«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Το σύμφωνο με τον Σατανά - της Christine Deviers-Joncour.


 

Κοιτάξτε τους προσεκτικά... είναι ακόμα άνθρωποι; ΟΧΙ! Όλοι αυτοί οι ψευδοπροφήτες που, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους, ανακοινώνουν τις μεγαλύτερες δυστυχίες στην τηλεόραση... Είναι μάντεις ή συνωμότες; Η απάντηση έχει γίνει προφανής σε πολλούς από εμάς.

Το σύμφωνο με τον Σατανά: απόλυτη εξουσία πάνω στην ανθρωπότητα. Το μεγαλομανές όνειρό τους, το σχέδιό τους, ο στόχος τους:

Κοιτάξτε τους!  Τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο γι' αυτούς από την υπέρτατη εξουσία τους και τον απόλυτο έλεγχο ολόκληρης της ανθρωπότητας, το απατηλό σουσάμι τους, να είναι θεός αντί για Θεός! Το "Σύμφωνο Μεφίστο", όπως το αποκαλεί ο Σλόμπονταν Ντέσποτ.

Ο Μεφιστοφελής προτείνει μια συμφωνία στον Φάουστ: θα μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο για έναν ορισμένο αριθμό ετών, στο τέλος των οποίων θα πρέπει να δώσει την ψυχή του στον Εωσφόρο και να περάσει την αιωνιότητα στην κόλαση. Ο Φάουστ δέχεται και υπογράφει το σύμφωνο με το ίδιο του το αίμα, πεπεισμένος ότι ο Μεφιστοφελής δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του. Έκτοτε, με τη συμβουλή του Κακού, ο μάγος απολαμβάνει όλες τις απολαύσεις της ζωής, γνωρίζει τον έρωτα και την ομορφιά, τον πλούτο, ταξιδεύει στο χώρο και το χρόνο και ζει μέσα στη χλιδή. Στο τέλος όμως συνειδητοποιεί τη ματαιότητα των πράξεών του και ρωτά τον δαίμονα για τον θάνατο και την κόλαση που αναπόφευκτα τον περιμένει. Μόνο η εκδοχή του Γκαίτε αναφέρει την παρέμβαση του Θεού για να τον σώσει σε ακραίες καταστάσεις.

Γνωρίζουν ότι πρόκειται να "κατέβουν" στη λίμνη της φωτιάς, στις φλόγες της κόλασης;

Κοιτάξτε τους προσεκτικά... είναι ακόμα άνθρωποι; ΟΧΙ! Όλοι αυτοί οι ψευδοπροφήτες που, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους, ανακοινώνουν τις μεγαλύτερες συμφορές στην τηλεόραση... Είναι μάντεις ή συνωμότες; Η απάντηση έχει γίνει προφανής σε πολλούς από εμάς.

Έχουν μόνο έναν στόχο: την υπέρτατη εξουσία, το ψευδές σουσάμι της "επιτυχίας" τους. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για αυτούς τους ψυχοπαθείς, έτοιμοι να θυσιάσουν ανθρώπους, ηλικιωμένους, παιδιά, να καταστρέψουν ζωές, να καταστρέψουν τη ζωή... Ολική εξόντωση χωρίς ενδοιασμούς!  Αυτή η υπέρτατη δύναμη και ο έλεγχος, για τον οποίο είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, ακόμη και να καταστρέψουν τις ίδιες τους τις οικογένειες... (Είμαι μάρτυρας σε αυτό, τα παιδιά μου και εγώ έχουμε πληρώσει το τίμημα).

Το ανθρώπινο ον; Τον περιφρονούν και δεν σταματούν ποτέ να τον καταδιώκουν με χίλιους δυνατούς τρόπους, από τον πιο ευτελή έως τον πιο άθλιο. Όλοι οι μελιστάλαχτοι λόγοι τους δεν είναι παρά δόλωμα και ψέματα!

Τους έχω ακούσει τόσο συχνά να μιλούν με περιφρόνηση για αυτόν τον άχρηστο, ρυπογόνο, ηλίθιο, αμόρφωτο και υπερβολικά πολυάριθμο "πληθυσμό" που έπρεπε οπωσδήποτε να ξεφορτωθούμε: "Μας κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι!

Η "δημογραφική κρίση" που παρουσιάζεται ως αποκάλυψη από έναν πρώην πρόεδρο... απαιτώντας μια απάντηση το συντομότερο δυνατό... Ένας άλλος ισχυρίζεται ότι "αν κάνουμε καλή δουλειά με τα "εμβόλια", θα μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15%". Ο ίδιος άνθρωπος ισχυρίζεται τώρα χωρίς ντροπή ότι έχει "ξοδέψει δισεκατομμύρια για να σώσει ανθρώπους με εμβόλια" και ότι "δεν καταλαβαίνει γιατί οι "θεωρητικοί συνωμοσίας" σε όλο τον κόσμο τον κατηγορούν ότι πλουτίζει από αυτή τη γενοκτονία...". Ψυχοπαθείς, εγκληματίες, δολοφόνοι, δαίμονες...

Θυμηθείτε: "Το τίμημα άξιζε τον κόπο", έτσι απάντησε το 1996 η Μαντλίν Ολμπράιτ, τότε μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, στο ερώτημα αν ο θάνατος περισσότερων από 500.000 παιδιών στο Ιράκ ως αποτέλεσμα της αμερικανικής επέμβασης ήταν υπερασπίσιμος.

Ο άνθρωπος που υπηρετεί ως πρόεδρός μας (Μακρόν) δεν κρύβει πλέον ούτε καν την περιφρόνηση που τρέφει για τον λαό του και μας προσβάλλει δυνατά και συνεχώς τα τελευταία πέντε χρόνια!

Το σύνθημά τους: Αποανάπτυξη!

Χάρη στις νέες τεχνολογίες και τη δηλητηριασμένη ένεση τους, έχουν επιτέλους τα όπλα για να μας υποτάξουν και να μας εξοντώσουν, χωρίς να ξεχνάμε τη βοήθεια των μικρών μπράβων τους, των διεφθαρμένων σερβιτόρων που είναι οι μερακλήδες που αποστάζουν φόβο και ψέματα όλη μέρα!

Και δεν θα ξεχάσουμε τη σιωπή των διανοούμενων μπόμπων μας και των ψεύτικων "ωραίων ψυχών" της show business! ...

Έχουν προγραμματίσει αυτή την καταστροφή εδώ και πολύ καιρό και η πανδημία του Κόβιντ το 2019 σηματοδότησε την έναρξη του περίφημου "πολέμου κατά των λαών", με την "άφιξη του θηρίου του γεγονότος" dixit Macron.

Το μόνο μικρό βότσαλο σε αυτό το δαιμονικό σπιράλ είναι η Ρωσία και η Κίνα, οι οποίες είναι ενωμένες, ακολουθούμενες από μια πληθώρα άλλων ανυπότακτων χωρών που έχουν καταλάβει την τρέλα αυτής της χούφτας εγκληματιών (των οποίων οι πόλεμοι και οι απαιτήσεις στον πλανήτη δεν μπορούν πλέον να μετρηθούν) και βάζουν ένα τέλος σε αυτό, κινητοποιούμενες.

Η αμφιβολία έχει αρχίσει να παρεισφρέει και αρχίζουν να ανησυχούν. Θα καταρρεύσει η Μεγάλη Επαναφορά τους;

 

Για την Ursula von der Leyen, η Ρωσία είναι "η πιο άμεση απειλή για την παγκόσμια τάξη".

Σας ευχαριστώ Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων όπου όλες οι αξίες αντιστρέφονται, όπου το Κακό παρουσιάζεται ως Καλό, όπου η κακία προτιμάται από την αρετή, όπου το ψέμα γίνεται αλήθεια, όπου η προδοσία και η εξαπάτηση καθιερώνονται ως μοντέλο διακυβέρνησης, όπου οι εκλογές μπορούν να νοθεύονται και η εξουσία να δίνεται σε απατεώνες, κλέφτες, διεφθαρμένους ανθρώπους και εγκληματίες έτοιμους να θυσιάσουν "τον όχλο" για να ικανοποιήσουν τα εωσφορικά τους όνειρα για απόλυτη εξουσία, το δικαίωμά τους στη ζωή ή στο θάνατο πάνω σε αυτούς τους απολίτιστους, άχρηστους, "ανθρώπους που δεν είναι τίποτα"...

Κουράγιο σε εμάς, τους λαούς, γιατί ο αγώνας θα είναι σκληρός.

Το θηρίο δεν θα είναι εύκολο να πέσει και ο βρυχηθμός του έχει αρχίσει να ακούγεται και θα σφίξει τη θηλιά που έχουν βάλει γύρω από το λαιμό μας.

Όμως όλο και περισσότερα μυαλά αφυπνίζονται και ας ευχαριστήσουμε όλους τους πληροφοριοδότες που αναλαμβάνουν σοβαρούς κινδύνους. Γιατί αυτοί οι σατανιστές ξεφορτώνονται εύκολα τους ταραχοποιούς, τους εξοντώνουν και ξέρω για τι πράγμα μιλάω!

Η Von der Layen, και πάλι, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός ότι 150 εκατομμύρια Ευρωπαίοι αρνήθηκαν τη θανατηφόρο ένεση. 150 εκατομμύρια ενοχλητικοί μάρτυρες, 150 εκατομμύρια ελεύθεροι και σκεπτόμενοι άνθρωποι που αρνούνται να γίνουν θύματα του πιο απεχθούς εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που γνώρισε ποτέ αυτός ο κόσμος. 150 εκατομμύρια άνθρωποι που θα πρέπει να υποστούν τη δαιμονοποίηση, την ποινικοποίηση, που θα κατηγορηθούν για νέες "επιδημίες" που έχουν ήδη προβλεφθεί, που θα αντιμετωπιστούν ως τρομοκράτες και εγκληματίες επειδή αρνούνται να πιστέψουν τα ψέματα του κράτους, των μέσων ενημέρωσης, τις εξαπατήσεις τους, τον μακιαβελισμό τους...

Οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την απάτη και τις δυσλειτουργίες: Στημένες εκλογές, ανελέητη κατεδάφιση του Συντάγματός μας και των θεσμών μας από μια ομάδα παράνομων. Δεν υπάρχει πλέον κανένα κράτος δικαίου και ακόμη και η δικαιοσύνη, διεφθαρμένη από την "αδελφότητα του φιδιού", αποδεικνύεται εχθρός του λαού και του πολίτη. Η εκούσια καταστροφή της οικονομίας για την εξαθλίωση και την πείνα του πληθυσμού, η πώληση της κληρονομιάς και των βιομηχανικών μας κοσμημάτων, η υπερβολική εξουσία που δόθηκε σε ιδιωτικές εταιρείες συμβούλων, οι οποίες σαν όρνεα τρώνε το πτώμα που έχει γίνει η χώρα μας, αλλά και οι άλλες χώρες του μπλοκ του ΝΑΤΟ, αληθινά εργαστήρια της δολοφονικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.  

Τις παράνομες και αθέμιτες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, την προμήθεια όπλων, χρημάτων και στρατιωτικών μέσων στο νεοναζιστικό αντίπαλό της, που μας εκθέτουν σε στρατιωτικά και πυρηνικά αντίποινα, το μποϊκοτάζ του ρωσικού φυσικού αερίου και πετρελαίου, που θα συμβάλει στην πλήρη αποδιοργάνωση των οικονομιών μας, στη χρεοκοπία εκατομμυρίων επιχειρήσεων, στη μαζική ανεργία, στο κοινωνικό χάος που θα προκύψει και στην πείνα που θα είναι η συνέπεια.

Και στην κορυφή των δεινών μας, γινόμαστε μάρτυρες του αηδιαστικού και απρεπούς πλουτισμού μιας λεγόμενης "ελίτ" που δεν είναι παρά ένα μάτσο άνομων απατεώνων.

Καταστροφή των πνευματικών και ηθικών αξιών μας, η Παναγία των Παρισίων ήταν ένα παράδειγμα μεταξύ πολλών άλλων.  Ευτελισμένη παιδεραστία, εξαφανίσεις και δολοφονίες παιδιών, εμπόριο οργάνων, δημιουργία θανατηφόρων ιών σε εργαστήρια όπως το Azovstal στην Ουκρανία, φωλιά των φιδιών!

Και οι στατιστικές που συσσωρεύονται καθημερινά σχετικά με τους θανάτους που οφείλονται στην ένεση. Και τα παιδιά μας, προσφορά στον Μολώχ, στα οποία επιμένουν να κάνουν ενέσεις με μια ουσία της οποίας η σύνθεση είναι κρυφή από εμάς, αλλά την οποία οι έντιμοι και ειλικρινείς ερευνητές και επιστήμονες έχουν αναγνωρίσει ως ένα βιολογικό και νανοτεχνολογικό όπλο σχεδιασμένο να καταστρέφει το σώμα και το μυαλό, να εκμηδενίζει τη ζωή!

Για να μην αναφέρουμε τον εγκληματικό πλουτισμό των φαρμακευτικών εργαστηρίων που είναι συνένοχοι σε αυτή τη μεγάλης κλίμακας γενοκτονία, φυσικά απαλλαγμένα από κάθε ευθύνη από αυτούς τους τρελούς που ισχυρίζονται ότι "κυβερνούν" αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο οι άθλιοι υπηρέτες υπερεθνικών δυνάμεων όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, η κλίκα του Νταβός, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Μπίλντερμπεργκ, η Τριμερής και άλλες εγκληματικές οργανώσεις που κρύβονται κάτω από τη μάσκα της "καλοσύνης".

Το μέλλον αυτών των τεράτων δεν είναι αξιοζήλευτο. Θα πληρώσουν το τίμημα. Το γνωρίζουν;

Ο ανθρωπολόγος Alexis Bugnolo, ένας από τους πρώτους που αποκάλυψε τη θανατηφόρα απάτη, δήλωσε: "Όταν γίνει σαφές σε όλους ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι πεθαίνουν, αυτοί οι άνθρωποι θα εξοργιστούν υπερβολικά, θα γίνουν ταραχές σε όλες τις μεγάλες πόλεις, θα δούμε την πτώση κυβερνήσεων και θα σκοτώσουν αυτούς τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους γιατρούς για αυτό που τους έκαναν, λίγο πριν πεθάνουν οι ίδιοι. Θα υπάρξουν πολλές πολιτικές αναταραχές. (...)"

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι αυτοί που υποτίθεται ότι μας προστάτευαν, μας δολοφόνησαν. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι το χάος που βιώνουμε σχεδιάστηκε, προγραμματίστηκε και εφαρμόστηκε από εκείνους τους σατανιστές που μισούν την ανθρωπότητα σε σημείο που να θέλουν να είναι υπηρέτες του Σατανά και του Θεού αντί του Θεού. Πολλοί από εμάς πεθαίνουν εξαιτίας τους και πολλοί άλλοι θα πεθάνουν, αλλά το αίμα των αθώων έχει ένα τίμημα: το αίμα των ενόχων.

Δεν θα ξεφύγουν. Κανείς από αυτούς δεν θα ξεφύγει από την οργή του λαού και δεν θα βρουν πουθενά να κρυφτούν γιατί ακόμα και οι πέτρες θα τους καταγγείλουν. Τα πεζοδρόμια των πόλεών μας θα γεμίσουν με το αίμα τους...

Ο Paul Valery έγραψε: "Εμείς οι πολιτισμοί, ξέρουμε τώρα ότι είμαστε θνητοί!

Τώρα το κάνουμε κι εμείς...

Θα είναι επίπονο, αλλά πάνω σε αυτές τις στάχτες θα ξαναχτίσουμε, με τη βοήθεια του Θεού, έναν πιο δίκαιο κόσμο για τις μελλοντικές μας γενιές.

 

mediazone.zonefr.com 

 

2 σχόλια:

  1. Μέσα σε 2 λεπτά, ο Γερμανός μεγαλοδικηγόρος Reiner Fullmich εξηγεί πώς η ελίτ του World Economic Forum, μέσω του προγράμματος "Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες" ελέγχει τις κυβερνήσεις ώστε να εφαρμόσει την ατζέντα της.
    Και εξηγεί με δύο προτάσεις ποιά είναι αυτή. ΒΙΝΤΕΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

    https://www.facebook.com/greg.petrakos/videos/684973746143591

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως στον πίνακα ο διάβολος ίδια η κούλα ρε παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή