«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Πρώτο τραπέζι πίστα στην εκκλησία


 

Μόνο αναγούλα και εμετό αισθάνομαι για την απόφαση σας να κλείσουμε ραντεβού για να συμμετέχουμε στην γέννηση του Θεανθρώπου λες και πρόκειται για κέντρο διασκέδασης που κλείνει reserve! 

Τι είναι ο Χριστός μας ρε  υποτακτικέ του πορδηπουργού Μητσοτάκη; Φιρμα που για να τον δούμε πρέπει να κλείσουμε ραντεβού η γιατρός σε νοσοκομείο ? Σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι τι είναι η εκκλησία το prive μαγαζάκι σας που όποιος θέλει μπαίνει όποιος θέλει βγαίνει! Αίσχος με όλα αυτά που κάνετε εσείς οι μπαστουνάτοι,χλιδάτοι υποτακτικοί της σατανικής εξουσίας που μας κυβερνά, αλλά έννοια σας, σε λίγο η οργή του Θεού θα πέσει πάνω στα κεφάλια σας και θα ακολουθήσει ο λαός και τότε κρυφτείτε γιατί όλα αυτά δεν τα ξεχνάμε! 

Δεν ξέρω αν θα προλάβετε να πάρετε τα ελικόπτερα η τα αυτοκίνητα πολυτελείας σας αλλά ένα ξέρω ότι είμαστε λίγο πριν το τέρμα ! Συνέλθετε πριν να είναι αργά για σας τα ψωμιά σας είναι λίγα! Στείλε το τηλέφωνο σου να κλείσω ραντεβού πρώτη θέση γιατί είμαι από μια επαρχιακή πόλη, ποιος ψάχνει θέση τελευταία στιγμή? Σας παρακαλώ δώστε μου αυτή την ευκαιρία να δω έστω και prive την κακομουτσουνάρα σου και να κάνω μια ερώτηση: "πόσο ακόμα μπορούμε;"

Πόσο ακόμα μπορούμε να σας ανεχόμαστε  και να μας ταπεινώνετε? Ταπείνωση για το Χριστό μέχρι θανάτου αλλά ταπείνωση για τους υπηρέτες του πορδηπουργού Μητσοτάκη ποτέ! 
 
Είμαι από την Μητρόπολη του μητροπολίτη Καντιώτη που αν ζούσε αυτή την στιγμή θα είχε πάρει την σκούπα και θα σας έστελνε στο κάδο των αχρήστων γιατί εκεί είναι η θέση σας! Μαζευτείτε λίγο γιατί και ο ίδιος ο Χριστός δεν άντεξε και πήρε το βούρδουλα και έδιωξε όλους αυτούς που είχαν κάνει το ναό του Θεού άντρο ληστών,υποτακτικών, αργυραμοιβών κλπ. Πάρτε πίσω αυτή την κατάπτυστη απόφαση, αρκετά σας ανεχτήκαμε να εμπαίζετε τον δημιουργό μας!!
 
Δεν την είδα, δεν έμαθα ακόμη γι'αυτήν την απόφαση, αλλά φαντάζομαι πως είναι σαν όλες τους, αισχρή, άθλια και προκλητική!!! Λέει κάπου στην Γραφή, μην τυχόν και σκανδαλίσεις αδελφό, καλύτερα να μην είχες γεννηθεί!!! Κι αυτοί τό'χουν ευχαρίστηση συνεχώς να μας σκανδαλίζουν!!! Δείτε όμως τί λέει και το κάτωθι!!! 
 
Όλα να'ναι καλά. 
 
Μ.Χ. 

 

 
πηγή: email που μάς εστάλη
πηγή φωτο: twitter.com/Greek_Struggler
 
 
 

 

15 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολεισθε ακομη με παππαδες κιελλλησιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που θα κάνουμε "κράτηση" θα διαλέγουμε και σε ποιό στασίδι ή καρέκλα θα κάτσουμε; Θα έχουν και ταμπελίτσα με τα ονόματα αυτών που έκαναν κράτηση, ώστε και αν κοιμηθούν λίγο παραπάνω ή αργήσουν να μην έχουν πρόβλημα να βρουν καρέκλα;
    Με την κράτηση θα παραγγέλνουμε και πόσες μερίδες αντίδωρο θέλουμε;
    Από λουλούδια θα έχουμε γαρύφαλλα ή γαρδένιες;
    Αντιγόνη
    [Υ.Γ. Ξηροκάρπια θα παραγγέλνουμε; Πιάτα θα σπάμε; Ναι, στο τέλος μπορεί να δούμε και άλλα ακραία φαινόμενα!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ακραία φαινόμενα, όπως στριπτίζ από ξεφωνημένες παπαδιές (μπλιάχ!) και τροπάρια να εξυμνούν την Οσία Κούλα την Χρηματοδώτρα 🤣

      Διαγραφή
  3. με λιμουζινα η προσελευση η μπορουμε και με απλο αυτοκινητο;;;;βραδυνο ενδυμα;;;;γοβες;;;η μπορουμε και με απλα ρουχα;;;σα δεν ντρεπονται οι κοιλιοδουλοι κωλαραδες..φτου στα μουτρα τους τραγοπαπες....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ..
    ``ΣΑΡΩΣΤΕ'' ΛΕΕΙ.
    ΤΟ ΡΗΜΑ ΣΑΡΩΝΩ [ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΟΩ]= ΣΚΟΥΠΙΖΩ.
    ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΚΟΥΠΑ!!!!
    ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ;;; ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ...ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ.
    ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΛΕΕΙ. ΤΩΩΩΩΡΑ!!! ΕΓΩ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΝΣΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
    ΜΕ ΤΙ; ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ.
    ΜΕ ΚΑΜΠΑΛΟ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    Υ.Γ. ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ-Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ-ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ..
    ``ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΑΝ΄΄

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο χθες που το είδα...θέλω να σκυλοβρίσω εναν τετοιο τραγοπαπα... εχουν προδοσει ή καλυτερα προδιδουν κατ εξακολουθηση τη ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ... τον Χριστό μας.. ξεχασαν τον σκοπο τους...την πιστη τους...το καθηκον...και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ...οι ξεφτιλες
    Κων/να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλα θα διορθωθούν..όλα θα μπούνε στην θέση τους..υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα, εκείνο το εκπληκτικό ρώσικο βίντεο με τους αγράμματους ανώνυμους αγίους, τους απομονωμένους σε ένα νησί,που είχες ποστάρει πριν λίγο καιρό, τα έλεγε όλα. Ο Θεός δεν έχει ανάγκη από τις εκκλησίες τους για να έχει επαφή με τους ανθρώπους. Όλα αυτά είναι κατασκευές του ιερατείου και όχι μόνο του χριστιανικού. Μην τολμήσει και ξεφύγει κανένα πρόβατο από το μαντρί. Ο έλεγχος πάνω απ' όλα....Πάντα έτσι ήταν, αλλά τώρα ξεγυμνώνεται το ψεύδος. Καλό το να εκκλησιάζεσαι, ιδιαίτερα όταν ο ιερωμένος που λειτουργεί είναι πράγματι άνθρωπος του Θεού. Όμως, τίποτα δεν αντικαθιστά την εμπειρία της προσωπικής αληθινής επαφής με το θείο....Όταν η καρδιά είναι καθαρή και έχει κατορθωθεί ο έλεγχος του λογισμού, όπου και να βρίσκεσαι ο Θεός θα σε ακούσει. Κάποτε, ένας φίλος μου ιερομόναχος μου είχε πει: αν αισθανθείς την ανάγκη να πεις μέσα σου την Ευχή, μη διστάσεις, όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμα και στην τουαλέτα... Δεν τους έχουμε καμία ανάγκη όταν μπορούμε να μιλάμε απ' ευθείας με το Χριστό, χωρίς δόλιους μεσάζοντες που άλλον υπηρετούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντωμεταξύ.. τα τρία τετράγωνα στο barcode είναι το 666.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΡΑΓΟΜΕΣΙΤΕΣ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΩΝ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ,
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ,
    ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΣΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΠΙΑ Η ΓΙΟΓΙΟ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΝ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΙΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΑΓΟΜΟΥΣΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ``ΚΙΟΥ-ΑΡ-ΚΟΟΥΝΤΙΤΕΣ'' ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΙΩΠΗΡΑ.
    ΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΩΘΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙ ΥΒΡΕΩΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ....
    ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ [ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ-ΣΚΕΥΩΡΙΑ- ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ].... ΘΑΝΑΤΟΣ!
    ``ΟΥΣ Η ΠΟΛΙΣ ΘΕΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΟΥ ΝΟΜΙΖΩΝ, ΕΤΕΡΑ ΔΕ ΚΑΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΕΙΣΦΕΡΩΝ....''
    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ``ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ'' ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ, Η ΑΚΟΜΑ Ο,ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ.
    ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ .... ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ!!!
    ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΕΞΗ ``ΥΒΡΙΣ''...
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ``ΑΙΔΩΣ''...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ... ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΕΙΔΟΝΤΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ, ΛΑΒΟΝΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΝ, ΕΥΡΟΝΤΕΣ ΠΙΣΤΙΝ ΑΛΗΘΗ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΝ ΤΡΙΑΔΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΕΣ - ΑΥΤΗ ΓΑΡ ΈΣΩΣΈ ΤΟΥΣ, ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΙΣΤΙΝΔΗΝ -ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΤΙ- ΣΕ ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΣ.


    Ν.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή