«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΜΕΛΕΤΗ HARVARD ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ! ( βίντεο 4' και η δημοσιευμένη μελέτη )



https://www.youtube.com/watch?v=ATa07XInM1Y


 

Δημοσίευση της μελέτης στο site του NIH: 

Οι αυξήσεις του COVID-19 δεν σχετίζονται με τα επίπεδα εμβολιασμού σε 68 χώρες και 2947 κομητείες των Ηνωμένων Πολιτειών..

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε επίσης, στο Ρolitico:

Ομοσπονδιακό δικαστήριο μπλοκάρει την ιδιωτική επιχείρηση της διοίκησης Μπάιντεν, ονόματι "υποχρεωτικότητα εμβολίων κοβιντ"

Σχετική καταχώρηση και στο Pronews, EΔΩ .

-------------------------------------------------------------------------------------------





25 σχόλια:

  1. ΜΠΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ---------------------------------------------------------------

    ΥΓ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ,

    "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ"

    https://thedayaftergr.blogspot.com/2021/11/blog-post_6.html

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ αυτή την ανάρτηση του Νίκου Αντωνιάδη :

    https://nikosantoniadis.tv/2021/11/07/%ce%be%ce%ad%cf%81%cf%89-%ce%be%ce%ad%cf%81%cf%89-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%84%ce%b9-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%b5%ce%b4%cf%8e-%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1/

    Επειδή τις διαβάζω όλες, αυτή είναι η μόνη που με έκανε να θέλω να την μοιραστώ. ένα μικρό απόσπασμα : "Ότι αυτή η κορύφωση των απίστευτα παράλογων και αντιφατικών μέτρων, και η γιγάντωση της προπαγάνδας, δείχνουν ότι η οργάνωση τα παίζει όλα για όλα. Για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στον στόχο της. Αυτή ξέρει πού έχει βάλει τον πήχη της μείωσης του ελληνικού πληθυσμού. Και η συμπεριφορά της αποδεικνύει ότι βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω."

    Τον διαβάζουν όλοι, να είστε σίγουροι.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, πολύ διοδοταίϊκο το αρθράκι αυτό του Αντωνιάδη, φίλε Διόσκουρε. Γι αυτό το αναδημοσιεύουμε.

      Καλημέρα και σε ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
    2. Απίστευτη συγχρονικότητα ακριβώς αυτό είπα σε φίλο ψες το πρωί ¨ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ" μην βρίζουμε Κυριακάτικα...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  3. ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙ:
    δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οδηγούμαστε στο θάνατο του εμποράκου της Ελλάδας εις όφελος των ξένων αλυσίδων. Η εμπορική πτώση αναμένεται ραγδαία σύντομα και χωρίς καμία αποζημίωση για τις επιχειρήσεις αυτή τη φορά.

    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΕΣΤ,
    Η ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ Η ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ Μ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ;
    ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ Η ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΝΕΥΣΩ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΙΩΔΙΟ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.

    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΠΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα λεει ανακαλυψαν οτι οι εμβολιασμενοι και νοσουν και μεταδιδουν..αυτο σημαινει οτι εκαναν τους ανθρωπους πειραματοζωα οι μεγκενλιστες,και δεν ηξεραν τις παρενεργειες.....και το κακο ειναι οτι θα ερχονται δυστυχως, συνεχως '''κορονοτετοιοι'''πολυ πιο θανατηφοροι και αυτοι θα συνεχιζουν τα πειραματα στον ανθρωπο με νεα ΄΄μπολια''μεχρι ν αρχισουμε να τρωμε ο ενας τον αλλον...καλη σας μερα...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε απο το αφήγημα.Οταν ρωτάς κάποιον γιατί κόλλησες αφού έκανες το εμβόλιο,σου απαντά οτι αν δεν το είχα κάνει μπορεί να είχα πεθάνει.Η κόρη μου δούλευε τέσσερις μήνες σε εστίαση σε νησί μόνο με test και ήρθε σε επαφή με δεκάδες εμβολιασμένους που είχαν covid.Δεν κόλλησε ποτέ αλλά και της έκανε εντύπωση ότι οι περισσότεροι που κολλούσαν ήταν εμβολιασμένοι με εξαίρεση δύο άτομα που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο και το πέρασαν σπίτι τους σαν μιά βαριά γρίπη

      Διαγραφή
  5. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ >>>>>
    https://www.trelokouneli.gr/den-dolofonise-o-pilotos-tin-karolain-ton-ekviasan-na-omologisei-leei-o-menios-foyrthiotis/


    καλημερες με φουλ χημικα νεφη .τριλιζα οι ουρανοι χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναυτικο νοσοκομειο χθες στα επειγοντα: 9 εμβολιασμενοι με κοβιντ (εισαγωγη οι 5) και 1 ανεμβολιατος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια το τι ψεκασμα εφαγα σημερα δεν λεγεται..λες και ειχαν βαλει σημαδι το σπιτι μου..μιλαμε ολος ο ουρανος απο πανω μου γεματος με Χ ..λεω ρε πουστηδες οσο και αν ψεκασετε εγω ουτε μπολι κανω,αλλα ουτε και τεστ...δεν εχω κανει τεστ ουτε για δειγμα,ουτε ξερω πως ειναι,κυκλοφορω χωρις μασκα παντου...οπου μου λενε σας παρακαλω τη μασκουλα σας,λεω χαιρετε και φευγω....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ.
      ΕΠΙΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΑ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΛΙ, ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΕΔΩ ΚΑΙ 21 ΜΗΝΕΣ.
      ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  8. "ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? 💥 ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ...! "

    https://www.brighteon.com/e31d429c-3f70-4692-b514-3d5ebef88025

    Βίντεο αποκάλυψη της ΑΠΑΤΗΣ Κυβέρνησης και ... Ακαταδίωκτων ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, από τον ιατρό ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟ
    Τα όσα αποκαλύπτει στο βίντεο αυτό, ο γνωστός γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, είναι πέραν πάσης φαντασίας.
    Με στοιχεία που περιλαμβάνονται στο υπό έκδοση βιβλίο του, δίνει μια συνέντευξη ποταμό που ανατρέπει όλη την ΑΠΑΤΗ των εμβολίων, καθώς αποκαλύπτει και ντοκουμέντα από την αλληλογραφία του με την PFIZER, τα οποία επιβεβαιώνουν τις τρομακτικές παρενέργειες του εμβολιασμού.


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟΣ: Καλημέρα με την Evi K(ayia (Παθολόγο) και τον Alex Stylianou (Δικηγόρο)

    https://www.youtube.com/watch?v=aqLKWYOQGtE


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Jérémy Chardy βάζει τη σεζόν του σε αναμονή λόγω επιπλοκών από το εμβόλιο του Covid

    Η σεζόν του Jérémy Chardy έφτασε στο τέλος της μετά από αυτό που περιέγραψε ως επιπλοκές που συνδέονται με το εμβόλιο του κατά του Covid-19.
    Ο Τσάρντι έλαβε την ένεση Pfizer μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open, όπου έμεινε νοκ άουτ στον πρώτο γύρο από τον Ματέο Μπερετίνι. Έπεσε επίσης νοκ άουτ στον πρώτο γύρο των προκριματικών στο Cincinnati Masters 1000 από τον Tennys Sandgren.
    «Από τότε που έκανα το εμβόλιο μου, έχω ένα πρόβλημα, έχω πολλά προβλήματα. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ να προπονηθώ, δεν μπορώ να παίξω», είπε ο Chardy στο Γαλλικό Πρακτορείο.
    Ο Τσάρντι είπε ότι υπέφερε από πόνους που περιορίζουν τις κινήσεις.
    «Δεν ξέρω τι να κάνω», είπε. «Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε εκ των υστέρων άποψη για το εμβόλιο. Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν παρόμοιες [παρενέργειες], αλλά οι διάρκειες [των θεμάτων] ήταν πραγματικά διαφορετικές».
    Ο Chardy δεν αποκλείει πλέον ούτε μια πιθανή σύνταξη βραχυπρόθεσμα, ήδη από το 2022.


    https://www.tennismajors.com/atp/chardy-puts-his-season-on-hold-due-to-covid-vaccine-complications-501156.html


    .
    AΓΓEΛIKH-AXAΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν, δεν, δεν πρόκειται να μας πείσουν, όπως διατείνονται. Ποιοι; Αυτοί που μας εξαθλιώνουν και πάνε να μας δολοφονήσουν παντοιοτρόπως. Ρόδα είναι που γυρίζει, θα έρθει και το κάτω κι αλλοίμονο σε όλους όσους νομίζουν πως μας διαφεντεύουν. Τον κακό τους τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ursula-Bill Gates Eπίσημη υπογραφή της συμφωνίας για το EU Catalyst

    https://rumble.com/voml65-ursula-bill-gates-e-eu-catalyst.html


    KATAΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ , ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η` ???????????

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καθηγητής Δρ David Healy: «Αν ρίξετε μια ματιά κάτω από το καπό της Pfizer, δεν είναι επιστήμη, είναι δουλειά. Και αυτό είναι το πρόβλημα που έχουμε».

    Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Zoloft , ενός αντικαταθλιπτικού φαρμάκου της Pfizer, ο καθηγητής Healy εξηγεί πώς οι ανεπιθύμητες ενέργειες ή οι επιπτώσεις των φαρμάκων μπορούν εύκολα να καλυφθούν ως κάτι άλλο.

    Οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι ακαδημαϊκοί, τα μέσα ενημέρωσης και οι ρυθμιστικές αρχές «μπορούν να είναι πολύ καλοί στο να δίνουν φανταστικές εξηγήσεις γιατί φαίνεται να έχουμε προβλήματα με ένα φάρμακο», είπε ο καθηγητής Healy, «η δουλειά του γιατρού και του δημοσιογράφου και των ανθρώπων αυτή η αίθουσα, πρόκειται να βρει ποια είναι η πιο εύλογη ιστορία. Είναι αυτό που θα ακούσετε από το άτομο ακριβώς μπροστά σας – όπως ακούτε και έχετε ακούσει σήμερα; Ή αλλιώς, είναι οι φανταστικές εξηγήσεις που μπορούν να δώσουν η Pfizer και η FDA και άλλοι άνθρωποι; Αυτή είναι η βασική επιστημονική αποστολή που έχουμε όλοι».

    https://theexpose.uk/2021/11/07/professor-dr-david-healy-if-you-have-a-look-beneath-the-pfizer-bonnet-its-not-science-its-business-and-thats-the-problem-we-have/

    =============================================

    LIVE IN D.C.: EXPERT PANEL ON MEDICAL MANDATES & VACCINE INJURIES

    Ο Αμερικανός γερουσιαστής Ron Johnson διοργανώνει μια συζήτηση στην Ουάσιγκτον, DC, με γιατρούς και ιατρικούς ερευνητές που θεραπεύουν τραυματισμούς από εμβόλια COVID-19, μαζί με ασθενείς που έχουν παρουσιάσει ανεπιθύμητα συμβάντα λόγω του εμβολίου COVID-19.

    https://thehighwire.com/videos/live-in-d-c-expert-panel-on-medical-mandates-vaccine-injuries/



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Βόμβα" Ποια η Γιατρός "πρωταγωνίστρια" στην TV, λέει το'χει κάνει, ενώ δεν. .κ σε μας λέει κάν'το?
    ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ SARS-CoV-2 ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ WUHAN ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    https://rumble.com/vorr49--tv-.-.-.html

    Αποκαλύπτω: Ράνια Μανώλη Δημοσιογράφος

    Σοκαριστικες αληθειες Μοναδικος απο τους λιγους Δημητρης Αντωνιου με αποκαλυψεις και στοιχεια


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


    BILL GATES- ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Π.Ο.Υ

    https://rumble.com/voqbwp-bill-gates-.html

    ========================

    Ursula-Bill Gates Eπίσημη υπογραφή της συμφωνίας για το EU Catalyst
    .

    https://rumble.com/voml65-ursula-bill-gates-e-eu-catalyst.html



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σίχαμα, η κούκλα τσάκυ (του σατανά) μας έχει φλομώσει στα ψέματα!!!
    “Είχαμε μια νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία. Έχει γεμίσει το νοσοκομείο από περιστατικά non COVID, ενώ για τα COVID κλείσαμε κλινικές non COVID για να μπουν μέσα. Τώρα είναι η σειρά της Αττικής, μετά τη Θεσσαλονίκη. Τους έχουμε ξεπεράσει. Ξέρεις τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο;”
    Μεγαλοπρεπές «ΑΔΕΙΑΣΜΑ»! Διοίκηση «Γεννηματάς»: «Δεν δανειστήκαμε ράντζα, μειώθηκαν οι εισαγωγές covid»
    Ούτε νύχτα του αγ. Βαρθολομαίου, ούτε ράντζα, ούτε ο κακός χαμός...
    Τρικυμία εν κρανίω η τσιρίδα...
    Τι έγινε κύριοι εισαγγελείς; Την διασπορά ψευδών ειδήσεων από την “ειδικό” την κάνετε γαργάρα;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Π@ΓΩΝ@ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΡΑΝΤΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
    ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
    https://media-cldnry.s-nbcnews.com/image/upload/t_fit-1000w,f_auto,q_auto:best/newscms/2018_48/2663136/181129-gitmo-mn-0930.jpg

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΡΑΝΤΖΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ.
    http://static.businessinsider.com/image/52cb2328eab8ea346417e56e

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί όχι? Γιατί να μην την μαζέψουν?
      Μαίρη

      Διαγραφή
  18. Πάνω από το 70 % του προσωπικού του CDC είναι ανεμβολίαστο

    Ο γερουσιαστής Bill Kassidy «στρίμωξε» την Walensky, ρωτώντας την «Πόσο τοις εκατό των εργαζομένων του cdc είναι εμβολιασμένοι;».
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, σύμφωνα με τον Γερουσιαστή ! Αν οι εργαζόμενοι των CDC δεν κάνουν το εμβόλιο, τότε ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;;; Γνωρίζουν κάτι;;;

    https://rumble.com/vovb9n--70-cdc-.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ του δημοσιογράφου:
    Χάρρυ Κλυνν: Ο λαγός & το φίδι (ανέκδοτο)
    https://www.youtube.com/watch?v=ppHbbgZXiQM
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή