«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

H στιγμή που η λούγκρα ο Γκέιτς είπε...

 .. « Δυστυχώς (!!!!) η παραλλαγή Omicron είναι ένα είδος εμβολίου, δημιουργεί ανοσία και έχει κάνει καλύτερη δουλειά στον παγκόσμιο πληθυσμό απ' ό,τι εμείς με τα εμβόλια »  (βίντεο)


twitter.com/disclosetv...



18 σχόλια:

  1. https://gab.com/BeachMilk/posts/107830158727409272
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;
    ----------------------------------

    https://www.facebook.com/adriano.gatto.7739/videos/284287650241370/
    ‼️❗Ένας θνητός, πέρασε , στην Βασιλεία του Θεου; και πήρε μαζί του και βιντεοκάμερα; ❗‼️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      το τελευταίο μαϊμουδάκι, από τα χάδια γλάρωσε..

      Διαγραφή
    2. Φίλε ΗΛΙΑ+++,

      Μοντάζ είναι. Το λέει και ο ίδιος "If Planet X were to exist, this is how I would imagine it. Scary". Πρόσεξε το IF στην αρχή.

      Πάντως ΔΕΝ θα τον δούμε ΠΟΤΕ τόσο κοντά, γιατί οι βαρυτικές δυνάμεις που θα δημιουργηθούν θα είναι τόσο μεγάλες που δεν θα προλάβουμε να πούμε ούτε "κιχ".

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Έτσι.
      Προσωπικά, δεν επεκταθηκα γιατί είναι απλά κοινή λογική.
      Το φαινόμενο του βίντεο πάντως, είναι αρκετά κοντά με το φαινόμενο Sun Dogs (δείτε στο διαδίκτυο πατώντας μετά και εικόνες), μόνο που αυτή τη φορά θυμίζει περισσότερο θόλο (dome). Toυ youtuber τού θύμισε και Νιμπιρου κολλητά στη Γη. Πράγμα που όπως σωστά είπες, αν μπορούσε να συμβεί δεν θα προλαβαιναμε ούτε κιχ να κάνουμε.

      Διαγραφή
  2. https://www.facebook.com/Tzaktzak888/posts/2343851719105559

    Μετά από 26 μήνες ακατάσχετης μπουρδολογιας και κατεδάφισης του πλανήτη, νοσησα κι εγώ, με μια ίωση , που δεν γνωρίζω ποια ειναι, ούτε μπήκα στον κόπο να το ψάξω, μια και δεν υπάρχει ουσιαστικά προσφορος τρόπος να ταυτοποιηθει, αλλά και δεν χρειάζεται.
    Ασθενης υψηλού κινδύνου, στην τρίτη ηλικία, με υποκείμενα νοσήματα, παροξυσμικό κολπικό ταχυπτερυγισμό μαρμαρυγή, και περιφερειακή αγγειοπαθεια, χρόνια καπνιστής, διαπίστωσα, πόσο μεγάλο κακό έχει γίνει στους ανθρώπους.
    Ακομα και σε μένα, άρχισαν να στριφογυρνανε σκέψεις για έναν επικίνδυνο και θανατηφόρο ιό, (που στην περίπτωση μου, θα μπορούσε και να είναι), μέχρι που μ έπιασε δυσπνοια κατά φαντασίαν, κάτι που αντιμετωπίστηκε με αυτοσυγκράτιση και αυτοκυριαρχια, και μια σύντομη βόλτα στον καθαρό αέρα.
    Ρίγη, πυρετός, πόνοι στα κοκκαλα, αίσθημα εξάντλησης, να μη μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, ζάλη και πονοκέφαλος, μια καταροη της πλάκας, και ελαφρύς πονόλαιμος.
    Αντιμετωπιστηκε κλασικά με όσα γνωρίζαμε μέχρι και το 2019. Έκατσα σπίτι, με Αντιπυρετικά αναλγητικά, αντιφλεγμονώδη, τσάγια του βουνού, αποχρεμπτικά, ξεκούραση.
    Και όλα καλά.
    Εάν δρουσα κάτω από το κράτος πανικού, η αν πράγματι χρειαζόμουν ιατρική βοήθεια, θα μου έλεγαν ότι έχω κορονοιο, με τα απατεωνιστηκα τεστ, και θα αντιμετώπιζα τα άκαμπτα πρωτόκολλα, θα με οδηγούσαν ενδεχομένως σε διασωληνωση, και μετά θα με έκαναν παντιερα, λέγοντας ο αρνητής Επόπτης Υγείας, πέθανε από κορονοιο, διασωληνωμενος, επειδή αρνιόταν να εμβολιαστεί.
    Αν είχα πάει να κάνω την φολα και πέθαινα, θα έλεγαν ότι πέθανε από υποκείμενα νοσήματα που είχε.
    Άρα, τι έχουν τα έρμα κι ψοφαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιπυρετικά αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη. Θες να τα γράψεις με τ'όνομά τους;

      Διαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα παράθυρο έπρεπε να του πετάξουν με το κάσσωμα μαζί

      Διαγραφή
  4. Τα αστυνομικα τερατα του οργανωμενου εγκληματος της δολοφονικης (δημοκρατικης) κυβερνησης της Εβραιας Φιντελιτας Καστρο Τρυντω στον Καναδα, στην προσπαθεια τους να προστατεψουν την φονισα Φιντελιτα, ποδοπατησαν με τα αλογα μια αναπηρη γυναικα κε πυροβολησαν εξ επαφης μια δημοσιογραφο.
    Αλα δεν θα ακουσετε τιποτα απο τα ξευτελισμενα εληνικα «δημοκρατικα» πορνοκαναλα.
    Εν τω μεταξυ ο μεγαλυτερος διακινητης λαθρο-μουσουλμανων παγκοσμιως, ο Εβραιο-Κρητικος Εφιαλτης, ανακοινωσε οτι η Ελαδα θα δεχεται ΜΟΝΑΧΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΕ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΕΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.
    Παρ’ ολα αυτα, οι ξευτελισμενοι ψηφοφοροι της Νεας Δολοφονιας, τον εχουνε κορωνα στο σαπιο κεφαλι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ Μ@@ΝΌΠΑΝΟ????
      ΠΑΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΠ..

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΎ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.

      Διαγραφή
  5. https://www.el.gr/thriskia/panthriskia/ora-miden-episimi-paradochi-vartholoma/

    DESTO ..les ?! apo twra ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.facebook.com/Rachiotis/videos/594938641789729
      ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ;
      ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ ΚΑΘ' ΕΝΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ-ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ;
      ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ;;;
      ΒΟΘΡΟ-ΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ .... ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  6. Κωστα το διαβασα πριν απο 3 μερες. Ψαχνω να βρω σε ποια ιστοσελιδα.
    Η εως τωρα πολιτικη του Εβραιο-Κρητικου Εφιαλτη κε μεγαλυτερου διακινητη λαθρο-μουσουλμανων παγκοσμιως, δηλωνει καθημερινα την τυφλη υπακοη στο Εφιαλτικο Παγκοσμιο Εβραιο-Σιωνιστικο Ιερατειο για την απολυτη καταστροφη ιδιως της Ρωσιας κε της Ελαδας, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, αν και όποτε το βρεις, ενημέρωσε μας γιατί είναι σοβαρό.

      Διαγραφή
  7. Το ξέρατε ότι στην Αυστρία είχαν κάνει και τα μπουρδέλα εμβολιαστικά κέντρα; Και μάλιστα με δώρο μία βίζιτα!🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΤΑΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (MONTANARI) ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ 3η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ!

    https://rumble.com/vvioym--montanari-3-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή