«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Τελικά… αλλού ήταν η φάκα, αλλού το τυρί κι αλλού το ποντίκι…

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς


 

Σημείωση: Όσα πρόκειται να διαβάσετε, αποτελούν προσωπικές σκέψεις και διαπιστώσεις, τις οποίες σε καμία περίπτωση δε θα πρότεινα να τις εκλάβει ο αναγνώστης ως δεδομένα ή ως θέσφατο πραγματικότητος.


Από τα τέλη του 2019, η ανθρωπότητα μπήκε σε μία αισχρή «επιστημονική» τυραννία, η οποία έφερε την τρομοκρατία στα σπίτια μας, στις ζωές μας και κυρίως στην ίδια την ύπαρξή μας. Μία τυραννία που έχει ως παντιέρα μία «επιστήμη» η οποία δεν εξυπηρετεί το ανθρώπινο συμφέρον, αλλά το συμφέρον μίας απάνθρωπης ελίτ, που ονειρεύεται μείωση πληθυσμού, όπως η ίδια πολλάκις έχει ανακοινώσει, μέσω των οργάνων της (Bill Gates, Klaus Schwab, Henry Kissinger κοκ).

Από την αρχή σχεδόν, ένα ερώτημα γεννήθηκε στο μυαλό των σκεπτόμενων ανά τον πλανήτη ανθρώπων: «πού στην ευχή την πάνε τη δουλειά πάλι;»

Εάν ρωτήσεις έναν αστυνομικό που διερευνά ένα οικονομικό έγκλημα ποιος το έκανε, η απάντηση είναι σταθερή: «ακολούθα το χρήμα»! Ομως στην περίπτωση όπου διαδραματίζεται ένα υγειονομικό έγκλημα, δε χρειάζεται να ακολουθήσεις το χρήμα, διότι ήδη γνωρίζεις την πηγή. Κι αυτή η πηγή ονομάζεται Rothschild και Rockefeller. Ποιον όμως θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να βρει τι συμβαίνει πραγματικά;

Στο μέχρι σήμερα συντελούμενο υγειονομικό έγκλημα, μετά από πολλή σκέψη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει κάποιος ν’ ακολουθήσει τη… «βιτρίνα»! Ναι! Σωστά διαβάσατε! Τη «βιτρίνα»!

Η «ελίτ» έχει μία τάση: να εξωτερικεύει την αλαζονεία της! Δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα μυστικό. Θα διαρρεύσει η ίδια τα σχέδιά της. Κι αυτό θα το κάνει μέσα από τις «βιτρίνες» της. Κι οι βιτρίνες της, έχουν ονόματα όπως: Soros, Schwab, Zuckerberg, Gates, Morgan, Brown, Μπουρλά και πολλά άλλα. Επίσης, έχει τη σημαντικότερη «βιτρίνα» της η οποία ακούει στο όνομα «Hollywood». Εχει ακόμα και ανδρείκελα που βρίσκονται μπροστά από τις βιτρίνες, όπως είναι ο Μητσοτάκης, ο Trudeau, ο Macron, ο Andrews, ο Biden, η Merkel, ο Johnson, ο Morrison και πολλοί άλλοι που «φυτεύτηκαν» σε θέσεις εξουσίας, όντας υπάκουοι δούλοι.

Για να βρει κάποιος «πού το πάει» η ελίτ, θα πρέπει να ξέρει να φτιάχνει παζλ! Θα πρέπει να παίρνει δηλώσεις που κατά καιρούς έχουν γίνει από τις βιτρίνες και τα ανδρείκελα, να τις ενώνει και να βγάζει το συμπέρασμα. Κι αυτό είναι μία δύσκολη κι επίπονη διαδικασία για όποιον θελήσει να ασχοληθεί σοβαρά.

Η ελίτ, έχει άλλη μία καλή – για εμάς – συνήθεια: επαναλαμβάνεται! Κάνει ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. Ορίστε ένα απλό παράδειγμα:

  • Ισπανική γρίπη
  • Νόσος «τρελών αγελάδων»
  • AIDS
  • Γρίπη των πουλερικών
  • Γρίπη των χοίρων
  • Γρίπη των ψαριών
  • Η1Ν1
  • Covid

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά νομίζω ότι ήδη καταλάβατε το μοτίβο. Κάθε τόσο εμφανίζουν μια νέα «νόσο» η οποία «απειλεί» την ανθρωπότητα. Αλήθεια, δε σας θυμίζει κάτι από το παραμύθι με τον μικρό βοσκό που φώναζε «βοήθεια λύκος» για να κάνει τους συγχωριανούς να τρέχουν και όταν πραγματικά ήρθαν λύκοι δεν τον πίστευε κανείς κι έχασε ολόκληρο το κοπάδι;

Υπάρχει ένας λόγος που η ελίτ ΘΕΛΕΙ να υπάρχουν «συνομωσιολόγοι»! Κι αν δεν υπήρχαν, θα τους είχε εφεύρει η ίδια. Για να προσαρμόσουμε το παραμύθι στην πραγματικότητα, οι «συνομωσιολόγοι» παίζουν το ρόλο του βοσκού, η ελίτ το ρόλο των λύκων και η ανθρωπότητα τα πρόβατα. Η διαφορά είναι ότι οι «συνομωσιολόγοι» βλέπουν τι συμβαίνει και φωνάζουν «προσοχή!». Δεν τα φαντάζονται. Ε, εν τάξει! Υπάρχουν και κάποιοι με ζωηρή φαντασία, αλλά ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Επιτρέψτε μου να ξεδιπλώσω το σκεπτικό μου, ώστε να το συνδέσω με την εισαγωγή αυτού του άρθρου.

Βλέπουμε λοιπόν, τρεις πρωταγωνιστές σε αυτήν την ιστορία:

  • Λύκοι (ελίτ)
  • Βοσκοί (συνομωσιολόγοι) και
  • Κοπάδι (ανθρωπότητα)

Η ελίτ έχει έναν συμπαγή πυρήνα και σταθερούς δορυφόρους (τις «βιτρίνες» και τα ανδρείκελα).

Οι συνομωσιολόγοι όμως, δεν έχουν συμπαγή πυρήνα, με αποτέλεσμα να χωρίζονται σε διαφορετικές θεωρίες. Πράγμα που κάνει τη ζωή της ελίτ πιο εύκολη.

Τέλος, η ανθρωπότητα, έχει σταθερή συμπεριφορά κοπαδιού. Είτε θα ακολουθήσει την ελίτ, είτε τους συνομωσιολόγους. Αυτό είναι Νόμος! Ακόμα κι εκείνοι που δείχνουν αδιάφοροι, στην πραγματικότητα υπηρετούν την ελίτ με την αδιαφορία τους.

Για να μπορέσει όμως ο λύκος να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα πρόβατα, έχει επιστρατεύσει τις νυφίτσες (ΜΜΕ), τους ασβούς (επιστήμονες) και τις αλεπούδες (δήθεν συνομωσιολόγοι οι οποίοι έχουν επιστρατευτεί προκειμένου να γελοιοποιούν τους πραγματικούς συνομωσιολόγους ώστε το κοπάδι να έρχεται σε σύγχυση).

Ο λύκος λοιπόν, παίζει τόσα χρόνια ένα παιχνίδι δοκιμής. Πετάει στα ξαφνικά έναν συναγερμό, τον οποίο κάθε φορά εμπλουτίζει με καινούριες λεπτομέρειες και περισσότερη ένταση. Υστερα μετράει το χρόνο αντίδρασης των βοσκών και τέλος μελετάει και την αντίδραση του κοπαδιού. Ετσι κρίνει αν έχει επιτύχει το σκοπό του ή όχι.

Κι ώρα να επιστρέψουμε στην παρούσα κατάσταση, όπου ο λύκος πέταξε το δόλωμα του covid. Πού πέτυχε και πού απέτυχε όμως;

Αυτό που κατάφερε να πετύχει, ήταν να τρομοκρατήσει περισσότερα ποσοστά πληθυσμού απ’ ό,τι είχε καταφέρει να τρομοκρατήσει με τα προηγούμενα δολώματα (ισπανική γρίπη, γρίπη πουλερικών, AIDS, Η1Ν1 κλπ). Αυτήν τη φορά κατάφερε να έχει ένα γενικό σύνολο περίπου 45% του παγκοσμίου πληθυσμού, κάτι που δεν είχε καταφέρει να πετύχει ποτέ πριν, αφού ποτέ δεν ξεπέρασε το 20 – 25%! Κι αυτό αναμφισβήτητα είναι μία τρομακτική επιτυχία!

Επίσης, πέτυχε να επιβάλλει μέτρα και περιορισμούς που ποτέ άλλοτε δεν είχε γνωρίσει η ανθρωπότητα, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για μία παγκόσμια κυβέρνηση.

Πού απέτυχε όμως;

Απέτυχε στο χρόνο αντίδρασης των βοσκών! Αυτήν τη φορά, οι «συνομωσιολόγοι» αντέδρασαν πολύ πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά, γιατί αυτήν τη φορά είχαν με το μέρος τους διακεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι δεν άντεξαν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την παγκόσμια απάτη.

Απέτυχε και στην αντίδραση του κοπαδιού όμως. Αυτήν τη φορά, η ανθρωπότητα που πίστεψε τους βοσκούς, ήταν πολύ πιο σταθερή στις θέσεις της από κάθε άλλη φορά. Οι λύκοι γνώρισαν τρομακτική αντίσταση, που δεν περίμεναν, θεωρώντας ότι οι νυφίτσες και οι ασβοί είχαν καταφέρει να πάρουν το κοπάδι με το μέρος τους. Ούτε οι αλεπούδες δεν κατάφεραν να διαλύσουν το κοπάδι.

Κάτω από άλλες περιστάσεις, θα λέγαμε ότι η διαμάχη μεταξύ ελίτ και «συνομωσιολόγων», έληξε ισόπαλη. Ομως δεν είναι έτσι. Η ελίτ είχε έναν άσο στο μανίκι της, τον οποίο δεν εντοπίσαμε άμεσα και μόλις τώρα αρχίζουμε να τον βλέπουμε.

Μιλώντας με έναν εξαίρετο επιστήμονα, Ελληνα βιοχημικό ο οποίος εργάστηκε χρόνια στο αντικείμενό του στις ΗΠΑ (δεν αναφέρω το όνομά του διότι δεν έχω την άδειά του προς το παρόν να το κάνω) κι ο οποίος έχει μελετήσει την τεχνολογία mRNA, μου είπε το εξής:

Πράγματι, το mRNA, για να διατηρηθεί, πρέπει να φυλάσσεται στους -70°C. Αυτά όμως τα «εμβόλια», τα βάζουν σε θερμοκρασία ψυγείου και μετά τα κρατούν για πολλές ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Επομένως, δεν μπορεί να είναι mRNA. Κάτι άλλο είναι. Κάποιο «ξένο RNA». Δεν ξέρω όμως τι…

Σκεπτόμενος αργότερα αυτά τα λόγια, θυμήθηκα κάτι που είχε πει ο διακεκριμένος και νομπελίστας επιστήμονας, καθηγητής Luc Montagnier:

Οσοι έχετε κάνει τρεις δόσεις mRNA, καν’ τε καλού κακού και ένα τεστ HIV. Μπορεί να εκπλαγείτε…

Και «πριν αλέκτωρ λαλήσαι» συνέβησαν τα εξής:

Πρώτον, μου ήρθε η πληροφορία που ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, όπου χειρουργός κόπηκε κατά τη διάρκεια επέμβασης σε νοσοκομείο της Αττικής και η διεύθυνση του νοσοκομείου του επέβαλλε να κάνει τεστ HIV, διότι ο ασθενής ήταν τριπλά εμβολιασμένος…

Δεύτερον, άρχισε μία νέα προπαγάνδα για μια νέα «μετάλλαξη» του AIDS η οποία έχει ως αφετηρία την Ευρώπη.

Και τρίτον, θυμήθηκα ότι είχε αναφερθεί σε παλαιότερο χρόνο ότι τα mRNA εμβόλια εμπεριείχαν ακίδα HIV.

Ολα αυτά κουδούνισαν μέσα μου κι εκεί κάπου συνειδητοποίησα το παιχνίδι του λύκου…

Εφερε μία ψεύτικη «πανδημία», δημιουργώντας ένα πρόβλημα στον πληθυσμό. Αμέσως μετά, έφερε τη «λύση» που ήταν τα «εμβόλια». Αυτό όμως που δεν είδαμε εξ αρχής, και ενώ μιλούσαμε για μείωση πληθυσμού, ήταν το πώς θα επιτευχθεί αυτή η μείωση.

Και τη μείωση θα την πετύχουν με μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πανδημία, την οποία οι ίδιοι δημιουργούν, μέσα από τα mRNA σκευάσματα! Πρόκειται για την καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, που θα τον κάνει πλέον ευάλωτο σε κάθε ασθένεια ή ακόμα χειρότερα σε ένα «κοκτέιλ» ασθενειών.

Δηλαδή, με απλά λόγια, δημιούργησαν μία ψεύτικη «πανδημία» προκειμένου μέσω των «εμβολίων» να ξεκινήσουν μία πραγματική πανδημία…

Ο Νικολό Μακιαβέλι θα πρέπει να αισθάνεται τρομερά υπερήφανος γι’ αυτό το αποτρόπαια τρομακτικό μακιαβελικό σχέδιο της ελίτ… Ενας ψεύτικος covid φέρνει ένα πραγματικό AIDS μέσα από τη «θεραπεία» των «εμβολίων» για τον ψεύτικο covid…

Κυριολεκτικά ζαλίζομαι από οργή και αηδία!

Από την άλλη όμως οφείλω να συγχαρώ τον βαθειά αρρωστημένο εγκέφαλο που βρίσκεται πίσω από τη σύλληψη αυτού του σχεδίου. Είναι τόσο μακιαβελικό που έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να μπορέσουμε να το εντοπίσουμε!

Τα ερωτήματα όμως είναι: ποιος θα πιστέψει αυτό το γεγονός; Τι θα συμβεί όταν το καταλάβουν όσοι ήδη έχουν «εμβολιαστεί» με mRNA;

Κάποιος πιθανόν να ρωτήσει με αγωνία: θεραπεία υπάρχει;

Υπάρχει! Και δοκιμασμένη σε ασθενείς με AIDS/HIV με μεγάλη επιτυχία! Αλλά αυτή… όταν έρθει η ώρα.

Αυτές είναι οι σκέψεις και τα συμπεράσματά μου αγαπημένοι μου αναγνώστες. Είναι αληθινά; Μένει να φανεί. Και δυστυχώς, πολύ φοβάμαι πως ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται…

 

kanenazori.com 

 

49 σχόλια:

  1. ΌΠΟΙΟΣ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΈΨΑΞΕ, ΔΙΆΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ.
    ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
    ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΝΈΑ ΜΠΟΛΙΑ.
    ΜΑΣ ΤΟ ΛΈΝΕ.
    ΑΠΌ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ,ΠΆΜΕ ΠΆΛΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ.
    ΚΑΛΌ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΑΔΈΛΦΙΑ....

    .
    Υ.Γ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΕΊΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EKTOΣ ΑΝ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ.
      ΚΟΙΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ... :

      https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b9/

      Όταν το διάβασα είπα από μέσα μου:
      Νά τος ο Δεκαπενταύγουστος του Ελληνοτουρκικού πολέμου λοιπόν...

      Διαγραφή
  2. Κωστή δεν φοβάμαι τίποτα.
    ΌΛΟΙ ΠΑΊΖΟΥΝ ΣΚΛΗΡΆ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ.
    ΌΛΟΙ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΌΒΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΌΤΙ ΜΙΛΆΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΎΣ.
    ΈΧΩ ΔΎΟ ΑΓΌΡΙΑ ΝΑ ΣΤΕΊΛΩ......ΣΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ.
    ΌΜΩΣ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ.


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΠΑΤΕ? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ //
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
    ΑΙΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟ.
    ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΙΣΗ ΝΤΟΜΑΤΑ //
    ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ //
    Κε οι Εληνες εφτασαν στο εσχατο σημειο να προσευχοντε να κανει ΝΤΟΥ ο Πουταν(ος) της Ρωσιας, να μην απομεινει κολυμπιθροξυλο, ΜΠΑΣ ΚΕ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
    Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΚΕ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ.
    «ΡΩΣΟΙ, ΓΛΥΤΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ALBERT ISRAEL ABRAHAM BORLA ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ :
    ...ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΙΟ .
    "ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΟ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ "...
    Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ,
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.
    ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ .
    (Ο Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟDERNA,STEPHANE BANCEL ,ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER.)
    TO ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,Η ΚΑΜΠΑΛ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ .
    ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ .
    ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ big pharma.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ,ΗΤΑΝ ,ΑΤΜ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ,ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ,ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ,ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ .
    ΟΣΟ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΟΥ .
    ΘΥΜΕΙΘΕΙΤΕ ΟΤΙ 209 ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ GESARA .
    ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ...ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ .
    ΚΥΡΙΟΙ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ,ΑΛΛΑ ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ .
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ,ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟ :
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΩΣ ΙΣΟΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜΙΑ .
    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΕΣ .
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΑΡ .
    ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ .
    ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΘΕ ,ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΛΘΕ ,
    ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ,ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ .
    ΕΙΠΕΣ ,ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ,ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ .
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΠΙΑ .
    ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ .
    big pharma ,big shit and big mother fucker .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΙΟΣ. ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΙΟ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ 5G ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.

    ΟΣΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ GREAT RESET ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝEΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ.

    ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.

    ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ;


    ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΕ!

      Διαγραφή
    2. ΑΣ ΣΥΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΛΈΞΗ RESET..

      ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ. ΔΗΛΑΔΉ : ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΕ ΠΑΛΙΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ, ΌΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΉΤΑΝ ΥΓΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚΆΡΙΣΜΑ Ή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΗΚΕ.

      ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΝΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΕΙΧΑΜΕ; ΔΗΛΑΔΉ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΠΡΏΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ; NO WAY!

      ΑΡΑ... ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΜΊΑ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ ΝΈΑ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΜΊΑ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ.

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΔΙΆΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΛΈΞΗ RESET=ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ, ΕΝΏ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ RESTART=ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΉΚΕΙ ΤΊΠΟΤΑ.

      ΟΡΙΣΤΙΚΌ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΚΑΛΆ ΤΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΆΖΟΥΜΕ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ".

      ΑΛΛΆ ΤΌΣΟ ΚΌΒΕΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΈΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΠΕΡΊ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ" ΑΝ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ.. ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΒΟΥΝΙΕΣ.

      ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΊΣΜΑ ΑΓΑΠΗΤΈ ΑΝΤΩΝΙΕ, ΜΆΛΛΟΝ ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΌΣΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΆΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ.

      Διαγραφή
    3. Ας βάλουμε ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ....
      Σκέφτεστε με την επαναφορά να εννοούν την εποχή πριν καταργηθεί επίσημα παγκοσμιος το καθεστώς δουλείας-σκλαβιάς;;;

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    4. Κώστα, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ και αν μου επιτρέπεις μια μικρή παρατήρηση, ως επαγγελματίας. Η επαναφορά στην προτέρα κατάσταση λέγεται Restore. Και φυσικά ΔΕΝ το θέλουν.

      Οι ορισμοί Restart και Reset, που ΘΕΛΟΥΝ, είναι σχεδόν πανομοιότυποι. Εμείς δεν θα κάνουμε ούτε reset ούτε restart. Θα κάνουμε SHUT DOWN, Format και START.

      Έχουμε και λέμε, λοιπόν :

      Reset = Εκκινείς με ΜΙΑ κίνηση ξανά ΧΩΡΙΣ να εγκαταστήσεις τίποτε
      Restart = Εκκινείς με ΔΥΟ κινήσεις (OFF + ON) ξανά ΧΩΡΙΣ να εγκαταστήσεις τίποτε
      Restore = Εγκαθιστάς την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ κατάσταση ΧΩΡΙΣ επανεκκίνηση
      Sut Down, Format και Start = Τους γ@μ@ς το ταμ τιριρίμ. Δηλ. τους ΚΛΕΙΝΕΙΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ τα ΠΑΝΤΑ (μιλάμε για ΕΞΑΫΛΩΣΗ), εγκαθιστάς τα ΝΕΑ και ΞΕΚΙΝΑΣ. Ούτε επανεκκίνηση, ούτε επαναφορά, ούτε τίποτα. Το πανίσχυρο VIM !!!!

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΩ; ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ.

    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

    ΑΝΤΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑ, ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ, ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΟΛΙΓΟΥΝΤ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;
    Μ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
    ΜΕ ΜΙΑ ΡΥΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,
    ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

    ΑΝΤΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κτήνη δεν καταλαβαίνουν από ανθρωπιά... Όσοι νοιώθουμε άνθρωποι τους γυρίζουμε την πλάτη σε όλα: εμάς τους αμπολιαστους μας απάλλαξαν από τους κινηματογράφους, τα θέατρα, τις συναυλίες, τα εστιατόρια, τα μουσεια. Τελικά νομίζω πως γλυτώσαμε τα σκουπίδια που προσφέρουν στους παραπάνω δήθεν πολιτιστικούς τομείς που τους διαμόρφωσαν σαν τα μούτρα τους! Βλέπουμε πιο καθαρά την βρωμιά τους! Αρχιζοντας ένας ένας την αποστροφή στα σατανικά τους σχέδια, η ενέργεια του Καλού μεταδίδεται σαν τον μύθο του εκατοστού πιθήκου!

      Διαγραφή
    2. Σωστότατη τοποθέτηση αγαπητή Δωδεκανησία!

      Διαγραφή
  7. http://sxolianews.blogspot.com/p/blog-page_16.html
    aksizei mia meleti etsi thewritika //

    kalimera kai kali dynami ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍👍👍👍👍

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΔΎΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΦΊΛΕ Pananas!

      Διαγραφή
    2. Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.

      ;?

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει κανονικά η σελίδα. Ξαναδοκιμαστε προσεκτικά.

      Διαγραφή
  8. Οι Εβραιοι για αλη μια φορα, μεσω ΕΝΟΣ εβραηκου κομπιουτερ (τωρα το αγορασε ο Ροτσιλντ), επεβαλαν στους χαχολους Εληνες εναν ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ //
    ΟΙ ΕΒΡΕΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΙΣ ΧΟΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΤΕΡΟΥΣ //
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, με τον μαλακισμενο κε τρομοκρατημενο κωμικο ηθοποιο Ζελενσκι. Που το βρηκαν παλι αυτο το μαλακισμενο οι Ουκρανοι? Τωρα θα μου πεις, μια ζωη νταβατζηδες ηταν. Οι Εβραιοι εχουνε ταλεντο να επιβαλουν Εβραηκα μαλακισμενα τσουτσεκια, για να καθοντε μετα να γελουν //
    Χθες ο Ζελενσκι βγηκε κε ειπε οτι ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, διοτι είναι με τους Ρωσους. Αναγνωριζει ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΥΣ.
    Αμεσως το δικο μας Εβραηκο καθηκι, καλεσε ολους τους Εληνες ομογενεις να εγκαταλειψουν την Ουκρανια, ωστε ανατολικα να υπαρχουν μονο Τουρκοφωνοι Ταταροι.
    Σε λιγο τα Εβραηκα εφιαλτικα καθηκια θα καλεσουν κε τους Εληνες της Ελαδας να εγκαταλιψουν την Ελαδα, ωστε να υπαρχουν μονο οι λατρεμενοι λαθρο-μουσουλμανοι.
    Χωρις οι Ρωσοι να ριξουν ουτε μια τουφεκια, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ. Φαντασου να ριξουν κιολας.
    Για την Ρωσια, η Ουκρανια ινε ενα μυρμηγκι. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΕ ΝΑΤΟ (δηλαδη Ρωσιας, ψυχανωμαλων Αγγλο-σαξονων κε ψυχοπαθων Εβραιων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εστιάζω περισσότερο στους συνωμοσιολόγους γιατί εν μέρει θεωρώ και την αφεντομουτσουνάρα μου έναν από αυτούς....Σαφώς και δεν μου άρεσε ο παραλληλισμός με τους βοσκούς γιατί η δουλειά του βοσκού είναι άλλη....βλέπε "αρχιμανδρίτης"=(αρχή του μαντριού).....
    Για αυτό τον λόγο σας παραθέτω τις κάτωθεν κατηγοριες συνωμοσιολόγων......
    1)Ο αγνός άνθρωπος που αντιλαμβάνεται την συνωμοσία και προσπαθεί με ότι κινδυνους αυτό συνεπάγεται να την μεταδώσει στο κοπάδι.....(βλέπε σπήλαιο του Πλάτωνος).
    2)Ο σπιούνος του συστήματος που εμφανίζεται ως συνωμοσιολόγος και πολλές φορες χρησιμοποιεί αλήθειες και ακράδαντα στοιχεια για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοπαδιού.Όταν το καταφέρει αυτό όμως με διαφορες τεχνικές που του δίδαξαν η του υπαγόρευσαν στρέφει το κοπάδι στην κατεύθυνση που του υποδεικνύουν τα αφεντικά του.....
    3)Υπάρχει όμως και η περίπτωση κάποιος που ξεκινα αγνά και άδολα,στη μέση της διαδρομής μέσο εκφοβισμού,ακόμα και εκβιασμού να τον κάνουν υποχείριο τους.....
    4)Υπάρχει επίσης και η σπανιότατη περίπτωση κάποιος που ξεκινα ως σπιούνος του συστήματος,να μετανοεί και ευθέως η με πλάγιους τρόπους να ξεσκεπάζει την σκευωρία...(αυτή είναι πόλη δύσκολη περίπτωση μα όχι ανέφικτη).

    Ανέφερα αυτές τις λίγες περίπτωσις για να σας κάνω να σκεφτείτε για λίγο πίσω από την κουρτίνα......αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περισσότερες είτε παρακλάδια αυτών.....

    https://www.youtube.com/watch?v=PLqsKHAd99w

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εστιάζω περισσότερο σε Ενδεχόμενη Θεία Παρέμβαση. Αναρωτιέμαι:

      Μήπως Συνειδητά ή Υποσυνείδητα -Άβυσσος η Ψυχή των Στρατηλατών της Ν.Τ.Π.-
      Οι Λύκοι (Ελίτ) ΕΥΕΡΓΈΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΆΛΑ Όλους Εκείνους που, σαν έτοιμοι από καιρό, συστρατεύθηκαν εθελοντικά, θαρετά, ανενδοίαστα στην ''Επιχείρηση Ελευθερία'' ξέροντας (μετ’ απολύτου βεβαιότητος) πως, Ακόμα κι Αν ”Κάτσει Η Στραβή”, θά'ναι ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΙ,

      Τόσο στην περίπτωση τυχόν ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΏΝ

      Άγιος Παΐσιος: Η αρρώστια έχει ουράνιο μισθό

      ”Άγιος Παΐσιος: – Τι κάνει η μητέρα σου;
      – Δεν είναι καλά, Γέροντα. Ανεβάζει κατά διαστήματα ψηλό πυρετό και τότε χάνεται. Το δέρμα της γεμίζει πληγές και τις νύχτες πονάει.
      – Ξέρεις; Αυτοί είναι μάρτυρες· αν δεν είναι ολόκληροι μάρτυρες, είναι μισοί.
      – Και όλη η ζωή της, Γέροντα, ήταν μια ταλαιπωρία.
      – Επομένως ο μισθός της θα είναι διπλός. Πόσα έχει να λάβη! Τον Παράδεισο τον έχει εξασφαλισμένο. Όταν ο Χριστός βλέπη ότι κάποιος αντέχει μια βαρειά αρρώστια, του την δίνει, ώστε με την λίγη ταλαιπωρία στην επίγεια ζωή να ανταμειφθή πολύ στην ουράνια, την αιώνια, ζωή.
      Υποφέρει εδώ, αλλά θα ανταμειφθή εκεί, στην άλλη ζωή, γιατί υπάρχει Παράδεισος, υπάρχει και ανταμοιβή.
      Σήμερα μου είπε μια νεφροπαθής που χρόνια τώρα κάνει αιμοκάθαρση: «Παππούλη, σταυρώστε, σας παρακαλώ, το χέρι μου. Οι φλέβες είναι όλο πληγές και δεν μπορώ να κάνω αιμοκάθαρση». «Αυτές οι πληγές, της είπα, στην άλλη ζωή θα είναι διαμάντια μεγαλύτερης αξίας από τα διαμάντια αυτού του κόσμου.
      Πόσα χρόνια κάνεις αιμοκάθαρση;» «Δώδεκα», μου λέει. «Δηλαδή δικαιούσαι ένα ‘’εφάπαξ’’ και μία σύνταξη μειωμένη», της είπα. Μετά μου δείχνει μια πληγή στο άλλο χέρι και μου λέει: «»Παππούλη, αυτή η πληγή δεν κλείνει· φαίνεται το κόκκαλο». «Ναι, αλλά από εκεί μέσα φαίνεται ο Ουρανός, της λέω. Άντε, καλή υπομονή.
      Εύχομαι ο Χριστός να σου αυξάνη την αγάπη Του, για να ξεχνιέται ο πόνος σου. Φυσικά υπάρχει και η άλλη ευχή, να εξαλειφθούν οι πόνοι, αλλά τότε εξαλείφεται και ο πολύ μισθός. Επομένως, η προηγούμενη ευχή είναι καλύτερη». Παρηγορήθηκε η καημένη.
      Όταν το σώμα δοκιμάζεται, τότε η ψυχή αγιάζεται. Με την αρρώστια πονάει το σώμα μας, το χωματόκτιστο αυτό σπίτι μας, αλλά έτσι θα αγάλλεται αιώνια ο νοικοκύρης του, η ψυχή μας, στο ουράνιο παλατάκι που μας ετοιμάζει ο Χριστός.
      Με αυτήν την πνευματική λογική, που είναι παράλογη για τους κοσμικούς, χαίρομαι και εγώ και καμαρώνω για τις σωματικές βλάβες που έχω.”

      Όσο και στην περίπτωση τυχόν… ΑΥΛΑΊΑΣ

      ”Όσιος Παΐσιος: Για έναν αναστημένο πνευματικά δεν υπάρχει καθόλου αγωνία, φόβος και άγχος διότι και τον θάνατο τον περιμένει με χαρά επειδή θα πάει κοντά στον Χριστό και θα αγάλλεται.”;

      ΠΗΓΗ: https://ieramonopatia.gr/agioi-gerontes/agios-paisios/agios-pa-sios-i-arrostia-echei-oyranio-mistho/
      &
      https://enromiosini.gr/arthrografia/%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%BD%CE%B5/

      Μήπως Οι Λύκοι (Ελίτ) ΕΥΕΡΓΈΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΆΛΑ Όλους Εκείνους τους θεοπίστους, τους θεοσεβείς, τους followers της Πατερικής Παραδόσεως που, ως Άνωθεν πεφωτισμένοι, ξέρουν (μετ’ απολύτου βεβαιότητος) πως δεν έχουν το Ισαποστολικό Ανάστημα να αμφισβητήσουν Εκείνον τον Άγιο που, μέσα απ’ τις διδαχές Του και τις αναφορές μας στη θαυματουργία Του, η παρουσία Του ανάμεσά μας είναι σχεδόν καθημερινή, πολλώ δε μάλλον όταν χρέος μας είναι να δεόμεθα ενθέρμως: ”Άγιε Παΐσιε, πρέσβευε υπέρ ημών.”;

      Μήπως καθώς ''Τὰ ἀδύνατα παρὰ ἀνθρώποις, δυνατὰ παρὰ τῷ Θεῷ ἐστιν'' (κατά Λουκάν 18, 27) και Ο Χειρότερός μας Εχθρός μπορεί (θεία χάριτι - θαυματουργικώ τινί τρόπω) να αποδειχθεί Ορκισμένος Σύμμαχος - Σωτήρας μας, Αρκεί να Τον Αποδεχθούμε και να Τον Εμπιστευθούμε, ως Εκτελεστή Του Σχεδίου Του Υψίστου· και τοις Κείνου ρήμασι πειθόμενοι να μη δειλιάσουμε μπροστά στο εκάστοτε, κατά περίστασιν, Χρέος;

      Μήπως...; Μήπως...; Μήπως...; πρέπει κάποτε να κάτσουμε και να Τα δούμε, Ένα προς Ένα, με Τον Πνευματικό μου.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    2. Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι απαίδευτοι, που η μόνη ελευθερία για την οποία ενδιαφέρθηκαν ήταν τα μπουζούκια τα καφέ και τα ταξίδια, να συστρατεύτηκαν "εθελοντικά, θαρετά, ανενδοίαστα" στα επικίνδυνα τρυπήματα, γιατί είχαν ΕΠΙΓΝΩΣΗ του ότι
      -- οι παρενέργειες/αρρώστειες είναι θεϊκός μισθός,
      -- και ο Θάνατος ας είναι ευπρόσδεκτος αν είναι συντομότερο εισιτήριο για να βρεθούν κοντά στο Θεό;

      Λοιπόν, ούτε αυτά τα μπάζα είχαν τέτοια επίγνωση, ούτε οι ταλαίπωροι που υπέκυψαν για να μην τούς απομονώσει ο κοινωνικός κ οικογενειακός περίγυρος και για να μην χάσουν την δουλειά τους.

      Αυτό που γράψατε είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά. Το θεωρώ μη γόνιμη φαντασία.

      Σκεφτείτε τί γράφετε.. ΕΛΕΟΣ!

      Διαγραφή
    3. Ο Θεός οπωσδήποτε γνώριζε και προφανώς σχεδίασε ό,τι έγινε,
      αλλά μόνο αυτός· ούτε η ελίτ ούτε οι αυτόχειρες.

      Διαγραφή
    4. Ο σχολιαστής N.B. ίσος ενοχλήθηκε από το{"βλέπε "αρχιμανδρίτης"=(αρχή του μαντριού)"}.....και απάντησε με την λεγομενη θεία παρέμβαση.

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    5. Φίλε Κ - Τ,

      Τελικά, Δικό μου Το Λάθος να δοκιμάσω να ''παντρέψω'' ένα Κρεσέντο Σχιζοφρένειας -Άποψή μου, χωρίς να διεκδικώ Το Αλάθητον Του Πάπα- και μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΝΆΡΤΗΣΗ, με Ζητούμενο, Την Καλοπροαίρετη ''Πλακούλα'',
      Τουτέστιν να γράψω Θέατρο Του Παραλόγου, ενδεχόμενα ανεπιτυχώς καθώς δεν είμαι ένας δεύτερος Ιονέσκο - Μικρό, άλλωστε, το Κακό αφού ποτέ δεν πίστεψα πως ήμουν.

      Τώρα, ως προς τα Ελαφρυντικά:

      Πίστεψα πως ''η συστράτευση εθελοντικά, θαρετά, ανενδοίαστα στην ''Επιχείρηση Ελευθερία'', Δηλωτική, πέραν πάσης αμφιβολίας, για τον ''χαρακτήρα'' του κειμένου
      Και δεν υπολόγισα πως θα πίστευες ότι θα μπορούσα ποτέ να πιστεύω πως ''Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι απαίδευτοι... για να βρεθούν κοντά στο Θεό;''

      Το ''ΈΛΕΟΣ'' δείχνει πως, ΆΘΕΛΆ ΜΟΥ, Ενόχλησα, Γεγονός, για το οποίο ζητάω Συγνώμη.

      Υ.Γ. Μήπως Χρέος μας ένα Requiem για Όλους Εκείνους που εθελοντικά, θαρετά, ανενδοίαστα Αξιώθηκαν ΤΗΝ ΔΙΚΑΊΩΣΗ — ORIGINAL ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ;

      Δικαίωσις

      Τότε λοιπόν αδέσποτο θ’ αφήσω
      να βουίζει το Τραγούδι απάνωθέ μου.
      Τα χάχανα του κόσμου, και του ανέμου
      το σφύριγμα, θα του κρατούν τον ίσο.

      Θα ξαπλωθώ, τα μάτια μου θα κλείσω,
      και ο ίδιος θα γελώ καθώς ποτέ μου.
      «Καληνύχτα, το φως χαιρέτισέ μου»
      θα πω στον τελευταίο που θ’ αντικρίσω.

      Όταν αργά θα παίρνουμε το δρόμο,
      η παρουσία μου κάπως θα βαραίνει
      —πρώτη φορά— σε τέσσερων τον ώμο.

      Ύστερα, και του βίου μου την προσπάθεια
      αμείβοντας, το φτυάρι θα με ραίνει
      ωραία ωραία με χώμα και με αγκάθια.

      Κώστας Καρυωτάκης

      Και Το Requiem

      https://youtu.be/aHCuGgt1D-k?t=69

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    6. Aγαπητέ Ν.Β.,

      ζητώ κι εγώ συγνώμη, ήμουν κάπως απότομος, ειδικά με το "ΕΛΕΟΣ!"

      Εξεπλάγην με το βίντεο του Κάραγιαν, καθώς και με την ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ "Δικαίωση" του Καρυωτάκη· ένιωσα σαν να είστε μέσα στο μυαλό μου, σαν να γνωριζόμαστε. Πρώτον, γιατί έχω τεράστιο έρωτα στο συγκεκριμένο έργο και μάλιστα από την εκτέλεση Κάραγιαν
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/search?q=%CE%9A%CE%AC%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD
      Δεύτερον γιατί το ποίημα αυτό του Καρυωτάκη με παραπέμπει σε μία από τις ωραιότερες μουσικές μου αναμνήσεις
      https://www.youtube.com/watch?v=IbQr1_6BnCc

      Να είστε καλά!!!

      Διαγραφή
  10. Ετοιμάσου για χειροπέδες π@@στη!

    https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/1058008_pfizer-stoys-ependytes-tis-ta-pragmata-den-pane-kala-prepei-na-apokalypsoyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μένιο ΔΩΣΤΑ ΤΩΡΑ!!!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1058043_heiropedes-kai-pali-ston-menio-foyrthioti-odigeitai-ston

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αγαπητέ Κώστα..
      Και.. καλησπέρα μόνο ΣΤΟΥΣ..ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
      ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ...


      να πω κάτι δια τον Μένιο..

      Λοιπόν Μένιο, αφού έχεις υλικό για δημοσιότητα..
      Γιατί;;;δεν έχεις φτιάξει καμία κατοσταριά..USB..

      Και να τα μοιρασεις εδώ,και εκεί που πρέπει..

      Και φοβεριζεις, αλλά επί της ουσίας τίποτα..

      Μήπως;;λέω εγώ τώρα.. εσύ εκβιάζεις αυτούς..και αυτοί εκβιάζουν εσένα???

      Και τώρα σε πάνε πάλι στην στενή..και μπορεί να μην βγεις από εκεί γιατί.. συμβαίνουν και απρόοπτα!!

      Καταλαβαίνεις νομίζω...

      Άντε καλά ξεμπερδέματα..🤣🤣







      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
    2. ΣΩ-ΣΤΟ-ΤΑ-ΤΟΣ !!! ΑΔΕΛΦΕ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ.

      Διαγραφή
  12. Χαίρετε, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Υπάρχει κι άλλο, εκτός απ' τον γνωστό μύθο του βοσκού.

    Οι λεβέντες αυτοί, εφ' όσον είναι Μεσανατολίτες, σκέφτονται ως Μεσανατολίτες. Με Μεσανατολίτικη κουτοπονηριά, παναπεί.

    Σε διάφορες χώρες αούγκαγκα, τύπου Αφγανιστάν / Ιράκ / Λίβανος ξέρω 'γώ, κάποιος βάζει βόμβα καί σκοτώνει μερικούς άσχετους. Όταν, όμως, μαζεύονται περίεργοι, ασθενοφόρα, μπάτσοι, δημοσιογράφοι, τότε σκάει πολύ μεγαλύτερη βόμβα, καί σκοτώνει καμιά κατοστάρα νοματαίους.

    Αυτό ακριβώς γίνεται με το τρίο: ιός ψιλομαϊμού / εμβόλια / νέος ιός πολύ επικίνδυνος. Μην απορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς! Σωστός ο Εργοδότης μας!

      Την ολόθερμη Καλησπέρα μας!!!

      Διαγραφή
  13. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΟΝΙΚΩΤΑΤΟ ΙΟ :
    ΣΕ ΜΑΓΚΩΝΩ ,ΣΕ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΣΕ ΕΧΩΝΩ ,ΟΦΙΔΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΩΤΑΤΟΣ ΙΟΣ ΣΤΟΥΣ REPTILIANS.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΛΥΚΟ.
    https://www.gettr.com/post/pupffv5466

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.gettr.com/post/pumzgb635c
    ΚΩΣΤΑ ΒROOOOOOOOOOOOOOOO, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://gab.com/BeachMilk/posts/107802153803791843
    Ο Τζάστιν Τριντό ονειρευόταν να γίνει δικτάτορας πριν από χρόνια, αλλά οι περισσότεροι νόμιζαν ότι αστειευόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. https://gab.com/PepeLivesMatter17/posts/107800729695974351
    Ο Τραμπ είχε δίκιο σε όλα.
    Ερχομαι συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://www.gettr.com/post/puojptcac7
    Οι New York Times έχουν γράψει 13.569 ιστορίες για τον Τραμπ και τη Ρωσία... 13.569 ιστορίες... The Washington Post: 21.636. Πόσα έχουν γράψει για την κατασκοπεία του Τραμπ που χρηματοδοτείται από την Κλίντον; ΜΗΔΕΝ. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι αριστερή προπαγάνδα, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://www.gettr.com/post/pup1g391aa
    🚨WSJ: Ο Τραμπ πραγματικά κατασκοπεύτηκε🚨

    Ο Durham λέει ότι οι τεχνικοί που συνδέονται με την εκστρατεία της Κλίντον είχαν πρόσβαση στα δεδομένα του Λευκού Οίκου και του Trump Tower.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://www.rt.com/russia/549410-western-war-propaganda-failed/

    «Η Δύση καταστράφηκε χωρίς πυροβολισμό» – Ρωσία
    Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακήρυξε την 15η Φεβρουαρίου ως «την ημέρα που η δυτική προπαγάνδα απέτυχε».

    «Η 15η Φεβρουαρίου 2022 θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που απέτυχε η δυτική πολεμική προπαγάνδα» , έγραψε. Σύμφωνα με αυτήν, η Δύση έχει «ντροπιαστεί και καταστραφεί χωρίς να ρίξει ούτε μια βολή».

    Τη Δευτέρα, ο κορυφαίος διπλωμάτης της Ρωσίας, υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι η πλευρά του ήταν απογοητευμένη από την απάντηση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ελπίδες για επίτευξη διπλωματικής λύσης. Μιλώντας λίγο μετά τη Ζαχάροβα την Τρίτη, ισχυρίστηκε ότι οι δυτικές αναφορές για επικείμενη εισβολή ισοδυναμούσαν με «τρομοκρατία πληροφοριών».
    ---------------------------------

    https://www.rt.com/russia/549402-troops-withdrawing-ukraine-border/

    Η Ρωσία ανακοινώνει την απόσυρση των στρατευμάτων
    Οι δυνάμεις έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για αποχώρηση, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://www.dinfo.gr/15-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%bf/

    15 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να αναπολήσεις τα ’80s και 90s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΠΟΠΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ.

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΑΜΠ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΚΑΠΟΙΟΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΠΟΙΟ ΑΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΛΕΞΗ ΣΕ ΛΕΞΗ.

    ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΥΠΟΠΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΝΜ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ.

    ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή