«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Abu Dhabi: Η Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σχεδιάζουν τη δημιουργία βιομηχανικών ζωνών με βάση τη γεωργία!!

Σχόλιο Διόδοτου: Όλες οι χώρες προετοιμάζονται με ποικίλους τρόπους για τα τρέχοντα σκοτεινά χρόνια, ενώ στην Ελλάδα παραμένουμε ξεβράκωτοι στ' αγγούρια με βάρκα την ελπίδα. Και καπάκι αφήνουμε λαμόγια, μαφιόζους κανονικούς, να παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση, μετατρέποντας την Ελλάδα σε Ισλαμιστάν -με τρελλή χαρά γιατί θα έχουν νέους ψηφοφόρους- και να κερδοσκοπούν ασύστολα με ξεπουλήματα και προδοσίες, ενώ θα έπρεπε ήδη να τους έχουμε εκτελέσει και τους 301 στο Γουδί! Ο Θεός να μάς βοηθήσει όσο αδυνατούμε να απαλλαγούμε από τη συμμορία. 


 

- Στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο χωρών στο περιθώριο της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο Άμπου Ντάμπι

Τα σχέδια αποτελούν μέρος ενός μνημονίου συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της Άγκυρας και του Άμπου Ντάμπι τη Δευτέρα στο περιθώριο της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα ΗΑΕ.

Αυτό το μνημόνιο συνεργασίας έχει μεγάλη σημασία και για τα δύο μέρη, καθώς θα ανοίξει την πόρτα σε συγκεκριμένα έργα για την εξασφάλιση της ανάγκης για βιώσιμο εφοδιασμό τροφίμων και για τις δύο χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται η σύσταση κοινής εκτελεστικής επιτροπής μεταξύ των δύο χωρών για την επίτευξη των στόχων της συμφωνίας.

Η Τουρκία και τα ΗΑΕ θα συνεργαστούν και θα ανταλλάξουν εμπειρίες και πληροφορίες σχετικά με τη γεωργία, την αγροτική ανάπτυξη και τα σύγχρονα γεωργικά συστήματα.

Το μνημόνιο προβλέπει επίσης ότι οι δύο χώρες θα δημιουργήσουν εξειδικευμένες βιομηχανικές ζώνες στον γεωργικό τομέα, με στόχο τη διεξαγωγή ερευνών, μελετών και την υλοποίηση έργων στους τομείς της φυτοπροστασίας, της βιολογικής γεωργίας, της γεωργίας που βασίζεται στην τεχνολογία, της ασφάλειας των τροφίμων, της παραγωγής και του εμπορίου.

Μεταξύ των τομέων που θα εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των βιομηχανικών ζωνών είναι η κτηνοτροφία, η υγεία των ζώων και οι μεταφορές, εκτός από την τόνωση των κοινών προσπαθειών μεταξύ των δύο χωρών στους προαναφερθέντες τομείς.

 

 www.aa.com.tr/fr

 

 

2 σχόλια: