μακρυά.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ.Ασχολούμε με την αστρολογία απο το 2008 σε προσωπικό επίπεδο,γιατί η εργασία μου δεν έχει καθόλου σχέση με αυτό το αντικείμενο.Το ξεκίνησα μετά απο πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζα εκείνο το διάστημα,με σκοπό να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου.Μέσα απο τον αστρολογικό μου χάρτη κατάλαβα τα λάθη μου,τις αδυναμίες μου αλλά ταυτόχρονα και τη δύναμή μου.Πιστεύω οτι με βοήθησε να γίνω λίγο καλύτερη σαν άνθρωπος και πριν με πυροβολήσει κάποιος να πώ ότι πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού και για μένα δεν αναιρεί το ένα το άλλο.Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε,γιατί πριν απο χρόνια σε ένα ταξίδι στο Πήλιο διαπίστωσα οτι μέσα σε μιά εκκλησία υπήρχε τοιχογραφία με τα 12 ζώδια.Η έννοια της αστρολογίας είναι παραξηγημένη,γιατί φταίει ο τρόπος που έχει χρησιμοποιηθεί.Σχετικά με τα γεγονότα έχω την αίσθηση οτι ίσως η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 που συνδέεται με τον Algol και τον μύθο του Περσέα που έκοψε το κεφάλι της Μέδουσας ίσως δείξει κάτι.Φυσικά κανείς ακριβώς δεν ξέρει τι θα φέρει αλλά στο παρελθόν έχει σχετιστεί με σεισμούς,πολλούς θανάτους,με πτώση ηγετών ή δημοσίων προσώπων,με πράξεις προδοσίας ή την αντικατάσταση μιάς ιδεολογίας με μιά άλλη.Ευχαριστώ και πάλι. Ευρυδίκη

      Διαγραφή
  7. ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΟΜΟ .
    ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΠOΥΡΛΑ ;
    ΜΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΟΜΟ ;
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ UNIVERSAL BLESSING .
    ΠΙΘΑΝΟΝ ,Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ .
    ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ .
    ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΔΑΚΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ .
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ,ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΟ .
    ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ .
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ,ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ,ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ .
    ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΗ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ .
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,ΟΤΙ ΠΑΣΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ .
    ΑΛΛΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ .
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΛΟΓΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,
      Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΤΥΠΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ, ΟΠΟΤΕ... ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ, ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΥΔΟΚΙΑ.
      ΙΔΩΜΕΝ.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ.

    Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΜΕΣΑ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ. ΤΙΣ ΛΕΩ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΙΜΠΟ.
    ΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΟΒΙΝΤ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ.
    Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ. Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ.

    Υ.Γ.
    ΜΠΟΥΡΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΕΦΥΓΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ 7,5 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑ-ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΝΑ ΣΕ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ.

    ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΛΙΣΤΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕ SERIAL NUMBER ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

    ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΕΣ, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

    ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ AΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ;
    Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΚΑΝΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ, ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ BARCODE TOY ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΕΚΤΟΣ.

    ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ME BARCODE ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡAΓΜΑΤΩΝ;

    AKOY ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ 7 ΕΞΑΜΗΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ,
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΟΝΙΟΓΕΝΕΙΣ - ΕΡΠΕΤΟΓΕΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,
    ΠΟΥ Η ΚΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ;
    ΣΑΒΒΑΤΟ= SATURN= ΚΡΟΝΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ;
    ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΤΟΥΜΕ,
    ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πές τα βρε ΗΛΙΑ+++ !!!! ΔΕΝ το καταλαβαίνουν ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Δεν ξέρω γιατί τα κατανοούν κάποιοι και κάποιοι άλλοι όχι !!

      Για εμενα, τρείς είναι οι πιθανές εξηγήσεις για το "φαινόμενο" άλλοι να τα κατανοούν και άλλοι όχι.

      Η πρώτη είναι οτι οι άνθρωποι που βλέπουν αυτά που λές είναι "παλαιές" ψυχές και τα μαθήματα που έχουν πάρει μετά τις διαδοχικές ενσαρκώσεις, τους βοηθούν να δούν αυτό που δεν βλέπουν οι "νέες" ψυχές.

      Η δεύτερη είναι οτι οι άνθρωποι που βλέπουν αυτά που λές ΔΕΝ είναι ίδιοι με τους άλλους. Δεν το λέω ρατσιστικά. Εννοώ οτι οι κατανοούντες έχουν μέσα τους "κάτι", το οποίο τους βοηθά να αντιλαμβάνονται διαφορετικά τις καταστάσεις. Ίσως είναι το ΙΧΩΡ, δεν είμαι σίγουρος. Μην ξεχνάς οτι ΕΛΛΗΝΕΣ υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη και είναι ΣΑΦΩΣ περισσότεροι απο όσους μας λένε. Πολλοί απο αυτούς δεν μιλάνε καν Ελληνικά και δεν ξέρουν την καταγωγή τους που έχει χαθεί στα βάθη των αιώνων. Για να έχει ενεργοποιηθεί όμως το ΙΧΩΡ πρέπει να έχουν ξεκλειδώσει οι κοιμησμένες (άχρηστες τις λένε οι άχρηστοι "επιστήμονες") έλικες του DNA τους.

      Η τρίτη είναι οτι στους ανθρώπους που βλέπουν αυτά που λές έχει ήδη ξεκινήσει η ενεργοποίηση της επίφυσης. Η ενεργοποίηση αυτή προκαλείται λόγω ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ γεγονότων, πχ κύμα φωτονίων που έχουμε εισέλθει εδώ και κάποια χρόνια κλπ. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν όχι πιο ευαίσθητη επίφυση, αλλά πιο "καθαρή" απο μολύσμένες τροφές κλπ. Πάντως τα τελευταία 2-3 χρόνια ειδικά, εγώ τουλάχιστον τον Ήλιο δεν τον βλέπω "ίδιο" με πριν. Εννοώ την "ποιότητα" της λάμψης του. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη διαφορά. Πχ ενώ πριν, στην ανατολή του, μπορούσα να τον κοιτάξω κατάματα έστω και για ένα δευτερόλεπτο, τώρα είναι αδύνατο !!

      Πιστεύω οτι και οι παραπάνω τρείς αιτίες είναι πιθανές ή συνδιασμός τους. Το σίγουρο είναι οτι σταδιακά ΟΛΟΙ οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ (όχι όλοι οι κάτοικοι) του πλανήτη θα δούν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Το πόσοι έχουν αργήσει να σώσουν τον εαυτό τους, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ με την ελεύθερη βούλησή τους να λάβουν το μπόλι, είναι άλλο θέμα !!

      Έρρωσο

      Διός Κούρος


      Διαγραφή
    2. @02:29 τελικά ποιά είναι αυτά τα φάρμακα;

      Διαγραφή
    3. Φίλε Διόσκουρε,

      με το τελευταίο θέμα, αυτό της μειωμένης αλλά ενοχλητικής ηλιοφώτησης τα τελευταία χρόνια, έχει επισταμένα ασχοληθεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ. Ας ελπίσουμε ότι αν δει το σχόλιο σου θα μάς εξηγήσει δυο τρία πράγματα.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    4. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:35, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ DONALD JOHN TRUMP, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ Η ΑΖΙΘΡΟΜΥΚΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

      Διαγραφή
    5. ΦΙΛΕ ΔΙΟΣΚΟΥΡΕ,
      ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ,
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΖΩΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ: Πάντως τα τελευταία 2-3 χρόνια ειδικά, εγώ τουλάχιστον τον Ήλιο δεν τον βλέπω "ίδιο" με πριν. Εννοώ την "ποιότητα" της λάμψης του. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη διαφορά. Πχ ενώ πριν, στην ανατολή του, μπορούσα να τον κοιτάξω κατάματα έστω και για ένα δευτερόλεπτο, τώρα είναι αδύνατο !!

      ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ: Φίλε Διόσκουρε,

      με το τελευταίο θέμα, αυτό της μειωμένης αλλά ενοχλητικής ηλιοφώτησης τα τελευταία χρόνια, έχει επισταμένα ασχοληθεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ. Ας ελπίσουμε ότι αν δει το σχόλιο σου θα μάς εξηγήσει δυο τρία πράγματα.

      ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.
      ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ.
      Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟΣ, Η ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΗ, ΑΣΠΡΟΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ.

      ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΛΙΟ,
      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΛΑΟΙ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D.
      Ο ΗΛΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΡΙΣΗ ΟΡΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΕΞΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΡΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ.

      ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  10. "Επειδή ο αριθμός των συνδυασμών (των στοιχειών τριών πολυπληθών διαφορετικών συνόλων) είναι τεράστιος, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί στην βιβλιογραφία ο κάθε συγκεκριμένος συνδυασμός τριών διαφορετικών παραγόντων. Η βιβλιογραφία παρέχει κατά βάση τούς συνδυασμούς των συνόλων ανά δυο (πχ. πλανήτες και ζώδια, ή πλανήτες και γωνίες). Οπότε πρέπει να τεθούν κατά την διαδικασία των ερμηνειών, πέρα από την αντίστοιχη βιβλιογραφία, τόσο οι εμπειρίες, όσο και διαίσθηση τού κάθε αναλυτού".

    Υποκλίνομαι στην διορατικότητα και στην εξαιρετική ανάλυσή σου, αγαπητέ Διονύση, πέρα από τις πολύ διαφωτιστικές αστρολογικές αναλύσεις του Βασιλάκου!!! Ιδιαίτερα, στην πάρα πάνω παράγραφο τα είπες όλα περί της ικανότητας του ερευνητή στις αστρολογικές αναλύσεις. Οι περισσότεροι που ασχολούνται με την αστρολογία έχουν μάθει να παπαγαλίζουν ένα μπούσουλα, χωρίς καμία ικανότητα κρίσης και συνδυαστικής σκέψης. Γι' αυτό, η δική σου ανάλυση είναι μακράν μπροστά από αυτή του κάθε επαγγελματία "ειδήμονα" στα περί συμπαντικών ενεργειών. Σημαντικός λόγος που σκεπτόμενοι καλοπροαίρετοι άνθρωποι απορρίπτουν την Αστρολογία, ως ένα πεδίο τσαρλατανισμού, θράσους και άγνοιας. Λαμπρή εξαίρεση (από τις λίγες που υπάρχουν) ο Βασιλάκος, γι' αυτό και τον παρακολουθώ ανελλιπώς.
    Δεν ξέρω αν σκοπεύεις να συνεχίσεις με το θέμα, αλλά θα ήθελα να συμπληρώσω ότι όλα τα τεκταινόμενα στο χάρτη του, σε σχέση με τη συγκεκριμένη ημέρα - λίγο μετά τη φάση της Νέας Σελήνης (4/11)- θα εκδηλωθούν στην πανσέληνο και έκλειψη στις 19/11, επάνω στη χειρότερη μοίρα του Ταύρου όπου εκεί κατοικοεδρεύει ο χειρότερος και ίσως ο φονικότερος αστεροειδής, ο Αλγκόλ (ή η Μέδουσα που αποκεφάλισε Περσέας), ενώ ελάχιστα πιο κει βρίσκονται η Αλκυών με τις υπόλοιπες Πλειάδες.....!!! Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σου επάνω σε αυτό.
    Επίσης, βλέποντας το βίντεο με το Μπουρλά μου φάνηκε πραγματικά πολύ περίεργη αυτή η μαύρη"κορνίζα" πίσω του, ξεκάρφωτη με το όλο περιβάλλον. Επιπλέον, πρόσεξα κάτι περίεργα αφύσικο και στο λαιμό του. Υπάρχει γύρω του σαν μια μικρή σαμπρέλα φουσκωμένη γύρω του, που δεν θυμίζει το σύνηθες διπλοσάγονο. Αυτό σε συνδυασμό με το βίντεο που κυκλοφορεί σχετικά με τις παραμορφώσεις του λαιμού του, μου φαίνεται αρκετά περίεργο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αναστασία,

      σε ευχαριστώ για τα μονίμως καλά σου λόγια. Κατά την γνώμη μου υπάρχουν αρκετοί αστρολόγοι στην Ελλάδα, εκτός του Γιώργου Βασιλάκου, που είναι πολύ καλοί. Θεωρώ τον Γιάννη Ριζόπουλο (ο "μάγος") που ανέβαζε παλαιότερα βίντεο με πολύ δυνατές πολιτικές αναλύσεις στο Astrology.gr. Μια άλλη πολύ δυνατή αστρολόγος είναι η κυρία Αλέκα Δουζίνα, που έχει κάνει ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο για την περίοδο μεταξύ Οκτωβρίου μέχρι το τέλος τού έτους. Στο τέλος αυτού τού βίντεο υπάρχει και μια ιδιαίτερα γοητευτική εκτέλεση τού τραγουδιού "Δρόμοι Παλιοί":

      Φθινοπωρινή Ισημερία 2021: Τι μας επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο!
      https://www.youtube.com/watch?v=AI2IglAwKqs

      Στο αστρολογικό θέμα που θέτεις, νομίζω ότι την αστρολογική εκτίμηση, που έκανα σε αυτήν την ανάρτηση, σχετικά με την αντίθεση τού Ουρανού στούς Άρη/Ποσειδώνα τού Μπουρλά, πρέπει να την προσδιορίσω ακόμη περισσότερο, μετά τις διαπιστώσεις, που κατάθεσα στην συνέχιση τού κειμένου, αναφέροντας το ενδεχόμενο τού προστατευόμενου μάρτυρος. Μια αντίθεση δεν αποβαίνει πάντοτε ασύμφορα δυσμενής, ως γνωστόν, αλλά είναι σε θέση να πυροδοτήσει και πολύ ευνοϊκές, ή ακόμη και ευεργετικές, εξελίξεις, ανάλογα με τον τρόπο που θα την χειριστεί το επιρρεαζόμενο υποκείμενο. Το θέμα αυτό έχει κάποιες προεκτάσεις, που θα ήθελα να αναπτύξω με την συνέχιση τής ανάρτησης, δίνοντας κάποιες ερμηνείες σε δεδομένα τού βίντεο τού Μπουρλά στο CNN, όπως το εικονιζόμενο φέρετρο. Ο συγκεκριμένος εντοπισμός σου φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα ήθελα όμως να προσδώσω την αναγκαία έκταση στην τοποθέτησή μου στις πολύ εύστοχες παρατηρήσεις σου στα πλαίσια τής πορείας διαμόρφωσης τής ανάρτησης.

      Διαγραφή
  11. Είναι ερπετοειδές, όπως καί η Βασιλομήτωρ...👑 of England.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα μόλις παρατηρούσα τη φωτογραφία από το βίντεο με το Μπουρλά. Την παρατήρησε κανείς πολύ καλά; Ε, λοιπόν μεγεθυνετέ την- αν και από τον υπολογιστή σίγουρα δεν χρειάζεται - και....είναι τελικά μάσκα. Το πουκάμισο είναι λίγο ανοιχτό και το δέρμα πιο κάτω είναι πιο σκούρο. Στο στήθος του το υλικό της μάσκας είναι ασύμμετρα κομάντο και φαίνεται καθαρά το μασκαραλίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου αντιστέκεται ακόμα και η συσκευή του κινητού σου Αναστασία, χαχαχα
      Σού έκανε "κομάντο" την λέξη "κομμένο".

      Πάμε στο βίντεο τώρα, αν εννοείς αυτό από το CNN:

      Υπάρχει μόνο ένα μονόπλανο με τον Μπουρλά, στην αρχή, και κρατάει 9 δευτερόλεπτα. Έχω πολύ μεγάλη οθόνη, έβαλα και ευκρίνεια στο βίντεο 1080p.
      Το δέρμα φαίνεται πιο σκούρο χαμηλά στο λαιμό, επειδή το πουκάμισο δημιουργεί σκιά. Κι επειδή φαίνονται οι μετατοπίσεις της σκιάς σε σχέση με την κίνηση του κεφαλιού, αποκλείουμε την περίπτωση διχρωμίας, άρα μάσκας που τελειώνει εκεί. Έτσι την πάτησαν πολλοί και με ένα βίντεο συνέντευξης Μπάιντεν.
      Το μόνο περίεργο που υπάρχει είναι οι 4-5 ζάρες που κάνει ο λαιμός όταν για λίγο σκύβει το κεφάλι του ο Μπουρλά στο 00:14 έως 00:16. Αλλά κι αυτό δεν ξέρω αν είναι ένδειξη ότι φοράει μάσκα, αν κρίνουμε από την ολοφάνερη γενικά και μάλλον εκ φύσεως λιπαρότητα και πλαδαρότητα του δέρματος του Μπουρλά, παρότι δεν είναι πολύ μεγάλος.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ 4:38
      KAI ΣΤΟ 5:40
      ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ 5:41 ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΝΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΑ ΤΟΞΑ ΡΥΤΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΚΥΚΛΩΝ.
      ΑΝ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΒΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΑ.

      ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΜΑΣΚΑ, https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/Albert_Bourla.jpg ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΠΙΟ ΣΤΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟ ΣΤΟΜΑ.

      ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.

      ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ.
      https://twitter.com/klimhs13/status/1457834383239434243

      Διαγραφή
    3. https://twitter.com/klimhs13/status/1458501760373374984
      ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
      ==========================================================

      https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1458118722170802177
      ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ,
      Ο DONALD TRUMP ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ.
      ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ.
      il Donaldo Trumpo
      ΠΕΣ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή
    4. https://youtu.be/zWAIB-5IZ20
      ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ, ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ;
      ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ GITMO.

      Διαγραφή
  13. @ Ευρυδίκη

    Αγαπητή φίλη, και για μένα η αστρολογία ήταν σημαντικό βοήθημα στην προσπάθειά για μια κάποια αυτογνωσία, αλλά και για να σταθμίσω χρονικά μια σειρά αντιξοότητες, που κλήθηκα να χειριστώ. Από παλαιότερα είχα κατανοήσει, ότι η αστρολογία είναι μια εντόνως διαισθητική τέχνη, καθώς και ότι η διαίσθηση των γυναικών γενικά είναι πολύ περισσότερο οξυδερκής από αυτή των αρρένων. Τα σχόλιά σου, όπως και τα σχόλια τής Αναστασίας και τής Ελπίδας, μού δείχνουν, ότι στην κοινωνία νέας μορφής και περιεχομένου , που προσμένουμε και στην οικοδόμηση τής οποίας καλούμαστε να συμβάλουμε, για να μπορεί να προσβλέπει αυτή σε ουσιαστική αρμονία, πρέπει να προαχθεί συστηματικά πολύ περισσότερο και πολύ στοχευμένα ο ρόλος των γυναικών. Δυστυχώς, αυτήν την πρωτοβουλία ανάλαβε με στρεβλό τρόπο στο παρελθόν το λεγόμενο φεμινιστικό κίνημα, που ξεκίνησε από αποκρυφιστικά κυκλώματα, με πρόσωπα όπως η Έλενα Μπλαβάτσκυ και επιδίωξε ανόητες και επιβλαβείς αντιπαλότητες, προωθώντας παρωχημένα ανδογύναια, όπως οι κυρίες Μπακογιάννη και Κανέλη, εκεί που είναι αναγκαία η αγαστή συνεργασία και συμπόρευση. Επειδή πιστεύω, ότι καταλληλότεροι για την ανάθεση υπευθυνοτήτων είναι οι συλλογικότητες, από ότι τα μεμονωμένα πρόσωπα, εκτιμώ, ότι αυτές μπορούν να αποδώσουν, μόνον εάν στηρίζονται στις αρετές και ικανότητες και των δύο φύλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θά ήθελα να προσθέσω μια άποψη, σχετικά με την κύρια αιτία, που, από όσο γνωρίζω δεν έχει επιχειρηθεί μέχρι σήμερα μια συστηματική πραγματεία, αναφορικά με την ισχύ τής αστρολογίας:
    Κατά την περίοδο τού μεσαίωνος τα βιβλία ήσαν στην δύση χειρόγραφα και βρισκόντουσαν όλα στην κατοχή τής παπικής εκκλησίας, σε ναούς (κυρίως η Αγία Γραφή) και σε βιβλιοθήκες μοναστηριών. Αυτοί που έσπασαν αυτό το μονοπώλιο ήσαν οι Αλχημιστές, οι οποίοι επεξεργάστηκαν υλικό, που τούς προμήθευσαν λόγιοι από την Ανατολή, μετά την πτώση τής Πόλης. Αυτό το υλικό ήταν κάθε είδους συγγράμματα, πάσης μορφής, που συχνά οι στοχεύσεις τους ήταν άκρως αντικρουόμενες και που στην κυριολεξία ρούφηξε μια διψασμένη για γνώση και διαφωτισμό Δύση. Η αστρολογία ήταν μια από τις βασικές κατευθύνσεις, που έστρεψαν την προσοχή τους και ανέπτυξαν οι Αλχημιστές. Αυτούς, λόγω τής ισχυρής πρόσβασης στην γνώση που διέθεταν, επιδίωξαν να τούς προσεταιρισθούν σημαντικοί βασιλικοί οίκοι τής εποχής, καθώς και τα κυκλώματα των συμβουλατόρων, που ήσαν κάτι ανάλογο με τις σημερινές μυστικές υπηρεσίες. Ενώ ο διαφωτισμός ξεκίνησε στην βάση κειμένων και πρακτικών με μυστικό (πχ. Πλατωνικά κείμενα) και αποκρυφιστικό (πχ. Ερμής Τρισμέγιστος) περιεχόμενο, σχετικά γρήγορα φρόντισαν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι, με επικεφαλής τον Roger Bacon, να απαξιώσουν δημόσια αυτήν την γνώση, για να την κρατήσουν αποκλειστικά γι αυτούς. Έτσι ενώ ο Διαφωτισμός ξεκίνησε στην βάση μυστικών και αποκρυφιστικών κειμένων, γρήγορα μετεξελίχθηκε στην κίνηση που προήγε τον ορθολογισμό, τον θετικισμό και τον υλισμό. Το τραγελαφικό αποτέλεσμα ήταν στην πορεία, αυτοί που προωθούσαν τον θετικισμό και τον υλισμό προς τα έξω να είναι ταυτοχρόνως μέλη μασονικών στοών, που έκανα θρησκευτικά τελετουργικά εν κρυπτώ. Τα ίδια εξουσιαστικά κυκλώματα φρόντισαν να εξοντωθούν οι κύριοι εκπρόσωποι τού Διαφωτισμού και τής Αλχημίας, όπως ο Giordano Bruno, από την ιερά εξέταση. Σε αυτό το θέμα σκοπεύω να επανέλθω μελλοντικά με εκτενείς αναφορές και βιβλιογραφική τεκμηρίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 13:26 Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, τα γνωρίζω τα συστατικά καθώς ψάχνομαι ενάμιση χρόνο τώρα... Αναφερόμουν στις εμπορικές ονομασίες των φαρμάκων, αν θα μπορούσες να με διαφωτίσεις, και με ποιόν τρόπο μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί. Δυστυχώς δεν έχω προσωπικούς ιατρούς με συμπλέουσες απόψεις και η συντριπτική πλειοψηφία του κύκλου μου είναι εμβολιασμένη. Και πάλι ευχαριστώ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Αναστασία, ΗΛΙΑΣ

    Αγαπητοί φίλοι, μάλλον χτυπήσατε με την εικασία σας περί μάσκας κάποια πολύ σημαντική βάση δεδομένων. Από ότι φαίνεται, το έδεσαν οι κύριοι και οι κυρίες τού μάτριξ κόμπο, με τον μπουρλά να μάς μπουρλάνουν τελείως. Αφού διάβασα τα σχόλιά σας, έψαξα στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες τού τυπάκου. Μιλάμε, ότι ο φαντομάς εμφανίζεται τουλάχιστον με δέκα διαφορετικά πρόσωπα(;). Οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι αποκλείεται να τον έχει συλλάβει το FBI. Αυτοί οι άνθρωποι αποκλείεται να είναι τόσο ανίκανοι, που να πήγαν για να συλλάβουν ένα προσωπείο από καουτσούκ, που θα μπορούσαν να αγοράσουν από το διπλανό περίπτερο τις απόκριες. Από την άλλη μεριά το ομολόγησα εξ' αρχής, ότι αυτή, ή έστω πολλαπλή φυσιογνωμία, μού είναι γενικά συμπαθής. Επί πλέον αρχίζω να αμφισβητώ ριζικά, ότι κάποιος που ο μέγκελε ξεκλήρισε την οικογένειά του, θα μπορούσε να μετατραπεί σε σημερινό μέγκελε στην νιοστή δύναμη για τα χρήματα. Εδώ δεν πρόκειται για επιχειρούμενη γενοκτονία, αλλά για κάτι που αφορά όλον τον πλανήτη. Τείνω στο συμπέρασμα, ότι τα κουκλάκια, που παρουσιάζουν ως μπουρλά, δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό πρόσωπο, το οποίον ίσως να μην βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην ζωή. Εάν πράγματι συνέλαβαν στις 6 τού μηνός τον μπουρλά, τότε η προσωπίδα στο βίντεο έχει ασφαλώς κάποια λογική βάση. Όλες οι φωτογραφίες τού μπουρλά όμως, δείχνουν τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους. Η συνωμοσία και το δούλεμα στην συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζουν να πηγαίνουν σε πολύ μεγάλο βάθος. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια εξήγηση, σε συνθήκες πλήρους σύγχυσης. Εάν θέλετε μεταβείτε σε κάποια μηχανή ψαξίματος και δείτε τις φωτογραφίες, που αποδίδονται στον μπουρλά. Εάν καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά, θα το γνωστοποιήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή