«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ?


 


 Θα το χωρίσω σε πολλές αναρτήσεις με υποστηρικτικά έγγραφα και φωτογραφίες, ώστε να μπορείτε να την ακολουθήσετε όλοι.

 Ο δυτικός κόσμος πρέπει να το δει αυτό. 

Ο ρωσικός στρατός δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα οριστική έκθεση για ολόκληρο το αμερικανικό σχέδιο βιολογικών όπλων… 

Ισχυρίζονται ότι οι 4 εγκέφαλοι στο δίκτυο βιολογικών όπλων είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζο Μπάιντεν και ο Τζορτζ Σόρος.

 Όπως και άλλες 12 χώρες του ΝΑΤΟ γνώριζαν και βοήθησαν τις ΗΠΑ σε αυτή την επιχείρηση για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων. 

Περιλαμβάνουν επίσης τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer, Moderna και άλλες. 

Είναι δύσκολο να βρεθούν νόμιμες δυτικές πηγές για να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες, καθώς καμία από αυτές δεν ασχολείται καθόλου με αυτό. 

Πλήρης σιωπή στο ραδιόφωνο για τη Ρωσία που κατηγορεί τον εν ενεργεία πρόεδρο και τις τρεις οικογένειες των πρώην Δημοκρατικών προέδρων ότι είναι υπεύθυνοι για το CΟVID 19 και το αμερικανικό δίκτυο βιολογικών όπλων στην Ουκρανία. 

Και ο κινεζικός στρατός συμφωνεί με τη Ρωσία και τα ευρήματά τους. 

Πλήρης συσκότιση στα Δυτικα Μεσα.....

sinomosiologos.blogspot.com 

 


 Εξακολουθώ να προσπαθώ να βρω μεταφράσεις ολόκληρης της ενημέρωσης, αλλά μπορώ να σας δώσω μια συνολική περίληψη όσο περιμένουμε τις πλήρεις μεταφράσεις. 

Δεν Θέλουν να το  Δείτε αυτό. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο έλεγχος των πληροφοριών είναι τόσο σημαντικός για αυτούς. 

Σκεφτείτε τον έλεγχο του Twitter. 

Σκεφτείτε το Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης. 

Δεν μπορούν να έχουν αυτές τις πληροφορίες να κυκλοφορούν.

 2 πυρηνικές υπερδυνάμεις μόλις κατηγόρησαν τους Κλίντον, Μπάιντεν, Ομπάμα και Τζορτζ Σόρος ότι διευκόλυναν ένα σχέδιο για τη χρήση κεφαλαίων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για τη δημιουργία βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, που διοχετεύθηκε μέσω του Χάντερ Μπάιντεν και του Ρόουζμοντ Σενέκα μέσω της Μεταμπιότα.

 Σκοπος ηταν να δημιουργήσουν τα παθογόνα και στη συνέχεια να καρπωθούν τα χρήματα από τα εμβόλια για τη χρηματοδότηση των πολιτικών τους εκστρατειών μέσω της Pfizer και της Moderna, για να προωθήσουν τον στραγγαλισμό τους στην πληροφόρηση και, τελικά, σε όλη την ανθρώπινη ζωή. 

Εδώ είναι η πρώτη σελίδα που περιγράφει το σχέδιο των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν drones για να διευκολύνουν την απελευθέρωση παθογόνων σε δοχεία αεροζόλ. 

sinomosiologos.blogspot.com

 

5 σχόλια:

  1. Μπα, δεν είναι φρούτο, ένας αράπης είναι και μοιάζει και της κούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΡΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ...ΧΑ ΧΑ
    ΥΓ. ΚΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ...

    ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟ ΚΥΡΙΑ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ...
    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ...ΑΙΣΧΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο @Calvin Klein
    μοιράστηκε μια νέα καμπάνια όπου δείχνει τις νέες οικογένειες.

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ................

    https://www.tiempox.com/virales/2022/5/10/calvin-klein-celebra-el-dia-de-las-madres-con-hombre-trans-embarazado-protagonizando-campana-23964.html

    Η μάρκα ρούχων Calvin Klein είδε μια εξαιρετική ευκαιρία να συμπεριλάβει τον Robert Bete, έναν έγκυο τρανς άνδρα, ως την εικόνα της καμπάνιας της που γιορτάζει τις μαμάδες.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹


    ΑπάντησηΔιαγραφή