«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Ε ΡΕ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ..!!

πηγή: twitter - και εδώ, το κατάλληλο τραγουδάκι..

8 σχόλια:

  1. Χωρίς πλάκα, το παιδί έχει πρόβλημα. Δεν είναι τυχαίο που η μάνα του μας το έλεγε απο τότε που ήταν μικρό. Ήρθε και ο γνωστός "αρχικοριός" του βρυκόλακα προψέ και το είπε και αυτός, οτι "το παιδί δεν στροφάρει".

    Θα μπορούσα να αρχίσω τα "τί τον κοιτάτε ρε" και "εμείς τι κάνουμε και δεν τον ρίχνουμε" κλπ. Ο στόχος ΔΕΝ είναι αυτός που βλέπουμε στις οθόνες μας (in a theater near us), αλλά αυτός που τον "κουρδίζει". Και αυτός που τον κουρδίζει ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Huston we have a problem.

    Θα τολμήσω μια πρόβλεψη. Όταν ανακοινωθεί απο αμέρικα μεριά οτι οι εκλογές του 20 ήταν νοθευμένες, τότε θα δούμε το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ κατεστημένο της ΝΤΠ να πέφτει σαν ντόμινο. Η οριστική απόφαση της νοθείας έχει παρθεί απο το ανώτατο δικαστήριό τους (την ίδια μέρα με τις αμβλώσεις) και είναι αμετάκλητη. Μένει η ανακοίνωση.

    Όσο βλέπουμε τα πράγματα να εκτραχύνονται, τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στη ΛΥΣΗ, η οποία βεβαίως ΔΕΝ θα είναι αυτή του ΕΝΟΣ που θα μας "σώσει", αλλά αυτή που μας λέει ο Βλαδίμηρος. Τα γεγονότα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές και είναι δυσδιάκριτη η λεπτή γραμμή που χωρίζει τα σχέδια της ΝΤΠ και των λευκών καπέλων. Η εντύπωση που "αφήνουν" τα γεγονότα είναι οτι πάμε σε καταστάσεις σβάμπ και χαράρι, αλλά λόγω του πολέμου (χωρίς εισαγωγικά), απο την εδώ πλευρά τηρείται σιγή ασυρμάτου και ΚΑΛΩΣ.

    Τα γεγονότα έχουν αρχίσει να τρέχουν γρηγορότερα. Συνεπώς και το τέλος έρχεται πιο γρήγορα. Και όχι μόνο τα γεγονότα, αλλά και η Γαία μας :

    "Η ΓΗ ΜΌΛΙΣ ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΈΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΑΠΌ ΠΟΤΈ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΓΙΑΤΊ"

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/08/blog-post_3.html

    Έρρωσθε Αδέλφια

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pravda-tv.com/2022/05/die-blutlinien-und-die-rosenholzakte-wir-bleiben-durch-unser-blut-verbunden-tod-dem-der-darueber-spricht/ (kante aytomati metafrasi _
    kai
    http://enaasteri.blogspot.com/
    φιλε Διος Κουρε
    1)οντως δεν ειναι ο μπροσταρης αλλα ο αυτοφωρακιας .Αυτο δεν τον κανει λιγοτερο ηλιθιο και αξιο απαγχονισμου (και αυτοσ και οοοοολοι οι πολιτικοι, δικαστεσ , δημοσιογραφοι στρατιωτικοι κλπ ) οπως και ολοκληρων των οικογενειων τους με τισ γυναικες , μανες , αδερφες , ανηψιους , γιους , βρεφη κλπ
    2)αυτος που τους ελεγχει δεν ειναι ουτε αυτος ο μπροσταρης και αν τολμησω να πω οτι η ...πραγματικοτητα εχει παρασκηνιο πιο φοβερο απο οποιαδηποτε scifi παραγωγη /
    3)δεν νομιζω οτι θα γινει κατι εαν ανακοινωσουν οτι ηταν τελικα στημενο το 2020 , γιατι
    α)το υποψιαζονταν
    β)ακολουθουν το αφηγημα οτι λεει το χαζοκουτι σε αμαλογια το ποσοστο πληροφοριας που μπορεισ να διαχειριστεις.
    γ)συνηθισαν με το δαχτυλο στο κωλο και εχουν αρχισει να μην μπορουν χωρις να τους γαργαλαει.
    4)εκτραχυνονται (τι ω ραι (α) λεξη) .Αλλα δεν ειναι η λυση καμμια αλλη απο την καταδυναστευση (για να μην πω εξαφανιση του Ελλ.γονοτυπου απο παντου στον πλανητη , υπο τον φοβο οτι ΠΑΝΤΑ το δυνατοτερο γονιδιο υπερτερει και για τους σκουληκιαρηδες , η σκεψη αναβιωσης του Ελ ( λ) ην...ειναι δυσκολη προς τερψη
    και χωνεψη .Δεν θα δοθει καμμια λυση με τον τροπο της σαμαηλαγνας καστας , ειτε της αλλης καστας (βλ/πουτινα ) γιατι και οι δυο εξαθλοιωμενους μας θελουν και απο κατω , σαν ζωα (φαρμα των ζωων )Θα περασουμε αγωνα μεγαλο με πονους και στενχωριες μεχρι να επανελθουμε στις αρχικες αξιες του ανθρωπου μεσα μας .Φτασαμε σε ενα σημειο να χαιρομαστε που ψοφανε σαν ηλιθιοι οι εμβολιολαγνοι , οταν πεθαινουν τα παιδια τους να φωναζουμε ''ειχμε δικιο '' και ''κανενα οικτο στους γονεισ τους μαλακες '', '' κρεμασμα στον παιδιατρο ''αχαχχαχαχαχα , (τα εχω κανει ο μαλακας δυστυχως)///.Φτασαμε σε αυτο το ακραιο γιατι παλεψαμε να αντεξουμε μεσα απο ολοκληρωτικη προπαγανδα , κυριολεκτικο πολεμο απο τους εμβολιολαγνους φοβισμενους ,,αι ισως ενδομυχα θελουμε να αναγνωριστει το δικιο μας .ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ?ολα οσα θελουμε να διαφυλαξουμε .ολα οσα θελουμε να κρατησουμε εμεις τα πεταμε στα μουτρα των ηλιθιων που κλαινε απο το χαμο του αγαπημενου τους .Ασ κανουμε ενα βημα πισω λιγο .Να δουμε μια μεγαλη εικονα την οποια χασαμε επειδη παλευουμε στις πρωτες γραμμες.
    καλημερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Pananas,

      1) Απλά ανέφερα οτι είναι ο τελευταίος τροχός (μόνο για αυτό είναι ικανός - αν είναι). Φυσικά και πρέπει να εξαφανιστούν απο προσώπου γής, αλλά όχι με βίαιο τρόπο. Ας αποφασίσει αυτός που πρέπει, με ποιόν τρόπο.

      2) Υπερθεματίζω, τολμώντας να αναφέρω οτι η πηγή του κακού πάει πίσω χιλιάδες χρόνια. Όμως θα κατηγορηθώ ως ο ψεκασμένος των ψεκασμένων.

      3) Δεν θα γίνει κάτι δραματικό με την ανακοίνωση της νοθείας. Απλά θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το ντόμινο και φυσικά θα το δούν μόσο όσοι μπορούν να το δούν. Όχι οι κοιμησμένοι, οι οποίοι με αφήνουν παγερά ΑΔΙΑΦΟΡΟ πλέον.

      4) Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις Φίλε. Το Ελληνικό γονίδιο ΔΕΝ χάνεται ΠΟΤΕ. Γιατί απλά ΔΕΝ βρίσκεται μόνο επι της Γαίας. Ό,τι ζούμε είναι συμπαντικό και έτσι πρέπει να το κρίνουμε.

      Όσο αφορά τις δύο κάστες, σε πρώτη φάση θα συμφωνήσω μαζί σου, έχοντας μια επιφύλαξη για το "ποιός" ή "ποιοί" είναι οι πραγματικοί ενορχηστρωτές πίσω απο την κάστα του Βλαδίμηρου. Διότι αν ήταν τα πράγματα 100 % όπως τα λές, τότε θα είχαμε ήδη τελειώσει. Κάτι άλλο παίζεται που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ. Εις αναμονή, λοιπόν.

      Το τί χάσαμε, θα το διαπιστώσουμε πολύ μετά το ΤΕΛΟΣ των γεγονότων, το οποίο και φυσικά ΔΕΝ ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι. Πάντως δεν αργεί, αν κρίνω απο τη "λύσσα" που τους έχει πιάσει να μας εξαφανίσουν.

      Τέλος, όσο αφορά τους εμβολιολάγνους, το μόνο που νοιώθω είναι λύπη. Ούτε θυμό, ούτε στεναχώρια, ούτε τίποτε άλλο. Μόνο λύπη. Και, φυσικά, για να μην παρεξηγηθώ, για όλους τους ανθρώπους νοιώθω ΑΓΑΠΗ.

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Ο μηχανισμος ντομινο εχει τεθη σε λειτουργια. Το Γκισμπουργκειον κατασκευασμα του Νεου Πολιτισμου εχει αρχισει να κατεδαφιζεται. Η διαδικασια, το ''προτσες'' της Κνιτηκης διαλεκτου παντα αρχιζει απο τα μικρα (νομος εκτρωσεων, νοθεια εκλογων Μπιντε, γαμοι ομοφυλοφιλων) και καταληγει στη πτωση της τριανδριας Σβαμπα, Ροτσιλντ, Βααλ.

    https://rumble.com/v1etjw1-white-hat-dominoes-.html

    Νομιζω οτι ο Dave Waterbury το ζωχραφιζει σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
      αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία…
      Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
      θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.

      (Άπαντα Αγίων Γερόντων — Πρέβεζα.
      Για την Αντιγραφή: Κώστας Καρυωτάκης)

      Διαγραφή
  4. https://odysseiatv.blogspot.com/2022/08/blog-post_533.html#more
    🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τριαδική, ως εν ουρανώ και επί της γης, η Ελπίδα...
    Αναμνηστική selfie

    https://twitter.com/OikonomouVasili/status/1555229936432173056?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

    με φόντο πίνακα ημιτελὴ

    Η ΠΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΝ
    (Πίναξ ἡμιτελὴς)

    Ἔχει πιὰ δύσει ὁ ἥλιος τοῦ χειμώνα,
    καὶ γρήγορα, σὰ θέατρο, σκοτεινιάζει,
    ἢ σὰ νὰ πέφτη πέπλο σὲ μιὰ εἰκόνα.
    Ἄλλο δὲ βρίσκει ὁ ἄνεμος, ταράζει
    μόνο τἀγκάθια στὴν πεδιάδα ὅλη,
    μόνο κάποιο χαρτὶ σ’ ὅλη τὴ φύση.
    Μὰ τὸ χαριτωμένο περιβόλι
    αἷμα καὶ δάκρυα τὄχουνε ποτίσει.
    Ἀδιάκοπα τὰ δέντρα ξεκινοῦνε,
    κ’ οἱ πέτρινοι σταυροὶ σκίζουν σὰ χέρια
    τὸν οὐρανὸ ποὺ σύννεφα περνοῦνε,
    τὸν οὐρανὸ ποὺ εἶναι χωρὶς ἀστέρια.

    (Ὡραῖο, φριχτὸ καὶ ἀπέριττο τοπεῖον!
    Ἐλαιογραφία μεγάλου διδασκάλου.
    Ἀλλὰ τοῦ λείπει μιὰ σειρὰ ἐρειπίων
    κ’ ἡ ἐπίσημος ἀγχόνη τοῦ Παγκάλου).

    Κώστας Καρυωτάκης


    ΑπάντησηΔιαγραφή