«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Πώς η πτώση του ανθρώπινου πολιτισμού πραγματοποιήθηκε μέσω της σκόπιμης καταστροφής της ΦΥΣΙΚΗΣ υποδομής που κρατά την ανθρωπότητα ζωντανή.

 γράφει ο Mike Adams


Το σημερινό podcast Citizens’ Log – πρώην γνωστό ως Situation Update – αποκαλύπτει πώς οι παγκοσμιοποιητές πέτυχαν την πτώση του ανθρώπινου πολιτισμού διαλύοντας τη φυσική υποδομή που κάποτε κρατούσε την ανθρωπότητα ζωντανή.

Το Citizens’ Log καταγράφεται και διατηρείται για τους ιστορικούς του μέλλοντος με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να μελετήσουν τα λάθη που οδήγησαν στην πτώση του ανθρώπινου πολιτισμού. Κάθε επεισόδιο αναφέρει τα σημερινά γεγονότα που οδηγούν στην πολιτιστική κατάρρευση, την κατάρρευση των τροφίμων, την οικονομική κατάρρευση, τη γνωστική κατάρρευση και την κατάρρευση των υποδομών… όλα κατευθύνονται προς το μεγάλο φινάλε της κατάρρευσης του πολιτισμού που θα τερματίσει αυτή την εποχή της τρέλας και θα οδηγήσει σε μια «παγκόσμια επανεκκίνηση» / μαζικό θάνατο.

Προβλέπουμε ότι, τουλάχιστον, 2-4 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα σκοτωθούν την επόμενη δεκαετία εξαιτίας της βλάβης από τα εμβόλια, των θανάτων από καρκίνο που προκαλούνται από τα εμβόλια, της πείνας, της οικονομικής κατάρρευσης, της άνομης βίας και των γεγονότων του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου (που πιθανότατα θα περιλαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά ή πυρηνικά όπλα). Αν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να ωθούν τη Ρωσία σε πυρηνική κλιμάκωση, ο αριθμός αυτός θα μπορούσε εύκολα να αυξηθεί σε 4+ δισεκατομμύρια ανθρώπινα θύματα.

Οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να εξοντώσουν 7,5 δισεκατομμύρια.

Η δικαιολογία της «κλιματικής αλλαγής» για τη διάλυση των υποδομών που τρέφουν τον κόσμο

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι η εγκληματική συμμορία που κυβερνά σήμερα τον κόσμο εργάζεται σχολαστικά για την εξόντωση της ανθρώπινης φυλής – ένα είδος «εθνοκάθαρσης» πλανητικής κλίμακας. Η δικαιολογία που έχουν βρει είναι η «κλιματική αλλαγή» – ένα παραληρηματικό παραμύθι που ισχυρίζεται ότι το διοξείδιο του άνθρακα σκοτώνει τα φυτά (στην πραγματικότητα κάνει ακριβώς το αντίθετο) και ότι ένας ψυχρότερος πλανήτης Γη θα ήταν πιο «πράσινος» (και πάλι, είναι ακριβώς το αντίθετο της πραγματικότητας).

Υπό το καμουφλάζ της «κλιματικής αλλαγής», τα δυτικά έθνη του κόσμου έχουν διαλύσει τις ενεργειακές τους υποδομές, κλείνοντας αγωγούς, σταματώντας τις γεωτρήσεις, τιμωρώντας τους ανθρακωρύχους και διεξάγοντας οικονομικό πόλεμο σε ολόκληρη την ενεργειακή υποδομή. Καθώς η κατάρρευση επιταχύνεται, οι παγκοσμιοποιητές διατάζουν τους ανθρώπους να «γίνουν πράσινοι!», αλλά δεν προσφέρουν κανέναν πρακτικό τρόπο για την πραγματική μετάβαση από το πετρέλαιο σε οτιδήποτε άλλο.

Η επευφημία «Go green» είναι στην πραγματικότητα απλά ένας τρόπος να πούμε «Άντε γαμήσου και πέθανε».

Ποτέ δεν ήταν το «γίνε πράσινος», βλέπετε. Ήταν πάντα η εξόντωση της ανθρώπινης φυλής. Και χωρίς την ενεργειακή υποδομή που παρέχει λίπασμα, γεωργία και μεταφορά τροφίμων, τουλάχιστον ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός θα πέθαινε από την πείνα. Αυτό ήταν, φυσικά, ακριβώς το σχέδιο.

Τώρα ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σχεδιασμένη μαζική πείνα και την οικονομική κατάρρευση

Η σκόπιμη διάλυση των υποδομών που κρατούν τον πολιτισμό σε λειτουργία οδηγεί τώρα άμεσα σε μαζική πείνα και οικονομική κατάρρευση. Αυτό θα επιδεινωθεί μόνο από τη νομισματική κατάρρευση που πρόκειται να ξεσπάσει στον κόσμο, οδηγώντας σε μια ταχεία, παγκόσμια κατάρρευση των κυρίαρχων πλαστών νομισμάτων στον κόσμο.

Κατά την εκτίμησή μας, το ευρώ θα καταρρεύσει πιθανότατα μέσα στο επόμενο έτος, και το γεν δεν θα είναι πολύ πίσω. Το δολάριο των ΗΠΑ βρίσκεται στο δρόμο της εξόδου και αντιμετωπίζει ένα παγκόσμιο σενάριο αποκήρυξης, όπου 100+ χώρες θα καταγγείλουν και θα εγκαταλείψουν ταυτόχρονα το δολάριο, οδηγώντας σε μια σχεδόν άμεση εξάλειψη των περιουσιακών στοιχείων σε δολάρια, ακολουθούμενη από την κατάρρευση της κυβερνητικής αυτοκρατορίας των ΗΠΑ.

Η κατάρρευση του δολαρίου θα οδηγήσει σε εκτεταμένη πολιτική αναταραχή και βία σε όλη την Αμερική. Η αδυναμία εκτύπωσης νέου χρήματος που θα έχει οποιαδήποτε αξία θα δει ολόκληρη την εγκληματική συμμορία στην Ουάσινγκτον να καταρρέει, αδυνατώντας να κρατήσει σε λειτουργία τα απατηλά πιεστήρια εκτύπωσης (όπως το πακέτο «στήριξης» ύψους 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προορίζεται για την Ουκρανία, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα καταλήξει στις τσέπες διεφθαρμένων αξιωματούχων των ΗΠΑ και των μελών των οικογενειών τους).

Από τη μία πλευρά, ένας παρατηρητής μπορεί να δει την πτώση της εγκληματικής συμμορίας στην Ουάσιγκτον ως κάτι καλό, αλλά καθώς αυτό συμβαίνει, ο αμερικανικός λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με το χάος, την πείνα και τη βία στις δικές του πόλεις και κωμοπόλεις. Η τάξη θα αποκατασταθεί σιγά-σιγά καθώς οι πολιτείες θα αποσχιστούν από την ένωση και θα ανακηρύξουν τα δικά τους τοπικά νομίσματα, αποκαθιστώντας το εμπόριο και την υποδομή συναλλαγών για το εμπόριο.

Δείτε το δωρεάν ηχητικό βιβλίο μου που μπορείτε να κατεβάσετε, «Οδηγός επιβίωσης για την Παγκόσμια Επανεκκίνηση«, για να μάθετε πώς να τα καταφέρετε σε αυτό που έρχεται.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Scottish Power προειδοποιεί ότι 10 εκατομμύρια νοικοκυριά του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να θερμάνουν τα σπίτια τους αυτόν τον χειμώνα

Λόγω της εσκεμμένης διακοπής της λειτουργίας των υποδομών ορυκτών καυσίμων της Δυτικής Ευρώπης, 10 εκατομμύρια νοικοκυριά του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να θερμάνουν τα σπίτια τους αυτόν τον χειμώνα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Scottish Power Keith Anderson. Το BBC μετέδωσε:

Ο Κιθ Άντερσον, διευθύνων σύμβουλος της Scottish Power, δήλωσε στο BBC ότι μια ακόμη αναμενόμενη αύξηση των λογαριασμών ενέργειας τον Οκτώβριο σε 2.500 έως 3.000 λίρες ετησίως θα μπορούσε να οδηγήσει σε τεράστιες απώλειες για τους προμηθευτές και πολλούς πελάτες να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές όσον αφορά τη σοβαρότητα της κατάστασης – περίπου το 40% των νοικοκυριών του Ηνωμένου Βασιλείου, ενδεχομένως 10 εκατομμύρια σπίτια, θα μπορούσαν να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας από καύσιμα αυτό το χειμώνα», εξήγησε ο κ. Anderson.

Ο κ. Άντερσον δήλωσε επίσης ότι περισσότερες ενεργειακές εταιρείες θα μπορούσαν να καταρρεύσουν εάν οι πελάτες τους αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Το RT.com (Russia Today) κάλυψε επίσης το θέμα, αποδίδοντας το ακόλουθο απόσπασμα στον Άντερσον:

«Αν δεν συμβεί τίποτε άλλο μέχρι τον Οκτώβριο, νομίζω ότι θα δούμε μια τεράστια αύξηση των πελατών προπληρωμής που στην πραγματικότητα αυτοαποσυνδέονται – δεν επαναφορτίζουν τον μετρητή προπληρωμής τους επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν».

«Θα δούμε επίσης μια τεράστια αύξηση των επιπέδων χρέους για τους πελάτες άμεσης χρέωσης και μια τεράστια αύξηση των ανθρώπων που ωθούνται από τις άμεσες χρεώσεις σε μετρητές προπληρωμής, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να ανακτήσουν το χρέος», συνέχισε. «Οδεύουμε προς ένα πραγματικά φρικτό μέρος όπου κανείς μας δεν θέλει να βρεθεί».

Από την εν λόγω αναφορά, το Κίεβο φέρεται να έχει διακόψει το ένα τρίτο όλου του ρωσικού φυσικού αερίου που κατευθύνεται προς τη Δυτική Ευρώπη, επικαλούμενο έκτακτη ανάγκη ανωτέρας βίας και ισχυριζόμενο ότι το αέριο δεν μπορεί πλέον να ρέει.

Αυτό σημαίνει ότι το ένα τρίτο του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μόλις διακόπηκε μέσα σε μία ημέρα. Οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος δεν έχουν ακόμη επηρεάσει τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Μόλις το κάνουν, η Ευρώπη θα βρεθεί σε απόλυτο πανικό.

Το σημερινό Citizens’ Log καλύπτει όλα αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες και επεκτείνεται σε πρόσθετες ειδήσεις, όπως η επιταχυνόμενη κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών και η κατάρρευση των αξιών των κρυπτογράφων. Δείτε το εδώ:

Βίντεο από Brighteon. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα.

 

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: Natural News

kanenazori.com 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Ειναι πασιφανες οτι στοχος της ΕΛΙΤ ειναι η καθετη καταργηση της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ. Ιδιως οταν αυτη δεν εκπορευεται απ τις δικες της επιχειρησεις!!!! Τις επιχειρησεις της σημαδεμενης τραπουλας δηλαδη!!! Ξερετε!!! Προνομιακη φορολογηση τυπου ΙΚΕΑ κλπ, προνομιακη - διακριτη εντελως χρηματοδοτηση απο "φιλιες δυναμεις" , νομικη ασυλια(Pfizer), κλπ, κλπ, κλπ!!!! Οι τιμες των τροφιμων λοιπον ειναι ευλογο οτι θα ανεβαινουν και δεν χρειαζονται πολλες αναλυσεις επ αυτου!!!! Οσο οι ανταγωνιστικες επιχειρησεις καταστρεφονται το FIAT ΜΟΝΕΥ συστημα εχει πιασει φωτια!!! Ολοι θα παρουν αποζημιωσεις, επιδοματα, αναδρομικα και τα ρεστα ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ βεβαιως, βεβαιως!!!Ιδιως οι οποιοι πραιτωριανοι και οι γενιτσαροι του κρατους και των περιξ!!! Μεχρι ποτε???? Μεχρι να τιναξουν την μπανκα στον αερα, κατι που ειναι στοχευμενο και νομοτελειακο πλεον και το λενε παρα πολλοι πλεον οικονομολογοι!!!! Γιαυτο και προετοιμαζονται με τα κρυπτονομισματα αντι να τα διωξουν ποινικα ως παρανομα και μη εγκεκριμμενα χρηματικα μεσα!!! Ειναι το plan b του νεου καινοφανους τους νομισματικου συστηματος!!!! Ποιο € και ποιο $!!!! Τι θελουν να επιτυχουν!!! Αυτο που οι εξουσιαστες αρχαιοθεν επιδιωκουν ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ την απολυτη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ επι του ανθρωπου που θα πρεπει παλι να παλαιψει ως νεος Περσεας για την ελευθερια του και την δημοκρατικη του υποσταση και αξιοπρεπεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή