«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Σήμερα μια πρώτη γεύση απ' το ροκ του μέλλοντός μας...

Περισσότερα ΕΔΩ

14 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=AEah1NmDaK4 💙 ⌛️ 💥 🔪 💣 👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτα το καινούργιο δεν είπε, σιγά μην έλεγε! Ο Πούτιν είναι απρόβλεπτος! Όσοι έγραφαν διάφορα έπεσαν έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ....

    https://www.youtube.com/watch?v=FscIgtDJFXg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.el.gr/diethni/poytin-i-dysi-etoimazotan-gia-eisvoli/

    Πούτιν : "ΔΕΝ θα επιτρέψουμε βάσεις του ΝΑΤΟ στα σύνορά μας" "Hurrah! " = Ζήτω!

    ΈΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΓΊΓΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΚΆΝΩ ΜΙΑ ΠΡΌΒΛΕΨΗ...
      ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

      Διαγραφή
  5. Πολυ ησυχια ...με ζομπι στους δρομους //με πορτοκαλι ανατολη (9/5/22) και ο ηλιος λευκος και καιει /περιμενουμε και ενα ψευδες γεγονος 21-26 Μαιου ....Τωρα για κιου και λευκα καπελα και σκουφακια και τωρα και φαντασματα , ενω διελυσαν τις ομαδες που εψαχναν τον φονο καραιβαζ και ποσα αλλα , μολις αρχισαν να καταλαβαινουν οτι ενωνονται πολλα ....και θα στειλουμε και τανκς στον πουστη ...Ενω η Δεη γαμιεται και ο καριολης CEO της Δεη αυτοπληρωνεται με 1000 ε την ημερα και βγαινει και ο μαγιορκινης και προβλεπει σαν αλλη μπαμπαγιαντα , οτι τον οκτωβριο και νοεμβριο θα εχουμε παλι κρουσματα χαχαχαχ .με τον εξαδαχτυλο και την παγωνη στην ΝΔ και τη ΓΚΑΓΚΑ υπουργο / βολευτη , με τον τσιοδρα ο φελλ(ι)ο (η' οπως στον διαολο τον ονομασαν τον παλιομαλακα που ρεφαρε με τον το κοβ εναντι στα εμβολια η1ν1 που επεσαν εξω χαχαχαχ) με την λινου να εχει πιαστει με τα καλα απο την μκο της και τον χαρδαλια να ελεγχει τις ενοπλες δυναμεις (αχχαχαχαχαχ το αλλο με τον τοτο το ξερετε ?)
    και ο ιερςνυμος εχει μκο με προστασια 12 χρονων ασυνοδευτων , πεσκεσι σε καθε γεωργιαδη , και (π)λιγουρι μητροπολιτη ?!?!??! Ο χρυσοχοιδης στο ελιαμεπ η΄κυσεα και ο μπαμπινιωτης να καταστρεφει την παθητικη και την γλωσσα χρονια τωρα ///με τον Αδωνη να αντιγραφει καθε μαλακια του γαμιεσαι μητσο@#@^κη και πηγε ο δευτερος και εβαλε τον μαλακα του στο ευρωκοινοβουλιο , την αλλη την αχρηστη την εβαλε στηνεταιρεια ππου πουλησαν την Δεη και την τριτη καπου θα την εχωσαν σε καμμια εταιρεια κεφαλαιοαγορας ....Ετσι και ο βλακας ο βιβλιοπωλης ...Και ενω ολοι κοιταζαν πισπιριγκου ...Εφτιαξαν υπουργειο αληθειας , μετεφεραν Ολες τις εξουσιες στα υπουργεια υγειας / πολιτκης προστασιας σε περιπτωσεις πανδημιων και λιματικης αλλαγης ...τα οποια εχουν μεγαλυτερη δυναμη απο τα συνταγματα των κρατων , το ισραηλ ανακοινωσε το 3 ναο με θυσιες ανθρωπων να το φορτισουν απο τις αψημαχιες στην δυτικη οχθη , χολερα , μαρμπουργκ , βουβωνικη πανωλη , γριππη πτηνων σε ανθρωπο , κλιματικα ρουσφετια .τα ΗΑΕ ακομη βομβαρδιζουν την ΥΕΜΕΝΗ εαν εχει μεινει τιποτα εκει εκτοσ απο πανουκλα και κατι ορναια αχχαχαχαχα, φωτιες στην σιβηρια (ουαου DEW ?λες ?μπααα ) Η κινα τελειωσε με την ασκηση της ...και μπορω να γραφω αρκετα και δεν εχω χωρο ,, (νομιζω οτι ξεπερασα τα 2500αχαχχα) ολα συμβαινουν ταυτοχρονα και περιμενουμε ενα major false flag μεσα στον μαιο φημολογειται .Τα αυτια ανοιχτα γιατι ειναι αγκυρα χρονου αυτο το γεγονος μαζι με την εκλειψη που εγινε , τον αναδρομο ερμη (αχχαχα) και μια εκλειψη σεληνης που θα γαμησει ......Μαθετε να κολυμπατε στις λασπες,ολα γινονται στα φαβερα τωρα, κανετε καλο στομαχι ..ερχονται και μεγαλυτερα ...με πιστη, αλληλεγγυη και αυτο πεποιθηση να το ξεπερασουμε και αυτο με την βοηθεια του θεου /καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προϋπόθεση για να απολαύσουμε το μελλοντικό μας ροκ είναι να κερδίσει ο Πούτιν τον πόλεμο με συμβατικά όπλα, αν και πολύ χλωμό......Το πιθανότερο είναι να δοκιμάσουμε τη γεύση των τεράστιων μανιταριών που δεν θα ξεπετάγονται από τη γη, αλλά θα μας έρχονται κατακέφαλα. Ας ευχηθούμε και ας προσευχηθούμε να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα υπέρ της Ανθρωπότητας μέχρι το τέλος του να καλοκαιριού. Αλλιώς, προτιμότερο είναι να τα κάνει όλα Κούγκι ο Βλαδίμηρος, παρά να βιώσουμε αυτό που μας ετοιμάζουν για το φθινόπωρο οι δαίμονες της δύσης. Στην τελική, καλύτερα να εξαερωθούμε κι εμείς, παίρνοντας μαζί μας μια ώρα αρχύτερα όλους αυτούς τους ζωντανούς νεκρούς που κινούνται ανάμεσά μας, προσποιούμενοι πως ζουν....Για αντίσταση σε νέα κλειδαμπαρώματα, υποχρεωτικότητες και τα συναφή, ούτε λόγος. Οπότε, καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά μια ατέρμονη φυλακή με πείνα, υποχρεωτικό μπόλιασμα, πάγωμα από το κρύο, φωτισμό με κεριά και εικόνες Σαγκάης με ασύλληπτη βία..... Αυτό είναι απείρως χειρότερο από το θάνατο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aκριβώς!!!
      Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο το σχόλιό σου και το σχόλιο του φίλου Pananas, μέσα στο ίδιο 45άλεπτο. Δύο όψεις πάνω ακριβώς απ' το δάσος. Και ο Διόδοτος έχει κουλάρει πολύ αυτό το 2ήμερο, ακριβώς γι αυτό το λόγο· το έχει δει το έργο. Βρίσκεται σε μία κατάσταση αναμονής, ενώ θα μπορούσε να γεμίσει με αναρτήσεις περί διαφόρων θεμάτων, όπως ο Μεταξάς, ενώ θα μπορούσε να συνδράμει με τις αποκαλύψεις του Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως και της Πελασγικής και της Σουφλή.
      Όχι, προτιμούμε να ψαχτούμε με τα λινκ της Αγγελικής, να ακούμε τις μουσικούλες μας, μιας κι αισθανόμαστε ότι τα έχουμε καλύψει όλα, και να προετοιμαζόμαστε ψυχικά, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο για τις μάχες που πρόκειται να δοθούν. Και ναι, δεν μάς νοιάζει πια τόσο η νίκη, όσο το να πάρουμε ει δυνατόν όσα ερπετοκέφαλα γίνεται πριν και τη δική μας πτώση.

      Hurrah!

      Διαγραφή
    2. ♥️🥰💋🌹🥰

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

      Διαγραφή
  7. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΥ
    https://www.facebook.com/ioanpetrou/videos/1109012306324551

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πουτιν θα κανει κατι οταν πρεπει να το κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή