«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΠΑΚΙΣΤΑΝ- Ο πατριώτης και πραγματικός πρόεδρος του Πακιστάν Ιμράν Χαν: Έλαβε απειλητική επιστολή από τις ΗΠΑ επειδή αρνήθηκε να εγκαταστήσει αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στο πακιστανικό έδαφος !!!!

 

 

ΣΧΌΛΙΟ CON: ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕIΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝO ΠΡOΕΔΡΟ ΚΑΙ ΟΡΓAΝΩΣΑΝ ΜΙΑ EΓΧΡΩΜΗ ΕΠΑΝAΣΤΑΣΗ ΜΕ EΝΑ ΝEΟ ΠΟΛΙΤΙΚO ΚOΜΜΑ ΜΑΡΙΟΝEΤΑ , Ο ΣΥΝHΘΗΣ ΤΡOΠΟΣ ΤΟΥΣ


Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Imran Khan αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί απειλές από την Ουάσινγκτον για την ανατροπή της κυβέρνησής του και άλλων, λέγοντας ότι αρνήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του.

Σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την επίσημη τηλεόραση, ο Πακιστανός πρωθυπουργός είπε: "Ανακοινώνω στο λαό ότι έλαβα μια απειλητική επιστολή από τις ΗΠΑ" και πρόσθεσε: "Οι ΗΠΑ απείλησαν να ανατρέψουν την κυβέρνησή μου επειδή αρνήθηκε να εγκαταστήσει αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στο έδαφός μας.

Ο Imran Khan κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι υποστηρίζει την αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι θα "παίξει το παιχνίδι μέχρι τέλους" και θα περιμένει μέχρι την Κυριακή για να δει τι θα φέρει η ψηφοφορία στο κοινοβούλιο.

Σημείωσε ότι δεν θα υποκύψει σε κανέναν.

"Δεν θα επιτρέψω στον λαό μου να υποκύψει σε κανέναν και δεν θα επιτρέψω ποτέ στην αντιπολίτευση να πετύχει", τόνισε.

Και συνέχισε: "Κατά τη διάρκεια του λεγόμενου πολέμου κατά της τρομοκρατίας, το Πακιστάν έχει ταπεινωθεί. Είδα πώς η χώρα μας, η οποία είχε ανέλθει σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο σε σύγκριση με πολλές χώρες, έπεσε αργότερα σε ένα ταπεινωτικό επίπεδο σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ομιλία του Πακιστανού πρωθυπουργού έγινε μετά την έναρξη των ακροάσεων στο κοινοβούλιο για την ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας εναντίον του, η οποία αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του κοινοβουλίου, Qassem Khan Suri, δικαιολόγησε την αναβολή για να συζητηθούν άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης πριν εξεταστεί το ενδεχόμενο ψήφου δυσπιστίας.

Η κυβέρνηση του Χαν αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη απειλή από τους Ταλιμπάν, οι οποίοι ανακοίνωσαν την Τετάρτη την πρόθεσή τους να εξαπολύσουν επίθεση κατά των δυνάμεων ασφαλείας στην αρχή του μήνα του Ραμαζανιού.


french.almanar.com.lb



6 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.
    ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ,
    ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, Ο ΒΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ.
    Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ, Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ.

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΕΔΩ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΙΟΝΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ,
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ.

    ΧΘΕΣ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ.
    ΕΓΡΑΦΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.
    ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.
    ΕΙΠΕ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΟΤΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.
    ΑΝΑΛΥΣΗ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ, ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΟΙ.
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΙ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ Khan.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΙΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΪΑΝΑ. ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΪΑΝΑ ΜΟΎ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ CON.

      Διαγραφή
  2. https://gab.com/RT/posts/108059178028756151

    RT (PRO)
    RT
    @ RT
    6 ώρες
    ·
    Το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε διαλυθεί το 1991 – η Κίνα

    «Ως προϊόν του Ψυχρού Πολέμου, το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε γίνει ιστορία όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση», δήλωσε ο αγγελιοφόρος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lijian.

    Το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε προς τα ανατολικά στην Ευρώπη για δεκαετίες, κατά παράβαση των υποσχέσεων που δόθηκαν στη σοβιετική ηγεσία, είπε ο Ζάο. Αυτό ώθησε τη Ρωσία «σε μια γωνία βήμα προς βήμα», οπότε τελικά, το ΝΑΤΟ ήταν «ο εμπνευστής και ο μεγαλύτερος υποκινητής της κρίσης στην Ουκρανία» για λογαριασμό των ΗΠΑ, δήλωσε ο ΥΠΕΞ.

    Η Μόσχα ανέφερε την απειλή που συνιστά η υφέρπουσα επέκταση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία ως βασικό λόγο για τον οποίο επιτέθηκε στη χώρα στα τέλη Φεβρουαρίου. Το Πεκίνο συμφώνησε με την αιτιολόγηση, ακόμη κι αν επέκρινε τη χρήση στρατιωτικής βίας.

    -------------------

    https://gettr.com/post/p12z9ule6e7

    Πηγαίνοντας στον ψεύτικο Λευκό Οίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε ο Khan να καθαρίζει το βάλτο του Πακιστάν ;
    Αν ναι, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ όλοι οι πακιστανολαθρό που έχουμε εδώ, συν αυτοί που θα μαζευτούν μετά τη συμφωνία του μαλακομηταράκη, είναι απο τον βάλτο !!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και είναι από το βάλτο. Τα έχω γράψει δεκάδες φορές. Είναι σκουπίδια, τυχοδιώκτες και μάλιστα επικίνδυνοι, τεμπέληδες που δεν τούς θέλει ούτε η πατρίδα τους, ήρθαν εδώ για να κάθονται και να γεννοβολούν ΤΖΑΜΠΑ, να μην δουλεύουν και να ζουν με με χρήμα από τα ΑΤΜ, δικό μας χρήμα.
      Και για να μην παρεξηγούμαι, εννοώ τα κύμματα από το τελευταίο έτος Τσίπρα και τα έτη Κούλη.
      ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ λοιπόν, ένας ένας, και το 1/3 τους εκπαιδευμένος φανατικός ισλαμικός στρατός. Δεν τους θέλουν στην Ελλάδα ούτε οι Πακιστανοί που είχαν φτάσει στη χώρα μας από 6 χρόνια και πίσω, οι οποίοι, οι περισσότεροι από αυτούς, ήρθαν για να δουλέψουν και έχουν τώρα αξιοπρεπείς οικογένειες και επιχειρησούλες. Να δεις που αυτοί μπορεί και να μάς βοηθήσουν κιόλας να διώξουμε το επικίνδυνο αυτό κύμα των βάρβαρων τεμπέληδων του Σόρος.

      Διαγραφή
    2. Γιατί ξεχνάτε συνεχώς τον σαμαρά και τους λοιπούς δοσίλογους που ανοίξαν τα σύνορα παλιότερα και υποστηρίξαν όλον αυτόν τον παραλογισμό που συνέχισαν οι επόμενοι;; ανοίξαν τον δρόμο βάζοντας εδώ μέσα στην Ελλάδα μας όλους τους κατάδικους και λοιπά αλμπανά και άλλες εθνικότητες που ξεκίνησαν τις προυποθέσεις της απίστευτης εγκληματικότητας και βρωμιάς που ζούμε σήμερα από τότε άρχισε ο εποικισμός της χώρας μας...απλά οι επόμενοι που αναφέρετε το κάναν μαζικά μετά από διαταγές των αφεντικών τους για να τελειώνουν με τους Έλληνες ή έτσι νομίζουν ότι όλοι αυτοί που κουβαλήσαν εδώ θα μπορέσουν να επιβιώσουν εδώ μέσα μαζί μας την Άγια ώρα που θα τελειώνουμε με τους ελληνόφωνους και την συμμορία τους με μοναδικό τους σκοπό την γενοκτονία μας.
      ΔΠ

      Διαγραφή