«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Κοντή και γρουσούζη, δεν το γλυτώνετε το "κρέμ άσμα"...

 Περισσότερα ΕΔΩ

13 σχόλια:

  1. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΣΥ - ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΜΠΟΥΡΔΑ - ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ - ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΖΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ - ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ... ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΠΡΟΔΟΤΗ! - ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΥΡΟΚΩΤΣΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NOT MY PRESIDENT! ΦΤΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ..και την κοντή (No2):
    Ευγνωμονούν και… παρασημοφορούν ως «εθνικό ευεργέτη» Τούρκο από τα Κατεχόμενα & συλλαμβάνουν τους υγειονομικούς! Απίστευτη κίνηση της ΠτΔ για έναν Τούρκο επιχειρηματία που «έσωσε τους Έλληνες» από τον Covid-19! [Pronews]
    Συγκεκριμένα, Έλληνας υπήκοος είναι από τις 14 Ιουνίου ο 39χρονος Τούρκος Γιασάμ Αγιαβέφε, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων είναι και «υπήκοος»του ψευδοκράτους.
    Ο Αγιαβέφε ήταν καταζητούμενος, με ερυθρά αγγελία της Τουρκικής Αστυνομίας προς την Interpol, μετά από απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης στις 28 Φεβρουαρίου.
    Είχε κατηγορηθεί για «σύσταση και διαχείριση παράνομου διαδικτυακού τζόγου και στοιχήματος». Συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία αλλά, αντί να εκδοθεί στην Τουρκία, του παρασχέθηκε καθεστώς διεθνούς προστασίας!!!
    Ο Γιασάμ Αγιαβέφε, γεννημένος στα Άδανα της Τουρκίας, μεγάλωσε στη Μερσίνη και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στα κατεχόμενα. Στις 17 Αυγούστου 2016, πήρε τη λεγόμενη «τουρκοκυπριακή υπηκοότητα» και θεωρείται μεγάλος ευεργέτης του ψευδοκράτους, καθώς διαθέτει επιχειρήσεις (καζίνο, ξενοδοχεία κ.λπ.) στην κατεχόμενη Κερύνεια. Ο Αγιαβέφε, πέραν της τουρκικής «τουρκοκυπριακής» και ελληνικής υπηκοότητας, έχει ακόμα υπηκοότητα της Σερβίας και της Δομινικανής Δημοκρατίας!
    Ταυτόχρονα:
    Χθες όμως η κυβέρνηση δεν είχε κανένα πρόβλημα να προχωρήσει στην σύλληψη (στην αρχή ήταν προσαγωγή) 40 υγειονομικών υπαλλήλων που διαμαρτύρονταν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού.
    Εχθές στη ΓΑΔΑ λιποθύμησε μια υγειονομικός. Δύο ώρες μετά έφτασε το ασθενοφόρο. Δεν την άφηναν να μιλήσει γιατί θεωρείτο κατηγορούμενη.
    Εχθές επίσης δεν τους έδιναν νερό, φαγητό με το επιχείρημα ότι έκλεισε το κυλικείο. Μετά από έντονη διαμαρτυρία του δικηγόρου, δέχθηκαν να τους στείλουν νερό και τρόφιμα συγγενείς τους. [Αν ήταν λαθραίοι θα φέρνανε 10 κέτερινγκ!!!]
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Αντέγραφα περιληπτικά, τονίζοντας τα σημαντικότερα γιατί μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι και είδα ότι το έκανες αμέσως ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά έπραξες Αντιγόνη μου! Είχα κάνει κι εγώ την έρευνά μου πριν βάλω απλά ένα σύνδεσμο. Το ότι ο τύπος έκανε περιουσία από τζόγο, όπως γράφει ο ανώνυμος, κι αυτό ισχύει.

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ //
    ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΕ ΧΡΟΝΙΑ //
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΠΕΙΝΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΡΟΜΟ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ //
    ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΑ, ΗΛΙΘΙΑ ΚΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (τυπου Μητσοτακη) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ //
    ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΑ-ΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ //
    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΕΜ ΑΣΜΑ 👍👍👍👍

    ΧΙΧΙΧΙΧΙ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ - ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    ΙΜΙΑ
    «Δεν θα αφήναμε να γίνει πόλεμος στα Ίμια»! Η αμερικανική αποκάλυψη στον διπλωμάτη Σ.Σταθουλόπουλο
    https://www.militaire.gr/ellinotourkika-imia-stathoulopoulos/

    Το μεγάλο κόλπο των Τούρκων για τα νησιά του Αιγαίου και μερικοί πολύ χρήσιμοι για τον πρωθυπουργό χάρτες
    https://www.militaire.gr/to-megalo-kolpo-ton-toyrkon-gia-ta-nisia-toy-aigaioy-kai-merikoi-poly-chrisimoi-gia-ton-prothypoyrgo-chartes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΝΙΑ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΗΛΑΝΗ (ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ) //
    ΧΑΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΕ ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ //
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΕ ΧΟΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ //
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ, ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

    📢....ΚU LEE.....
    Έρχεται το παρελθόν να σου δείξει το μέλλον

    https://twitter.com/FlorosVasileios/status/1545420683630579713?cxt=HHwWgsC8xY_7t_IqAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO ' ΑΣΜΑ' ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ🤣
    ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ 4ΕΤΙΑ ...ΕΙΠΕ !!!!😂🤣
    ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ...ΚΑΙ ΤΑ... ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ😂🤣

    https://twitter.com/klimhs13/status/1544728799727833093?cxt=HHwWisC-4Zaq_e8qAAAA


    Eύχομαι σε όλους μια υπέροχη μέρα
    Καλημέρα ❤️


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή