«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ξεκάνανε όλο σχεδόν τον αμερικανικό στρατό! Γενοκτονία! Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 1100% και αυξάνονται εκθετικά και αναμένεται ότι ο αριθμός αυτός σύντομα θα ξεπεράσει το 5000%!


 


 

Μετάφραση του βίντεο:

 Οι νέοι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρέτησαν εθελοντικά για να προστατεύσουν τις κοινότητές τους ως μέλη του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν δεχτεί επίθεση από την ίδια τους την κυβέρνηση για πάνω από έναν αιώνα, πειραματιζόμενοι σαν πειραματόζωα, με αέριο μουστάρδας, πλουτώνιο, Agent Orange και απεμπλουτισμένο ουράνιο.

Αλλά αυτό που βιώνουμε τώρα είναι η τελική καταστροφή ολόκληρου του αμερικανικού στρατού εκ των έσω.

Όσοι είχαν αρκετή λογική για να αρνηθούν τις ενέσεις γονιδιακής θεραπείας, αναγκάζονται να αποχωρήσουν από τη στρατιωτική θητεία.

Στους SEALs του Ναυτικού που αρνήθηκαν το εμβ0λιο δεν τους έχει επιτραπεί η ανάπτυξη και τους έχει στερηθεί ακόμη και η άδεια να ταξιδέψουν για ιατρική περίθαλψη.

Αλλά περισσότερα από τα δύο τρίτα του αμερικανικού στρατού έχουν επιλέξει να λάβουν αυτό το εμβ0λιο που αλλάζει τη ζωή τους, το οποίο έχει πλέον αποδειχθεί καταστροφικό.

 
Ο δικηγόρος Todd Callender, ο οποίος εκπροσωπεί τους SEALs του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ εναντίον του Προέδρου Joe Biden, ανέφερε πρόσφατα ότι οι θάνατοι των Αμερικανών στρατιωτικών αυξήθηκαν κατά 1100% ως αποτέλεσμα αυτών των ενέσεων mRNA και με βάση τα τελευταία στοιχεία τους, αναμένουν ότι ο αριθμός αυτός σύντομα θα ξεπεράσει το 5000%.

Μια στρατιωτική βάση δεδομένων που διέρρευσε από το Υπουργείο Άμυνας μας δείχνει ότι ενώ το κοινό έμαθε ότι πρόκειται για μια "κρίση των ανεμβ0λίαστων", ο Υπουργός Άμυνας και η Ανώτατη Διοίκηση γνώριζαν ότι το 71% όλων των νέων κρουσμάτων αφορούσε τους πλήρως εμβ0λιασμένους.

Το Υπουργείο Άμυνας ήξερε τι έκανε και οι κατάλληλες κατηγορίες είναι γενοκτονία.

 

Todd Callender: "Αν κοιτάξετε όλα τα έγγραφα- τα έγγραφα της Πφάιζερ, κάναμε φασματομετρία μάζας στα φιαλίδια τους. Ξέρουμε τι περιέχουν αυτά τα πράγματα.

"Και στην πραγματικότητα, παραδέχτηκαν ακόμη και ότι πρόσθεσαν μια πρωτεΐνη HIV στις ενέσεις με σκοπό να αχρηστεύσουν το αυτοάνοσο (sic) των ανθρώπων.

"Δεν μπορούσαν να γλιστρήσουν αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια, τα οποία είναι, στην πραγματικότητα, μικρά βομβαρδιστικά που μεταφέρουν παθογόνες πρωτεΐνες για να επιφέρουν γονιδιακή τροποποίηση σε ένα άτομο - "γονιδιακή θεραπεία", όπως την αποκαλούν.

"Για να περάσουν αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια από την κυτταρική σας άμυνα, την άμυνα του σώματός σας, έπρεπε να αφοπλίσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα - και το κατάφεραν. Είναι σε όλες τις επιστημονικές εργασίες.

"Αυτό που δεν έκαναν είναι να το αναιρέσουν και αυτή τη στιγμή, έρχονται να το καταλάβουν αυτό. Οι άνθρωποι εμφανίζονται θετικοί στον ιό HIV. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει τρεις ενέσεις δεν τούς έχει απομείνει καθόλου ανοσοποιητικό σύστημα.

"Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το χαρακτηρίσουμε αυτό παρά ως ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, την εκ προθέσεως αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής - εκτός από το ότι γίνεται σε μεγάλους αριθμούς, πράγμα που το καθιστά γενοκτονία.

Rick Wiles: Μια επιδημία του AIDS με εμβ0λια.

Todd Callender: Ακριβώς! Έτσι μπορεί να ειπωθεί πιο σωστά.

 

lewrockwell.com 

 

11 σχόλια:

  1. Καλα ελεγε ο χιος τελικα.θα πιθανουμ ουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούλα!!!!

    Έρχομαστε!!!!

    Κούλα!!τα ενφόλια είναι ασφαλή;??

    Κούλα!!!από τους ενφολιασμένους θα το βρείτε, μόλις καταλάβουν,τι τους είπες να κάνουν...


    Κούλα δεν θα υπάρχουν, δένδρα να σας κρεμάσουμε, γιατί είστε πολλοί!!

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΚΟΎΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΈΧΡΙ ΘΑΝΆΤΟΥ!!
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΌΜΠΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!!!


    Κούλα!!!Γ@#ιεσαι !!!



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

    https://twitter.com/CapeTownTruths/status/1509575751410110471

    ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ... BRICS 🤔🤔🤔🤔ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΙΝΔΙΑ, ΚΙΝΑ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ektakti-paremvasi-svamp-erchontai-sys/
    Έφεραν σκοπίμως το αδιέξοδο με την Ρωσία...

    ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΟΥΣΒΑΜΠΑΙΝΑ;
    ΤΗΝ ΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ;
    H TH ΒΑΖΕΙ ΚΑΡΦΩΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

      Διαγραφή
  5. Υποχρεωτικά εμβόλια Covid - Το επόμενο βήμα ''υποχρεωτικές δίαιτες για υπέρβαρους''


    https://rumble.com/vyrykd--covid-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ COVID.
    https://www.facebook.com/watch/?v=661808408225291
    Η εξέλιξη των θανάτων/εκ μέρα-μέρα απ'την έναρξη της #πανδημίας ως σήμερα.Η #Ελλάδα πρώτη στη μαύρη λίστα των άλλοτε "πανηγυρικών" συγκρίσεων. Υγειονομική τραγωδία με εγκληματική ευθύνη της #κυβερνηση_Μητσοτακη
    ✅Αποτύχατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://anatropitora.blogspot.com/2022/04/blog-post_1.html

    DISNEY axaxxaxaxaxa EKEI XREIAZOTAN ENA DEW

    ΑπάντησηΔιαγραφή