«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ

ΕΔΩ και ΕΔΩ

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΑΜΟΥΡΑΪ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Βάλ΄ το κορμί σου να χορεύει
ανάμεσα στο ξίφος και το χώρο του αντιπάλου
- φόρα το ξίφος δηλαδή στην πλάτη -
όπως παράδοση ιερή στο Κιότο επιβάλει


Πριν τον χτυπήσεις
μάτωσε πέντε φορές μονάχος
μετά το
ρίτους του τσαγιού
στην προετοιμασία
την τέχνη όταν διδάσκεσαι
από τον οδηγό σου

Την πρώτη φίδι ύπουλο
κοιτώντας το στα μάτια
με τους μαγνήτες της ψυχής
για να το
ημερώσεις

Και με άνθη του άγριου λωτού
τη δεύτερη όταν
φτιάχνεις
στεφάνι στον αντίπαλο
σεμνά για να τον
πείσεις
πως είναι η υποχώρηση
σοφή επιλογή του

Την τρίτη
δίχτυ πλέκοντας
από μικρές καδένες
που θα
καλύψη όμορφα
τα
ευαίσθητα σου μέρη.
Γιατί τα συναισθήματα
ανήκουνε σε σένα
και μόνο οι
συμπολεμιστές αρμόζει
να γνωρίζουν

Την τέταρτη το θρίαμβο
να γίνεται
επιείκεια

όταν τη λάμα στρέφοντας
μπροστά από το λαιμό του
του Ήλιου αντανάκλαση
γίνεται η ειρήνη

Την πέμπτη τρίχα κόβοντας
στη μέση με ακρίβεια
γιατί όπου τρίχα δε χωρά
εσύ πρέπει να περάσεις
όταν τον χρόνο σταματά
ο άγγελος φύλακας σου

Κι αφού μ΄ ευλάβεια μυηθείς
στους νόμους του πολέμου
θα βλέπεις τις αμέτρητες ψυχές των σαμουράι
που αποταμίευσαν όνειρα για σένα στον αιθέρα
και όλες στολίδια γίνανε πάνω στο θώρακά σου
μαζί σου να χορεύουνε την ώρα του κινδύνου
ανάμεσα στο ξίφος σου και στον αντίπαλό σου

 

Μποτίλια Στο Πέλαγος


30 σχόλια:

  1. Έρευνα "Game-changer": Η πρωτεΐνη Spike αυξάνει τις καρδιακές προσβολές και καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα

    https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=246482
    Mike Whitney – The Unz Review 1 Δεκεμβρίου 2021

    "Αυτή είναι πραγματικά μια τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να δηλητηριάζει τους ανθρώπους, δεν υπάρχει πραγματικά αμφίδρομη σχέση." Ο Δρ Michael Palmer για τα εμβόλια mRNA


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΙΝΙΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    95 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤQΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙOYN ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ.

    .+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Διονύση, πολύ σημαντικά αυτά που γράφεις - και θα ήθελα να σχολιάσω - στο νέο σου κείμενο. Μόνο που χθες έπεσα στον πειρασμό να γράψω κάποια υπενθύμιστικά στο κανάλι του ZDF στο you tube, όταν είδα όλη αυτή τη φρίκη να ξετυλίγεται με τη ναζιστική τελετή προς τιμή της απερχόμενης μέγαιρας του 4ου ραιχ. Η απάντηση ενός γερμανικού γουρουνιού στο σχόλιό μου δείχνει ότι στα σπλάχνα της γερμανικής κοινωνίας δεν έπαψε ποτέ να κυοφορείται το σπέρμα του απόλυτου κακού. Πολύ θα ήθελα τη γνώμη σου για τα κάτωθι:
    anastasia
    πριν από 19 ώρες
    Cursed Nazis, you bloodied our country, burned our houses, deprived us of food and our compatriots were dying in the streets because of starvation. You executed our ancestors, you robbed my great-grandfather, first you burned all his property and then you executed him with bullets in the head, throwing his brain in the dirt. In recent years you have come back and continue to rob us. You are cursed by God and remember that in the ancient Greek tragedy Ivris is always destroyed by the universal law. You did not learn from the two previous misfortunes you caused. But the third will be the most poisonous and destructive for you, as we say in Greece ....
    Διαβάστε περισσότερα
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Απόκρυψη 3 απαντήσεων
    John Edward
    πριν από 19 ώρες
    pray that we wont come back to your shitty country!!
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    anastasia
    πριν από 16 ώρες
    @John Edward Germany should be bombed every 50 years as a preventive measure, without giving any reason - they know why... Winston Churchill
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Επισημασμένη απάντηση

    John Edward
    πριν από 12 ώρες
    @anastasia careful, next time we wipe your country from the map We proofed that we can


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ZDF;;;;
      Πήγες στην καρδιά του θηρίου και τους έγραψες αυτά...;;; χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Μου αρέσει ενίοτε να τα βάζω να τα θηρία χαχαχα. Αυτό που με φρίκαρε ήταν η φόρα παρτίδα- και με παροιμιώδες θράσος- μαύρη τελετή, μπροστά στα μάτια όλων των εθνών που κατέστρεψαν. Τεράστια Ύβρις. Δεν τους σταματάει τίποτα πια και γι' αυτό γίνονται για μια ακόμα φορά - ελπίζω και τελευταία -πολύ επικίνδυνοι. Η αίσθηση αυτής της μαυρομαγίτικης τελετής με έκανε να ανατριχιάσω και δεν άντεξα να μην τους τα χώσω.

      Διαγραφή
  4. @ Κώστας
    Αυτή την φορά αρμόζει το ευχαριστώ να είναι διπλό.
    Πληροφοριακά αναφέρω, ότι το ποίημα που προβάλεται, έφερε η ζωή να γραφτεί το 1997. Στα 23 χρόνια που πέρασαν, κατάλαβα κάπως καλύτερα το νόημα κάποιων αναφορών, που η έμπνευση απίθωσε στο κατώφλι των ονείρων μου τότε. Η αναφορά στον αιθέρα έγινε χωρίς να γνωρίζω κάτι για τα πεδία πληροφορίας. Και η λέξη αποταμίευση δεν αφορά κάτι, που γίνεται μια και έξω, όπως μια κατάθεση. Προϋποθέτει προσπάθεια διαρκείας με συνεχείς παρεμβάσεις. Σε αυτήν την λογική στηρίζεται η δημιουργία των “νοητών νάνων”, που μέσα από αδιάλειπτη προσπάθεια περισσότερων γενεών ομόθυμων μοναχών μετατρέπονται σε ενεργειακούς γίγαντες. Πρόκειται για μια μάχιμη σκυτάλη, που ενδυναμώνεται συνεχώς σε πορεία αιώνων, καθιστώντας τους αγωνιστές απροσπέλαστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ποίημα είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ! Δικαιολογεί ΚΑΙ ΑΥΤΟ το πώς συναντήθηκαν οι δρόμοι μας. Απροσπέλαστοι ακόμα είμαστε, και τα θηρία περιμένουν να φονευτούν.

      Καλό ΣΚ φίλε μου Διονύση!

      Διαγραφή
  5. @ Αναστασία

    Αγαπητή φίλη,
    συνηθίζω να πίνω το καφεδάκι μου "πατώντας επί όφεων και σκορπίων" δίπλα στο θέατρο METROPOL στην Nollendorf Platz, μέσα στο οποίο o joseph göbbels κήρυξε τον "ολοκληρωτικό πόλεμο" επιστρατεύοντας τα δεκαπεντάχρονα. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι γερμανοί επέδειξαν ισχυρότατο τσαγανό στις κατά καιρούς πολεμικές συγκρούσεις. Όμως οι Ρώσοι μαχητές τού στρατηγού Ζούκοφ, που τους κατατρόπωσαν στην μάχη τού Βερολίνου, όπως μετέδωσε κάποιος ηλικιωμένος γερμανός, έβγαιναν από τα άρματα με τα εσώρουχα, γιατί δεν είχαν καν ένα παντελόνι να φορέσουν. Το πρόβλημα των γερμανών είναι πολύ παλαιότερο από τον ναζισμό και ακόμη πιο παλιό από τον πρωσικό μιλιταρισμό. Φθάνει ως τούς σιδηρόφρακτους τεύτονες ιππότες, που εξουδετέρωσε με τα ελαφρώς οπλισμένα τμήματα πεζοπόρων ο πρίγκιπας Άγιος Αλέξανδρος Νιέφσκυ στις Ρωσικές στέππες. Οι γερμανοί σιδερόφρακτοι κονιορτοποιήθηκαν δυο φορές από τον αδάμαστο πατριωτισμό των Ρώσων. Καταφθάνει και η τρίτη. Μόνο που αυτήν την φορά στο μέτωπο τής Εθνικής Αντιστάσεως θα μετέχει όλη η οικουμένη. Οι γερμανοί, ανέκαθεν υπερεκτιμούσαν τις δυνάμεις τους, νομίζοντας ότι είναι σε θέση να τα βάζουν με όλο τον κόσμο, υποταγμένοι στην ιδέα τής δήθεν "ανώτερης φυλής" για να εγκαθιδρύσουν αυτοκρατορία. Είναι ένας λαός, που δεν μπορεί να διδαχθεί από την ιστορία, ούτε να κατανοήσει, ότι ανέκαθεν αυτοί χρησιμοποιούνται ως νεροκουβαλητές άλλων. Φυσικά δεν γενικεύω, διότι γνώρισα και κάποιους φρόνιμους Γερμανούς. Όμως, εάν είναι κάτι, που σηματοδοτεί την επερχόμενη τελειωτική ήττα τους. Είναι ακριβώς η τελετή τής απερχόμενης μέρκελ. Δεν έχω παραστεί ούτε σε μια κηδεία, που το κλίμα που επικρατούσε να μην είναι λιγότερο βεβαρημένο και απαρηγόρητο από την ατμόσφαιρα αυτής τής διοργάνωσης. Η σημειολογία της είναι εξόχως χαρακτηριστική και τόσο ενδιαφέρουσα, που σχεδιάζω να κάνω σύντομα μια ανάρτηση με τίτλο “Ο επικήδειος μιας γυναίκας πριν αυτή ξεψυχήσει”.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εμπειρία μου από τη μια και μοναδική φορά – πριν πολλά χρόνια-που ήρθα στη γερμανία ήταν σε γενικές γραμμές αρνητική. Γι’ αυτό και δεν ξαναπλησίασα αυτή την άχαρη χώρα. Πολύ αρνητική είναι επίσης και η εμπειρία μου από τις εδώ συναναστροφές με γερμανούς , φιλικές ή επαγγελματικές. Στην πατρίδα τους συνάντησα και κάποιες περιπτώσεις εξαιρετικών Ανθρώπων, αλλά αυτοί μάλλον ανήκουν στη μειοψηφία. Σαν σύνολο, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, είναι υστερικά εμμονικοί, ψυχροί και απίστευτα μίζεροι. Με τέτοια ελαττώματα να τον χέσω τον περίφημο «ορθολογισμό» τους και τις δήθεν σπουδαίες φιλοσοφικές τους επιδόσεις. Η συμπεριφορά και τα έργα αυτού του άχαρου λαού και η πορεία του στο ιστορικό γίγνεσθαι παραπέμπουν σε κληρονομική παράνοια. Ειλικρινά, θαυμάζω την αντοχή σου, καλέ μου Διονύση.

      Διαγραφή
  6. Συνέχεια προήγουμενου

    Όσο αφορά το φιλαράκι John Edward, θέλω να τον ρωτήσω, με ποιον τρόπο σκοπεύουν να εισβάλουν αυτήν την φορά στην Ελλάδα, αφού φοβούνται να δείξουν καν το πρόσωπό τους. Για την εισβολή με τα δηλητήρια στην Πατρίδα μας, έβαλαν μπροστά ως δήθεν πατέρα τής Biontech τον τουρκαλά, με την σκατόφατσα τού οποίου ξερνάνε και τα κράσπεδα. Ή μήπως σκοπεύουν να εισβάλλουν με την πιτσιρίκα νέα υπουργό εξωτερικών, που είναι συνέχεια μεθυσμένη και φτιαγμένη; Οι πράσινοι που την προωθούν, έχουν σαν κεντρικό σύνθημα “κάτω η γερμανία” και “ζήτω οι ελτζιμπιντάδες”. Το 40 εισέβαλαν οι γερμανοί στην Ελλάδα με τα τανκς. Αυτήν την φορά θα εισβάλλουν με τα οπίσθια, οπότε δεν θα βρίσκει πιτσιρικάδες με κόκα το συμβούλιο επικρατείας. Καλέ φτερά!!!, θέλετε να αφήσετε αγά.....τους τούς δωσίλογους, που σας μανατζάρουν. Έλεος, θα σκίσουν τις κοτσίδες τους.
    Εξ άλλου δεν χρειάζεται να εισβάλουν άλλο οι γερμανοί στην Ελλάδα. Οπωσδήποτε, έχουν κάνει ήδη τεράστια ζημιά στην Ελλάδα. Όμως δεν είναι αυτοί που εφήβραν την λερναία ύδρα. Στον τόπο, που πρωτοούρλιαξε αυτή, ορθώθηκε ο Ηρακλής. Δεν χρειάζεται να εισβάλουν, εφόσον είμαστε εμείς εδώ. Και δεν ισχύει το “ανοίξαμε και σάς περιμένουμε”, μια και τούς νικήσαμε ήδη στα σημεία, παίρνοντάς τους τα σώβρακα. Δεκάδες γερμανοί εξεταστές στατικής προσπάθησαν εδώ και δεκαετίες να με πετάξουν έξω από την αγορά σαν επαγγελματία, με ύφος τεύτονα ιππότη, νομίζοντας ότι είναι αδύνατον, ένας μεσογειακός να έχει επαρκή ευφυία, για να αντέξει στο τεραίν, που αυτοί θεωρούν δικό τους αποκλειστικό επαγγελματικό ζωτικό χώρο. Απέδειξα στην πράξη, ότι όχι μόνον αντέχω, αλλά είμαι ικανός να φέρω εις πέρας και μελέτες κατασκευών, που γερμανοί καθηγητές στατικής θεωρούσαν μη πραγματοποιήσιμες. Υπερασπίστηκα τα Εθνικά Χρώματα φορώντας εργοταξιακό κράνος και άρβυλα και όταν έμπαινα στα γιαπιά Ιταλοί, Πορτογάλοι, Ρουμάνοι και Τούρκοι σιδεράδες χτύπαγαν τις τανάλιες στα καλούπια, για να χαιρετήσουν αυτόν, που θα μονομαχούσε με τον πρώσο ελεγκτή, ώστε να μην υποχρεωθούν να γκρεμίσουν ως υποτιθέμενη κακοτεχνία όσα έφτιαξαν με ιδρώτα μέσα στο χοντρό κρύο. Αυτά μπορεί να είναι σε τάξη μεγέθους ελάχιστα. Όμως αποδεικνύουν στην πράξη, ότι η πανοπλία τους δεν είναι παρά ένα πουλόβερ, που μπ[ορεί να το ξηλώση κάποιος, που το μόνο μέσο που διαθέτει, είναι η ευχή τής μάνας του. Κι όταν ξεκινήσει το ξήλωμα τού πουλόβερ, το μαλλί σε μια πορεία καταλήγει να γίνει πάλι κουβάρι. Η ζωστήρα, που στερεώνεται το σφυρί τού μαραγκού, δεν διαφέρει πολύ από την ζωστήρα, που φοράνε οι μοναχοί. Και κρατάμε ακόμη ένα μάτσο πρόκες.
    Επίτρεψε μου μια αφιέρωση, αν και το Βερολίνο γίνεται για μένα σιγά σιγά παρελθόν, ενώ το Μανχάταν είναι μάλλον κάποιο μπαράκι σε κάποια ήσυχη παραλία.

    https://www.youtube.com/watch?v=wArVScQFDCk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Διονύση το "John Edward" μάλλον δείχνει προς αγγλίτσα μεριά και ουχί στην Διος-λάνδη. Φυσικά το μίσος αμφοτέρων προς οτιδήποτε Ελληνικό είναι συγκρίσιμο.

      Οι Γερμαναράδες βέβαια δεν θα συγχωρήσουν ποτέ την μικρή Ελλαδίτσα που έγινε η αιτία να χάσουν τον Β'ΠΠ.

      Κατά τ'άλλα συμφωνώ με τα γραφόμενα σου αν και το κόμπλεξ των γερμαναράδων έχει ρίζες ΚΑΙ στον Προτεσταντισμό. Οι καθολικοί Γερμανοί είναι πιο συζητήσιμοι ενώ οι Προτεστάντες με το μαζοχιστικό "Πρέπει να υποφέρεις για να επέλθει η κάθαρση" είναι πιο ψυχροί. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει από τις συναναστροφές μου με αυτή την καταραμένη φάρα. Μιλούσαν με απαξίωση για τις Ελληνικές ρεμούλες και αυτοί είχαν κάνει μεγαλύτερες. Όντως τους χρειάζεται ένας βομβαρδισμός κάθε 50χρόνια μέχρι να αλλάξουν μυαλά.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΒΑΘΕΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.
      Δεκάδες γερμανοί εξεταστές στατικής προσπάθησαν εδώ και δεκαετίες να με πετάξουν έξω από την αγορά σαν επαγγελματία, με ύφος τεύτονα ιππότη, νομίζοντας ότι είναι αδύνατον, ένας μεσογειακός να έχει επαρκή ευφυία, για να αντέξει στο τεραίν, που αυτοί θεωρούν δικό τους αποκλειστικό επαγγελματικό ζωτικό χώρο. Απέδειξα στην πράξη, ότι όχι μόνον αντέχω, αλλά είμαι ικανός να φέρω εις πέρας και μελέτες κατασκευών, που γερμανοί καθηγητές στατικής θεωρούσαν μη πραγματοποιήσιμες. Υπερασπίστηκα τα Εθνικά Χρώματα φορώντας εργοταξιακό κράνος και άρβυλα και όταν έμπαινα στα γιαπιά Ιταλοί, Πορτογάλοι, Ρουμάνοι και Τούρκοι σιδεράδες χτύπαγαν τις τανάλιες στα καλούπια, για να χαιρετήσουν αυτόν, που θα μονομαχούσε με τον πρώσο ελεγκτή, ώστε να μην υποχρεωθούν να γκρεμίσουν ως υποτιθέμενη κακοτεχνία όσα έφτιαξαν με ιδρώτα μέσα στο χοντρό κρύο. Αυτά μπορεί να είναι σε τάξη μεγέθους ελάχιστα. Όμως αποδεικνύουν στην πράξη, ότι η πανοπλία τους δεν είναι παρά ένα πουλόβερ, που μπ[ορεί να το ξηλώση κάποιος, που το μόνο μέσο που διαθέτει, είναι η ευχή τής μάνας του. Κι όταν ξεκινήσει το ξήλωμα τού πουλόβερ, το μαλλί σε μια πορεία καταλήγει να γίνει πάλι κουβάρι.

      ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Φυσικά δεν γενικεύω, διότι γνώρισα και κάποιους φρόνιμους Γερμανούς.

      ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ, ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ Η ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥΣ.

      ΕΠΕΙΔΗ ΖΩ ΣΤΑ ΦΤΩΧΙΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
      ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,
      ΣΕ ΑΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ.

      ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.

      Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ,
      ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

      ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ,
      ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΣΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ.
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

      ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ, ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΟΥ ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Heiko von der Leyen?????????????
    ΜΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ

    Προχθές του έδωσε σύμβαση μυρίων ευρώ ο ΜιΖοΤάκης. Ποιος είναι;

    Ο σύζυγός της Heiko von der Leyen, είναι ο ιατρικός διευθυντής της Orgenesis που κατασκευάζει τα πειραματικά προϊόντα.

    https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FBurikasGiannis%2Fstatus%2F1466743536905248772&widget=Tweet

    Η ομάδα διαχείρισης
    https://orgenesis.com/team

    ------

    Ενώ ο Heiko Von der Leyen, εκτός και από γνωστός γιατρός από το Ανόβερο, έγινε μέτοχος της Big Pharma μέσα σε μια νύχτα και παίρνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες απόδοσης, η σύζυγός του Ursula, επιβάλλει λογοκρισία και τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους.

    =================

    Adrian ONCIU | Ρουμανία | Καταγγέλλει το αδιαφανές συμβόλαιο εμβολίων $36 δις μεταξύ Pfizer και EU

    https://rumble.com/vq7ml7-adrian-onciu-36-pfizer-eu.html



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς ο σύζυγος της Ursula von der Leyen έγινε το κύριο πιόνι στην υπόθεση Pfizer αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων

    Pfizer/Vanguard/Ursula: εγκληματική διαφθορά!


    https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fangelovalidiya%2Fstatus%2F1466750241093341198&widget=Tweet

    ----------------

    https://mediazone.zonefr.com/news/pfizer-vanguard-ursula-corruption-criminelle-523

    ======


    Adrian ONCIU | Ρουμανία | Καταγγέλλει το αδιαφανές συμβόλαιο εμβολίων $36 δις μεταξύ Pfizer και EU

    https://rumble.com/vq7ml7-adrian-onciu-36-pfizer-eu.html

    Ο σύζυγος της Ursula Von der Leyen είναι ο άνθρωπος κλειδί στη διαπραγμάτευση του συμβολαίου της Pfizer με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Ενώ ο Heiko Von der Leyen, εκτός και από γνωστός γιατρός από το Ανόβερο, έγινε μέτοχος της Big Pharma μέσα σε μια νύχτα και παίρνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες απόδοσης, η σύζυγός του Ursula, επιβάλλει λογοκρισία και τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους.



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμβολιάσου. Γιατί αν δεν...! 💉| KISS MY CASH

    https://www.youtube.com/watch?v=F-DRG7-EQFA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔEITE TI EΡΡΡΡΡΡXETAI.
    ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ???????????


    Κοιτάξτε από μέσα τους καταυλισμούς «φυλακής» της Αυστραλίας για τον Covid όπου τα αυτοκτονικά παιδιά είναι κλειδωμένα σε κελιά για περισσότερες από 23 ώρες την ημέρα
    “Νιώθεις σαν να είσαι στη φυλακή. Νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι λάθος”, είπε ένας κρατούμενος σε στρατόπεδο που είναι αρνητικός στον Covid.

    https://www.newswars.com/inside-look-at-australias-covid-prison-camps-where-suicidal-kids-are-locked-in-cells-for-more-than-23-hours-a-day/



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τώρα.. ένας κατάλογος (όπως αυτοί που φτάχνουμε εμείς) από το αντίπαλο στρατόπεδο, των "πανδημιο-εμβολιαστών". Μάς κάνει ρεζίλι υποτίθεται, αλλά τελικά..μάλλον μάς βοηθάει ώστε να προσέχουμε δύο πράγματα:
    1. Τις αρνητικές περί κόβιντ κ εμβολίων πληροφορίες που κατασκευάζει το σύστημα για να μάς εκθέσει,
    και
    2. Να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα και όντως εκτιθέμεθα στη συνέχεια υποστηρίζοντας αντιφατικά πράγματα.

    https://uploads.disquscdn.com/images/ae63e40a72fb75edd649bb46e95ac17e630c084a5961dce66a50701083fb71a5.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Κώστα,

      Το θέμα που θέτεις είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μέσα στο πλήθος των πληροφοριών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για θέματα αιχμής, δεν είναι καθόλου εύκολος ο αποστραγγισμός ενός ιζήματος, που να αποδίδει με συγκεκριμένο τρόπο τον πυρήνα και την ουσία τού όποιου ζητήματος. Είναι αυτονόητο, ότι μέσα στο πληθώρα πληροφόρησης κάποιοι προωθούν στοχευμένα παραπληροφόρηση. Η παραπληροφόρηση τού αντιπάλου είναι ένα από τα κύρια στοιχεία τής πάγιας στρατηγικής που εφαρμόζεται. Ένα άλλο πολύ βασικό στοιχείο είναι ο αιφνιδιασμός. Είναι από πολύ καιρό γνωστό, ότι οι κρόνιοι εφαρμόζουν το “δόγμα τού σοκ”. Το καμουφλάρισμα και οι συνθήκες πανικού στοχεύουν να οδηγήσουν τούς αμυνόμενους σε σπασμωδικές ενέργειες. Έτσι, αυτοί κάνουν χρήση κάθε πρόχειρου μέσου, ώστε να αντιμετωπίσουν τις πρώτες γραμμές τού μετώπου τού επιτιθέμενου, ώστε να μην μπορέσουν αυτές να σπάσουν το μέτωπό τους. Αυτή η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα, να ρίχνονται τα πυρά των αμυνόμενων ακατάσχετα, σπαταλώντας ένα πολύτιμο μέρος τού δυναμικού τους. ¨ενας επί πλέον παράγων, που δρα ανασταλτικά, είναι ο ρόλος κάποιων μπακάληδων, που ως επίδοξοι επιτελικοί φοράνε την μπέρτα τού στρατηγού, συγχέοντας την μπακαλική με την τέχνη τού πολέμου. Με αυτόν τον τρόπο προωθούν στοιχεία της παραπληροφόρησης σε ανόητη βάση, συμβάλλοντας να στρέφονται κάποια πυρά προς τα πίσω. Το γενικό αποτέλεσμα είναι, ότι ενώ οι αμυνόμενοι επιτυγχάνουν μέ την αποφασιστικότητα και την αγωνιστικότητά τους να αντιμετωπίζουν πράγματι ως ένα βαθμό με επιτυχία τις επιθέσεις των πρώτων γραμμών τού μετώπου των επιτιθέμενων, επιτρέπουν στα επιτελεία τού εχθρού, που αποτελούν τον εγκέφαλο τού θηρίου και επεξεργάζονται τις στρατηγικές επιλογές, να δρουν ανενόχλητα στο απυρόβλητο των μετόπισθεν.
      Έτσι, τα κύρια πυρά των ψηφιακών μαχητών στράφηκαν σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στα “εμβόλια” (καταγράφοντας πολύ συγκεκριμένη επιτυχία στο ξεσκέπασμα και την ματαίωση τους για κάποιο μη αμελητέο ποσοστό τού πληθυσμού) ενώ η κριτική ενάντια στον λεγόμενο “κορωνοϊό”, στην επικινδυνότητα τού οποίου εστιάσθηκε αποκλειστικά η επιχειρηματολογία των καμπαλιστών, δεν στάθηκε επαρκής. Σχετικά με την φύση και την επικινδυνότητα τού “κορωνοϊού” τα αντεπιχειρήματα αποτέλεσαν ένα αλαλούμ ετερόκλητων απόψεων, ξεκινώντας από την μη ύπαρξη ενός τέτοιου παθογόνου παράγοντα και καταλήγοντας στην ανύπαρκτη δήθεν υψηλή επικινδυνότητα τής μετάλλαξης “Ο”, με στόχο να “κατακεραυνωθούν” οι ελλείψεις στο σύστημα “υγείας”. Οι καμπάλ-ληστές, στηρίζοντας την επιχειρηματολογία τους στην επικινδυνότητα τού “κορωνοϊού”, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ψύχωση με την δημοσιοποίηση των όποιων αριθμών, που αφορούν “κρούσματα”, “νοσούντες”, διασωληνωμένους και νεκρούς, ποτέ δεν εισχώρησαν στο ελάχιστο στα επιχειρήματα, που προβάλλονται ενάντια στα “εμβόλια”. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, θεωρώ ζωτικά επιβεβλημένο, ειδικά μετά δυο χρόνια από την εμφάνιση και στοχευμένη διάδοση τού συγκεκριμένου βιολογικού όπλου, έχοντας επαρκή στοιχεία και εμπειρίες στην διάθεσή μας, που να μάς επιτρέπουν να ξεσκεπάσουμε τον τρόπο κατασκευής του και την υφή του, να προβούμε σε αντίστοιχες δημοσιεύσεις. Οπότε σύντομα θα ακολουθήσει συγκεκριμένη πραγματεία.

      Διαγραφή
  12. Αυτός ο γελοίος κατάλογος είναι σοφιστείες της κακιάς ώρας και "επιχειρήματα" του κώλου, με επανάληψη της συγκεκριμένης φράσης. Δηλαδή, ο πιο απλοϊκός και πολυχρησιμοποιημένος μπούσουλας της γκεμπελικής προπαγάνδας, που απευθύνεται σε "σκεπτόμενα" ασπόνδυλα. Το πιο εύστοχο και καλομελετημένο αληθινά επιστημονικό επιχείρημα να τους θέσεις, πάλι τις ίδιες μαλακίες θα σου λένε. Δεν υπάρχει τρόπος να πείσεις όλους αυτούς που στο όνομα της νέας κορωνοθρησκείας είναι ικανοί να γκρεμίσουν ακόμα και Παρθενώνες. Αν δεν υποστούν βαρύτατο σοκ δεν θα συνέλθουν, αν και ακόμα και γι' αυτό αμφιβάλω.
    Μπήκα στη σελίδα του Τράαγκα -άλλου είδους λαμόγιο κι αυτό, αλλά τέλος πάντων- στο φατσοβιβλίο και είδα με πόσο απύθμενο μίσος τον κατηγορούσαν πως εμπόδιζε τον κόσμο να εμβολιαστεί και τώρα καταλαμβάνει κρεβάτι από τις μεθ, που το δικαιούνται μόνο οι μπολιασμένοι. Φρίκη..... Το μίσος τους για τους ανεμβολίαστους όλο και γιγαντώνεται. Μάλλον η μόνη σανίδα σωτηρίας μας θα είναι ένας φανερός πόλεμος....Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣

      M'AΡΕΣΕΙΣ! Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!
      ΘΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ 🤣

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα Δεν νομίζω να ζηλέψει η Σούλα, η καταπληκτική συμπατριώτισσά μου (είμαι κατά το ήμισυ από την Κορινθία και έχω περάσει εκεί τα καλύτερά παιδικά και εφηβικά μου χρόνια) Η Σούλα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη με τον τόσο προσωπικό τόπο που τα χώνει και τη γουστάρω τρελά !!!

      Διαγραφή
  13. Πρωτοφανείς δηλώσεις Θ. Πλεύρη: «Αν διασωληνωθεί κάποιος ασθενής το πιθανότερο είναι να πεθάνει – Να εμβολιαστείτε»
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1038993_protofaneis-diloseis-thpleyri-diasolinothei-kapoios-asthenis
    Οπότε έχουν δίκιο όσοι αρνούνται την διασωλήνωση, αφού το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι τους αφήνουν να πεθάνουν…
    Έχουν τόσο μεγάλη πρεμούρα να μας σώσουν από τον θανατηφόρο ιό, που δεν διστάζουν να πατήσουν με SUV ανθρώπους που διαδηλώνουν ειρηνικά κατά των μέτρων στην Μυανμάρ! 5 νεκροί έως τώρα:
    Five die after officers ram SUV into crowd
    https://www.rt.com/news/542247-myanmar-protest-car-ramming/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ ΓΙΩΡΓΟΣ Α.- ΜΕΣΣΣΗΝΙΟΣ

    Και οι δύο παρατηρήσεις που έκανες, αγαπητέ φίλε, είναι περισσότερο από σημαντικές.
    Σχετικά με την και για μένα προφανέστατη αγγλοσαξωνική ιδιότητα τού John Edward:
    Μπορώ από πρώτο χέρι να πιστοποιήσω, ότι οι γερμανοί, ενώ έχουν συχνά επιθετικότατη συμπεριφορά, όμως σχεδόν ποτέ δεν εκφράζονται με υπέρμετρα επιθετικό τρόπο. Έχοντας το σύμπλεγμα από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, προσπαθούν να πείσουν τούς εαυτούς τους, ότι έχουν ξεπεράσει τον επιθετισμό τού παρελθόντος. Είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, ότι μέσα στον υπόγειο σιδηρόδρομο, όπου παρακολουθούν πολλοί, οι γερμανοί είναι οι πλέον ελεήμονες σε όσους ζητιανεύουν από οιονδήποτε άλλον λαό, σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία. Μετά τον δεύτερο πόλεμο, εφάρμοσαν έντονα οι αμερικάνοι την λεγόμενη “επαναπαιδαγώγηση” (Umerziehunhg). Στα πλαίσια αυτής τής πολιτικής γέμισαν τους κλάδους ανθρωπιστικών σπουδών με Εβραίους καθηγητές (όπως αυτοί τής “Σχολής τής Φρανκφούρτης”) με αποτέλεσμα οι διπλωματικές εργασίες στην πλειοψηφία τους στην κοινωνιολογία, ιστορία και συναφείς κλάδους να έχουν ως θέμα το ολοκαύτωμα. Επί πλέον, σύσσωμοι οι αγγλοσαξωνικοί προπαγανδιστικοί μηχανισμοί διέδωσαν με νύχια και με δόντια, την εικόνα τού “απεχθούς γερμανού” (hässliche Deutsche). Ο λόγος είναι προφανέστατος. Βάζοντας μόνιμα αυτοί τούς γερμανούς να κάνουν την βρώμικη δουλειά, προσπαθούσαν αυτοί να παραμείνουν αθέατοι στο απυρόβλητο, παρουσιαζόμενοι μετά ως δήθεν σωτήρες και εγγυητές τής δημοκρατίας. Αυτοί οι μηχανισμοί εξακολουθούν τις παρεμβάσεις τους, στοχοποιώντας εκ συστήματος τούς γερμανούς. Οι γερμανοί μπορεί σε μεγάλο ποσοστό να διακρίνονται για την βαρβαρότητά τους. Για την οικοδόμηση και την επιβολή τής κακίας όμως δεν επαρκεί η βαρβαρότητα, δεδομένου ότι αυτές έχουν σαν προϋπόθεση την ανάπτυξη τεχνογνωσίας αιώνων, αν όχι χιλιετιών. Αυτήν την τεχνογνωσία έχουν αναπτύξει οι μολοχιστές αγγλοσάξωνες και οι σιωνιστές. Εάν με καλούσαν να χαρακτηρίσω τούς γερμανούς, που εκδηλώνουν βαρβαρότητα, με βάση το σλόγκαν τής γνωστής ταινίας “Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσκημος”, θα έλεγα ότι αυτοί δεν είναι ο κακός, αλλά ο άσκημος, που μοστράρουν τα τσακάλια από πίσω τους. Στην περίπτωση όμως αυτή ο άσκημος είναι και κομμάτι ανεγκέφαλος. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει μόνον το “κακό τού κεφαλιού του”, μια και την χαζομάρα τους πληρώνουμε και πλείστοι άλλοι ακόμη.
    Στο ζήτημα τού προτεσταντισμού θα τοποθετηθώ στο επόμενο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ,

      και προσθέτω πως αν ανεπιφύλακτα μπορούσαμε να ονομάσουμε τους Γερμανούς ως τα μαντρόσκυλα της Ευρώπης, προσέξτε τα τρία χρώματα (ως η σημαία της Γερμανίας) και σε αυτό το σκυλάκι 🙂 :
      https://www.protagon.gr/wp-content/uploads/2016/11/Cerberus_pot-600x461.jpg
      Μιλάμε λοιπόν για προδιαγεγραμμένο ρόλο..;

      Όσον αφορά το θέμα "ψυχροί Γερμανοί", που λέμε συχνά για την ιδιοσυγκρασία τους, μήπως ο χαρακτηρισμός "ψύχραιμοι" θα ήταν πιο σωστός; Θυμάμαι ότι μια γκόμενα Γερμανίδα που είχα στα 25 μου, ένα πρωί που της ετοίμαζα πρωινό και έκοψα λίγο το δάκτυλό μου με το μαχαίρι.. αυτή ήταν που μού έμαθε πρώτη, και με απόλυτη ψυχραιμία, πώς σταματάμε εντελώς την ροή αίματος σε 2 λεπτά και μάλιστα ξανακολλάμε όπως ήταν πριν, τις δύο πλευρές του δέρματος. "Κώστα, πιέζεις για 2 λεπτά, με το άλλο χέρι, τις δύο πλευρές του δέρματος και θα δεις ότι θα κολλήσουν". Ο χρόνος ποικίλει από άτομο σε άτομο, πάντως πιάνει.

      Τέλος πάντων.. η συζήτηση περί Γερμανών είναι πολύ μεγάλη για να περιοριστεί σε μερικά σχόλια, πάντως πέραν των θηριωδιών των ναζί στην Ελλάδα, έχει ιδιαίτερη σημασία το ότι η γραμματική και το συντακτικό της γερμανικής γλώσσας ακολουθούν την αρχαιοελληνική γλώσσα.

      Τέλος, η Γερμανία γέννησε και δύο άλλες μεγάλες αγάπες της νιότης μου. Τον Φρειδερίκο Νίτσε και τον Έρμαν Έσσε.

      Διαγραφή
    2. Επειδή καταμαρτυρήσαμε αρκετά σε βάρος των γερμανών, αρμόζει για να είμαστε ακριβοδίκαιοι να αναφέρουμε και κάποια πολύ θετικά στοιχεία που υπάρχουν. Προσωπικά προσπάθησα να υιοθετήσω κάποια από αυτά και νομίζω ότι ωφελήθηκα. Οι Γερμανοί διακρίνονται για την πειθαρχία και την συνέπειά τους. Από αυτές τις ιδιότητες ένας Νοτιοευρωπαίος μπορεί μόνον να ωφεληθεί. Είναι ένας λαός έντονα θεωρητικός και έχουν προσφέρει αναμφισβήτητα σημαντικό θεωρητικό έργο σε πολλούς σημαντικούς τομείς. Δεν είναι μόνον η γλώσσα τους, που η λόγια οικοδόμησή της στηρίχθηκε σε Ελληνικά πρότυπα. Η Γερμανικές πολιτισμικές ανησυχίες στράφηκαν κατά την πορεία των παρελθόντων αιώνων έντονα προς το Ελληνικό πρόθεμα. Αυτή την τάση και κληρονομιά προσπάθησαν να καταστρέψουν και το πέτυχαν σε κάποιο βαθμό, οι αγγλοσάξωνες και οι σιωνιστές, που δυσφήμησαν συστηματικά την στροφή προς τον κλασσικό πολιτισμό ως ναζιστική τάση. Παρ' όλα αυτά, ένα μη αμελητέο μέρος των Γερμανών διακρίνεται από φιλελληνικές διαθέσεις. Στην μείζονα περιοχή τού Βερολίνου λειτουργούν 200 ελληνικά εστιατόρια, που πιστοποιούν την συμπάθεια των γερμανών, όχι μόνον για την Ελληνική κουζίνα, αλλά και για την Ελληνική ατμόσφαιρα γενικότερα (μη εξαιρετέας τής τουριστικής νοσταλγίας). Η πλέον πολυπληθής συγκέντρωση ανθρώπων, που έχω ζήσει στο Βερολίνο, είναι όταν κέρδησε η Ελλάδα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.. Δεκάδες χιλιάδες Γερμανοί (αλλά και πολλοί Άραβες και Τούρκοι) είχαν κατακλύσει τότε τούς δρόμους τού Βερολίνου. Γενικά υπάρχει παγκοσμίως μη πολύ σημαντική φιλελληνική διάθεση, παρά την συστηματική προπαγάνδα που εξαπολύεται σε βάρος μας. Η καμπάλ φροντίζει με νύχια και με δόντια να σαμποτάρει τα αντιπροσωπευτικά όργανα τής ομογένειας επιβάλλοντας σε αυτά τον έλεγχο χαφιέδων. Έχουν εντοπίσει από καιρό τον στρατηγικό ρόλο των Ελλήνων στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να ελέγχουν μέχρι και τις πέτρες. Τον χειρότερο ρόλο υπόθαλψης έχουν αναλάβει τα κόμματα στο σύνολό τους και ο συρφετός των καλικατζάρων, που σύρεται από αυτά.

      Διαγραφή
    3. Φίλε Διονύση,

      ειδικά η φράση "οι αγγλοσάξωνες και οι σιωνιστές δυσφήμησαν συστηματικά την στροφή προς τον κλασσικό πολιτισμό ως ναζιστική τάση", ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Συμφωνώ σε όλα όσα πρόσθεσες, πραγματικά χρήσιμα, σε σχέση με το δικό μου προηγούμενο σχόλιο το οποίο ήταν τελείως υποκειμενικό.

      Σε ευχαριστώ πολύ, και πάλι, για την συμμετοχή σου στους διαλόγους που δημιουργούνται στον Διόδοτο. Εσύ, ο Εργοδότης και ο Μεταξάς, αποτελείτε μεγάλο μέρος της ψυχής αυτού εδώ του μπλογκ.

      Διαγραφή
  15. @ ΓΙΩΡΓΟΣ Α. - ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    Αναφορικά με το ζήτημα τού προτεσταντσμού, είναι χαρακτηριστική η περιώνυμη μελέτη τού γερμανού κοινωνιολόγου Max Weber με τίτλο “Η Προτεσταντική Ηθική και το Πνεύμα τού Καπιταλισμού”. Σε αυτήν ο Max Weber αναφέρεται διεξοδικά στην διδασκαλία τής “πρακτικής ηθικής” τού προτεσταντισμού. Ο “πιετισμός” ως έκφραση τής προτεσταντικού τύπου ευσέβειας, θεωρεί ευσεβές και θεάρεστο, ότι προσαρμόζεται σε συγκεκριμένο κώδικα ηθηκιστικής συμπεριφοράς. Για τον γερμανό, ορθόν είναι, ότι προσαρμόζεται στις νόρμες . Αυτήν την νοοτροπία είχαν πετάξει στα αζήτητα οι Πρόγονοί μας, με τον μύθο τού προκρούστη. Ότι είναι μακρύτερο από το κρεβάτι, πρέπει να κόβεται. Ότι είναι λιγότερο μακρύ, πρέπει να τεντώνεται, μέχρι να αποκτήσει το μήκος του, κι ας καταστραφεί όλο το σύστημα. Ο φετιχισμός τής ηθικής νόρμας φαίνεται ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, στην περίπτωση τής γιαγιάς τής συζύγου ενός φίλου μου. Πριν οδηγήσουν οι ναζιστές τούς εβραίους στους κλιβάνους των στρατοπέδων συγκέντρωσης, έπρεπε να υποστούν αυτοί ιατρική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν είναι υγιείς. Αυτή η γυναίκα έτυχε τότε να πάσχει από γρίπη. Οι “υπεύθυνοι” τής είπαν τότε, να μην στενοχωριέται, γιατί θα την κάψουν και αυτήν, αφού όμως προηγουμένως την θεραπεύσουν, ως είναι το ορθόν. Μέχρι να γίνει καλά αυτή η γυναίκα, τελείωσε ο πόλεμος και έτσι γλίτωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συζητηση δυο παππουδων το πρωι...Καλα εκανε κ εβαλε τα εκατο ευρω..μαζι σου του λεει ο αλλος,για μενα πρεπει να παρει σκληροτερα μετρα..Τι να τους πεις τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΣΙΡΟ ΜΙΦΟΥΝΕ, "ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΑΜΟΥΡΑΪ" ΤΟΥ ΑΚΙΡΕ ΚΟΥΡΟΣΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ... ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ "ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ-ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ...

      Διαγραφή