«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ερντογάν κατασκευάζει νομικά βήματα για να δικαιολογήσει εισβολή στα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, σύμφωνα με ανάλυση σόκ του Τούρκου δημοσιογράφου Abdullah Bozkurt στο Nordic Monitor.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

    https://www.youtube.com/watch?v=j2c1cwZSAbQ

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΙΔΑ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ.
    ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
    ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ.
    ΙΣΩΣ- ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ-ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΖΕΙ Ο ``ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ'' ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;
    ΑΡΙΘΜΟΣ 213 ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΡΙΩΝ ,ΤΟ ΛΥΣΑΡΙ ,ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    Number 213.AND THE OSKAR GOES TO REJIP TAYIP ERDOYAN.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το βίντεο με το δώρο προς τον ερντογάν που έγινε απο την "Τουρκική Εβραϊκή Κοινότητα και Συμμαχία Ραββίνων Ισλαμικών Χωρών"
    youtube.com/watch?v=r94WN1wbSrw
    είχε και μια προσευχή που λέγεται Anoten... Ανωθεν;;

    "Το Anoten ή Ha-noten είναι μια προσευχή ευλογίας του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας από τους Εβραίους της Τουρκίας. Η προσευχή Anoten είναι μια προσευχή γραμμένη με μια αίσθηση ευγνωμοσύνης και χρέωσης προς την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία άνοιξε τις πόρτες της στους Σεφαραδικούς Εβραίους που εγκατέλειψαν την Ισπανία μετά τον 15ο αιώνα" λεει η μετάφραση.

    τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΣΧΈΣΗ ΈΧΕΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΈΙΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΆΝ;

    https://www.pronews.gr/kosmos/1058818_pakistan-timise-ton-mgkeits-me-imiselino-foto

    ΑπάντησηΔιαγραφή