«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Γερμανία: Η Δικαιοσύνη στέλνει επιστολή στο γερμανικό κοινοβούλιο προειδοποιώντας τους βουλευτές ότι αν ψηφίσουν υπέρ του υποχρεωτικού εμβ0λιασμού, θα διωχθούν ποινικά για "ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ" !!!


"Στη Γερμανία, το δικαστικό σώμα στέλνει επιστολή στο γερμανικό κοινοβούλιο με την οποία προειδοποιεί τα μέλη του ότι αν ψηφίσουν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, θα διωχθούν για "ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ". Η απόφαση αυτή της δικαιοσύνης ελήφθη μετά την αναγνώριση των πολύ σοβαρών παρενεργειών και των πολυάριθμων θανάτων που προκλήθηκαν από την έγχυση του πειραματικού γενετικού ορού c0vid-19." twitter.com/NaraShi...

7 σχόλια:

  1. Άσχετο.. αλλά γ@μώ τα γέλια 🤣

    Δείτε τον Μακρόν να τού πετάνε ντομάτες, μέσα σε παντσουρλισμό κόσμου και βρισίδια

    https://twitter.com/BFMTV/status/1519265377963945986

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΟΡΦΑ .
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ .
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥ Ω ΡΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ;
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ; Η ,ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Ε ΡΕ ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΤΟ Δ' ΕΡΠΕΤΑΙΧ !
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΣΠΡΙΝΤΑΡΟΥΝ ,ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΧΕΣΗ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ;
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΗΣ .
    Α! ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ,Η ΓΚΡΕΤΑ ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΤΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΤΟΣ .ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Focus 8-11 Στέφανος Δαμιανίδης 26/4/22 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1:03:20
    https://www.youtube.com/watch?v=56-cBzgDpBQ

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Focus 8-11 Στέφανος Δαμιανίδης 26/4/22 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    AKOYΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1:03:20 TON ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΖEΡΒΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=56-cBzgDpBQ

    =========
    Τους προβληματισμούς του αναφορικά με τη νέα μορφή ηπατίτιδας έθεσε ο λοιμωξιολόγος παιδίατρος, Ιωάννης Καβαλιώτης μιλώντας στον FOCUS FM και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη.

    https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%B9%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-270422/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αvoσíα 🐐🐐ααα...

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=708962063880843&set=p.708962063880843


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διασημότητες υπόκεινται σε ανεπιθύμητες ενέργειες και θάνατο μετά από εμβόλια. ΜΕΡΟΣ 22

    Διασημότητες όπως η Nανά Μούσχουρι, ο Kάλι Μασκλ, η Mια Ικούμι, ο Γκαμπριέλε Γκόρι, η Nέλι Κόρντα, ο Τζον Πολ και άλλοι υποφέρουν από τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις των τοξικών εμβολίων και το καταγγείλουν . Αν αυτό συμβαίνει σε διασημότητες, πόσα εκατομμύρια ακόμα θα είναι τα ανώνυμα άτομα που επηρεάζονται και δεν είναι στα μέσα ενημέρωσης.

    https://www.bitchute.com/video/ELlLEyVULGpm/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή