«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΣΙΜΑ ΟΠΛΑ


 

 

Δρ. Joseph Mercola: «Πώς οι ασθενείς με COVID υποβλήθηκαν σε υπερβολική θεραπεία μέχρι θανάτου...»

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ασθενείς με COVID-19 σκοτώνονται με ακατάλληλα ιατρικά πρωτόκολλα και δεν έχουν λόγο για τη θεραπεία που λαμβάνουν. Έχουν κυριολεκτικά αφαιρεθεί τα δικαιώματα των ασθενών, όπως ακριβώς και στη χώρα μας. Η κατάσταση που περιγράφει με σοκαριστικά στοιχεία ο Δρ. Joseph Mercola δυστυχώς ταιριάζει απόλυτα και στη χώρα μας...

Σε ασθενείς με COVID απαγορεύεται η λήψη βασικών φαρμάκων όπως τα αντιβιοτικά και τα στεροειδή. Τους αρνούνται ακόμη και τη βασική διατροφή και τα υγρά, κάτι που ισοδυναμεί με έγκλημα πολέμου. Αντίθετα, οι ασθενείς με COVID υποβάλλονται σε υπερβολική θεραπεία με ρεμδεσιβίρη, ναρκωτικές ουσίες και μηχανικό αερισμό, ένας συνδυασμός που τις περισσότερες φορές οδηγεί σε θάνατο...

 Τα νοσοκομεία πληρώνονται από την κυβέρνηση για τεστ COVID, διαγνώσεις COVID, εισαγωγή ασθενών με COVID, χρήση ρεμντεσιβίρης και αερισμού και θανάτους από COVID. Αυτό το σύστημα πληρωμών έχει δημιουργήσει ένα είδος θεσμοθετημένης μηχανής δολοφονίας, όπου τα έσοδα των νοσοκομείων συνδέονται με ασθενείς που πεθαίνουν στο νοσοκομείο με ετικέτα COVID, είτε είναι αληθής είτε ψευδής.

Η συνέχεια ΕΔΩ

 

--------------------------------------------------------- 

 

Το ποσοστό θνησιγένειας και αποβολών (SBMA) σε εμβολιασμένες γυναίκες ήταν σχεδόν 34% υψηλότερο από ότι σε μη εμβολιασμένες γυναίκες, σύμφωνα με στοιχεία από ισραηλινό νοσοκομείο

Σε έναν υγιή κόσμο, αυτά τα δεδομένα θα θεωρούνταν συγκλονιστικά. Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ θα έπρεπε να σταματήσει αμέσως τον εμβολιασμό των εγκύων κατά του COVID-19 και θα είχε ξεκινήσει διεξοδική έρευνα. Το ίδιο και σε ολόκληρο τον κόσμο...

 

Η συνέχεια ΕΔΩ

 

---------------------------------------------------------

 

 

Ο Dr. James Thorp, ειδικός στη μητρική εμβρυϊκή ιατρική, αποκαλύπτει ότι τα τσιμπήματα κατά του COVID-19 προκάλεσαν τεράστια αύξηση αποβολών και θνησιγενειών (Video)

«Μαζική αύξηση του αριθμού των θανάτων και των απωλειών εγκυμοσύνης που σχετίζονται με τις ενέσεις κατά του COVID σε σύγκριση με τα άλλα εμβόλια.»

Ο γιατρός σημείωσε επίσης τον υψηλό αριθμό εμβρυϊκών δυσμορφιών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του COVID, ο οποίος, όπως είπε, είναι επίσης μαζικός σε σύγκριση με όλους τους άλλους εμβολιασμούς.

Η συνέχεια ΕΔΩ

 


 

 

5 σχόλια:

  1. ΔΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΗ ,Ο ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ,ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ,ΤΟΥ ΕΚΠΑ ,ΣΤΗΝ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ ,ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΗ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ.
    ΕΓΩ ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ !
    ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΑΡΤΙ ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΗ ΚΑΤΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ;
    ΑΥΤΟΣ ;
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ.
    Α ΡΕ!
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ...
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑ.
    ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΚΟΛΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΤΑΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (MONTANARI) ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ 3η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ!

    Stefano Montanari - Το βιογραφικό του γιατρού εδώ: https://www.stefanomontanari.net/biografia/

    https://rumble.com/vvioym--montanari-3-.html

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΟΙ ΝΕΟΙ,ΕΡΠΕΤΟΣΚΥΛA???????????



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΟΜ !!!!!!💣💣💣💣
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ🔥
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑ ΜΠΟΛΙΑ 🔥
    ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    https://twitter.com/klimhs13/status/1496586325763440640?cxt=HHwWgICyrbDV-MQpAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Στεάουα Βουκουρεστίου γνωστοποίησε ότι θα απαγορεύσει τη συμμετοχή στους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

    Την απόφαση γνωστοποίησε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, ο Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι όσοι παίκτες αποφάσισαν να εμβολιαστούν είναι πλέον «αδύναμοι».

    https://twitter.com/cwt_news/statu/1496955767043223562?cxt=HHwWlMCrsdjVoMYpAAAA



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δρ Robert O. Young – ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

    https://rumble.com/vvm73g--robert-o.-young-.html

    Ο Δρ Robert O. Young παρουσιάζει τα συγκλονιστικά αποτελέσματα του περιεχομένου του εμβολίου

    Τις τελευταίες δυόμισι δεκαετίες, ο Robert O. Young έχει αναγνωριστεί ευρέως ως ένας από τους κορυφαίους ερευνητές και κλινικούς επιστήμονες στον κόσμο. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, η έρευνά του έχει επικεντρωθεί στο κυτταρικό επίπεδο.

    Έχοντας εξειδίκευση στην κυτταρική διατροφή, τη βιοχημεία και τη μικροβιολογία, ο Dr. Young έχει αφιερώσει τη ζωή του στην έρευνα των πραγματικών αιτιών της "ασθένειας", αναπτύσσοντας στη συνέχεια τη "Νέα Βιολογία™" για να βοηθήσει τους ανθρώπους να εξισορροπήσουν τη ζωή τους.

    Το 1994, ο Dr. Young ανακάλυψε τη βιολογική μετατροπή των ερυθρών αιμοσφαιρίων σε βακτήρια και των βακτηρίων σε ερυθρά αιμοσφαίρια. Έκτοτε έχει τεκμηριώσει αρκετούς τέτοιους μετασχηματισμούς.



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή