«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ισραηλινός στρατός αναπτύχθηκε στο Αζερμπαϊτζάν στα σύνορα με το Ιράν ! [ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΆΝ = ΙΣΡΑΉΛ + ΤΟΥΡΚΊΑ + ΗΠΑ]


Ο ισραηλινός στρατός βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Ιράν.

Η παρουσία του ισραηλινού στρατού έχει καταγραφεί στα σύνορα με το Ιράν εδώ και αρκετούς μήνες. Αυτά ανακαλύφθηκαν μετά την υποκλοπή συνομιλιών στη ζώνη VHF. Επιπλέον, ο ισραηλινός στρατός καταστέλλει τον ιρανικό στόλο και ορισμένες στρατιωτικές βάσεις κοντά στα σύνορα με το Ιράν με ισχυρά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Πληροφορίες για το θέμα αυτό παρέχει ο Ιρανός δημοσιογράφος Khayal Muazzin.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, τους τελευταίους μήνες ο ισραηλινός στρατός, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό πόλεμο, μπέρδεψε σήματα GPS στο Ιράν και διεξήγαγε ηλεκτρονικό πόλεμο εναντίον ιρανικών πολεμικών πλοίων στα ύδατα της Κασπίας Θάλασσας. Επιπλέον, μέσω της υποκλοπής των επικοινωνιών, διαπιστώθηκε ότι μιλάμε για τον ισραηλινό στρατό. Αυτό, στο πλαίσιο αρκετών πτήσεων ισραηλινών στρατιωτικών αεροσκαφών στο Αζερμπαϊτζάν, δείχνει ότι το Αζερμπαϊτζάν συμβάλλει ενεργά στην παρουσία των FDI κοντά στα σύνορα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.

"Εδώ και σχεδόν ένα μήνα παραβιάζεται το GPS των ιρανικών πλοίων στην Κασπία Θάλασσα, τα οποία διέρχονται κοντά από την παράκτια λωρίδα της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν. Στις ζώνες VHF, υπήρχαν αρκετές φορές άνθρωποι που μιλούσαν εβραϊκά - δήλωσε ο Ιρανός δημοσιογράφος Khayal Muazzin.

Κατά πάσα πιθανότητα, είναι ακριβώς αυτό το γεγονός με το οποίο σχετίζεται η άμεση παρουσία ιρανικών στρατευμάτων στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, καθώς νωρίτερα έχουν επανειλημμένα εμφανιστεί πληροφορίες ότι ισραηλινά επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και μαχητικά αεροσκάφη μπορεί να βρίσκονται στο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν, προετοιμάζοντας να πλήξουν την Ισλαμική Δημοκρατία.


avia-pro.fr/news..

μετάφραση: Con



5 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΗΛΑΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ;
    ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ....

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη, ρίξε μια ματιά:

      https://antimedia.gr/to-vinteo-tis-katarrefsis-tis-22chronis-iranis-pou-den-edeixan-ta-mme/

      https://antimedia.gr/ellinida-milaei-gia-to-iran-kai-tin-mantila-den-einai-opos-mas-ta-perigrafoun/

      μνκ

      Διαγραφή
    2. https://irandreamtravel.com/iranian-women-dress-code/

      https://antimedia.gr/iran-chiliades-filokyvernitikoi-stous-dromous-diadilonoun-kata-ton-diadiloton/

      μνκ

      Διαγραφή
    3. Γράψαμε κι εδώ ότι κατέρρευσε από ασθένεια και ότι η Δύση το έκρυψε για να στήσει πορτοκαλί επανάσταση:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/09/blog-post_92.html

      Διαγραφή
  2. Ουτε στο σακκι ουτε στο τσουβαλι26 Σεπτεμβρίου, 2022 15:06

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrNUNOPScZLa4iJ_K93V1X64OsidmAFQWrM_Ma-TVpa-YAphW84Km7Jo7Kdv1PfGF8dSfQDc8caX1LQLcoFCtVLoBupnhphWMTNzdKVWrEdGCyapf_BlpcXIOXGZXOJfPIxEa6o5oJchj0ioLZ7EsVrTY5-HfXeHl15nk3e8LXTAU-fwsZQcH5TCkl/w640-h416/%CE%A7%CE%99%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9C%CE%A0.jpeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή