«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΡΙΖΩΣΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

10 σχόλια:

  1. Δρ Κων/νος Αρβανίτης:

    Πολλοί φίλοι επιχαίρουν ότι επιτέλους ΚΑΙ η Παγώνη ομολόγησε αυτό που κάποιοι το λέγαμε από αρχές του 2020. Οτι δηλαδή καταγράφονται σαν "θανατοι του Covid" οι θάνατοι από άσχετα αίτια, με μόνη δικαιολογία ότι ο θανών είχε ΚΑΙ Covid μεταξύ αλλων...
    Μα δεν πρόκειται για μια ομολογία από φιλότιμο ή από αίσθηση ιατρικού καθήκοντος. Αλλωστε αυτό είχε προ πολλού ομολογηθεί και από τον Τσιόδρα και από Μαγιορκίνη και από άλλους.
    Πρόκειται για μία ΝΕΑ μεγάλη πονηριά!
    ...............................................................................

    https://www.facebook.com/100070738300563/posts/pfbid022A3eRNsRbxLnqhAzbv7hLUR5nxnBDamvRF64ciszSZYg1Yjerq4QtqEe1cczei7ql/?sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι βλέπει η ΝΤΠ την γέννηση των παιδιών στο μέλλον 👇

    https://mobile.twitter.com/ambelesi01/status/1553852845493043203


    Καλημέρα σε όλους

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά, ένα γονιμοποιημένο ωάριο που δεν θα παίρνει κανένα από τα χιλιάδες ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ χαρακτηριστικά -και ουσίες- που του μεταδίδονται εντός αληθινής μήτρας. Δηλαδή ένα ρομποτάκι της νέας τάξης. Μάλλον και ευπαθές.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή
  3. Aγαπητέ Άγγελε,

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ....Αντί να εστιάζεις στο σιωνιστικό Ισραήλ και τα μεσσιανικά τους σχέδια , διαδίδεις μπούρδες για τη Ρωσία και τώρα για την Κίνα !!! ............λυπάμαι που στο λέω !!!
    Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ λες :

    "Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένας ψεύτικος πόλεμος και τίποτα δεν συμβαίνει και οι Ουκρανοί είναι σε διακοπές".

    Με λίγα λόγια λές ότι δεν υπάρχει πόλεμος ! Δεν καταλαβαίνεις τη νοοτροπία του Πούτιν , όπου κάνει τα πάντα κάτω από αυτοέλεγχο και λογικό σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλε μου Con,
      όσα κι αν τού έχω εξηγήσει κι εγώ ο ίδιος, μένει σκεπτικιστής απέναντι στον Πούτιν. Τα ίδια και πολλοί άλλοι φίλοι μου μπλόγκερς. Δεν καταλαβαίνουν ότι βλάπτουν το σχέδιο εκκαθάρισης του πλανήτη από αυτά τα σιωνιστικά ερπετά της Καμπάλ. Ίσως γι αυτό και δεν δέχονται επιθέσεις από την γκουγκλ, όπως αυτές που δέχομαι εγώ.

      Διαγραφή
    2. Κώστας ευχαριστώ για την απάντηση ,

      Επιμένω ότι έχουν μηδενική γνώση της Γεωπολιτικής , της Ιστορίας , δεν έχουν διαβάσει τη “Μεγάλης Σκακιέρας” του Μπρεζίνσκι , δεν άκουσαν τον Jacques Attali να αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κόσμου, του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚA ΜΙΚΡO αριθμού των ιμπεριαλιστικών πολέμων που έχουν κάνει η Κίνα και η Ρωσία στα χιλιάδες χρόνια της ύπαρξής τους και αγνοούν ότι οι ΗΠΑ στα 222 χρόνια της ύπαρξής τους έχουν κάνει 223 πολέμους και κέρδισαν μόνο στη μικρή Γρανάδα των 500.000 ανθρώπων.

      Επίσης αγνοούν τον CUI BONO (ποιος κερδίζει από αυτό) , ενώ γνωρίζουμε ότι είναι το ΜΕΣΙΑΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ.

      ΓΙΑΤI ΣΤΟ ΔΙAΒΟΛΟ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟYΝ ΤΟ ΜΥΑΛO ΤΟΥΣ!;;;;

      Νομίζουν ότι η τεράστια ιστορική Ρωσία που μόλις ξεπέρασε τα 70 χρόνια κομμουνισμού και η Κίνα των 7.000 ετών θέλουν να είναι κάτω από τις μπότες των 222 ετών ΗΠΑ = Σιωνιστικό ΙΣΡΑΗΛ…. ΜEΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚO NEOLIBERAL ΚΑΘΕΣΤΏΣ;;;;

      Διαγραφή
    3. Ο Άγγελος πρέπει να καταλάβει τη Ρωσία και το χαμηλό προφίλ που πάντα η Ρωσία πολεμάει έναν πόλεμο και ειδικά με την Ουκρανία!!! ΔΕΝ θέλει να καταστρέψει μια αδελφή χώρα που θα κυβερνά εν μέρει στο μέλλον.

      Αυτό δεν είναι το CNN LIVE FROM IRAQ, LIBYA , YOUGOSLAVIA OR SYRIA όπου οι αμερικανικές δυνάμεις απλά θα ρευστοποιήσουν πλήρως τη χώρα στον μεσαίωνα , σε ένα μήνα ανεξέλεγκτων βομβαρδισμών!!!

      ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο PUTIN ΉΤΑΝ ΝΑ ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΆ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΌΡΟΥΣ !!!

      Ξυπνήστε!!! ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΎΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΕΧΘΡΌ !!!

      Διαγραφή
  4. Διόδοτε μήπως είναι πρακτοράκια όλοι αυτοί κι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι τέτοιο. Περισσότερο όμως τα αποδίδω σε κολλήματα, και όχι σε πρακτοριλίκι. Η Ιστορία, αργά ή γρήγορα, θα δώσει απαντήσεις.

      Διαγραφή