«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεκίνησαν διαδικασίες ΓΕΝΙΚΗΣ επιστράτευσης στη Ρωσία - Επίσημα ονομάζεται πλέον "Πόλεμος" ο όρος "Ειδική στρατιωτική επιχείρηση” - 30 Σεπτ. ο Πούτιν ανακηρύσσει ως "ρωσικό έδαφος" τις πρώην ουκρανικές περιοχές που εισήλθαν σε ψηφοφορία

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. Μιχαλης Σκορπιος25 Σεπτεμβρίου, 2022 13:31

    Απο τις Κουκουβαουνες μεχρι το Ναγκασακι ολος ο κοσμος αντηχειειειειειει ΓΑΜΙΕΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Χεχεχεχεχεχε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΧΑΛΙΟ!!!!!

      (αυτό το 'Κουκουβάουνες' έχω να το ακούσω από μικρό παιδάκι - Παλιά ονομασία της Μεταμόρφωσης Αττικής)

      Διαγραφή
  2. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ;
    ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΟΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ - ΧΑΖΑΡΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ
    ME OTI TOYΣ EXEI AΠOMEINEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ηλία+++, μην υποτιμάς τα καμπαλάκια: Έχουν ξεχειλωμένη "εξάτμιση" και μπορεί να πολεμήσουν με τοξικό μεθάνιο, ιδίας παραγωγής, ζμπρώχνωντας προς τα πίσω...

      Τώρα αν θα μπορέσουν να γκρεμίσουν έστω και μια μάντρα @@, δεν ξέρω!

      Διαγραφή
    2. Όσο κι Αν ακούγεται Παράξενα, με κομμένη την ανάσα αλλά και έξαλλους πανηγυρισμούς ο Πλανήτης περιμένει την Αναβάθμιση της “ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης” σε Ολοκληρωτικό Πόλεμο ώστε να ''λυθούν τα χέρια'' του Τσάρου και να μπορέσει πλέον να χρησιμοποιήσει Πυρηνικά.
      Διθυραμβική, απ' άκρου εις άκρον της Οικουμένης, η Ιαχή ''ΟΥΆΟΥ'' καθώς, επιτέλους, θά' χουνε Surprise τα Δελτία των 20.00!!
      Γένοιτο.

      Διαγραφή
  3. 1. Τεράστια ουρά ρωσικών αυτοκινήτων για να μπουν από τη Φινλανδία στη χώρα τους. Αναμονή πολλών ωρών ενώ η λωρίδα για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα είναι άδεια.
    2. H επιγραφή «Μαριούπολη» στα ελληνικά δεσπόζει στην είσοδο της ομώνυμης πόλης (βίντεο). Έτσι επέλεξαν να τιμήσουν τους Έλληνες ιδρυτές οι Ρώσοι. ΞΕΧΝΑΝΕ οτι ο Κούλης τους κάνει ...πόλεμο
    Αντιγόνη
    [https://skeftomasteellhnika.blogspot.com]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Major Crimes (2013-2017) στον 2ο Κύκλος, το 6ο επεισόδιο που πρέπει να προβλήθηκε το 2014 (ίσως γυρίστηκε πιο πριν), έχει την ιστορία ενός κοριτσιού που μέχρι τα 6 του χρόνια ήταν αγόρι, αλλά διαγνώστηκε στην 1η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ με διαταραχή φύλλου!!!
    Δεν χρειάζεται να το δείτε όλο, αρκεί να δείτε τα πρώτα 3 λεπτά!!!
    Αντιγόνη
    https://voody-online.com/load/seir/18835-major_crimes_2013_2015_2_3_4o_k_klo.html Αντιγόνη
    Υ.Γ. Από αυτά θέλει να γλυτώσει τον κόσμο ο Πούτιν και αυτά έχουν σχεδιαστεί δεκαετίες πίσω… για να γίνονται ταινίες το ’13!!!
    Δηλαδή ο δάσκαλος ή η δασκάλα της 1ης αποφάσισε ότι το παιδί πρέπει να παίρνει ορμόνες και να αλλάξει φύλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή