«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Μέσα στο 2022 εγκαινιάζεται η έδρα της Παγκόσμιας Θρησκείας, πάνω σε ένα νησάκι της Άμπου Ντάμπι, της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Αυτό το άρθρο είναι για να το τρίψετε στη μούρη μερικών εξυπνάκηδων πονηρούληδων που σάς λένε ότι η Πανθρησκεία, και δη στην Ευρώπη, θα είναι μια "Συγχώνευση" θρησκειών, με κατανόηση και ανεκτικότητα μεταξύ των. Μπούρδες! Μπούρδες του σατανιστή Πάπα και των ισλαμολάγνων νεοταξιτών. Ένα Ισλάμ θα είναι όλο το πακέτο, όπως ακριβώς το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό· παράλληλα και με την πληθυσμιακή ισλαμοροή. Στην παρούσα ανάρτηση μαθαίνουμε επίσης, ότι στην Κίνα υπάρχουν 200 εκατομμύρια χριστιανοί!!! Μάλιστα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στους έσχατους καιρούς. 
 
 
 

Το 2022 πρόκειται να λειτουργήσει η έδρα της Παγκόσμιας Θρησκείας (One World Religion). Η έδρα θα ονομάζεται The Abrahamic Family House και χτίζεται σε ένα νησί στην πόλη Άμπου Ντάμπι της Μέσης Ανατολής.

Η έδρα γίνεται σε συνεργασία με τον Πάπα Φραγκίσκο και τον σουνίτη μουσουλμάνο ηγέτη, σεΐχη Ahmen al-Tayeb, αφού και οι δύο υπέγραψαν ένα παγκόσμιο σύμφωνο ειρήνης που ονομάζεται Έγγραφο Ανθρώπινης Αδελφοσύνης για την Παγκόσμια Ειρήνη.

Ο δηλωμένος σκοπός του Abrahamic Family House είναι να φέρει την "κατανόηση και την ανεκτικότητα μεταξύ των θρησκειών", αλλά υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες προκλήσεις. Πρώτον, το Άμπου Ντάμπι είναι μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), όπου είναι παράνομο για τους χριστιανούς να προσηλυτίζουν και απαγορεύεται η μεταστροφή από το Ισλάμ. Ο Πάπας εκπροσωπεί τον Ρωμαιοκαθολικισμό, όπου οι χριστιανοί είναι ελεύθεροι να ασπαστούν το Ισλάμ, αλλά οι πολίτες του Αμπού Ντάμπι δεν είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον Χριστό.

Ίσως, όπως και ο Οίκος της Αβρααμικής Οικογένειας που υπόσχεται ανοχή και κατανόηση, το σύνταγμα των ΗΑΕ εγγυάται επίσης την ελευθερία της θρησκείας "σύμφωνα με τα καθιερωμένα έθιμα", αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αν και ορισμένες πρακτικές (όπως ο προσηλυτισμός από το Ισλάμ) απαγορεύονται άμεσα, ο ποινικός κώδικας των ΗΑΕ υπερισχύει του νόμου της Σαρία, ο οποίος απαγορεύει αυστηρά την αποστασία.

Η έδρα της Μιας Παγκόσμιας Θρησκείας θα έχει τρία κτίρια- ένα κτίριο το καθένα θα αντιπροσωπεύει το τζαμί, την εκκλησία και τη συναγωγή. Ωστόσο, η εκκλησία δεν επιτρέπεται να έχει σταυρό στο κτίριο ως μέθοδο αναγνώρισής της, καθώς είναι παράνομο να τοποθετείται χριστιανικός σταυρός σε κτίριο στα ΗΑΕ. 

Abrahamic Family House Animation Adjaye Associates


 

Αν και συνήθως δεν επιβάλλεται, η διδασκαλία ότι ο Ιησούς είναι ο μοναδικός Θεός θεωρείται πράξη προσβολής του Αλλάχ ή του Προφήτη Μωάμεθ και οι παραβάτες μπορεί να υποστούν φυλάκιση πέντε ή περισσότερων ετών, πρόστιμο από 250.000 ντιρχάμ (νόμισμα ΗΑΕ), δηλ. 68.100 δολάρια, έως δύο εκατομμύρια ντιρχάμ (545.000 δολάρια) και οι χριστιανοί μπορεί να απελαθούν.

Για να προστεθεί στη σύγχυση που επικρατεί σχετικά με την επίτευξη κατανόησης και ανεκτικότητας, ο σουνίτης μουσουλμάνος ηγέτης, σεΐχης Ahmen al-Tayeb, ο οποίος προβάλλεται ευρέως ως "μετριοπαθής" μουσουλμάνος, πιστεύει ακράδαντα ότι οι μουσουλμάνοι που προσηλυτίζονται από το Ισλάμ σε οποιαδήποτε άλλη θρησκεία (συμπεριλαμβανομένου του χριστιανισμού) θα πρέπει να σκοτώνονται.

Αν λοιπόν η ιδέα του κεντρικού γραφείου της Μιας Παγκόσμιας Θρησκείας είναι να φέρει την ανεκτικότητα και την κατανόηση, τότε γιατί να το χτίσει σε μια μουσουλμανική χώρα όπου ο προσηλυτισμός είναι παράνομος και γιατί να το κάνει μαζί με έναν μουσουλμάνο κληρικό που διδάσκει ότι οι μουσουλμάνοι αποστάτες πρέπει να σκοτώνονται; Αυτό δεν είναι το αντίθετο της ανεκτικότητας και της κατανόησης;

Συνδεδεμένο με αυτό το κατασκευαστικό έργο θα είναι ένα διαθρησκειακό συμβούλιο που θα επιβλέπει τα έργα που αποσκοπούν στην προώθηση της ανεκτικότητας, αλλά ίσως η ανεκτικότητα να είναι μόνο προς μία κατεύθυνση.

Τον Δεκέμβριο του 2020, τα Ηνωμένα Έθνη ψήφισαν έναν νόμο κατά της βλασφημίας που οι περισσότεροι χριστιανοί δεν γνωρίζουν. Ο νόμος σε ελεύθερη μετάφραση, όπως τον ενστερνίστηκαν τα ΗΑΕ, απαγορεύει κάθε διδασκαλία κατά του Ισλάμ, συμπεριλαμβανομένων των βιβλικών διδασκαλιών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσβλητικές.

Οι περισσότεροι Χριστιανοί αντιλαμβάνονται τον όρο "Μία παγκόσμια θρησκεία" ως αναφορά στη συγχώνευση όλων των θρησκειών, συμπεριλαμβανομένου του Χριστιανισμού, σε μία ενιαία παγκόσμια θρησκεία. Πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι η "Μία παγκόσμια θρησκεία" συνδέεται άμεσα με τις έσχατες ημέρες, όταν ο Αντίχριστος θα εγκαθιδρύσει μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία θα συνδέεται με μία παγκόσμια κυβέρνηση και θα οδηγήσει στο χάραγμα του θηρίου.




Τι ρόλο θα διαδραματίσει η Κίνα στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας θρησκείας, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και του σημείου του θηρίου; Στο νέο μας βιβλίο, "ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ", περιγράφουμε τον ρόλο που παίζει η Κίνα στους έσχατους καιρούς και τι πρέπει να περιμένουμε κατά τις έσχατες ημέρες. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Εδώ και χρόνια, το μέγεθος του πληθυσμού της Κίνας, η οικονομική της ανάπτυξη και η δίψα της για στρατιωτική ισχύ βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής όσων μελετούν τη βιβλική προφητεία. Οι περισσότεροι ειδικοί των έσχατων καιρών έχουν δει τον "Κόκκινο Δράκο" ως επιθετικό προς το Ισραήλ. Στην Αποκάλυψη 16 και 19, η αναφορά του Ιωάννη για τους στρατούς που θα συμμετάσχουν στην τελική μάχη που θα σηματοδοτήσει το τέλος του κόσμου θα μπορούσε κάλλιστα να απεικονίζει τον στρατό της Κίνας σήμερα.

Ωστόσο, ένα διαφορετικό είδος στρατού αυξάνεται επίσης στην Κίνα, και πλησιάζει γρήγορα τα διακόσια εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτός ο στρατός είναι υπέρ του Χριστού, όχι εναντίον Του. Πρόκειται για ένα πλήθος χριστιανών από την υπόγεια εκκλησία του σπιτιού της Κίνας, οι οποίοι δίνουν μια μάχη ενάντια στις αρχές και τις δυνάμεις και διαδίδουν το ευαγγέλιο με πρωτοφανείς τρόπους κάτω από έντονο διωγμό.

Αυτοί οι Χριστιανοί παρακινούνται από ένα ισχυρό όραμα που ονομάζεται "Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ". Η κινεζική εκκλησία εργάζεται αθόρυβα για να ολοκληρώσει τη Μεγάλη Επιτροπή φέρνοντας το ευαγγέλιο σε ανέγγιχτους λαούς στις ανατολικές επαρχίες της Κίνας και σε όλες τις χώρες μεταξύ των συνόρων της Κίνας και της πόλης της Ιερουσαλήμ.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη περισσότερα σε αυτή τη συναρπαστική εξέλιξη. Αυτά που θα διαβάσετε σε αυτό το βιβλίο μπορεί να αλλάξουν την άποψή σας για την προφητεία των έσχατων καιρών. Η Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ δεν είναι απλώς μια κίνηση ιεραποστολών της κινεζικής εκκλησίας. Είναι ένα εσχατολογικό γεγονός που επιβεβαιώνεται τόσο από την Παλαιά όσο και από την Καινή Διαθήκη. Ο Θεός χρησιμοποιεί τον Κόκκινο Δράκο για να εκπληρώσει τους απώτερους σκοπούς Του.

Το βιβλίο "Η Κίνα και η προφητεία των εσχάτων χρόνων" διερευνά την εκπληκτική σύνδεση μεταξύ της αρχαίας προφητείας και του σύγχρονου φαινομένου των ιεραποστολών της Κίνας. Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει ένα νέο όραμα για το τι σημαίνει να πάμε σε όλο τον κόσμο με το ευαγγέλιο. Κυρίως, θα σας δείξει γιατί η ολοκλήρωση της Μεγάλης Επιτροπής είναι αναπόφευκτη και η επιστροφή του Χριστού ασταμάτητη.

 

backtojerusalem.com/one-world-religion 

backtojerusalem.com/china-and-end-time-prophecy 

μετάφραση: Διόδοτος

 

 

18 σχόλια:

  1. "Η έδρα θα ονομάζεται The Abrahamic Family House".........
    "Ίσως, όπως και ο Οίκος της Αβρααμικής Οικογένειας" ........
    "Αυτοί οι Χριστιανοί παρακινούνται από ένα ισχυρό όραμα που ονομάζεται "Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ". "

    Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νιαου-νιαου:
      Πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς για το θέμα. Κι όχι απαραίτητα όλα πονηρά ή δυσάρεστα. Θα έρθει η ώρα που και ο Τραμπ θα μάς δώσει κάποιες εξηγήσεις για το θέμα, για να βάλει μερικούς μονοδιάστατους στη θέση τους.

      Διαγραφή
    2. Εγώ αν ήμουν θρησκευόμενος πάντως,θα προτιμούσα η θρησκεία μου να ανήκει στον Οίκο της Ηλιοκεντρικής Οικογενειας..........

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    3. Πάλι "θρησκεία" ;
      Πάλι διαίρει και βασίλευε ;
      Πάλι "αντιπρόσωποι" του "θεού" ;

      Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η "θρησκεία" θα γίνει ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ;
      Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο άνθρωπος θα γυρίσει στη ΦΥΣΗ ;
      Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο άνθρωπος θα αρχίσει να ΣΕΒΕΤΑΙ τον συνάνθρωπο, τα ζώα και τη Μάνα Γαία ;

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Ως άλλοι Ιουλιανοί, Παραβάτες,

      ''Η θρησκεία θεωρείται από το λαό αληθινή, από τους σοφούς ψεύτικη και από τους ηγεμόνες χρήσιμη.''

      Σενέκας, Ρωμαίος φιλόσοφος (4 μ.Χ-65 μ.Χ.)

      ''Αυτοί που λένε πως η θρησκεία δεν έχει σχέση με την πολιτική, δεν ξέρουν τι είναι η θρησκεία.''

      Μαχάτμα Γκάντι, Ινδός στοχαστής και ακτιβιστής (1869-1948)

      ''Οι θρησκείες είναι σαν τις πυγολαμπίδες. Για να λάμψουν πρέπει να υπάρχει σκοτάδι.''

      Άρθουρ Σοπενχάουερ, Γερμανός φιλόσοφος (1788-1860)

      Και Είθισται -προαιώνια, διαχρονικά, καταστροφικά- Το Σκοτάδι να είναι (φευ, κατά Συνθήκην) Προσφορά Των Εξουσιών προς τους λαούς του Πλανήτη, συνάμα δε και Προσφορά για Τη ''Θέωση'' των θρησκειών που απ' τον επουράνιόν τους το θρόνο -με τη σειρά τους- δεκανίκι, καθώς που ετάχθησαν, για Τη Στήριξη Των Εξουσιών,
      Σ' έναν Αέναο Κύκλο Αγαστής Συνεργασίας Πολιτικής και Θρησκευτικής Εξουσίας για τη χειραγώγηση, την παραπλάνηση , την εκμετάλλευση Του Φόβου των πολλών, εξ ορισμού πλέον θεοσεβούς ποιμνίου,
      Στην Υπηρεσία Των (ΌΠΟΙΩΝ) ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΎΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΎΧΩΝ ΘΕΟΔΏΡΗΤΩΝ ΚΑΛΏΝ ΠΟΙΜΈΝΩΝ. ΚΑΙ -ΤΟ ΠΙΘΑΝΏΤΕΡΟ- ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΊ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΊΏΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΏΝΩΝ. ΑΜΗΝ.

      Στώμεν Καλώς, στώμεν μετά Φόβου

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  2. ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ (εκπροσωπος τυπου της Ρωσικης κυβερνησης) «Η ΕΒΡΑΗΚΗ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΕ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΙΝΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, εχθές καρα - μπερδεύτηκα με τις ειδήσεις. Αλλού έγραφαν αυτό που λες εσύ, και αλλού ότι όλα τα αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία, επιστρέφουν πίσω στις ΗΠΑ.

      Διαγραφή
    2. Είναι απόλυτα λογικό να μπερδέυεσαι Κώστα. Όλοι μας μπερδευόμαστε. Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα είναι μέσα στο "παιχνίδι". Οι αντικρουόμενες ειδήσεις παίζουν και αυτές το ρόλο τους. ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει και έτσι πρέπει αυτή τη στιγμή.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Οι βρωμιαρηδες μάς ετοιμάζουν άγρια δυστυχία..
    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΑΠΙΣΟΥΜΕ
    Τ Ω Ρ Α !!!

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1057700_entoli-komision-mnimonia-kai-akraia-litotita-apo-2023-stin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ Μ@ΛΑΚΑ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ.
      ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.
      ΔΟΣΤΟΥΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.
      ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΓΑΓΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
      ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟΝ.
      ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
      ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ, ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ...
      ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ;
      ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΣΤΟΝ ``ΜΑΝΤΗ ΚΑΚΩΝ'' ΛΙΓΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ [!!!] Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.
      ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ``ΠΛΑΤΗ'' ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ. ΟΤΙ ΠΟΥΝ, ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ.
      ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ...ΥΠΟΥΡΓΕ. ΝΑΙ! ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ.
      www.youtube.com/watch?v=Mcog8LXhKVI&t=89s

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. ΟΥΠΣΣΣ!
    Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΤΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΤΑ ΗΑΕ!
    Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.. Διαβάζει Διόδοτο 😊

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/1057730_rterntogan-episkeptetai-simera-ta-iae

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουτιν (σε χθεσινη συνεντευξη τυπου) "... ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ ΕΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ // ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://twitter.com/AndyMar17737663/status/1492907766373130242
    Τρελός κόσμος
    ----------------------------------

    https://twitter.com/VigilantFox/status/1492911106565754887
    Οι Μαορί έδειξαν την περιφρόνησή τους για τη Jacinda Ardern και την ατζέντα του WEF με μια δυνατή εμφάνιση του Πολεμικού Χορού Haka!🇳🇿
    ----------------------------------

    https://www.facebook.com/100043709021517/videos/1044539159430170/

    ΤΟ 1,5 ΛΕΠΤΟ...ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ...''ΓΑΡΓΑΡΑ''🔥🔥🔥🔥
    TO 1.5 ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ
    --------------------------------

    https://twitter.com/backtolife_2022/status/1492975437785481218

    https://twitter.com/disclosetv/status/1493238238860890115

    https://twitter.com/VigilantFox/status/1492863451286364163

    https://gab.com/BeachMilk/posts/107795910222727337
    Ακούστε πολύ προσεκτικά τους στίχους… περιγράφει σχεδόν τέλεια το σχέδιό τους, στη δεκαετία του 1990, έτσι;
    ---------------------------------------

    https://gab.com/BeachMilk/posts/107795930973742493
    Προφανώς σχεδίαζαν αυτή την κατάληψη της ανθρωπότητας εδώ και δεκαετίες, και δεν προσπαθούσαν καν να μας το κρύψουν.
    ---------------------------------

    https://gab.com/BeachMilk/posts/107795333154128429
    Το YouTube μόλις ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ αυτό το βίντεο, για να ξέρετε ότι έχει ξεπεράσει τον στόχο!

    Τα εμβόλια κατά του COVID έχουν πυροδοτήσει μια παγκόσμια πανδημία AIDS (επειδή έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό μας σύστημα), αλλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ η Moderna εργάζεται σε ένα εμβόλιο HIV-AIDS που αλλάζει το DNA για να καταπολεμήσει αυτό το πρόβλημα.

    Το νέο εμβόλιο κατά του AIDS πιθανότατα θα απαιτήσει δύο αρχικά εμβόλια, ακολουθούμενα από 4 αναμνηστικά εμβόλια ετησίως για το υπόλοιπο της ζωής σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ 2 ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΩΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ KAI THΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ;
    H ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ TO ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,
    ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1948;

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9#/media/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Khazar_map1.PNG
    Χαζαρικό Χαγανάτο και γύρω κράτη, 820, περιοχή άμεσου ελέγχου των Χαζάρων με σκούρο μπλε χρώμα, σφαίρα επιρροής τους με μωβ

    --------------------------------------------

    https://gr.dreamstime.com/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF-%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-image60392061

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετυμολογία
    Κατά τον Γκιούλα Νέμεθ (Ούγγρος γλωσσολόγος και τουρκολόγος, μέλος της Ουγγρικής Ακαδημίας Επιστημών), σε συνέχεια των απόψεων του Ζόλταν Γκόμπος (Ούγγρος γλωσσολόγος), η λέξη Χάζαροι προέρχεται από ένα υποθετικό «Κασάρ», που αντιστοιχεί σε μια τουρκική ρίζα «καζ» («περιπλανώμαι»), υποθετική παραλλαγή του κοινού τουρκικού «κεζ». Με την έκδοση αποσπασμάτων των επιγραφών Τες και Τέρκινς της αυτοκρατορίας των Ουιγούρων (744-840), όπου απαντάται ο τύπος «Κασάρ» - αν και παραμένει αβέβαιο αν αυτός αντιπροσωπεύει προσωπικό ή φυλετικό όνομα - σταδιακά εμφανίσθηκαν άλλες υποθέσεις. Κατά τον Λουί Μπαζέν (Γάλλος ασιατολόγος) προέρχεται από το τουρκικό «κας» (τυραννώ, καταπιέζω, τρομοκρατώ), στη βάση της φωνητικής ομοιότητας με το φυλετικό όνομα των Ουιγούρων, Κασάρ. Ο Άντρας Ρόνα Τας (Ούγγρος ιστορικός και γλωσσολόγος) το συνδέει με το «Κέσαρ», τη μεταγραφή στα Μεσαιωνικά Περσικά του ρωμαϊκού τίτλου Καίσαρ.

    Ο Ν.Μ. Ντάνλοπ (Βρετανός ασιατολόγος) προσπάθησε να συνδέσει τον κινεζικό όρο για τους «Χαζάρους» με ένα από τα φυλετικά ονόματα των Ουιγούρων Τοκούζ Ογούζ, συγκεκριμένα το «Γκεσά». Υπάρχουν οι αντιρρήσεις ότι το «Γκεσά (κινεζικά) /Κασάρ (τουρκικά)» των Ουιγούρων δεν ήταν φυλετικό όνομα αλλά μάλλον το επώνυμο του αρχηγού της φυλής Σικάρι (στη σογδιανή γλώσσα) των Τοκούζ Ογούζ, και ότι στα Μεσαιωνικά Κινεζικά το εθνώνυμο «Χάζαροι», πάντα προλεγόμενο με τη λέξη Τουγιουέ, που σημαίνει «Τούρκος» (Τουγιουέ Κεσά μπου: 突厥可薩部; Τουγιουέ Χεσά: 突厥曷薩), μεταγράφεται με διαφορετικούς χαρακτήρες από εκείνους που χρησιμοποιούνται για ν΄ αποδώσουν το «κα» στη λέξη των Ουιγούρων «Κασάρ». Μετά τον προσηλυτισμό τους έχει αναφερθεί ότι υιοθέτησαν την εβραϊκή γραφή και είναι πολύ πιθανό ότι, αν και μιλούσαν μια τουρκική γλώσσα, οι κυβερνητικοί των Χαζάρων υπό τον Ιουδαϊσμό αλληλογραφούσαν στα Εβραϊκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε κοιτάξτε που ομολογεί το μ@@νόπανο ΧΎΜΑ! Κοιταξτε αναισθησία θράσος.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1057940_nmitarakis-symfonisa-me-pakistan-kai-mpagklantes-na-mas-steiloyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή