«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ώστε δεν είναι απόπειρα «σφραγίσματος» το eμβ0λιο, ε..;;


 

 Εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα', 29/04/2020:

Κορωνοϊός -Νίκος Μαυραγάνης: Το εμβόλιο κορωνοϊού θα έχει βιοτσίπ ελέγχου.

«Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης», σχολιάζει ο Νίκος Μαυραγάνης, πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

 


 

23 σχόλια:

  1. Γιά νά αντιδράσει,ό λαός,θά πρέπει νά εχει σωστή καί αληθινή ενημέρωση,νά υπάρχει σωστή παιδεία,συσπείρωση, ομοψυχία,νά είναι αφυπνισμένος καί νά έχει ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.
    Νά μήν είναι πουλημένος, βολεψάκιας,διεφθαρμένος,
    αποχαυνωμένος.δουλοπρεπής.
    Νά μήν υπάρχει ΔΙΧΟΝΟΙΑ καί
    ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    Τότε ναί μπορεί νά αντιδράσει ένας λαός στά αντίχριστα καί σκοτεινά σχέδια εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ-666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ...ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ [ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟ ]...ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ...

    ΥΓ. ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 300.000 ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ....ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ...ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΛΙΑΡΙΚΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ COVID-19 ΚΑΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ...ΤΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...ΟΕΟ...ΟΕΟ...

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...ΧΑ ΧΑ


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ "ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ" ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;
      ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΓΙΑΤΙ;

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
      ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ; ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ.
      ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
      ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
      ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.
      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
    3. Ηλία μου,

      νομίζω πως το σκεπτικό του Γιάννη είναι κυρίως πως:

      Η βάση των προφητειών, Άγιος Ανδρέας δια Χριστόν σαλός και Πατροκοσμάς, μάς μιλούν πρώτα για κάποιων δεκαετιών αναλαμπή της Ορθοδοξίας και Παγκόσμια Αίγλη της Ελλάδος, και μετά από αυτά η έλευση Αντιχρίστου. Εξάλλου, ακόμα δεν είναι έτοιμος ο ναός του Σολομώντα για να στέψουν τον μεσσία τους που θα είναι ο Αντίχριστος.
      Άρα, τα τωρινά αποτελούν μια πρώτη τους απόπειρα/δοκιμή. Για αυτό κι εγώ χρησιμοποίησα στον τίτλο την λέξη "απόπειρα".
      Το θέμα είναι τεράστιο! θα απασχολήσει σύντομα εκτενέστερα, πολλά ιστολόγια, μεταξύ αυτών και τον Διόδοτο.
      Τώρα.. γιατί ο Γιάννης επιμένει να φτιάξω εγώ μια ανάρτηση με το θέμα "ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ", ενώ εγώ τού έχω ζητήσει να φτιάξει αυτός ένα δικό του αρθράκι με όσα γνωρίζει για να το δημοσιεύσουμε.. αυτό μόνο ο Γιάννης το ξέρει.

      Διαγραφή
  3. ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

    ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,
    ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΑΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ, Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    https://www.windy.com/el/-%CE%95%CE%BC%CF%86---%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B8-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/overlays?tcso2,33.285,30.645,4
    ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ.
    ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΝΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ;
    Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ. ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΜΥΚΡΙΝΣΗ Η ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΧΑΡΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΑ ΠΑΛΜΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ.
    =============================================================
    https://twitter.com/Calliope_Greece/status/1457064269527326722
    ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ.
    SO2 απο το ηφαιστειο στη ΛαΠαλμα.
    =============================================================
    https://twitter.com/LaPalmaErupcion/status/1456701783661756421
    Μπορείτε να δείτε το θείο που εναποτίθεται στον κώνο του ηφαιστείου.
    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ============================================================
    https://twitter.com/EmilioMorenatti/status/1457265386546769921
    Δείτε αυτό το διώροφο σπίτι που καλύπτεται πλήρως από τις στάχτες του ηφαιστείου Λα Πάλμα. Ξεχωρίζουν μόνο οι δύο καμινάδες του.
    =============================================================

    https://twitter.com/EmilioMorenatti/status/1456719691913863168
    Η τέφρα καλύπτει τις καρέκλες στη βεράντα ενός σπιτιού καθώς το ηφαίστειο συνεχίζει να εκρήγνυται στο νησί των Καναρίων, στην Ισπανία.
    ==============================================================


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου σε ευχαριστούμε! Ανατριχιαστική η πρώτη εικόνα που βλέπουμε κιόλας, ανοίγοντας τον χάρτη.

      Διαγραφή
  4. https://twitter.com/TeresaFreeThink/status/1456737598857261061
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ;
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΟΥΝ;
    Ο De Blasio ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, Λέει στα παιδιά να τρυπηθούν για 100 $ λέγοντας τους: « Οτι αγοράζετε πολλά γλυκά».
    ===============================================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://childrenshealthdefense.org/defender/blackrock-vanguard-own-big-pharma-media/
    Σε ποιον ανήκει το Big Pharma + Big Media; Δεν θα μαντέψετε ποτέ.
    Η BlackRock και η Vanguard Group, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, συνδύασαν τους δικούς τους The New York Times και άλλα παλαιού τύπου μέσα, μαζί με τη Big Pharma.

    Η ιστορία με μια ματιά:

    Η Big Pharma και τα mainstream media ανήκουν σε μεγάλο βαθμό σε δύο εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων: τη BlackRock και τη Vanguard .
    Οι εταιρείες φαρμάκων οδηγούν τις αντιδράσεις στον COVID-19 - όλες, μέχρι στιγμής, έχουν θέσει σε κίνδυνο παρά βελτιστοποιούν τη δημόσια υγεία - και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης υπήρξαν πρόθυμοι συνεργοί στη διάδοση της προπαγάνδας τους, μια ψευδή επίσημη αφήγηση που παρασύρει το κοινό και ενθαρρύνει τον φόβο που βασίζεται σε ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Vanguard και η BlackRock είναι οι δύο κορυφαίοι ιδιοκτήτες των Time Warner, Comcast, Disney και News Corp, τεσσάρων από τις έξι εταιρείες πολυμέσων που ελέγχουν περισσότερο από το 90% του τοπίου των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ.
    Η BlackRock και η Vanguard σχηματίζουν ένα μυστικό μονοπώλιο που κατέχουν σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Συνολικά, έχουν ιδιοκτησία σε 1.600 αμερικανικές εταιρείες, οι οποίες το 2015 είχαν συνδυασμένα έσοδα 9,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν προσθέτετε τον τρίτο μεγαλύτερο παγκόσμιο ιδιοκτήτη, την State Street, η συνδυασμένη ιδιοκτησία τους καλύπτει σχεδόν το 90% όλων των εταιρειών του S&P 500.
    Η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της BlackRock. Η ίδια η Vanguard, από την άλλη πλευρά, έχει μια μοναδική δομή που κάνει πιο δύσκολο να διακρίνει κανείς την ιδιοκτησία της, αλλά πολλές από τις παλαιότερες, πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο μπορούν να συνδεθούν με τα κεφάλαια Vanguard.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  8. Γιατροί από την Ιρλανδία μιλούν για τα εμβόλια: Αυτός φέρεται να είναι ο στόχος με τους πολίτες – ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/giatroi-apo-tin-irlandia-miloyn-gia-ta/


    ===============================================


    Οι επιστήμονες του CDC παραδέχονται ότι χειρίστηκαν τα δεδομένα της μελέτης για να δείξουν ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες καθώς οι ερευνητές ανακαλύπτουν ότι το 91% των κυήσεων οδήγησαν σε αποβολή μετά τον εμβολιασμό Covid-19

    https://theexpose.uk/2021/11/07/cdc-scientists-admit-they-did-manipulate-study-data-to-show-the-covid-19-vaccines-are-safe-for-pregnant-women/



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα κατουρηθείς απο τα γέλια..

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ

    https://odysee.com/@xiragogisitounou:4/32b1ceb20cc78d0-1:7


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χαμόγελο του τα λέει όλα. Δεν μπορούν να κρυφτούν.

      ΧΡΌΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΆ ΑΓΓΕΛΙΚΟΎΛΑ ΜΟΥ,
      ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Χρόνια πολλά Αγγελική, θαυμαστοί "οδηγοί" να σε προστατεύουν. Και μαζί και όλη την Ελλάδα μας.
      Capricorn

      Διαγραφή
  10. Η εξήγηση γιατί υπήρχαν νεκροί στην συναυλία Astroworld με όλους τους θεατές εμβολιασμένους είναι το οξείδιο του γραφενίου που αντιδρά στις ηχητικές συχνότητες:
    Graphene oxide reacting to sound frequencies
    https://www.youtube.com/watch?v=iJN-mXK7Qp4&t=4s
    Όλη η ανάρτηση:
    https://beforeitsnews.com/alternative/2021/11/astroworld-vaxxed-concert-gateway-to-hell-explained-watch-graphene-oxide-react-to-sound-frequencies-in-laboratory-experiment-3761412.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ ΠΑΊΔΕΣ
    και ΑΝΤΑΠΟΔΊΔΩ τις ευχές .

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ό έλληνας θέλει..γραφένιο,τό ζητάει ο οργανισμός του,γιατί απλά σ'αυτό τό τόπο η μα@@@ία καί η προδοσία πάνε μαζί,χερι-χέρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα.

    Για την ακρίβεια ,ειναι "προβα". Μια πρόβα τζενεράλε. Μια πρόβα πριν το τελικό σφράγισμα. Του οποίου τα χαρακτηριστικά μοιάζουν πολύ με το πιστοποιητικό του εμβολιασμού. Η σημερινή ηλεκτρονική σφραγίδα (QR code) δεν είναι άλλο παρά το χάραγμα της εποχής μας και λέγοντας χάραγμα εννοώ τον αριθμό ή το όνομα του θηρίου το οποίο αποκρύπτεται. Στην αποκάλυψη του Ιωάννη διαβάζουμε πως κάνεις δεν θα μπορεί να πουλήσει και να αγοράσεις εάν δεν έχει το όνομα ή τον αριθμό ή την σφραγίδα του Αντίχριστου. Προσοχή αυτό το διαζευτικο "ή" δηλώνει ότι το όνομα και αριθμός και η σφραγίδα είναι ισόποσα. Είναι ισοκυρα. Συνεπώς όποιος βαστάει είτε τον αριθμό, είτε το κεκαλυμμένο όνομα ,είτε φέρει επάνω του την σφραγίδα του θηρίου δηλώνει, προσέξτε, "οικειοθελώς" δούλος και υπηρέτης εκείνου του οποίου το όνομα φέρει η σφραγίδα.

    Εάν λοιπόν σήμερα ο άνθρωπος δέχεται το μπόλιασμα για να του παρέχουν μια πιστοποίηση η οποία του προσφέρει άνεση και ελευθερία σκεφτείτε τι θα γίνει στον καιρό της μεγάλης θλίψεως, στον καιρό του αδίστακτου αντίχριστου όπου πλέον δεν θα σφραγίζονται οι άνθρωποι ώστε να πηγαίνουν για καφέ αλλά για να μην πεθάνουν από την πείνα. Βέβαια λίγοι "τρελοι" υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε εποχή. Και εφόσον πλέον διατυμπανιζεται ή "νέα εποχή" και εφόσον εισήλθαμε βιαιως σε αυτή σφίξτε τα δόντια, ψηλά το κεφάλι με ταπεινό φρόνημα, και όλοι μαζί θα νικήσουμε..!! Μην υποκύψετε, μην προσκυνησετε το είδωλο και την εικόνα του αντίχριστου. Ει ο Θεός μεθ ημών ουδείς καθ ημών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθε αντικείμενο που έχει αιχμηρή ή μυτερή άκρη μπορεί και να χαράξει , όπως και μια ακίδα, και κάποια νέα σκευάσματα που κυκλοφορούν σε μεγάλες παρτίδες έχουν πολλές ακίδες.
    Γιατί το χάραγμα πρέπει να είναι εξωτερικό και εμφανίσιμο;
    Εσωτερικό και αόρατο το έχετε αποκλείσει από ότι δείχνουν τα γραφόμενα αρκετών , αλλά όλοι ξεχνάμε ότι ο όξαποδώ σου παρουσιάζει τα πάντα με πολύ απίθανους τρόπους, τώσα χρόνια στην πιάτσα που κυκλοφορεί γνωρίζει και θυμάται πράγματα που η ανθρωπότητα τα έχει ξεγραμμένα.

    Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δρ David MARTIN: "Η MODERNA γεννήθηκε από μια επιχορήγηση για να ξαναγράψει το ανθρώπινο γονιδίωμα”

    https://rumble.com/vozdrh--david-martin-moderna-.html?mref=6zof&mrefc=9

    Δρ David MARTIN: Ομιλητής στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2021 στο "WeCANact Liberty Conference" δήλωσε με αποδείξεις ότι αυτό που ζούμε είναι γενοκτονία μέσω βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατία και όχι εμβολιασμός ενάντια μιας ασθένειας.
    ——————
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ Ο DAVID MARTIN ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δρ. Frank Zalewski: "ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ" φαίνεται να έχει ένα κεφάλι και τρία πόδια...

    .
    https://www.brighteon.com/72927952-895b-468d-be91-b19f2fcad0d6
    .
    "ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΕΝΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕΤΕ...."
    Προσοχή! Δύσπεπτες πληροφορίες Εάν δεν αντέχει το στομάχι σας ΜΗΝ δείτε αυτό το βίντεο...
    Ο Δρ. Zalewski ανέλυσε κάποια φιαλίδια του σκευάσματος που ονομάζει εμβόλιο η Pfizer και μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των δοκιμών του....

    ==========================

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η DR. CARRIE MADEJ
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ” ΠΛΑΣΜΑ”

    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ MODERNA ΚΑΙ
    JOHNSON & JOHNSON! DR. CARRIE MADEJ!

    https://newtube.app/fake_pandemic/6Yeadyr

    ===============================================

    ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ

    Εμβολιασμένη γυναίκα καταφέρνει να αφαιρέσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ θρόμβο από τη μύτη της λόγω του θανατηφόρου μπολιού Κόβιντ!!! – Βίντεο
    Αφιερωμένο σε όλους όσοι σκέφτονται ακόμη να κάνουν το μπόλι που…ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!!!
    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/11/08/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%b7-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf/


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μ.Yeadon : Τον Νοέμβριο μπαίνουμε στην φάση 5 στο πρόγραμμα τυρρανίας

    https://www.ertopen.com/news/kosmos/item/62075-m-yeadon-ton-noembrio-mpainoyme-sthn-fash-5-sto-programma-tyrranias

    ΑπάντησηΔιαγραφή