«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρόκειται για επιχείρηση αύξησης κρουσμάτων, από την σατανική κυβέρνηση, για να παρατείνει όλα τα μέτρα μέχρι το Πάσχα. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! Δεν είναι αφρικανική σκόνη, είναι μάργκελονς και ιογενή σωματίδια.

 Πού αναμένεται κακοκαιρία

21 σχόλια:

  1. Την επαφή άντε και θα την αποφύγουμε.
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΉ??????
    ΑΠΛΆ ΜΑΣ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΑΘΌΡΥΒΑ,ΌΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΊΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΊΑ.
    ΚΙ ΌΤΑΝ ΜΙΛΆΣ ΣΕ ΚΟΙΤΆΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΖΟΊ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις τον σταυρο σου και λες το Πατερ ημων

      Διαγραφή
    2. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΩ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΜΑΣΑΩ ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟΥ, ΠΙΝΩ ΑΓΙΑΣΜΟ, ΚΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ", ΚΑΙ ΦΙΛΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Την ωμή τροφή (φρούτα, λαχανικά κλπ), απλά την ΠΛΕΝΕΙΣ πολύ καλά. Αν μαγειρεύεται, την βράζεις και δεν έχεις θέμα. Αν τώρα, τα συστατικά που πέφτουν άνωθεν, είναι τόσο "έξυπνα" που διεισδύουν και μέσα στα τρόφιμα, τότε τη γ@μήσαμε πατριώτες.

      Πάντως, να ξέρετε οτι ο ανθρώπινος οργανισμός είναι το μεγαλύτερο και εξυπνότερο εργοστάσιο επεξεργασίας "σκουπιδιών, ΑΝ το ανοσιοποιητικό είναι εντάξει. Αυτό σημαίνει οτι τα ψεκάσματα κάθε είδους (άμεσα ή με σκόνη) θα κάνουν κακό ΚΥΡΙΩΣ στους μπολιασμένους !!! Τι νομισατε ; Οτι η καμπάλ είναι τίποτε ηλίθια παιδάκια ;

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    https://gab.com/BeachMilk/posts/108050134588375952
    Για κάποιο άγνωστο λόγο, τα διεφθαρμένα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν τώρα το θανατηφόρο δηλητήριο αζίδιο του νατρίου που υπάρχει στα οικιακά κιτ δοκιμών COVID.

    Έχετε ιδέα γιατί αυτά τα ΜΜΕ-εγκληματίες θα το αποκάλυπταν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Θα ΠΟΥΝ ότι οι μαζικοί θάνατοι είναι από την τοξίνη. Η τοξίνη είναι καρκινογόνος,λενε ΚΑΠΟΙΟΙ. Μπορεί να ΠΟΥΝ οτι τα κιτ ΦΤΑΙΝΕ για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την έκρηξη των ποσοστών καρκίνου.

      Μήπως για να κατηγορήσουν κάτι άλλο εκτός από τα
      ΜΠΟΛΙΑ για τους μαζικούς θανάτους;


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌺

      Διαγραφή
  3. Η μασκότ του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA του Qatar 2022

    https://twitter.com/FIFAWorldCup/status/1509933084254347283

    ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ
    (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΑΝ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ
    ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΡΩΣΗ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΑΣΚΟΤ ΕΝΑ ΣΑΛΑΧΙ, ΜΩΒ ΜΑΟΪΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ, ΚΥΨΕΛΗ, ΕΞΩΓΗΙΝΆΚΙΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ, ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟΣ, ΓΚΡΙ ΑΛΙΕΝΣ, ΜΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, AREA 51, ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΗΣΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΑDIDAS-COCA COLA-MC DONALDS ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ το οτι υπαρχει μια παραλληλη διασταση (na tan mono mia )..(υπηρχε και μια ταινια με τον κλουνει τον βλακα jupiter ascemding?)

      Διαγραφή
    3. Jupiter Ascending (2015) - Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ
      Δεν έπαιζε ο Κλούνεϊ. Η σκηνοθεσία είναι των αδελφών Βατσόφσκι (εδελφές τώρα, γιατί έχουν αλλάξει φύλο και τα δυο αδέλφια) οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει και το Matrix. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι δίνονται στις ταινίες τους αντεστραμμένες πληροφορίες.

      [στο Μάτριξ, το ανθρώπινο είδος το οποίο διώκονταν από τις μηχανές είχε βρεί καταφύγιο σε μία υπόγεια πολιτεία η οποία ονομαζόταν Σιών - Στον "Πόλεμο των Άστρων" η "κακή" Αυτοκρατορία είναι στην πραγματικότητα η Ελληνική Αυτοκρατορία του Γαλαξία μας, ενώ οι "καλοί" επαναστάτες Τζεντάι είναι στην πραγματικότητα οι Κρόνιοι οι οποίοι έχουν για συμβουλάτορα ένα δρακάκι!]

      Απολαυστική η ταινία Jupiter Ascending, σαν μοντέρνο παραμύθι, αλλά σαφώς νεοταξική προπαγάνδα, η οποία υποδηλώνει (μέχρι και με τον τίτλο της) ότι ο πλανήτης Γη είναι ιδιοκτησία (όπως ένα ακίνητο) μιας κοπελίτσας ονόματι Τζούπιτερ (Δίας).
      Στον Δία ως γνωστόν (βλέπε και απόψεις ΟΕΑ) βρίσκονται στόλοι Δρακονιανιών. Οι στόλοι της Ελληνικής Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας είναι αραγμένοι στους δακτυλίους του πλανήτη Κρόνου.
      Αυτά, μάς κάνουν να καταλαβαίνουμε απ'έξω απ'έξω.. ότι το ακίνητο Γη στην πραγματικότητα είναι ιδιοκτησία μιας άλλης κοπελίτσας.. της Αθηνάς!

      Διαγραφή
  4. Λίγο-λίγο γίνονται αποκαλύψεις για το παιχνίδι που στήθηκε γύρω απ'τον Covid. Ξέρω ότι όλοι τώρα εστιάζουν στο ουκρανικό,
    αλλά μην χαλαρώνετε την προσοχή σας στο θέμα αυτό.
    Εδώ, ο Dr Richard Urso σχετικά με το τι παίζει με τις μάσκες.

    https://twitter.com/Epicrotus/status/1500580825544511492?cxt=HHwWiMC-9e6TkdMpAAAA


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, μετα απο το θανατηφορο Εβραηκο εμβολιο, δεν καταφερε να ταρακουνησει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΗΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ουτε κανενα απο τα υγιη (?) αντανακλαστικα των Εληνων (ισως διοτι ινε πεθαμενοι εδω κε χρονια).
    Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΕ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΕ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ //
    68.000% αυξηση στα εγκεφαλικα, 44.000% αυξηση στα καρδιακα, 7.000% αυξηση στους θανατους, 5.700% αυξηση στις μονιμες αναπηριες, αυξηση 4.800% στα νοσοκομια, μετα απο το θανατηφορο εβραηκο εμβολιο //
    ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ //
    Σατανικη φονικη ιεροτελεστια με μασκες, με απομονωση, με απυθμενο φοβο, σαν σε τελετη σατανιστων //
    Το κακο με τους ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ανεμβολιαστους, ινε οτι δεν μπορουν να οργανωθουν μεχρι στιγμης //
    Εν τω μεταξυ, τη στιγμη που ο ψυχακιας Εβραιο-Κρητικος Εφιαλτης δολοφονει ομαδικα τους σκλαβους Εληνες με τα θανατηφορα πειραματικα Εβραηκα εμβολια, το Αιγαιο εχει γεμισει με πυρηνικα οπλα του ΝΑΤΟ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΆΨΟΓΑ!
      ΤΟ "είναι πεθαμένοι εδώ και χρόνια" ΠΟΛΥ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΝΑΜΑ.

      Διαγραφή
    2. δεν θα εχουν τρυπα να κρυφτουν.ολα θα γινουν με την πολυκομματικη κυβερνηση που ετοιμαζουν .κοντα ειμαστε για την μεγαλη ανωμαλια στην 'χωρα' μας

      Διαγραφή
    3. Φίλε ΔΕΠ, είναι τόσο "έξυπνα" στημένο το όλο θέμα, που ΚΑΝΕΙΣ μπολιασμένος δεν θα συνδέσει τους θανάτους με το μπόλι. Όταν το ανοσοποιητικό καταρρέει, τότε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει θάνατο.

      Και έτσι, ενώ έχει ΗΔΗ αρχίσει να φαίνεται η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, κανείς δεν την συνδέει με το μπόλι, διότι κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί οτι "πιάστηκε κορόϊδο" !!

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πάνε και κάνουν την 3η δόση, παρόλη την πληροφόρηση. Το έχουμε ξαναπεί : όποιος ξύπνησε, ξύπνησε. Γίνεται το μεγαλύτερο ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ στην ανθρώπινη ιστορία. Και να είστε σίγουροι οτι θα είναι μεγαλύτερο στατιστικά, απο οποιαδήποτε αρρώστεια εξαφάνισε μαζικά ανθρώπους, στην καταγεγραμμένη ιστορία μας.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Αστυνόμος Μπέεεκας02 Απριλίου, 2022 13:37

      Απονεύρωση λέγεται. Γίνεται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια με πολιορκητικές μηχανές την τηλεόραση και τις γραφίδες του έντυπου και ηλεκτρονικού συστημικού τύπου το τυ μέ ρυ. Πιάνει πολύ εύκολα σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που προσωπικά το κατατάσσω στις εξείς κατηγορίες:
      α. Δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι
      β. Ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες με πάνω απ' το μέσο όρο εισόδημα.
      γ. Νεολαίοι βαρεμένοι από το κινητό και το πισί με μόνο ενδιαφέρον την καλοπέραση.
      δ. Ηλικιωμένοι που εκπαιδεύτηκαν να ακούνε τον Μπουμπούκο, τον Κούλη, τον Κουτσούμπα και τον Τσίμπλα με ανοικτό το στόμα.

      Διαγραφή
    5. Και η ΕΡΤ θα πει ΈΝΑ τραγούδι για την ΟΥΚΡΑΝΊΑ.
      Για να μαζέψουν λεφτά για τους πρόσφυγες....
      ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ CIA.

      Για τα ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ🇬🇷ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΎΣ ΓΟΝΕΊΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ???????


      ΓΙΑ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΟΛΎ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΠΈΣΑΝ ΟΙ ΜΆΣΚΕΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ....

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

      Διαγραφή
  6. Η μαυρίλα αυτή που διοικεί τον κόσμο τούτο προσπαθεί να μας σκοτώσει με διαφορά μέσα δεκαετίες τώρα με πάμπολλα δηλητήρια έχουν μολύνει τροφές μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε εδώ και αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουμε πεθάνει όλοι μας ακόμη.
    Εδώ όμως έρχεται η απάντηση μέσα από το στόμα του Αγίου Παϊσίου,είχε ρωτήσει ένας άνθρωπος τον Άγιο τι εννοούσε με το ότι η Ελλάδα θα παραδοθεί στον αντιχριστο για λίγο και πως αφού οι πολιτικοί είναι ήδη προδότες (ο Άγιος όμως μιλούσε για το ιερατείο και την παράδοση του).
    Και απαντάει ο Άγιος πιστεύεις ότι άμα δεν υπήρχε Θεός θα υπήρχε Ελλάδα αυτή την στιγμή.
    Και αυτή η απάντηση έρχεται να απαντήσει το ερώτημα μου αν δεν υπήρχε Θεός θα είχαμε πεθάνει ήδη όλοι από το γραφενιο που βρίσκεται παντού πλέον τα μοργκελονς τους τεχνητού σεισμούς και ότι άλλο σκαρφίζεται αυτή η κλίκα για να μας ξεπαστρέψει.
    Ιωάννης εκ Πελασγικού Άργους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή τήν ώρα ρίχνουν κάργα "σκόνη από Αφρική"

    ΑπάντησηΔιαγραφή