«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Η παρέλαση της 'Ημέρας της Νίκης' στη Ρωσία

8 σχόλια:

  1. Ισως πριν την διαλυση της και λογω του κινδυνου αφανισμου της η ΕΕ να μετεξελιχθει σαυτο που δεν μπορεσε ποτε να καταφερει. Σε μια συνομοσπονδια κυριαρχων και αυτοκυβερνωμενων Ευρωπαικων εθνων. Αλλιως νομοτελειακα θα συνθλιβει μεσα απο τις τεραστιες γεωπολιτικες συσωματωσεις. Βλεπουμε οτι τελικα ολοενα και πιο δυνατα (εστω δια της τεθλασμενης) αχνοφαινεται η πιθανοτητα δημιουργιας της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Πορρω μακραν απο την εξευτελιστικη Στρουγκα των Αγγλοσαξονων και του ΝΑΤΟ!! Και τι δεν εκαναν - και συνεχιζουν ολα αυτα τα μεταπολεμικα χρονια οι καθε ειδους φυτευτοι εγκαθετοι της Ουασιγκτον εν Ευρωπη! Εννοω τις πολιτικες μαριονετες πλην βεβαιως καποιων τιμητικων εξαιρεσεων( Ντε Γκωλ, Χελμουτ Σμιτ, Μιτεραν, Ορμπαν, κλπ). Μαριονετες που ουτε μια φορα ουτε για ενα δευτερολεπτο δεν ειπαν κατι για το θεμα αυτο!!!Που ειναι κατι περα απο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. THEIR MASTER'S VOICE!!! Αφησαν 450 εκ πολιτες υψηλου κατα τεκμηριο πολιτισμικου επιπεδου ερμαια και ανδραποδα της απιστευτης Αγγλοσαξονικης αλαζονιας και υπεροψιας. Εστω και μετα απο παλινωδιες θελω να πιστευω οτι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα γινει η απεξαρτηση αυτη. Αρχισαν τα οργανα.Ισως τα εξοπλιστικα των 100δισ της Γερμανιας αυτο σηματοδοτουν. Αν οι Αγγλοσαξονες εχουν ψυχωση με την Ρωσσια κανενας δεν τους εμποδιζει να τα βαλουν με την αρκουδα. Ας αφησουν ομως απ εξω τους Ευρωπαιους που ειναι αυτονοητα βεβαιο οτι μονο κερδος θα ειχαν απο μια αμφοτεροβαρη εμπορικη συνεργασια με την Ρωσσικη Ομοσπονδια. Ειναι απιστευτο το οτι δια των Ευυρωπαιων πολιτικων-μαριονετων και αχυρανθρωπων καποιοι να θελουν να καταστρεψουν την Ρωσσια!!! Με μια εντελως ατταβιστικη εμμονη στα ορια της μανιας. Και βεβαιως με το αιμα των Ευρωπαιων κατα την προσφιλη τους τακτικη που επιδιωκουν να χυσουν ακομα μια φορα!! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΕ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗ, αυτη ειναι η αιτια της ψυχωσης τους. Θυμομαστε ολοι τι ειπε η Νουλαντ στον Πραιατ!! Αντιμετωπιζονται οι Ευρωπαιοι λες και ειναι τα υποδουλωμενα στρατευματα του τριτου κοσμου που εβαζαν οι Αγγλοι μπροστα στην κιμαδομηχανη του Β"παγκ. πολ. Αν ειναι δυνατον αλλα δυστυχως ειναι η ιδια τακτικη !!! Χρησιμοποιουν τους υποδουλους!! Soft υποδουλους εστω ως χρησιμους ηλιθιους.ΚEEP RUSSIANS AUT, GERMANS DOWN AND AMERICANS IN ελεγε ο λορδος ISMAY πρωην ΓΓ του ΝΑΤΟ. Ετσι τουλαχιστον αυτοι το βλεπουν!! Σ ενα πολεμο ολα αυτα θα φανουν ξεκαθαρα αλλα τοτε θαναι αργα.Ειναι επιβεβλημενο οι Ευρωπαικοι λαοι να βρουν τροπους να παραμερισουν τις μαριονετες που τους κυβερνουν και να παρουν τις τυχες τους στα χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτας. Δεν θα προφτάσουν όμως

      Διαγραφή
  2. Τι απίστευτη διαφορά... από τη μία οι αδελφές της δύσης, της καμπάλ, της ουκρανίας των ναζί και από την άλλη η ρώμη και η ανδρεία των Ρώσων... υπάρχει άραγε για την ανθρωπότητα δίλημμα στο τι θα επιλέξει;;; ακόμα και τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο από την Αμερική δείχνει με ποιόν είναι οι λαοί της Δύσης... Σεβασμός σε αυτούς που πολεμούν για όλους τους ανθρώπους...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.

    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ,
    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ,
    ΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΣ;

    AYTHΝ ΤHΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΛΕΩΝΙΔΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👏👍

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Δες και την παρελαση των Κινεζων. Πανω κατω τα ιδια ειναι.
      Καλα για τους δικους μας τι να πουμε. Δημοσιοι υπαλληλοι.
      Τι "ντροπη σας" τους γραφεις ? Αμφιβαλλω αν μπορουν να νιωσουν ντροπη.

      Διαγραφή
  4. Επίσης μεγάλη εντύπωση κάνει και ό σεβασμός που δείχνει στους γέροντες ήρωες του Β΄παγκοσμίου πολέμου με τους οποίους κάνει χειραψία προκειμένου να τους τιμήση παρόλο που είναι τόσοι πολλοί - προφανώς λόγω και των γονιών του που επίσης πολέμησαν και βασανίστηκαν σε αυτόν τον πόλεμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές οι βαλίτσες που κρατάνε οι λεβέντες, είναι αυτές που νομίζω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή