«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΏΝΩΝ ΚΡΟΝΙΟ-ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ..

 γράφει ο ΗΛΙΑΣ+++


 

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΕΣΙΜΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ. «ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΜΕΣΑ;» ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ». ΤΗΣ ΛΕΩ «ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ». ΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΙΜΠΟ. ΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ 'ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ' ». ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ «ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΟΒΙΝΤ;». «ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ». Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ «ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΤΡΑΜΠ», ΚΑΙ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ. Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. 


Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ..
 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ, "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ". ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙ:
«..δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οδηγούμαστε στο θάνατο του εμποράκου της Ελλάδας εις όφελος των ξένων αλυσίδων. Η εμπορική πτώση αναμένεται ραγδαία σύντομα και χωρίς καμία αποζημίωση για τις επιχειρήσεις αυτή τη φορά».

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΕΣΤ, Ή ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ Ή ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΊ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ..;

ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ; ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΝΕΥΣΩ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΙΩΔΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.

ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΠΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Ή ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ.

 

ΕΝΕΣΙΜΑ ID, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ..

ΞΕΦΥΓΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ 7,5 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΝΑ ΣΕ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ.

ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕ SERIAL NUMBER ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΕΣ, "ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ", ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ
«AΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ;
Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΚΑΝΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ BARCODE TOY ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΕΚΤΟΣ.

ΕΙΣΤΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ME BARCODE ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡAΓΜΑΤΩΝ;

AKOY ΦΙΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ:
ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ 7 ΕΞΑΜΗΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ -ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΟΝΙΟΓΕΝΕΙΣ/ΕΡΠΕΤΟΓΕΝΕΙΣ- ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΠΟΥ Η ΚΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ;
ΣΑΒΒΑΤΟ= SATURN= ΚΡΟΝΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ;
ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.
 

ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΤΟΥΜΕ,
ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

 

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

 

12 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΒΟΛΑ.
    ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΕΝΑΣ ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου,

      είναι πάγια τακτική του ιστολογίου μας, να αναρτούμε ως άρθρο, συνταρακτικά "σχόλια-σχολιασμό επικαιρότητας" των αναγνωστών μας. Το ίδιο έγινε και με την παρούσα συρραφή σχολίων σου μέσα στις τελευταίες μας αναρτήσεις. Να μην με ευχαριστείς λοιπόν. Η τιμή είναι δική μου που φιλοξενώ υψηλής ποιότητας Έλληνες ορθώς σκεπτόμενους όπως εσύ.

      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  2. Ηλία καλή Κυρίου ημέρα,

    Να διορθώσω λίγο τους χρόνους στην τελευταία παράγραφο:
    ΜΑΤΩΣΑΜΕ, ΠΕΙΝΑΣΑΜΕ, ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ, ΧΛΕΥΑΣΤΗΚΑΜΕ,
    ΣΤΑΥΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    Κουράγιο και υπομονή γιατί
    μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.

    Κοντοζυγώνει το τέλος (τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ.

      Διαγραφή
    2. https://twitter.com/Bella__Strange1/status/1416413601179504644
      Τεστ PCR για μωρά ffs! Αυτό είναι πέρα ​​από το ΚΑΚΟ
      =========================================================

      https://twitter.com/songpinganq/status/1443649317261152263
      Πρόκειται για Κινέζους αξιωματούχους υγείας που κάνουν τεστ για τον Covid από πόρτα σε πόρτα με αστυνομικές αρχές. Αυτή η γυναίκα απάντησε σε έναν υπάλληλο υγείας «Είχα κάνει τεστ Covid πριν από δύο ημέρες και χθες! Τώρα είσαι στην πόρτα μου! Πόσες φορές θέλεις να το κάνω;''...
      ========================================================

      https://twitter.com/songpinganq/status/1456334321225109511
      Αυτό το παιδί δεν αντέχει άλλο ένα τεστ Covid.
      ======================================================

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΛΕΥΚΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ; ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΘΕΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΘΕΙΚΑ ΣΤΑΛΜΕΝΑ.
      https://www.facebook.com/costas.alexandrou.509/posts/240142278180577

      Διαγραφή
    4. ΗΛΙΑ Εξαιρετικός γιά ακόμη μία φορά!
      Μαρko

      Διαγραφή
  3. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ, ΗΛΙΑ+++, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΟΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Σ΄ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ΗΛΙΑ+++ καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ πως νοιώθεις, αλλά σκέψου οτι μερικά σχόλια πρέπει να γίνονται και άρθρα, γιατί δεν διαβάζουν όλοι τα σχόλια και χάνουν σημαντικές απόψεις.
    Το οτι "έψεξες" τον Κώστα δείχνει και το "ποιόν" σου (κυρίως την ταπεινότητά σου), για αυτό χαίρομαι που συνομιλούμε μέσα απο εδώ.

    Έρρωσο
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία φωτο στα εξαιρετικά σχόλια του Ηλία, αλλά ακόμα ακριβέστερη αποτύπωση της πραγματικότητας είναι:
    Πρότυπο διαχείρισης του πληθυσμού.
    http://ermionh.blogspot.com/2021/11/blog-post_93.html
    Οι προβολές Τράμπ, καμάλα και μπάιντεν:
    Τι προβάλεις;
    http://ermionh.blogspot.com/2021/11/blog-post_89.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ.

      Ο Ορισμός της γενοκτονίας.
      Και βέβαια είναι γενοκτονία αυτό που βιώνει ο Ελληνικός λαός.

      Ο Ορισμός της γενοκτονίας:

      Το άρθρο 2 της σύμβασης ορίζει τη γενοκτονία ως

      ... οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις που διαπράττονται με σκοπό την καταστροφή , εν όλω ή εν μέρει , μιας εθνικής, εθνοτικής , φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας, όπως:

      ( α) Δολοφονία μελών της ομάδας,

      ( β ) Πρόκληση σοβαρών σωματικών ή διανοητικών βλαβών σε μέλη της ομάδας ,

      ( γ ) εσκεμμένη επιβολή στην ομάδα συνθηκών διαβίωσης που αποσκοπούν φυσική εξόντωσή της, εν όλω ή εν μέρει.

      ( δ ) επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση των γεννήσεων εντός της ομάδας .

      ( ε) Δια της βίας μεταφορά παιδιών της ομάδας σε άλλη ομάδα .

      - Σύμβαση για την Πρόληψη και την Τιμωρία του Εγκλήματος της Γενοκτονίας , άρθρο 2

      Σε ότι αφορά τη χώρα μας:

      -3.124 αυτοκτονίες μέσα σε μία τριετία, από το 2009 μέχρι το 2012-Από το 2007 μέχρι το 2011 έχουμε έκρηξη αυτοκτονιών που αγγίζει το 44%!-272,7% αυξήθηκε το ποσοστό γενικής κατάθλιψης του πληθυσμού από 3,3% το 2008 σε 12,3 % το 2013!

      Ενώ η χώρα μας το 2000 βρίσκονταν στον πάτο της σχετικής λίστας με μόλις 2.5 αυτοκτονίες / 100.000 άτομα, το ποσοστό έφτασε το 2009 στο 3.5 αλλά πλέον υπολογίζεται πως έχει αυξηθεί κατά 37%, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που αναδημοσιεύονται κ στους Financial Times.

      Διαγραφή
  6. Καλέ μου Ηλία, η ζωή είναι μεγάλη π@τάνα.
    Η μάζα δεν πρόκειται να ξυπνήσει ποτέ εάν δε το θελήσει η ίδια.
    Όποιος έχει αναζητήσει την γνώση (που έτσι και αλλιώς έχουμε χρέος προς τον εαυτό μας) δεν θα υπήρχε περίπτωση να υποκύψει.

    Ένα τραγούδι του Γενίτσαρη αφιερωμένο απ' τον φίλο σου:

    https://www.youtube.com/watch?v=ljJzPwz3TlU&ab_channel=KolonakiCity

    ΑπάντησηΔιαγραφή