«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

COVIDIOTS - 2 _ (Μητσοτακιστάν de la φερετζέ)


 

Covidiots - 1, EΔΩ

 

 08 Ιουλίου, 2022 02:58, Ανώνυμος είπε:

Ποιό είναι το μόνο shithole της Ευρώπης που καταργήθηκαν τα κορωνομέτρα αλλά δεν καταργήθηκαν; Διότι οι υπήκοοι του shithole δε θέλουν να τα καταργήσουν απο μόνοι τους;
Καλά καταλάβατε.
Σε όλη την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τις Ηπα σχεδόν κανείς δε κυκλοφορεί με φίμωτρα και κανείς δεν ασχολείται με την κορωνομπούρδα, εκτός από τους λίγους ζηλωτές κορωνόθρησκους.
Εδώ η άρση των μέτρων απλώς επέτυχε να κυκλοφορεί έξω στο δρόμο μόνο το 20% με φίμωτρο(απο 80%) και σε εσωτερικούς χώρους το 80% με φίμωτρο(αντί 100%).
Χθες είδα έναν ευνούχο υποτακτικό covidiot να κυκλοφορεί με 2 φίμωτρα(το ενα κατάμαυρο για να τραβάει και όλη τη ζέστη του καλοκαιριού...) και γάντια στα χεράκια.
Μερικοί ζουν ξανά και ξανά το 2020 σε deja vu. Με πόσους ψυχοπαθείς και φρενοβλαβείς συνυπήρχαμε τόσα χρόνια και δεν το ξέραμε...

Επειδή ο,τι εφαρμόζεται στην τουρκογρεκυλόνησο εφαρμόζεται και στο Μητσοτακιστάν και αντιστρόφως, όπως έχει αποδειχθεί τα 3 τελευταία χρόνια:

Κύπρος: Επιστρέφει η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους
https://www.pronews.gr/kypros/kypros-epistrefei-i-ypoxreotiki-xrisi-maskas-stous-esoterikous-xorous/

Εν τω μεταξύ έχετε παρατηρήσει τη νέα μόδα; Όλοι κυκλοφορούν με το φίμωτρό τους περασμένο σα μπρατσάκι στο χεράκι. Μήπως τυχόν μπουν σε κάποιον εσωτερικό χώρο και δε βάλουν το φερετζέ τους. Όταν στην Ευρώπη και Βαλκάνια δε φοράνε ούτε στα λεωφορεία.
Τους έχει γίνει τόσο λατρεμένο το εργαλείο υποταγής και βιασμού της αναπνευστικής οδού τους όσο και στα βρέφη η πιπίλα...
Μόνο εδώ και στην Κίνα τόση μασκοφορία. Κινεζοραγιάδες.
Απο αυτούς περιμένετε να αντισταθούν στη λαθροεισβολή; Να ανατρέψουν το σάπιο πολιτικό καθεστώς;

Όταν φοβούνται τη σκιά τους και τρέμουν μια ίωση με γενική θνησιμότητα 0,20% και 0,05% κάτω των 60 ετων(βλ. Who, Ιωαννίδης 2020,2022), περιμένετε να αμυνθούν στα όπλα των Τούρκων σε περίπτωση σύρραξης; 

Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα σε μια τουριστική περιοχή στην Εύβοια οπου πηγαίνουν πολλοί Σέρβοι και Ρουμάνοι τουρίστες καθώς και άλλοι σλάβοι και βαλκάνιοι.
Ήταν οι μόνοι που δε φόραγαν ποτέ και πουθενά φίμωτρο.
Και μιλάμε για μεσήλικες, ζευγάρια ώριμης ηλικίας κλπ.
Έμπαινες στα σουπερ μάρκετ και έβλεπες τους μισούς γραικύλους φασκιωμένους, το 90% των ηλικιωμένων γραικύλων φασκιωμένους και το 100% των ηλικιωμένων ξένων τουριστών αφίμωτους.
Δεν το δέχομαι οτι λόγω ηλικίας φοβούνται οι δικοί μας. Οι άλλοι λαοί γιατί δε φοβούνται;
Έχουμε σοβαρότατη πνευματική και ηθική βλάβη ως λαός και απλώς εθελοτυφλούμε.
Οι γραικύλοι έχουν εκφυλιστεί σε έναν απο τους πιο Λοατκι, Αμεα, ευνουχισμένους, υποτακτικούς, ψυχοπαθείς, υποχόνδριους, φοβικούς όχλους της Ευρώπης τουλάχιστον. 

Μέχρι και οι ξένοι γελάνε και απορούν με τους ελλαδιστανούς.
Αν πάρετε Μετρό και ηλεκτρικό στην Αθήνα θα παρατηρήσετε οτι οι ξένοι τουρίστες είναι οι μόνοι που δε φοράνε φίμωτρο, ως φυσιολογικοί και σκεπτόμενοι άνθρωποι.
Φυσιολογικές οικογένειες, ζευγάρια τουριστών κυκλοφορούν όπως στις χώρες τους(Άγγλοι, Αμερικάνοι, Γάλλοι κλπ.).
Παίρνω συχνά τον ηλεκτρικό. Όποτε ακούω ομιλίες σε ξένη γλώσσα γυρνάω να παρατηρήσω την παρέα εξεπίτηδες. Απο τον Απρίλιο κιολας στο 90% των περιπτώσεων δε φορούσαν φίμωτρο.
Να θυμίσω οτι σε αντίθεση με όλες τις άλλες χώρες στην Ευρώπη και Ηπα, εδώ οι πολιτικοί συμμορίτες απο όλο το ιδεολογικό φάσμα λατρεύουν τη μασκοφορία. Μιλάμε για βαθύτατα μαζοχιστική πουστοχώρα...

 

Ραγιαδιστάν-Μασκοφλωριστάν

Ενταύθα σκληρές δόσεις πραγματικότητας για αψέκες-φετιχιστές-κινεζοραγιάδες-κορωνόθρησκους, μασκολάγνους νεοελληνέζους.

24/6 Μεξικό, λεωφορείο χωρίς μασκοφόρους:
https://youtu.be/JAlfs5KKCkg

1/7, Αγγλία, διώροφο λεωφορείο χωρίς φιμωμένους και σε ολόκληρο Σ/Μ Tesco 99% αμάσκωτοι πελάτες και υπάλληλοι:
https://youtu.be/y6RersZlVPA

3/7, Λονδίνο, Λούνα παρκ και σταθμός τραίνου, ουδείς με φίμωτρο
https://youtu.be/h8qQ5tMgQ9I

4/7, Λονδίνο, βαγόνι τραίνου με αρκετή πολυκοσμία, μόνο ένας παππούς με φίμωτρο
https://youtu.be/AgZaCSPFX0M

5/7, Λονδίνο, συγκέντρωση-ομιλία-μπουφές σε κλειστό χώρο, ουδείς μασκοφλώρος:
https://youtu.be/03lxjnjl0Ns

6/7, Λονδίνο, σταθμός Μετρό και εσωτερικό βαγονιού, μηδέν φιμωμένοι εθεάθησαν:
https://youtu.be/IORaDAm_UTI

 

Οι νόρμηδες τηλεψέκες συνήθως αντιτείνουν τη διαφορά ποσοστών εμ-φολιασμού.
 

Για την ιστορία, τα ποσοστά επι του εκάστου πληθυσμού.
 

Διπλοδοσίτες(αρχικό πρωτόκολλο φόλας):

Greece 73.57%
United Kingdom 73.57%

Τριπλο-τετραπλο-δοσάκηδες: 

Greece 59.34%
United Kingdom 58.63%

Πηγή: https://ourworldindata.org/covid-vaccinations 

 

 

28 σχόλια:

  1. Να σημειώσω κάτι που ξεχνάει να αναφέρει, στις άλλες χώρες αν μπεις στα ΜΜΜ χωρίς μάσκα κινδυνεύεις να φας στη μάπα ένα 300ρι πρόστιμο? Γιατί αυτό μάλλον το ξεχνάμε όταν βρίζουμε όλο το κόσμο. Για τα υπόλοιπα και την ομαδική ψύχωση συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποια χωρα ισχυει κατι τετοιο σημερα?

      Διαγραφή
    2. Εξ όσων γνωρίζω, εκτός απ'το ελλαδιστάν, μόνο στην Ιταλία, σε ορισμένα κρατίδια στο Γερμανιστάν και προσφάτως τοπικά στη Νίκαια της Γαλλίας(βλ.pronews) είναι υποχρεωτικό το φίμωτρο στα ΜΜΜ.
      Πέρα απο αυτό όμως, έχω βίντεο ντοκουμέντα απο πέρυσι το φθινόπωρο και χειμώνα απο το Λονδίνο, οπου στο μετρό οι μισοί δε φόραγαν φίμωτρο, παρ'ολο που ίσχυε κι εκεί υποχρεωτικότητα.

      Διαγραφή
  2. Ειναι η τηλεοραση ρεεεεε. Εεεεεεε....
    Ο καθε γαλοπουλος , γαλοπουλα μεσα στο τσιμεντινο κοτετσι μας καναπεδατοι νομιζουμε οτι χωρις σωστη ενημερωση ειμαστε εκτος πλαισιου και μαντριου και επειδη ο φοβος φυλαει τα ερημα ( τα ερημα εν προκειμενω ειμαστε εμεις..) τρωμε το αφηγημα τους εν ψυχρω , οόκληρο και χωρις σαλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικές εκφράσεις του ανώνυμου :

    -shithole
    -τουρκογρεκυλόνησο
    -Μητσοτακιστάν
    -Κινεζοραγιάδες
    -ελλαδιστανούς
    -πουστοχώρα
    -Ραγιαδιστάν
    -Μασκοφλωριστάν
    -αψέκες
    -φετιχιστές
    -κινεζοραγιάδες
    -κορωνόθρησκους
    -μασκολάγνους
    -νεοελληνέζους

    Μα ΠΩΣ είναι δυνατόν, βρε Κώστα, να συμφωνήσω με κάποιον ανώνυμο, ο οποίος σε λίγες μόλις γραμμές καθυβρίζει την Ελλάδα ΜΑΣ και τους Έλληνες ; Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά ΓΙΑΤΙ να ακούσω κάποιον που με βρίζει ; Θα μου πείς οτι έχει δίκιο σε αυτά που λέει ; Ονοματίζοντάς με, με όλα τα παραπάνω ΤΟ ΕΧΑΣΕ.

    Στο ΜΟΝΟ που θα συμφωνήσω είναι το "Έχουμε σοβαρότατη πνευματική και ηθική βλάβη ως λαός και απλώς εθελοτυφλούμε". Απορώ πως το σκέφθηκε, όταν το μυαλό του είναι γεμάτο κακίες !!!

    Ανώνυμε, άν δεν σου αρέσει η "πουστοχώρα" ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. Και να είσαι σίγουρος οτι στην απορία σου "περιμένετε να αμυνθούν στα όπλα των Τούρκων σε περίπτωση σύρραξης;", η απάντηση είναι ΝΑΙ. Αφού θα έχεις ξεκουμπιστεί εσύ και οι όμοιοί σου, θα αμυνθούμε ΕΜΕΙΣ και θα σώσουμε και όσους απο τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας έχουν παραπλανηθεί και έχουν υποκύψει στο φόβο. Γιατί είναι ΘΥΜΑΤΑ και όχι ΕΧΘΡΟΙ μας.

    Εσύ ο "έξυπνος" έχεις τόσο μυαλό που μας αφόρισες συλλήβδην ΟΛΟΥΣ !!! Παρόλα αυτά, με ΑΓΑΠΗ, σου λέω : Να συζητάς με τον εαυτό σου, αφού πρώτα τον αγαπήσεις.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι αναφέρεται σε εμένα κι εσένα, φίλε Διόσκουρε.
      Αναφέρεται σε ένα 80% σαν αυτούς που βλέπω στη δουλειά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, σύν στο δρόμο (ένα 40%), και είναι όπως η κυρία στη φωτογραφία. Κι εγώ έτσι, με όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα τους φωνάζω. Και τους οδηγούς που κάνουν μ@λακίες στο δρόμο.. έχω σταματήσει να τούς φωνάζω το "μ@λάκα"· λέω πλέον "πρόσεχε εμβολιασμένε!".

      Διαγραφή
    2. Ειδικά από εσένα και την ΔΠ, την περίμενα αυτή την κριτική. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φυσικά. Αλλά δεν έχω πρόβλημα ούτε με τις εκφράσεις του ανωνύμου. Επαναλαμβάνω: Γιατί δεν απευθύνονται σε εμένα, εσένα, την ΔΠ κλπ.. Απευθύνονται σε αυτά τα ζόμπι με τον φερετζέ, που έχουν δικαίωμα ψήφου κιόλας..

      Διαγραφή
    3. Σού φαίνονται αυτοί εσένα για νοήμονες Έλληνες;

      Διαγραφή
    4. Διαφωνώ Κώστα. Με τον τρόπο που έχει συντάξει το κείμενό του, αναφέρεται σε όλους μας. Δεν διάβασα πουθενά να εξαιρεί κανέναν.

      Σε καμμία περίπτωση δεν ψέγω εσένα που ανάρτησες το σχόλιό του. Καλά κάνεις, διότι δίνεις τροφή για σκέψη και συζήτηση.

      Όμως οι "εξυπνάκηδες" που έχουν την εντύπωση οτι "τα ξέρουν όλα" και οτι έχουν το αλάθητο, μου προκαλούν ένα αίσθημα κυρίως απογοήτευσης. Απογοήτευση, γιατί τελικά όλοι λένε τα κακά, αλλά κανένας δεν προτείνει τίποτε. Ανούσιες διαπιστώσεις και μάλιστα κάκιστα διατυπωμένες. Έχουμε γεμίσει απο "κριτές" !!!

      Ζητώ συγνώμη απο όλους τους φίλους που εκνευρίστηκα με τα γραφόμενά του, αλλά αυτό το "πουστοχώρα" μου έκατσε στο .... λαιμό.

      Είναι ευνόητο οτι ΔΕΝ θα μπω σε διάλογο μαζί του. Και δεν θα το κάνω, όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά ως φιλοξενούμενός σου, σέβομαι το "σπίτι" σου.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    5. "Σού φαίνονται αυτοί εσένα για νοήμονες Έλληνες;" Έχω κουραστεί να συναναστρέφομαι με ανόητους και ηλίθιους, φίλε Κώστα. Η απάντησή μου όμως ΔΕΝ είναι να γίνω σαν αυτούς !! Απλά τους προσπερνώ και ασχολούμαι με αυτούς που ΑΞΙΖΟΥΝ. Δεν είναι αλλαζονεία. Προστασία της ψυχικής μου υγείας είναι.

      Έρρωσο
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    6. Το "πουστοχώρα" εγώ το εξέλαβα ως "χώρα" με παθητική πια την πλειοψηφία, τρυφηλή, φυγόπονη, άπατρη, κοπαδοποιημένη, δειλή.

      Διαγραφή

    7. Και νομίζω ότι στην αρχή του κειμένου του κάνει τον διαχωρισμό τον οποίο λες πως δεν διέκρινες:

      -- εκτός από τους λίγους ζηλωτές κορωνόθρησκους
      -- Με πόσους ψυχοπαθείς και φρενοβλαβείς συνυπήρχαμε τόσα χρόνια και δεν το ξέραμε...

      Μάλλον όλα είναι θέμα οπτικής του καθενός μας. Ο κάθε ένας μας κατανοεί κάπως διαφορετικά τα λεγόμενα κάποιου.
      Πρέπει όμως, εν κατακλείδι, να σταθούμε στο ότι στην Ελλάδα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την πλειοψηφία να είναι χαλινάρι στις προσδοκίες μας για απελευθέρωση. Η αγανάκτηση, ναι, θα οδηγήσει κάποιους και να μιλήσουν τελείως αφοριστικά για συνανθρώπους τους, ειδικά αν αυτοί οι "συνάνθρωποι" μάς κάνουν επί 2μισι χρόνια και μπούλινγκ όταν προσπαθούσαμε να τούς ενημερώσουμε στο πού έχουν μπλέξει και ότι κινδυνεύουν από τους "ειδικούς" της "koulis TV".

      Διαγραφή
    8. Μιχαλης Σκορπιος08 Ιουλίου, 2022 18:20

      Νομιζω οτι ξεφυγαμε χεχεχεχεχεχεχεχεχε ψυχραιμια παιδες ψυχραιμιααα λεμεεε αλλιως θα φωναξω την Σουλα χεχεχεχεχεχε

      Διαγραφή
    9. Μιχαλης Σκορπιος08 Ιουλίου, 2022 18:27

      Το κινεζοραγιαδες το εγραψες 2 φορες χεχεχεχεχεχεχε ψυχραιμια λεμεεε

      Διαγραφή
    10. Ίσως είναι σκληρό και αφόρητο, όμως θα πρέπει να πάψεις να έχεις αυταπάτες για την πλειοψηφία αυτού του όχλου-λαού.
      Όσον αφορά το «πουστοχώρα» που σε εξόργισε.
      Κυριολεκτώ μαζί με το «λοατκι και αμεα λαό» κι εξηγούμαι.
      Ήμασταν απο τα πρωτοπόρα κράτη με κίναιδο «εθνάρχη» (κουφός) που μαζί με την λοατκι Ροζαλία πρόδωσαν πρώτοι την Κύπρο και την Εοκα.
      Είμαστε το μόνο κράτος απο τον Ορθόδοξο κόσμο που νομιμοποίησε συμβιώσεις(=γάμους) κίναιδων και ακρωτηριασμούς φύλου για 15χρονα.
      Είμαστε το μόνο κράτος απο τον Ορθόδοξο κόσμο οπου διεξάγονται ανεμπόδιστα και μεγαλοπρεπώς εδώ και 15 χρόνια παρελάσεις σοδομισμού και κάθε παρέκκλισης.
      Θέμα χρόνου οι νόμιμοι «γάμοι», υιοθεσίες και «οικογένειες» πουστιάς.
      Κρατική χορηγία κι επιβολή, κατήχηση στον σεξουαλισμό-ηδονισμό και σοδομισμό απο το νηπιαγωγείο.
      Όλα τα παραπάνω με μηδενικές ή ασθενικές αντιδράσεις σε σύγκριση με ξένες χώρες που θεωρούμε «άθεες».
      Πρώτη φορά στα χρονικά της δισχιλιετούς Εκκλησιαστικής ιστορίας κίναιδοι χειροτονούνται σωρηδόν σε ιερείς και ιεράρχες.
      Απο το 1922 κι έπειτα έχουμε χάσει όλους τους πολέμους και γεωπολιτικές διαμάχες, η χώρα σμικρύνεται και αδυνατίζει με κάποιες αναλαμπές ηρωισμού μονάχα(1940-41, ΕΟΚΑ, 1974, 1987).
      Επίσης, δε γνωρίζεις ο,τι γνωρίζω και πιθανόν να μην αντέξεις το ψυχικό άγος αν το γνωρίσεις κι εσύ, οπότε σταματώ εδώ.
      Τέλος, έχουμε τους εξουσιαστές-τυράννους που μας αξίζουν. Όπως και κάθε άλλος λαός. Ο ίδιος ο Θεός το αποκαλύπτει διαχρονικά στις Ιερές γραφές: «δώσω άρχοντας κατά τας καρδίας υμών...»
      Οι νεοελληνέζοι δεν είναι πιο ενάρετοι απο τις κοπριές του κιναιδοβουλίου. Οι κούλες, τσιπρέφσκι, ρολεξάριοι, μπαρούχ, ανδρουλάκηδες, κηραληφάδες και οι αυλικοί τους είναι ο καθρέπτης της γραικυλικής κοινωνίας.
      Ξέρετε πόσοι κλώνοι της φεμουνίστριας-κνίτισσας κυρα Κατίνας ενδημούν σε αυτό το λαό;

      Διαγραφή
    11. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ Ο,ΤΙ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  4. Magica de Spell – Chakie: Μ. Παγώνη: «Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά πολλά – Μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ»
    Αναρωτιέμαι τώρα πως είναι δυνατόν νορμάλ άνθρωπος να μην αντέχει τα παιδιά! Η σατανο-παγώνη φυσικά δεν είναι νορμάλ…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chakie.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      https://i1.sndcdn.com/avatars-eYSgsgMhLxLZ0s6c-H61S7Q-t500x500.jpg

      Διαγραφή
  5. Κι ένα ευχάριστο νέο, απο το εξωτερικό φυσικά όπως πάντα:

    «Το διοικητικό δικαστήριο της Νίκαιας ανέστειλε την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. (Le Parisien)»
    https://twitter.com/mdenaxa/status/1545437618095198208?cxt=HHwWgMC4kevUv_IqAAAA

    Όπως βλέπουμε σε άλλες χώρες είναι αρκετά πιθανό να ευρεθεί αξιόπιστη και ανεξάρτητη δικαστική αρχή.
    Δεν έχουν όλοι το ελλαδικό προνόμιο να τυραννώνται αποκλειστικά απο «παναθηναϊκάκηδες», αντιπροέδρους ΣτΕ πρεζόνια με βίτσια, «Λίτσες», «Εφετεία» κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καταμεστο αμφιθεατρο ιατρικης, ο καθηγητης παρουσιαζει δειγμα κρανιου ανευ μυελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή μας τα 'πρηξες πίσω από την ανωνυμία σου, κάτσε και διάβασε.....

    Ήταν πολλά τα λεφτά της λίστας
    ΞΕ(ΠΕΤΣΑΣ)......
    Σίγουρα είσαι ένα Τρόλ ακόμα του συστήματος.
    ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΌΛ.
    ΚΟΊΤΑ ΤΙ ΘΥΜΉΘΗΚΑ ΤΏΡΑ.....
    "ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ"

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΠΉΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΆΝΑ


    Η εφημερίδα Le Monde έλαβε 4 εκατομμύρια δολάρια από
    το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς!».
    Ο Marc Daoud, διευθυντής έκδοσης του περιοδικού Nexus, αποκαλύπτει μεθόδους λογοκρισίας στα μέσα ενημέρωσης

    https://twitter.com/GillesWell/status/1544272240904118272?cxt=HHwWgICxufrare4qAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι μας ετοιμάζουν???

    Το ξέσπασμα θανατηφόρου ιού στην Γκάνα «τρομάζει» τον ΠΟΥ -Προκαλεί αργό και φρικτό θάνατο στο 90% των ασθενών.

    www.iefimerida.gr

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Αγγελικούλα μου, αυτή η iefimerida κάνει μπαμ εδώ και 2μισι χρόνια για "πετσοειδής". Μην χαλάς την ηρεμία σου με τρομοειδήσεις..

      Διαγραφή
    2. Μόνο προς ενημέρωση η αναφορά στο άρθρο.
      Είπαμε.....
      ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΜΑΣΆΜΕ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  9. Η NASA παραδέχεται ότι ψεκάζει λίθιο.....

    katohika.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποζημίωση 200.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο για τον θάνατο ανήλικης μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της
    https://www.pronews.gr/ygeia/apozimiosi-200-000-eyro-apo-to-elliniko-dimosio-gia-ton-thanato-anilikis-meta-ton-ypoxreotiko-emvoliasmo-tis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα μείνει ΟΥΤΕ ένας

    https://twitter.com/FlorosVasileios/status/1545425088945733634?cxt=HHwWhICy2cX7ufIqAAAA
    =====

    Η διαπίστωση ότι ο κώδικας βρίσκεται στον πυρήνα των ανθρώπινων σωματικών κυττάρων μέσα σε λίγες ώρες από την έκθεση ανοίγει ολοκαίνουργιες αποκαλύψεις σχετικά με τη μόνιμη αλλαγή, τη μετάβαση στους απογόνους και πολλά άλλα.

    https://twitter.com/P_McCulloughMD/status/1545464447027888130



    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή