«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Πρίν γίνει μοναχός, ενώ ακόμα ήταν παιδοψυχίατρος, πήρε το 1994 μια κάμερα και πήγε στην Ανάσταση του Παναγίου Τάφου, για να αποδείξει την «απάτη» του Αγίου Φωτός...

Η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στον φίλο μου ΗΛΙΑ+++

Η φλόγα αυτή που εξέρχεται από τον Πανάγιο Τάφο (ναι.. αυτή που προέρχεται από "μόνιμη λαμπάδα εντός του τάφου" ή κατ' άλλους "από αναπτήρα"..🥳) καθίσταται σαφές ότι πρόκειται περί άλλου είδους ‘‘φλογός’’, η οποία όταν έρθει σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα, δεν έχει καυστική ιδιότητα για τουλάχιστον ένα λεπτό.. και μέχρι να γίνει πορτοκαλί.. η απόχρωσή της αρχικά είναι εντελώς λευκή.  

Είναι της ιδίας υφής με τις φλόγες που ανάβουν συχνά μόνες τους στα κεριά κάποιων προσκυνητών· είναι μάλλον της ιδίας υφής με μπάλλες και γλώσσες φωτός που υπάρχουν σε βιντεοσκοπήσεις πιστών από την εποχή που δεν υπήρχε το Photoshop (προσέξτε το σημείο στο 09:42 του παρακάτω βίντεο), όπου.. αν και αόρατες στα ανθρώπινα μάτια, φαίνονται να περνούν ανάμεσα από τα κεφάλια του πλήθους στον Πανάγιο Τάφο.  

Το φαινόμενο της εμφάνισης του Αγίου Φωτός έχει ερευνηθεί από επιστήμονες και έχει κατά προσέγγιση συσχετισθεί από αυτούς με το "πλάσμα χαμηλής θερμικής ενέργειας το οποίο συναντάται μόνο στο εξώτερο διάστημα"!

Κ-Τ

 

youtube.com/watch...

 

Δείτε κι εδώ, που η κοπελίτσα έπρεπε να έχει γίνει η ίδια λαμπάδα με αυτά που κάνει..

rumble.com...

 

Αλλά για στάσου...

Υπήρχε και στην Αρχαία Ελλάδα Άγιον Φως..;;;

 

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ, "ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ", χωρίο 20:

«Περὶ δὲ θυσίας ἐρομένοις αὐτοῖς ἀνεῖλεν ὁ Πύθιος Διὸς ἐλευθερίου βωμὸν ἱδρύσασθαι, θῦσαι δὲ μὴ πρότερον ἢ τὸ κατὰ τὴν χώραν πῦρ ἀποσβέσαντας ὡς ὑπὸ τῶν βαρβάρων μεμιασμένον ἐναύσασθαι καθαρὸν ἐκ Δελφῶν ἀπὸ τῆς κοινῆς ἑστίας. οἱ μὲν οὖν ἄρχοντες τῶν Ἑλλήνων περιιόντες εὐθὺς ἠνάγκαζον ἀποσβεννύναι τὰ πυρὰ πάντα τοὺς χρωμένους, ἐκ δὲ Πλαταιέων Εὐχίδας ὑποσχόμενος ὡς ἐνδέχεται τάχιστα κομιεῖν τὸ παρὰ τοῦ θεοῦ πῦρ ἧκεν εἰς Δελφούς. [20.5] ἁγνίσας δὲ τὸ σῶμα καὶ περιῤῥανάμενος ἐστεφανώσατο δάφνῃ: καὶ λαβὼν ἀπὸ τοῦ βωμοῦ τὸ πῦρ δρόμῳ πάλιν εἰς τὰς Πλαταιὰς ἐχώρει καὶ πρὸ ἡλίου δυσμῶν ἐπανῆλθε, τῆς αὐτῆς ἡμέρας χιλίους σταδίους κατανύσας. ἀσπασάμενος δὲ τοὺς πολίτας καὶ τὸ πῦρ παραδοὺς εὐθὺς ἔπεσε καὶ μετὰ μικρὸν ἐξέπνευσεν. ἀγάμενοι δ' αὐτὸν οἱ Πλαταιεῖς ἔθαψαν ἐν τῷ ἱερῷ τῆς Εὐκλείας Ἀρτέμιδος, ἐπιγράψαντες τόδε τὸ τετράμετρον:
Εὐχίδας Πυθῶδε θρέξας ἦλθε τᾷδ' αὐθημερόν»

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

« ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ, Ο ΠΥΘΙΟΣ (=Ο ΑΠΟΛΛΩΝ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΞΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΤΑΣΒΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΜΕΤΑ, ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΑΓΝΟ (ΠΥΡ) ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΚ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΣΤΙΑ. ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΕΝΩ Ο ΕΥΧΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΥΡ, ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΕΞΑΓΝΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΡΑΝΕ, ΦΟΡΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΔΑΦΝΗ (ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ: ΣΤΕΦΑΝΩΣΕ ΕΜΑΥΤΟΝ=ἐστεφανώσατο ΜΕ ΔΑΦΝΗ,είναι μέσης διάθεσης το ρήμα): ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ, ΤΑΧΕΩΣ ΠΑΛΙ ΕΚΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΙΛΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ (ΚΑΠΟΥ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ). (ΕΚΕΙ) ΑΦΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΥΡ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΕΒΙΩΣΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΛΑΤΑΙΕΙΣ, ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΚΛΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ: Ο ΕΥΧΙΔΑΣ ΑΦΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΥΘΙΟ (ΑΠΟΛΛΩΝΑ) ΗΛΘΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΕΚ ΔΕΛΦΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΠΟ »

 

 

2 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ.
    ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ.
    ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΗΤΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΟ Η ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ ΑΚΑΥΣΤΟ ΥΛΙΚΟ.
    ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ, "ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ", χωρίο 20:
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ,
    ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΕΣ,
    ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΘΕΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΑΜΗΥΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ.
    ΑΡΡΗΤΑ ΜΗ ΛΕΓΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ.
    ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ, ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΑΚΡΙΔΑ.
    ΦΟΡΕΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
    ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ, ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΞΙ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΓΚΑΘΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΤΖΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΑ.
    ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ.
    ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΠΟΔΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΝΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΛΩΝΕ ΚΑΙ ΨΗΛΑΦΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΑΤΖΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΘΗΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ.
    ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΟΜΟΥ.

    ΑΡΧΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ.
    ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΕΤΑΓΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΕΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΜΟΥ, ΑΠΛΩΣΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ Σ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΤΡΟΥ.

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΗΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑ ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ, ΣΤΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ.

    ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ.
    ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ, ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ,
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ."

      Έτσι ακριβώς! Μάλιστα θα προσέθετα.. "Η ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΦΩΤΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Σ' ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΑΔΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

      Διαγραφή